ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Ο «Αρχάγγελος της διαφάνειας και της κάθαρσης» κ. Νικηταράς αυτοαποκαλύπτεται παραδεχόμενος τη «συνεννόηση» με τον εργολάβο που κατηγορούσε

73
1284

‘’ Ο «Αρχάγγελος της διαφάνειας και της κάθαρσης» κ. Νικηταράς αυτοαποκαλύπτεται παραδεχόμενος τη «συνεννόηση» με τον εργολάβο που κατηγορούσε.”

 

Η πολιτική πρακτική του κ. Νικηταρά είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια.

 

Ή κρύβεται στα δύσκολα και «κόφτει» (κατά τη λαϊκή έκφραση) ή με θράσος (που είναι η δεύτερη φύση του) προσπαθεί να πετάξει λάσπη προς κάθε κατεύθυνση.

Τον ενημερώνουμε ότι δε θα καταφέρει να «κόψει» και να κρυφτεί από παράνομες πράξεις, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε και τους συνεργάτες του ότι όταν έρθει η ώρα δε θα ντραπεί να μετακυλήσει σε αυτούς τις ευθύνες όταν βρεθεί σε αδιέξοδο (άλλωστε το έχει κάνει την περίοδο της Αντιδημαρχίας του την «καταπληκτική» περίοδο Καϊσερλη στον ενιαίο δήμο…»

 

Όσον αφορά τις ύβρεις προς τον επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής-Κως 2023 θα του πούμε αυτό που λέγαμε και στον πρώην αρχηγό του:

Λάσπη στον καθρέφτη δεν κολλά.

 

Επί της ουσίας των δηλώσεων του δια του δελτίου τύπου που εξέδωσε:

 

  1. «….είχε αποξηλώσει τις προηγούμενες ημέρες το υλικό που αστόχησε, κόστους δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς έδωσε σαφή εντολή το έργο να μην καθυστερήσει άλλο και να ολοκληρωθεί άμεσα.» λέει στο δελτίο του. Στενοχωρήθηκε λοιπόν ο κ. Νικηταράς για τη ζημιά του εργολάβου και έδωσε σαφή εντολή….
  2. «… για εξαιρετικούς λόγους προστασίας του δημοσίου συμφέροντος προ του αδιεξόδου που δημιουργήθηκε, αναγκάστηκε ο Δήμαρχος να ζητήσει να διατεθούν για 2 ημέρες οι εγκαταστάσεις του Δήμου μας…» το δημόσιο συμφέρον διασφαλίζεται με τη διασφάλιση του εργολάβου; για τον οποίο αγωνιά, επειδή όπως λέει στο Δ.Τ., είχε αποξηλώσει υλικό κόστους πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ…
  3. Έτσι διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον ή εφαρμόζοντας όσα προβλέπει τη νομοθεσία για περιπτώσεις αδικαιολόγητων καθυστερήσεων ή αστοχιών;
  4. «…..δεν παράγουν τώρα ασφαλτόμιγμα..» οι εγκαταστάσεις του δήμου. Γιατί άραγε δεν παράγουν για το δήμο και παράγουν για τον εργολάβο; Από τώρα, όποιος εργολάβος «αστοχία»… εδώ είμαστε εμείς του δήμου να σε καλύπτουμε λέει ουσιαστικά η απολογία του.
  5. Έχουμε μπούσουλα τώρα για τις επόμενες περιπτώσεις. «…θα παραλάβει από τον εργολάβο ασφαλτικό υλικό αξίας (περίπου) 2700 €,»  ποιος, πως και με ποια νομοθεσία κοστολόγησε όλα αυτά φανταζόμαστε  ο δήμος Κω θα εκδώσει οδηγία που θα ενσωματωθεί στη νομοθεσία των δημοσίων έργων.

 

Ο κ. Νικηταράς έκανε το λάθος να απαντήσει, αντί να επιλέξει τη σιωπή.

 

Ενημερώσαμε ήδη την οικονομική υπηρεσία αλλά και το Ελεγκτικό Συνέδριο για τη συγκεκριμένη οικονομική συνεργασία.

 

Η «συνεργασία» Νικηταρά- αναδόχου αφορά και άλλες υπηρεσίες όμως, όπως αυτές των  Υπουργείων Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών που προφανώς θα ενημερωθούν.

Οι ευθύνες θα αναζητηθούν από όλους τους εμπλεκόμενους από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.

73 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο Γεωργιε!!!
    Ετσι παμε δυνατα!
    Τι να θυμηθουμε τι να ξεχασουμε….
    Πρωτη φορα …ξαναγινεται.
    Καρμα ιζ ε μπιτς μπειμπι…..

    • ΒΡΩΜΗΑΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΧΕΔΟΝ.ΒΡΕ @ΚΑΤΟΦΑΚΙΣΤΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΖΕΒΕΓΚΗ ΤΟΥ ΨΙΤ ΨΟΥΤ,ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΟΜΑΚΑΚΑ,ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΕΡΒΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΟΣΟ ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ (ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΑΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΡΑ ΨΙΤ ΨΟΥΤ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΕ.ΕΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΒΡΕ ΚΑΥΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

  2. ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΙΞΕ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΕΙ ΤΡΑΙΝΟ Ο ΠΡΩΗΝ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 23. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.

    • ΕΙΤΕ ΑΜΥΝΑ ΕΙΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Τ Ε Τ Ε Λ Ε Σ Τ Α Ι….. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΚΜΑΣΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ……

      • ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΤΩΧΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ ΤΗΣ ΚΩ. ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΜΠΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.
        ΥΓ. ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ 8ΩΡΟ? ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.

  3. Εγω σου το ελεγα ‘θρασυδειλε»οτι τα οργανα μολις αρχισαν,εσυ δεν με ακουσες!!Παντως προλαβαινεις να κοψεις σκεψου το…….

  4. Ωραία τον τιμωρήσατε τον κακό εργολάβο, του δώσατε και τα μηχανήματα. Στην επόμενη αστοχία που θα έχει κάντε του εσείς το δρόμο για να τον τιμωρήσετε παραδειγματικά. Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου. «Δημόσιο συμφέρον» σου λένε μετά.

  5. 3.000.000 εκατομμύρια ευρώ εδοσε ο Κυριτσης με απευθείας ανάθεση σε εργολάβους για τα σχολεία. Η αναλογία γεμίζει κ….

    • Τόσα φράγκα παίρνετε , για να κάνετε αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση ? Βρε θα μας πείτε κάτι για τις εργολαβίες ή θα πετάτε λάσπη ? Σας κοροϊδεύει ο κόσμος . Τεμπελχαναδες

  6. Δεν μου λες οι φοινικες ειναι στις θεσεις τους,-ή-κοψανε προς Ψαλιδι-Ηρακλη μερια???χαχαχαχ

  7. χαχαχαχα….το σχολιο ΒΡΩΜ//…ειναι το ιδιο ατομο που φυτευε μπανανες στις λακουβες ??
    Αντε τωρα δε θα χρειαστει να το κανει.Θα τις κλεισει ο εργολαβος.

    • Αυτο θα το κανω οταν το κρινω εγω.Αν γουσταρεις και θες να με γνωρισεις και απο κοντα πες ποιος εισαι και θα τα ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ!!!Περιμενω λοιπον!!

      • Βρε χαμένο τομάρι,εσυ φοβάσαι και τον ισιο σου,και μας λες ότι θα το κανεις οποτε εσυ γουστάρεις.Βρε σαρδαναπαλε εαν μαθεις για ποιον μιλάς θα κατουριεσαι πανω σου μεχρι να τελειώσεις.Μας το έγραψες και με κεφαλαια ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.Αντε μαζέψου γιατί όταν μαθευτεί ποιος …..στης είσαι θα φταις εσύ και κανεις αλος.ΣΑΛΙΑΡΗ.

        • Nεροκοτα τοτε ΜΟΚΟ ειστε θρασυδειλοι,και πληρωμενοι ψευτομαγκες του πληκτρολογιου!!Αφου οπως λες «κατουριεμαι»περιμενω ΣΗΜΕΡΑ κιολας.Αλλιως επειδη και σενα σε ξερω θελω να σε δω με φουστα-μπλουζα!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!!

        • Nεροκοτα τοτε ΜΟΚΟ ειστε θρασυδειλοι,και πληρωμενοι ψευτομαγκες του πληκτρολογιου!!Αφου οπως λες «κατουριεμαι»περιμενω ΣΗΜΕΡΑ κιολας.Αλλιως επειδη και σενα σε ξερω θελω να σε δω με φουστα-μπλουζα!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!!

        • Αρχοντο-Γυφτε θυμασαι που εβαλες την ουρασου στα σκελια εκει στο Μαρμαρωτο,εξω απο την παλια Εμπορικη τραπεζα?Μαζεψου λοιπον εσυ και οι γραφιαδες που σε δουλευουν,γιατι αυτη τη φορα δεν θα δειξω ΕΛΕΟΣ!!

  8. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΧΑΧΑΧΑ

  9. ποσα ειχε το κουτι μεσα ??? Θα μαθουμε τελικα????
    Κουτοι παντως δεν ειμαστε
    Και μας ηρθε κουτι, που μας αδειασες τη γωνια…

  10. … ειχε μεσα οχτακο… με τρια μηδενικα ακομα. Εξαψηφιο δηλαδη. … κατσε δουλεψε εσυ φουκαρα. Αλλα ο θεος ειναι δικαιος. Ανεμομαζώματα… …..σκορπίσματα…χι χι χι χι

    • Το κουτι της παν(δωρα)ς…χαθηκε προς αγνωστη κατευθυνση στις αρχες του σεπτεμβρη…
      Ειχε τους κοπους (ΑΛΛΩΝ) μιας ζωης..
      Ειχε δωρακια απο σειχη, ειχε το ΜΕΛΙ της μερσεντες , ειχε το ΛΑΔΙ του παλαιου ορθοδοξου ΠΑΣΟΚ, είχε τα ριχτερ του σεισμου του 2017 μετρημένα στην κλίμακα του € , ειχε το ποκίνημα στο μακρυ ταξιδι του ΟΔΥΣΣΕΑ, και τι δεν ειχε…

  11. Οι φοίνικες ας κατέβουν στην παραλία που κάνει μπάνιο ο δήμαρχος σας να έχει σκιά.Μην σας καεί κιολας!Χαχαχαχα!

  12. Όταν οι φοίνικες πάνε στην παραλία που κάνει μπάνιο ο δήμαρχος σας να βάλει τον φίλο του τον εύρωστο να του κάνει αέρα.Μηπως θέλει και ο φίλος του αέρα;Είστε ίδιοι γιαυτο τα ταιριαξατε.

  13. Δεν αλλαζει ο ανθρωπος. Ουτε το 63% τον εκανε να σκεφτει για λιγο. Το μυαλο τους ειναι η επιστροφη στη μασα στη ρεμουλα στο κυνηγητο των αντιπαλων στις μηνυσεις στον διχασμο στα ταξιδια και στην καλοπεραση στα ξε@ρ@κ@μ@τα στις βρισιες στις αναθεσεις στους κολληυους και στην παντελη εγκαταλειψη του νησιου. Εχει αφηνιασει τωρα που βρεθηκε ενας δημαρχος, αγαπητος στους πολιτες, γιατι τους σεβεται, γιατι ενδιαφερεται για τα προβληματα του νηδιου, γιατι σεβεται το δημοτικο χρημα γιατι πανω απι ολα ειναι Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ.

  14. Ποιος είναι άνθρωπος;Ποιος σέβεται τους πολίτες;Ποιος είναι αγαπητός;Βρε δουλευόμαστε;

  15. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑς ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ,ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ,,……

  16. ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 8ΠΜ-4ΜΜ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΖΙΑΝ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ . ΤΣΑΟ ΜΠΑΜΠΙΝΟΙ

    • Αυτα τα «λουλουδια»θα πρεπει να τα βγαζουμε και να τα στολιζουμε οπως τους αξιζει,να τα βλεπει ολος ο κοσμος,μονο ετσι μπορει να συνετιστουν!!

      • Το κουτί βρε πόσο χάρηκα που το πήραν. Θα μιλήσεις και για διαφάνεια . Βρε πάει το κουτί κλαμαααα. Έλα να μου αλλάξεις μια λάμπα γιατί η δεη δεν μπορεί ξέρεις εσυ

  17. Γεωργιε θυμαμαι τοτε που σε παρακαλουσαμε να κανεις τον δρομο προς μαρμαρι και μας εγραφες στα $^^#@. Οταν χτυπησε σοβαρα το παιδι, μεσα σε 10 μερες το εκανες με εργολαβο τον «π….». Ναι αυτον που κατηγορησες για το ….. που εκανε φτεραααα….αυτον που πηρε τα αντερα του με τις απευθειας αναθεσεις λογω σεισμου. Τρελλο χρημα…. πολυυυυ χρημαααα
    Ε λοιπον, οπως ελεγε η ρουφα , καμια μελετη, μαυρο χρημα. Και δεν απαντησες. Νικηταρα ψαξε το και κσθαρισε τον πολιτικα . Για αυτο και παρα πολλα. Ο μονος που πρεπει να κανει τουμπεκι ειναι αυτος. Πολυ λελες ο ταξιδιωτης κσι να μην πω τι αλλο

  18. Αρκετά. Πια . μας κουρασατε. Ο χάρος βγήκε παγανια και θερίζει μεγάλους και παιδιά και εσείς τρωγεστε σαν τα κοκόρια. Και οι μεν και οι δε. Κοιτάξτε πως θα γλιτώσουμε απο την καταραμένη πανδημία και αφήστε τις μικροπρεπειες. Αντί να είσαστε ενωμένοι τρωγωσαστε μέχρι αηδειας. Και το λιμανι να γίνει ποιος θα το χαίρεται οι άφαντοι τουρίστες οι εμείς απο τα σπίτια μας;;

  19. Πολύ μίσος κρυμμένο πίσω απο ανώνυμα σχόλια ειρωνιες κακοηθιες λεκτική βία. Πίσω απο την ανωνυμία της δειλιας. ντροπή σας. γιαυτό πάμε κατα ξέρετε που . αυτο λοιπον είναι το επίπεδο σας τόσο τιποτένιο.

  20. Προς Σοφία και Λένα και οι φοίνικες σας πείραξαν,δεν ντρέπεστε λίγο,αντί να πείτε ευχαριστώ που ομόρφυνε το τοπίο,βρίζετε και ειρωνεύεστε.

  21. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ

  22. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ. Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΟΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ

  23. Με σιφάκηδες,ταξιδευτές,αμίαντους,κλιματιστηκά, μαραγκούς, κιάρηδες, κομμώτριες, βλαβλάδες και πάει λέγοντας μέχρι και η παράταξη της ρούφα θα σε φάει ρε μαιντανέ του 30%

      • Σιγουραααααα χαχαχαχα αχ αυτός ο κόσμος δεν εκτίμησε την ανωτερότητα τους και τους έστειλε σπίτι χαχαχα. Πέρασαν από επιχειρήσεις οι περπατητες και δεν κατάλαβαν που βρισκόντουσαν ακόμα και οι υπάλληλοι τους κορόιδευαν . 35% σπιτιιιι για πάντα

  24. Σε ποιον να πω ευχαριστώ στον δήμαρχο σας η στον φίλο του τον εύρωστο για τους Φοίνικες;Γιατί αυτοί τους πλήρωσαν η κουράστηκαν να τους βάλουν.;Τουλάχιστον μην βγαίνουν φωτογραφίες γιατί μας χαλάνε την αισθητική νας.

    • Ο Αρχοντο-Γυφτος ειναι ολο εφε-και μαγκια-θα του κοπει αυτο!!Η περιοδος χαριτος τελειωσε για ολο το τσιρκο!!

  25. Ποτέ δεν θα πω ευχαριστώ γιατί δυστυχώς τους ξέρω πολύ καλα και τον δήμαρχο και τον φίλο του από το Ψαλίδι.Στους εργαζόμενους ναι το αξίζουν.

  26. Ας έρθει η δημαρχαρα να δει πόσο την αγαπήσαμε…
    Έχει βάλει τον ….. να τρέχει, και τον …. που του έφερε μετάθεση την πίσω ……και όλα καλά…
    Ευτυχώς ο χρόνος θα περάσει γρήγορα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ