Γιώργος Μαστορόπουλος: Οι βαθιές πνευματικές σχέσεις μας με τους Oρθόδοξους αδελφούς σλαυϊκούς λαούς και τη Ρωσία, διαρκούν γύρω στα 1150 χρόνια!

7
4040

Παρακολουθώ με θλίψη κάποια πολύ χαμηλού επιπέδου σχόλια ανωνύμων σχετικά με την Ρωσία, τον Πούτιν κ.λ.π. Κρίνουν το σήμερα από τα συστημικά κανάλια που παρακολουθούν. Κάνουν πως αγνοούν ότι μετά το μεθοδευμένο ξεπάστρεμα άπό τους Βρετανούς του Καποδίστρια και την ακύρωση των δημοκρατικών προθέσεων του Κολοκοτρώνη, το «ελεύθερο» ελληνικό κρατίδιο που προέκυψε δεν ήταν παρά ένα Βρετανικό και, από το 1945 μέχρι σήμερα, Αμερικανικό προτεκτοράτο.

Οι βαθιές πνευματικές σχέσεις μας με τους ορθόδοξους αδελφούς σλαυϊκούς λαούς, που είχαν πρωτεύουσα αρχικά το Κίεβο και αργότερα τη Μόσχα, διαρκούν από τον 9ο αιώνα, δηλαδή γύρω στα 1150 χρόνια! Δεν κάνομε διακρίσεις ανάμεσα σε Ουκρανούς και Ρώσους γιατί απλούστατα πρόκειται ιστορικά και ουσιαστικά για ένα λαό, ορθόδοξο λαό. Που έπρεπε όμως να μπεί στο μέσον μια ξενική φονική σφήνα. Για εμάς, η εχθρική θέση της τωρινής επίσημης εκπροσώπησης της χώρας μας απέναντι στην Ρωσία, είναι απλώς μια προσωρινή σκιά, που θα περάσει. (όπως, αντίστοιχα, περιπτωσιακή είναι και η Τουρκο-Ρωσική «φιλία»).

Όποιοι και να είναι οι («αυτόβουλοι..(!!)» χειρισμοί της παρούσας Ελληνικής Κυβέρνησης, τα συναισθήματα της συντριπτικής, πιστεύω, πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού προς τον ομόδοξο και ιστορικό σύμμαχο Ρωσικό λαό (κατά τους χρόνους της σκλαβιάς μας}, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αλλάξουν ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.

Συμπατριώτες. Το τέρας της Αποκάλυψης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, όχι από την περικυκλούμενη ασφυκτικά Ρωσία, αλλά από την ατομοθεοποιητική και τελικά ανθρωποκτόνο Δύση. Μην κοροϊδευόμαστε. Το ζούμε ήδη στο πετσί μας.

25η Μαρτίου 2024

Χρόνια πολλά!

Γιώργος Μαστορόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μας είπατε τίποτε για τα Ορλωφικά, για την θέση της Ρωσίας κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία (θεωρήθηκε ιμπεριαλιστική εισβολή και στήριξαν τον Κεμάλ), για τον βρώμικο ρόλο της Ρωσίας στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο και για δεκάδες άλλα διεθνή ιστορικά γεγονότα, που βαριέμαι να τα γραψω.
    Επιπλέον, τι γίνεται με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλο;;

    Υ.Γ.
    Αγαπάτε τον Ιμπεριαλιστή Δικτάτορα Πούτιν;;

    Βλέπετε το Τέρας της Αποκάλυψης στο δωμάτιο σας και στον Κόσμο;;

    Είστε φιλομοναρχικός, βασιλοφρων κλπ;;;

    Είστε αντικομμουνιστής και αντί – ΛΟΑΤΚΙ;;;

    Το υψηλού επιπέδου κείμενο σας, μας τράνταξε συθέμελα…!!!! Από το σπίτι μας, έμειναν μονον ο ανατολικός τοίχος της κουζίνας και η λεκάνη της τουαλέτας… – μείναμε παντελώς άστεγοι….

  2. ΑΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  3. Σοβαρά τώρα;Μιλάτε για την Ρωσία πρην τον 19 ο αιώνα ;Δεν υπάρχει αυτό που λέτε.Απο την Σοβιετική Ένωση και μετα μόνο κακό έχει κάνει η Ρωσία στην Ελλάδα.Με χειρότερο από όλα την βοήθεια στην Τουρκία τον1922 στην Μικρασιατική καταστροφή και τον εμφύλιο.Περνετε κανένα μισθό από τους Ρώσους;Έχει γίνει πια αηδία να υποστηρίζουν κάποιοι άλλους λαούς τόσο φανερά κόντρα στη χώρα μας.Κατι καλό για τους Έλληνες έχετε να πείτε;Αφήστε του Ρώσους και Σέρβους.Αλλοι αυτοί.Ποιος δημιούργησε το κράτος της ΒΜακεδονιας και για πιο λόγο;Από αγάπη στην Ελλάδα;Μην ξεχνάτε ότι ήταν και οι πρώτοι που το αναγνώρισαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ