Απολαυστική η ρεμπέτικη βραδιά με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο και την παρέα του στην »παλιά Πηγή» στο Πυλί

2
10770


Στο πλαίσιο των θερινών Ιπποκρατείων 2023, ο ΔΟΠΑΒΣ σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Πυλίου «ο Απελλής», συνδιοργάνωσαν μια μοναδική ρεμπέτικη βραδιά, με παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, που ερμήνευσε εκπληκτικά ο ηθοποιός-ερμηνευτής Πέτρος Μπουσουλόπουλος και η παρέα του, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό στην Παλιά Πηγή Πυλίου.
Την ρεμπέτικη βραδιά απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι κάτοικοι του χωριού, που γέμισαν τον χώρο της πλατείας στην Παλιά Πηγή, ενώ παράλληλα ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος του χωριού, είχε οργανώσει με εξαιρετικό τρόπο την εκδήλωση, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και όμορφα.
Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν η Αντιδήμαρχος πολιτισμού Σέβη Βλάχου η οποία απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό, ο πρόεδρος τής Κοινότητας Πυλίου Ανάστασης Κεφαλιανος, η Αντιδήμαρχος Γεωργία Κασσιώτη, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όραμα και δράση» Ιωάννα Ρούφα όπως επίσης και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Ν. Παπανικόλα, Ευτυχία Σταθοπούλου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑΛΟΔΙΝΟ Κ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ Κ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΚ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ 8ΩΡΟ Ή ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ . ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΤΡΟΠΗ

  2. Ναι ηταν οντως τρομερά. Παιδια ανεξέλεγκτα, μηχανάκια να προκαλούν ηχορύπανση και τους μετανάστες απο το hotspot να μας χαζεύουν. Φοβερή βραδιά. Α και για να μη ξεχάσω, τρομερή ιδεα να υπαρχουν πάγκοι με ποτά ενω απο πάνω ηταν το μαγαζι. Ήθος τρομερό το Πυλι….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ