Η συναυλία ethnic παραδοσιακής μουσικής στο Θεατράκι Τσιγκούρας στην Κέφαλο

4
11157

Μια ιδιαίτερη συναυλία με ethnic παραδοσιακή μουσική είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Θεατράκι Τσιγκούρας στην Κέφαλο στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκράτειων που .διοργανώνει ο ΔΟΠΑΒΣ.
Πρόκειται για μια συναυλία ethnic παραδοσιακής μουσικής με εκλεκτούς μουσικούς.
Έπαιξαν οι: Παντελής Λύκος τραγούδι – λαούτο, Χρύσα Καραΐσκου τραγούδι – κανονάκι, Βασίλης Κοκκαλάκης τραγούδι – λύρα και Στρατής Σκουρκέας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βεβαια, δεν ηταν Μαζωνάκης!
    Επίσης έχω την απορία, για πολλους που εχουν ως διακαιολογία την αποσταση. Πως καταφερνουν(και πολλοι από την πόλη και τα άλλα χωριά) να πάνε στην Στηλωτη 4-5 χιλιάδες κοσμός, που ειναι άλλα 10χλμ από την Κέφαλο και σε μία όμορφη εκδηλωση, με έναν αξιολογο ντόπιο καλλιτεχνη, να ειναι 20-30 άτομα!!!
    Μηπως έπρεπε να φροντισουν τα παιδια να δινουν ΔΩΡΕΑΝ σουβλάκια, κατσικα, πλιγουρι????
    Τι να πω??

  2. Οπότε γίνει κάτι αξιόλογο και με ντόπιο υπέροχο καλλιτέχνη οι κεφαλιανοι απών. Αν δεν κάνουν κάτι σχολιάζουν γιατί δεν έγινε καμία εκδήλωση στην Κέφαλο.. Βέβαια συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο, για να δούμε πόσοι θα πάτε στο πανηγύρι μεθαύριο για την κατσίκα…..Οκα για την μάσα δυστυχώς.

  3. Το ότι είχε στο χωριό δύο απανωτές κηδείες αυτό δεν παίζει ρόλο? Και ιδικά ο ένας ήταν νεότατος άνθρωπος. Εάν ήθελαν κόσμο ας ρο έκανα 1 εβδομα μετά όχι αμέσως την επόμενη μέρα.

  4. αυτό φίλε μου το τελευταίο σχόλιο και μόνο μας χαρακτηρίζει σαν λαό…δηλαδή ο αηΓιαννης 3 μέρες αργότερα ήταν ok..άρα λοιπόν η μουσική είναι μόνο για τα πανηγύρια όχι για κάτι άλλο.. λοιπόν καλή σας είναι η κατσικα και το σκυλολαικο των πανηγυριών ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ