Δήμος Κω-ΤΕΕ Δωδ/σου: Στην τελική ευθεία η σύνταξη της μελέτης αξιοποίησης της έκτασης 70 στρεμμάτων στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου

14
1388

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η σύνταξη της μελέτης αξιοποίησης, σε όφελος των πολιτών της Κω, έκτασης 70 στρεμμάτων στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου, στον οικισμό της Νέας Αλικαρνασσού, που διεκδικεί πλέον ο Δήμος Κω για δημόσιες χρήσεις.

Ο Δήμος Κω, με συνέπεια και προσήλωση στο δημόσιο χαρακτήρα της παραλίας, ολοκληρώνει τα βήματα που απαιτούνται για τη διεκδίκηση αυτής της ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχής, με μεγάλη αξία και σημασία για την τοπική κοινωνία, τους κατοίκους και τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Ήδη έχει ξεκινήσει την εκπόνησης της μελέτης η Ομάδα Έργου του ΤΕΕ-Τμήμα Δωδεκανήσου.

Σε αυτό το πλαίσιο υπέγραψαν σήμερα την σχετική προγραμματική σύμβαση, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Αντώνης Γιαννικουρής.

 

 

Γραφείο Τύπου

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα λιμανια θα τα φτιαξετε? Απεναντι εχει 4 υπερσυγχρονες μαρινες και εμεις κανουμε 4 χρονια να φτιαξουμε το ενα και μοναδικο λιμανι οπως ηταν πριν!! ουτε καν μεγαλυτερο η πιο συγχρονο.. Ενωστε την το εξωτερικο λιμανι με την μαρινα να γλυτωσουμε την διαβρωση και να αυξηθουν τα εσοδα ολων καιμ τα γιοτ και με τα κρουαζιεροπλοια δεν ειναι πυρινικη φυσικη… Μεγαλωστε το λιμανι της καρδαμαινας το ιδιο και της κεφαλου με μερος να τραβαει ο κοσμος τα σκαφοι του και να τα ριχνει ξυπνατε ολο φρου φρου και αρωματα

  2. Ασε ρε Κοψιμιε τα παραμυθια σου….
    οταν εισαι σε δυσκολη θεση…
    πετας και μια »συνταξη μελετης(σε αυτες που ησουν παλι μπουφος)που βρισκεται
    στην τελικη ευθεια……ουτε αγωνες τηςF1…
    δωσε ακομα σανο…εξαλλου λιγοι σου εμειναν
    σε λιγο θα γελουν και τα κορακια στο Τριωροφο…κρα-κρα-κρα….!!

    • Εχει δικιο ο «Ψιτ»…Αυτος ο δημαρχος μοναχα λογια….. ενω ο προηγουμενος μοναχα «εργα’!!! (κυριως …κατεδαφισεις και…»…….». παρακαλω !!!)….Ασε μας ρε «Ψιτ σαν τα βωθροκαναλα εισαι και εσυ…τουλαχιστον αυτοι πηραν και μερικα εκατομυρια ΔΩΡΟ…ΕΣΥ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ;;;;;;

    • Ψιτ… αγκυλωση θα παθεις στα δακτυλα. Εικοσι χρονια και.. θα γραφεις θα γραφεις και η κοινωνια θα σε γραφει. Ο κοσμος δε ξεχνα τις κρουαζιερες, την αβικω, την εκδικηση, το σκουλικι θα σε λιωσω, θα σου κλεισω το μαγαζι, τα ξ…ματα, τις βρισιες τις απειλες, αλλα προπαντων τον αυτοματο πιλοτο ρου νησιου. Σημερα η δημοτικη αρχη δουλευει, κανει εργο, ειναι διπλα στους πολιτες, ο δημαρχος ειναι απλος, ευγενικος, σεμνος, οποιος θελει να το δει , η πορτα του ειναι ανοιχτη. Δεν εχει επαρση, αλαζονια, και σεβεται ολους τους πολιτες, ανεξαρτητα αν τον ψηφισαν η οχι. Ειναι δημαρχος ολων των κωων ολου του νησιου. Εσυ ψιτ… και το αχ νησακι μου, και ολη σας η παραταξιακη οικογενεια, θα κτυπατε το πληκτρολογιο, μεχρι να παθετε αγκυλωση.

      • Ενεργο κρουσμα μην μου λες οτι σεβεται τους πολιτες..ανεξαρτητα αν τον ψηφισαν η οχι …γιατι θα σε δαγκωσω…
        Ουτε ντροπη ουτε τσιπα…μονο θρασος…απιστευτο θρασος!
        Δημαρχοι ειναι τρεις με την πλατη αλλων τριων.Δεν ειναι ολων των Κωων.Ειναι της πλειψηφιας…
        Εσυ λοιπον με την αγκυλωση στο μυαλο…και ολα τα παραταξιακα σας κρουσματα…να γραφετε ΜΟΝΟ για τα εργα που κανετε…..
        Το να συνεχιζεις να σπηλωνεις τον πρωην δειχνει ποσο πολυ τον τρεμεις…και δεν εχεις αδικο…
        Ραντεβου το 2023….

  3. Δήμαρχος που ξεχωρίζει.Αλλες επιχειρήσεις τις βοηθάει αμφιβάλλω βέβαια και άλλες με τον τρόπο του τις κλείνει.Κουιζ για έξυπνους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ