Δήμος Κω: Συγκέντρωση βοήθειας για σεισμόπληκτους Τουρκίας

7
4542

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας, συγκεντρώνει ο Δήμος Κω, από αύριο, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης σε όσους επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό.

Τα υλικά που συγκεντρώνονται αφορούν σε:

  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • Κλινοσκεπάσματα
  • Είδη ενδύσεως και
  • Είδη ατομικής υγιεινής

 

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται από τις 09.00 έως τις 12.00 το πρωί, από αύριο Τετάρτη έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στον αποθηκευτικό χώρο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κω, στην οδό Αρτεμησίας 35.

 

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, τις ίδιες ώρες, στην εξουσιοδοτημένη Δημοτική Σύμβουλο κα Κανταρζή Σταματία (6951484157) και στο τηλέφωνο 2242022443.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι αλήθεια ότι η Κύπρος έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία την οποία η Τουρκία αρνήθηκε;;;;

    • Αυτή ήταν πάντα η Τουρκία !! Ενώ επιχειρούν οι λεβέντες μας κ τους σώζουν ,αυτοί στέλνουν αεροπλάνα κ μας κάνουν παραβιάσει του εναέριου χώρου μας !! Απολίτιστοι μπαμπεσιδες κ άδικοι !!

  2. Εγώ θέλω να δώσω για την Συρία. Ξέρετε ποιος μαζεύει. Επίσης αν δω την ΕΜΑΚ και γενικά ελληνικό κράτος να επιχειρεί στην Συρία και όχι τίποτα ιδιώτες εθελοντές, θα ψηφίσω φανερά Κυριάκο.

  3. Ο πόνος και η ανθρώπινη δυστυχία έχουν κοινή γλώσσα, ίδιο Θεό και κανένα σύνορο. Όσοι θέλουν, χωρίς σχόλια και φανφάρες ας προσφέρουν αυτό που μπορούν γιατί τέτοιες ώρες μόνο τα κούφια λόγια είναι αυτά που περισσεύουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ