Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Χάρης Κούτρας

9
8225

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Χάρης Κούτρας

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον Χάρη Κούτρα, με σπουδές στο Τμήμα Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), για χρόνια αθλητής Άρσης Βαρών, 4ος πανελληνιονίκης το 2019, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Ο Χάρης Κούτρας, με ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και την ανάπτυξη του τόπου μας, με διάθεση προσφοράς, δήλωσε χαρακτηριστικά : «…αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί βλέπω ότι γίνεται από τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά μεγάλη προσπάθεια, σε πολλά ζητήματα. Προσπαθεί να βρει λύσεις ακόμη και σε θέματα που δεν είναι αρμοδιότητες του Δήμου, όπως το Νοσοκομείο.

Με ικανοποίηση μαθαίνουμε πως με την στήριξη του Δήμου μεταγράφεται η επέκταση του σχεδίου πόλης στο Κτηματολόγιο, γεγονός που θα βοηθήσει την ανάπτυξη της πόλης και της τοπικής οικονομίας. Όσοι ασχολούμαστε με τον κατασκευαστικό τομέα βλέπουμε τη δυναμική που δημιουργείται. Για όλους αυτούς τους λόγους, με εκτίμηση στο πρόσωπο του Θεοδόση, ενώνω κι εγώ τις δυνάμεις μου για καλύτερη και ισχυρότερη Κω».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  2. και γραφω για τις υποψηφιότητες τιυ κυριτση,και του Νικηταρά.Με την οποια εμπειρία που έχω,βλέπω αποδυνάμωση κυριτση,και δυναμωση νικηταρα.Απο οτι βλεπω προσωπικά ο κυριτσης θα χάσει με μεγάλη διαφορα.Κρίνεται με για αυτό που βλέπω.Δεν μου αρέσουν τα ψέμματα.

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΥΑΙ ΓΙΑΤΙ???

  4. Αν εσυ ησουν πρωην Κυριτσικος τοτε εγω ειμαι ο Ομπαμα. Αν το να διχαζεις οικογενειες ειναι σωστη επιλογη μαλλον δεν γνωριζεις την λεξη «σωστη». Εσεις που ειστε και οι δυο πληρωμενα τρολακια του κοψιμιου αλλα και αλλοι μπορειτε να μου απαντησετε σε ενα ερωτημα; Γιατι ο κοψιμιος δεν γελα ποτε, μα ποτε! Και επειδη εσεις το αγνοειτε θα σας απαντησω εγω. Γιατι θημαται παντα το τραγουδι: ……………… χαχαχαχαχαχαχσ

  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΣΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ,
    ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟΠΟ ΖΕΙΤΕ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΟΙΡΟ ΝΗΣΙ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ,ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ