Ενδιαφέρουσα η παρουσίαση του Βιβλίου του Μ. Ματζανά «Η ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ», από το Βακούφ Κω

5
7178

Ένα βιβλίο απογύμνωση της γυναικείας σκέψης
Με μεγάλο ενδιαφέρον, η παρουσίαση του βιβλίου «Η ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ» του συγγραφέα Μιχαήλ κ. Μαντζανά, Α. Καθηγητή Πανεπιστημίου, την Τετάρτη 06 Μαρτίου 2024  στο κατάμεστο  από κόσμο Ιστορικό & Λαογραφικό  Μουσείο Χάνι. Την εκδήλωση πραγματοποίησε το Βακουφ Κω σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό, Έκφραση 97.
Στον συντονισμό της εκδήλωσης η δημοσιογράφος Πόπη Δανελακη. Χαιρετισμός απηύθυναν η πρόεδρος του Βακουφ Κω Ελβαν Κοτζαογλαν, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο αντιπεριφερειάρχης  Χαράλαμπος Ναβροζιδης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κω Γιώργος Χρυσουλακης, ο Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομικος και ο Ιμάμης Ιρφάν Τραμπα.
Η ΄΄Φιλοσοφημένη γυναίκα΄΄ του Μιχαήλ Κ. Μαντζανά κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τέχνης Οίστρος και πρόκειται για ένα βιβλίο υπόκλιση στη γυναικεία περιπλοκότητα. Ένα βιβλίο που είναι χωρίς μοντάζ, σαν τα μάτια της γυναικείας ψυχής.
Η φιλοσοφημένη γυναίκα έχει μια ανερμήνευτη γοητεία που πηγάζει από την ανεπιτήδευτη χάρη της. Είναι σαν τον ήλιο, που μας φωτίζει με την προσωπικότητά της. Είναι σαν τον βράχο, που μας κινητοποιεί με τη σταθερότητά της. Είναι σαν τη θάλασσα, που μας υπενθυμίζει να ζούμε την κάθε ημέρα μας σαν να είναι η τελευταία και σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι η σωστή κάποια και η αξέχαστη εκείνη.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Παει η οικογενεια, παει η γιαγια, παει η οικογενειακη θαλπωρη.
      Ολοι με τα μουτρα για την επιβιωση λογω κοστους ζωης.
      Υπερκαταναλωτισμος και μειωσεις γεννησεων.
      ΠΡΟΟΔΟς ειναι αυτη. Δεν ειναι παιξε – γελασε.
      Τωρα οι γιαγιαδες τιγκα χρωμα στο μαλλι και ντυσιματα να συναγωνιζονται τις ελευθερες ανυπαντρες και δεν βλεπουν οτι εχουν ενα το πολυ δυο εγγονακια μονο.
      30αρες – 40αρες ακομα ανυπανδρες και το παιζουν απελευθερωμενα πουλακια. Στο τελος ομως ξυριζουν την νυφη, Ε! συγνωμη… τον γαμπρο ηθελα να πω.
      Το τσιγαρακι στο φουλ την στιγμη που οι αντρες το εχουν μειωσει βαση ιατρικων στοιχειων.
      Αντιο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, θυμα στον βωμο της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ και «ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

  1. Καλά το Βακουφ τι σχέση έχει με τις παρουσιάσεις βιβλίων; δεν είναι ο διαχειριστής των οθωμανικών περιουσιών και μνημείων;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ