Δημοτική αρχή: Ας σταματήσει η συνεχής υπονόμευση του Δήμου από την μειοψηφία

25
978

Ας σταματήσει η συνεχής υπονόμευση του Δήμου από την μειοψηφία

 

Ο Δήμος μας από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, οκτώ μήνες έως τώρα, δίνει καθημερινά τη μάχη να προφυλάξει την υγεία όλων και την τοπική οικονομία, στο βαθμό που αυτό έχει να κάνει και με δικές του πρωτοβουλίες.

Δυστυχώς όμως, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, ζούμε αψυχολόγητες αντιδράσεις, υπεροπτικές και αλαζονικές συμπεριφορές από τις δύο μεγαλύτερες παρατάξεις της μειοψηφίας, με μοναδικό στόχο την υπονόμευση του Δήμου μας.

Εξαιρουμένης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και της επικεφαλής της κας Κικής Μακρή.

Αντί να συμπαραταχθούν στην κοινή προσπάθεια Δήμου και πολιτών δυναμιτίζουν με κάθε ευκαιρία το πολιτικό κλίμα.

Αγνοούν τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τον τρόπο διεξαγωγής των συνεδριάσεων, απαξιώνουν νόμους και διατάξεις, απουσιάζουν συνειδητά από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αποτελούν θλιβερή παραφωνία σε όλη την Ελλάδα.

Ούτε καν την περασμένη Παρασκευή δεν προσήλθαν σε αναβληθείσα συνεδρίαση λόγω της απουσίας τους, όταν ήδη είχε αναγγελθεί το lockdown από τον Πρωθυπουργό.

Μοναδικός στόχος τους να γονατίσουν το Δήμο μας.

Σήμερα η Πολιτεία ορίζει την τηλεδιάσκεψη ως αποκλειστικό τρόπο διεξαγωγής των συνεδριάσεων.

Ευχόμαστε αύριο, που είναι καθορισμένη με τηλεδιάσκεψη η 3η κατά σειρά αναβληθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξαιτίας της απουσίας τους, δεν θα προβάλουν και πάλι αναιτιολόγητες προφάσεις και θα συμμετέχουν σε αυτή.

Γραφείο Τύπου

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχει δικιο ο δημαρχος/Ουτε μια φορα δεν πηγαν να ποτισουν τις ελιες που φυτεψε.Τετοιο εργο και να το σνομπαρουν;Ντροπη.

    • ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΙΤ ΨΟΥΤ,ΤΗΝ ΜΟΥΡΛΟΓΚΑΓΚΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΥΣΟΥΖΗ.ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΙΛΑΩ.ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΙΨΙΝΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

      • Αστο δυσκολα τα Ελληνικα…ειναι πιο δυσκολα ακομα
        και απο τα Κινεζο-Κοψιμιακα!!!
        Λευτερια λεμεεεε!!!

    • Δήμαρχε ζητάς από γομάρια, συγνώμη από τα αξιαγάπητα τετράποδα, να δείξουν ότι ξέρουν να λειτουργούν σαν υπεύθυνοι πολίτες;
      Αυτό δεν γίνεται και το ξέρεις.
      Ο νόμος σας έχει δώσει τη δυνατότητα να αποφασίζεται για το καλό του νησιού με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε. Αξιοποιήστε αυτή τη δυνατότητα και αφήστε τους στον πόνο τους.
      Ξεμπροστιαστε τους καθημερινά με θάρρος, αυτοί έχουν το πρόβλημα όχι η δημοτική αρχή. Αυτοί πρέπει να αποδείξουν ότι αποδέχονται τη θέση τους στην αντιπολίτευση που τους έστειλε ο Κωακος λαός.

      • Ολοκληρο μηνιατικο για αυτη την μπουρδα που εγραψες??
        χαχαχα Κοψιμιε παλι κοτσυφι σε πιασανε???
        Λευτερια στην Κω..

  2. Πως να πανε στις ελιες αφου 30 μετρα πιο κατω πινουν τα καφεδακια τους ρουφα και κυριτσης και τα λενε σαν τα πολιτικα πιτσουνακια?

  3. Χμ..
    1.. Οκτω μηνες τωρα δινεται απο εσας…καθημερινη μαχη για να προφυλαξετε την υγεια μας….οπως εχθες το πρωι…
    2.Αγνοουν τις αποφασεις της κυβερνησης για τον τροπο διεξαγωγης των συνεδριασεων…..ΤΟΤΕ γιατι ακυρωθηκαν ολες οι αποφασεις που πηρατε στο προηγουμενο?
    3..Η μειοψηφια εχει ενα μοναδικο στοχο…να γονατισει τον Δημο μας…δηλαδη ο Δημος ανηκει μονο σε εσας?Η μειοψηφια δεν ανηκει στον Δημο?
    4.Η μειοψηφια υπονομευει εσας! Ναι θελει να κανει πραξικοπημα να σας παρει τον θρονο!
    Η Αμερικη γλυτωσε απο τον πορτοκαλι κλοουν…εμεις ποτε?
    Προβλεπω το 2023 να στελνετε και σεις email στους ψηφοφορους σας με το μηνυμα
    ΅ Defend your mayor”….

  4. Μα γιατί !!!!! θα προσβάλλουμε την επονειδιστη εγκύκλιο αυτά τα πράγματα θέλουν επίπεδο και δεν το διαθέτετε με Νικηταρά.
    Ιωάννα Ρουφα
    ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

    • Η αλήθεια είναι ότι ο δήμαρχος για να έχει πλειοψηφία αγόρασε έναν σύμβουλο από τη Ρουφα.Ότι και να λέτε δεν Ξεπερνιέται αυτό .

  5. Ο Θεοδόσης είναι έτοιμος για κρίση πανικού. Παρακαλώ για την άμεση σιγή της αντιπολίτευσης γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Το παιδί ειναι ευαίσθητο

  6. Αν δεν υπήρχε ο ιός θα φαινόταν η πολιτική γύμνια που εχει το νησί. Μονο για παρτέρια θα ήσασταν. Είστε η δημοτική αρχή της selfie και της επικοινωνίας. Είστε η δημοτική αρχή της τηλεόρασης και της αυτοπροβολης. Σε αντιπαράθεση με τον Κυρίτση η μόνη διαφορά ειναι στον δήθεν χαρακτήρα που είχε. Και αυτό φυσικά ισοφαρίζετε απο τον χαρακτήρα του αντιδημάρχου. Που ειναι τα έργα, που ειναι ο τουρισμός, που είναι τα χωριά, τιποτα δεν γίνεται στα χωριά. Έχετε δει κανένα ρεπορταζ απο τα χωριά. Πρέπει να έχει να κόψη καμια κορδελα απο κανένα εργο του Κυριτση για να πατε χωρια. Εξαφανισμένοι απο παντού

    • Να αγιασει το στομα σου….Αφου ολη μερα καθονται στο πληκτρολογιο..πως να δουλεψουν?
      Και τι να κανουν χωρις προγραμματισμο..σχεδιασμο και οραμα?
      Λουλουδακια καθαριοτητα …παρων στις εκκλησιες για να κλεινει τα στοματα..και Σελφι!!!!!!!
      Πολλες σελφι…αμετρητες σε ολες τις ποζες!

      Θα διαφωνησω οτι υπαρχει ισοφαρισμος… χαρακτηρων..
      Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ειναι ενας…στο μυαλο στη ψυχη και στο στομα…
      Ας εμοιαζε εστω στο μικρο του δαχτυλακι με τον Γεωργιο!!
      ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΡΙΤΣΗ…ΤΗΝ ΠΙΟ ΨΗΛΗ ΚΟΡΦΗ..
      ΧΤΥΠΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ!!!!!

    • Οταν ερθει το 23 θα παρετε την σαρωτικη απαντηση. Οσα εκανε σε ενα χρονο ο θεοδοσης δεν τα εκανε σε πεντε ο πρωην. Η κως απελευθερωθηκε απο τον φοβο, το κυνηγητο την εκδικητικοτητα. Σταματησαν οι απειλες και οι βρισιες. Αυτη η δημοτικη αρχη σεβεται ολους τους πολιτες, στρωθηκε στη δουλεια και με τη συμπεριφορα της αποκαταστησε τη σχεση του δημου, με κυβερνηση, αντιπολιτευση, περιφερεια, επαρχειο, υπηρεσιες, βουλευτες, υπουργους. Οχι σαν τον πρωην που βγηκε στα κεντρικα ΜΜΕ και εγινε καταγελαστος στο πανελληνιο, που ειχε τσακωθει με τους παντες και την πληρωσε το νησι. Αλλα το κυριοτερο αυτη η δημοτικη αρχη δουλευει, ενω η προηγουμενη ελειπε σε κρουαζιερες, και εβαλε τον αυτοματο πιλοτο. Η κως προχωρα μπροστα!!!! Ο λαος βλεπει, καταλαβαινει, και θα δοσει στους πρωην αν κατεβουν στις εκλογες την απαντηση που πρεπει!!! ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ για πολλα χρονια δημαρχος!!!!

    • ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 15%. Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!! Η ΚΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Ο ΠΡΩΗΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΑΡΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ.

  7. Πριν ενα χρόνο, προσπάθησα να παω στο λιμιωνα εναν φιλοξενουμενο . Περασα πρωτα απο τιγκακι παραλιακα, εσπασε το λαστιχο του αυτοκινητου απο τον βομβαρδισμενο δρομο. Ασε που ηταν κατασκοταδο. Καμια λαμπα δεν αναβε. Μετα πηγα λιγο μαρμαρι, τυφλες και εκει κατασκοταδο. Αφου το ξεπερασα πηρα τον επαρχιακο. Παντου χορτα και σκουπιδια. Με το ζορι εφτασα κεφαλο. Μπαινοντας στο δρομο για λιμιωνα, σπαει το αμορτισερ απο τα χαλια του δρομου. Ουτε σε πολεμο τετοιος δρομος. Γυρισα πισω. Δεν εφτασα λιμιωνα. Φετος, στην ιδια διαδρομη, εφτασα μεχρι τελος, με φως, δρομους φωτισμενους και καθαρους, δρομους χωρις λακουβες.
    Ο φιλοξενουμενος μου ειπε: περσι ειχατε δημοτικη αρχη για τα μπαζα. Φετος οι ανθρωποι δουλευουν. Τεραστια διαφορα. Ευτυχως που εχετε αλλη δημοτικη αρχη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ