Θ. Νικηταράς: Καλωσόρισες Γιάννη Χατζηβελούδο στην Ισχυρή Κω!

19
14990

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατί κανεις δεν τον θέλει.Καλοριζικος κύριε χατζηβελουδε.

  2. Δηλαδή η ισχυρή Κως κατεβαίνει δυνατά,ενώ η δυναμη αλλαγης θα μείνει με τον γιωργαλη και την ρουφα.Κυριτση παρατα-τα να αποφύγεις την ντροπή που ερχεται.

  3. ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΤΟΝ ΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ;ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑΚΙΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑΚΙΑ.ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;;;;;;;ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

  4. Επειδή ξερω καλα και τους δυο Γιάννηδες (Καλεργη και Χατζηβελουδο) και λογο του μεγάλου κυκλου γνωριμιών που εχουν ,ειδικα μεσα στη πολη,μπορω να πω με βεβαιότητα οτι τους εχω απο 500 ψηφους το καθένα, χαλαρά. Ομολογουμένως πρόκειται για έξυπνη κίνηση του Δημάρχου

  5. Έπρεπε να το περιμένει ο Νικηταράς.Που ζούσε;Του φεύγουν όλοι οι παλιοί και ψάχνει νέους σωτήρες;Τι έγινε η ομαδάρα της νίκης;Του γύρισαν πλάτη;Καλα η αντιπολητευση να ψάχνει κάποιο καινούργιο πρόσωπο αλλά η δημοτική αρχή;Που τα πάει τόσο Καλα και την αγαπάει ο κόσμος;Έχει τόσο σπουδαίο έργο να δείξει αυτά τα 4 χρόνια στο νησί μας ;Τι έγινε είχε λάθος ανθρώπους ο δήμαρχος δίπλα του και ψάχνει νέους;Κάπου δεν στέκουν Καλα όλα αυτά.

    • Γράφεις,γράφεις,και στο τέλος θα σε γράψουν οι του νικηταρα.Στο λένε από πολύ καιρό,ότι ο δικός σου ειναι τελειωμενος.Τωρα αρχιζεις να το χωνεύεις και εσύ.Νικηταρας=πολλά χρονια δημαρχος.

  6. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ !!!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ..
    ΜΕΓΆΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ ΘΕΟΔΟΣΗ****

  7. 300.000 δίσκοι έλεγε ο Τσούκας στην γνωστή κωμωδία!!!! Τα γραμμάτια του 1990 Άρα μαύρο στους φαύ-
    λους!!!! Ά ντε γειά !!!!

  8. Κύριε «αληθινε» ακόμα να δεις το φως το αληθινό και συνεχίζεις να δηλώνεις «Κυριτσικος»?? Να γελάς και να κλαίς με όσους δεν έχουν πάρει χαμπάρι το «ποιόν» αυτού και όσων παρατρεχαμενων του έχουν μείνει, που κατ’ουσια μένουν όχι γιατί τον πιστεύουν ή τον σέβονται αλλά γιατί τον φοβούνται. Δικαίως φοβούνται, πολύς κόσμος έχει πάρει «γεύση»της εκδικητικότητας του, γνωστοί οι μέθοδοι,οι τρόποι,η γλώσσα και η νοοτροπία. Πολλώ δε μάλλον όταν ήσουν μέρος του συστήματος και ξέρεις τα πράγματα από μέσα. Θέλει θάρρος η «αγάπη» και τόλμη ο «χωρισμός».

  9. Προχωρα δήμαρχε,άλλη μια θητεία κ βλέπουμε!! Άσε τους άλλους,ούτε τον ψήφο τους δεν θα βρουνε…μόνο του γραφικού…χαχα

  10. Τωρα ανθρωποι ασχετοι με την πολιτικη,τι δουλεια εχουν ως υποψηφιοι.αλλα εχουμε κ το αλλο.μαζευε ας ειναι κ ρωφες.ολα στο βωμο των ψηφων.τα παντα.φαντασου ποσοι άσχετοι θα μπουνε στα ψηγοδελτιΑ,μονο κ μονο να γεμισουν.τα καφενεια θα ειναι γεματα παλι….

  11. Συγχαρητήρια Γιάννη. Ένας Κώος που αγαπάει το νησί του. Εργατικός με εμπειρία στον Τουρισμό. Γλεντζές γνήσιος λαϊκός όχι κουτσαβάκι. Γιάννη Προχώρα το νησί χρειάζεται ανθρώπους σαν και εσένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ