Θρήνος για τον 32χρονο αστυνομικό που σκότωσε ο Νορβηγός σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη

12
8440

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΥΨΗ

«Αυτός είναι εδώ γύρω στα εννιά χρόνια και παίρνει ένα επίδομα από τη Νορβηγία», λέει κάτοικος της περιοχής – Πώς έγινε το φονικό στη μπυραρία

Γνωστός στην γειτονιά της οδού Κατσιμίδη στην Θεσσαλονίκη φαίνεται πως ήταν ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε τον 32χρονο αστυνομικό – που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας – τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα σε μπαρ.

Σύμφωνα με κάποιους κατοίκους της περιοχής ο μεθυσμένος Νορβηγός που κάρφωσε το μαχαίρι στον λαιμό του 32χρονου και του αφαίρεσε τη ζωή, ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είχε δημιουργήσει ξανά προβλήματα στο παρελθόν με φασαρίες.

«Ήταν γνωστός στη γειτονιά. Ένα παλικάρι που ήρθε να πάρει καφέ το πρωί τον ήξερε. Αυτός είναι εδώ γύρω στα εννιά χρόνια και παίρνει ένα επίδομα από τη Νορβηγία και μάλλον εκεί δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα και ήρθε εδώ», ανέφερε καταστηματαρχης της περιοχής. «Έχει δημιουργήσει κι άλλες φορές προβλήματα και συγκεκριμένα μια φορά στα Λαδάδικα. Τότε τον είχε δείρει ο φίλος του παιδιού που ήρθε και πήρε καφέ. Είναι ένας «μαλλιάς», αδύνατος, με τατουάζ. Έπινε αυτός. Ήταν σε μέθη αλλά το μαχαίρι ήταν πάνω του. Αυτός είχε κάποιο σκοπό και είχε μαζί του μαχαίρι. Φοβόταν», σημείωσε.

Αυτός ήταν ο 32χρονος αστυνομικός:

astynomikos-thessaloniki-1
astynomikos-thessaloniki-2
astynomikos-thessaloniki-3

Πώς έγινε το φονικό

Ήταν λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα όταν αστυνομικοί των ΜΑΤ – οι εγκαστάσεις τους βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο μπαρ – άκουσαν φωνές, έτρεξαν για βοήθεια και συνέλαβαν τον 44χρονο Νορβηγό ο οποίος, όπως διαπίστωσαν, είχε μόλις τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι τον 32χρονο συνάδελφό τους αστυνομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φονικό συνέβη αφού ο 44χρονος Νορβηγός – μετά από διαπληκτισμό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – είχε πρώτα μαχαιρώσει στο πόδι τον κουμπάρο του αστυνομικού με τον οποίο βρισκόταν στο μπαρ. Όταν ο 32χρονος προσπάθησε να παρέμβει για να προστατεύσει τον κουμπάρο του, τότε ο Νορβηγός τον μαχαίρωσε και αυτόν στον λαιμό με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να χάσει τη ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα ευρύτατα του ιατροδικαστή που είδε τη σορό του 32χρονου, προέκυψε ότι φέρει τραύμα στην αριστερή τραχολική χώρα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και νεκροψία – νεκροτομή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης που αφαίρεσε τη ζωή του αστυνομικού για ασήμαντη αφορμή και συνελήφθη ελάχιστα λεπτά αργότερα, ήταν σε ακραία κατάσταση μέθης και μέχρι το πρωί δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς. Εντός της ημέρας ή αύριο, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

thessaloniki-bar-mak2
thessaloniki-bar-8
thessaloniki-bar-7
thessaloniki-bar-5
thessaloniki-bar-2

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ – Τον μαχαίρωσε 44χρονος Νορβηγός

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι γίνετε βρε παιδιά; γέμισε η Ελλάδα μας μαχαιροβγάλτες; το μαχαίρι είναι για να κόβουμε ψωμί και φρούτα όχι για να σκοτώνουμε τους συνανθρώπους μας. γιατί γίναμε τόσο θηρία; αναρωτιόμαστε;

    • Θα ακούσεις ότι οι περισσότεροι αποφεύγουν τους Νορβηγούς.Πολλές φασαρίες,απωθημένα και θα θυμάστε σίγουρα το παρολίγον διπλωματικό επεισόδιο στην Κω, όπου μια ομάδα έσπαγε τα πάντα,πήγαιναν και έκαναν φασαρίες στο λιμάνι και βγήκε ο κ.Σηφάκης να απολογηθεί που η ΟΠΚΕ συνέλαβε 20-30 άτομα που διέμεναν σε 5 διαφορετικά ξενοδοχεία που γειτνιάζονται την Κανάρη.
      Τα ίδια κάνουν και στην χώρα τουε, εριστικοί ,οι χειρότεροι πελάτες,με υπεροψία και έπαρση .
      Νομίζω το 2018 όπου η γυναικεία παρέα των παραβατών έγραφαν και στο ίντερνετ κατά της Κω.
      Αυτή είναι η κατάντια μας.
      Πρέπει οι κάμερες να νομιμοποιηθούν πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

    • Το ψαλίδι το έχουμε να σκοτώνουμε τα αδέλφια μας;Από που ήταν αυτός;Ο άλλος που σκότωσε με φωτοβολίδα το παληκαρι στο Ρεντη από που ήταν είπαμε;Ο νεαρός που σκότωσε με μαχαίρια του ψωμιού;Ο εγκληματίας δεν έχει πατρίδα είναι απλά εγκληματίας.Σοβαρευτητε.

      • Άστα κοπέλα μου,τα χεις κάνει αχταρμά.Κάνεις ρεζίλι τα παιδάκια σου..Ιδέα δεν έχεις ,κάνεις ότι τα ξέρεις όλα και σε έχουν βαρεθεί οι πάντες.
        Πιο ηλίθια από καράβολα είσαι και χθες σου είπα για την συσσωρευμένη αγανάκτηση που έχουν πάρα πολλοί με τα σχόλια σου.’Ενα ιντερνετικό σκουπίδι είσαι.
        Για την ανήλικη εγκληματικότητα και την οπαδική βία υπάρχουν αιτίες,που η επίσημη πολιτεία ξέρει αλλά δεν κάνει τίποτα.
        Θα σχολιάσεις τον γιο που σκότωσε τον Πατέρα του και αφέθηκε ελεύθερος?
        Είσαι ότι πιο ηλίθιο υπάρχει.

        • Ακριβώς.Τι εθνικότητας ήταν ο γιος που σκότωσε τον πατέρα του;Καταλαβαίνεις τι γράφω η απλά γράφεις αγχωμένος για να βρίσεις;Όσοι έχουν πρόβλημα με τα σχόλια μου απλά δεν τα διαβάζουν.Γιαυτο βάζω πάντα το όνομα μου να ξέρουν και να τα αποφεύγουν.Εσυ γιατί τα διαβάζεις;Να βρίσεις;Μπενοντας με ψεοδονυμα απλά που αναφέρονται σε εμένα;Γιατί;Άποψη δεν έχεις δικιά σου να πεις;Σκέψου λίγο.Εγω είμαι ανώριμη,βλάκας,πατσαβούρα,ηλίθια,καράβολα(αλήθεια τι θα πει αυτό).Εσυ τι είσαι ;Εσυ που απαντάς σε μια σαν εμένα τι είσαι;

        • Τώρα φίλε κάτι της είπες! η υπέρτατη μορφή της ανόητης χαζό βιόλας, πώς λέμε αχλάδα?ε και λίγα λέμε! το ιντερνετικό σκουπίδι είναι τίτλος λειαν επιεικής.

    • Πήγες ποτέ?έχεις άποψη απ τις προσμίξεις Λατινο-Νορβηγών?Γιαν τα υβρίδια Κοσσοβο-Νορβηγούς? Για την ΜΗ ενσωμάτωση των προσφύγων και τις κόντρες.Πάει η Σκανδιναβία που ήξερες.
      Έλα μαζί μου σε 15 μέρες να σε φιλοξενήσω και να σε ξεναγήσω.
      Αν δεν έχετε προσωπικές εμπειρίες η από Κοινότητες,μην κάνετε τους έξυπνους.
      Να σε στείλω σε πέντε ξενοδοχεία της Κω να μάθεις γιατί είναι ανεπιθύμητοι?

      • Άμα είναι ασπριδεροί και γυαλίζει το πορτοφόλι τους, κάνετε σαν λημασμένα φραγκομπόχαλε. Άσε τα ξύπνια αλλού

    • Η χλεύη σε τραγικά γεγονότα όπως αυτό είναι αν μη τι άλλο περιττή. Μαύρος, άσπρος, κίτρινος ή κόκκινος έχει σημασία? χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή άδικα, θρηνούν μάνες, κλαίνε παιδιά, πονούν συγγενείς και φίλοι. Έχει ξεφύγει το πράγμα παιδιά!

  2. Όσα ρεπορτάζ και να κάνουμε φίλε σχολιαστή πάντα ο τουρισμός θα έχει και καλούς και κακούς όπως στην Καρδάμαινα που έχει Άγγλους σωστούς και άλλους που κάνουν φασαρίες. οι άνθρωποι σε όποια φυλή και αν ανήκουν δεν αλλάζουν.

    • Δηλαδή μεταξύ του μαύρου και άσπρου δεν υπάρχουν δεκάδες άλλα γκρίζα κ.λ.π?

      Οι Νορβηγοί είναι μάστιγα και δυστυχώς οι νεαροί από Ολλανδία..Παλιότερα είχαμε τους Βρετανούς ,τώρα έχουν χαλάσει και άλλοι?
      Τι να κάνουμε τον φονιά τουρίστα?
      Τι να κάνουμε τους Κροάτες οπαδούς?
      Αν θες σου δίνω με pm στον Γιάννη 5 ξενοδοχεία που αποφεύγουν Νορβηγούς.
      Όλες οι ταξιδιωτικές οδηγίες αυτό λένε.
      Αλλά γιατί να μην πιστέψουμε τους υπαλλήλους?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ