Βαγγέλης Κρητικός: Η Visa Καιρίδη ανοίγει το δρόμο για μαζικές αγορές ακινήτων σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από Τούρκους πολίτες

9
8473

Βαγγέλης Κρητικός : Αποκαλύψεις βόμβα για πλειστηριασμό στο Ανατολικό Αιγαίο & το Ηράκλειο

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Δανειοληπτών- Καταναλωτών Ελλάδας, Βαγγέλης Κρητικός, μιλώντας σήμερα στον 98.4 για την κατάσταση των κόκκινων δανείων , των πλειστηριασμών και κατασχέσεων, περιέγραψε μια ραγδαία εξελισσόμενη κατάσταση αλλαγής των ιδιοκτησιών της Ελλάδας και μάλιστα μέσα από funds από άδηλους μετόχους και πόρους , διακίνησης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος χωρίς καν έλεγχο πόθεν έσχες.

Τόνισε ότι κάθε βδομάδα 2χιλιάδες με 2.5 χιλιάδες είναι οι πλειστηριασμοί, αποκαλύπτοντας πως στο Ηράκλειο πρόσφατα βγήκε στο σφυρί κατοικία μη δυνάμενου οφειλέτη με πολυμελή οικογένεια, όπου η κατοικία κατέληξε σε αγοραστή φαρμακοποιό, αλλά το πιο προκλητικό όπως είπε ήταν πως ανάμεσα στους μετέχοντες στον πλειστηριασμό για την αγορά του ακινήτου ήταν και εκπρόσωποι από την Εκκλησία Κρήτης .

Ο Βαγγέλης Κρητικός, αποκάλυψε επίσης τις ανεξέλεγκτες αγορές ακινήτων στο Ανατολικό Αιγαίο, από πολίτες της Τουρκίας ακόμη και με χρήματα του Τουρκικού κράτους, σημειώνοντας ότι το καθεστώς απαγόρευσης και αναφοράς του πόθεν έσχες , έχει καταργηθεί πλέον και στις παραμεθόριες περιοχές, παρότι αγγίζει ευαίσθητα εθνικά θέματα.

Στην ίδια συνέντευξη παρενέβη ο εμπειρογνώμονας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε θέματα ασφάλειας και μυστικών υπηρεσιών, Κώστας Πικραμένος, ο οποίος υποστήριξε πως η Visa Καιρίδη με την τροπολογία του, ανοίγει το δρόμο για μαζικές αγορές ακινήτων σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από Τούρκους πολίτες, όπως ανέλυσε, στα 7 δικαιολογητικά που απαιτούνται για αγορά είναι η Visa , όχι όμως το πόθεν έσχες .

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο στο σύντροφο τον Άδωνη τον Γεωργιάδη που κατά δήλωση του σε Πακιστανό δημοσιογράφο είναι έτοιμος να φέρει 500.000 Πακιστανούς εργάτες
    μόνο έτσι μπορεί να πέσουν εντελώς τα μεροκάματα και να στηριχθούν οι καπιταληστες
    η συνέντευξη εδώ:
    https://twitter.com/JawadSohrab/status/1737017132926615803

  2. Όταν καποιος πήρε με δάνειο το σπίτι μου επειδή δεν μπορούσα να το συντηρήσω το πούλησα.ΤΩΡΑ το πήραν από αυτόν επειδή δεν έχει να καλύψει το δάνειο που πήρε γιατί απλά δεν σκευτητε ότι ήταν δάνειο,νόμιζε τα λεφτά δικά του.Ουτε εγώ είμαι πλούσιος ,ούτε ο τύπος που έχασε το σπίτι.Απλα αυτός νόμιζε ότι είναι έξυπνος.

  3. Έχω προσφορά για ένα κτήμα μου από κάποιον που δεν έχει Ελληνικό διαβατήριο.Να μην το δώσω αλλά να περιμένω να μου κάνει προσφορά ντόπιος μεγαλοκαρχαρίας στη μισή τιμή .Να το δώσω σε αυτόν για να είμαι πατριώτισσα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ