«Ελπίζω σε ένα θαύμα» – Μητέρα φοιτήτριας περιμένει την ταυτοποίηση των σορών

1
3412

«Τελευταία φορά μίλησα μαζί της όσο το τρένο ήταν σταματήμενο στα Παλαιοφάρσαλα και είχε καθυστέρηση το δρομολόγιο» είπε η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας στο protothema.gr

Είκοσι ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη και οι συγγενείς των αγνοουμένων ανεβαίνουν το δικό τους «Γολγοθά»…

Αναζητούν στα νοσοκομεία τους δικούς τους ανθρώπους και περιμένουν με αγωνία την ταυτοποιήση των σορών με την ελπίδα πως δεν βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων.

Τις τελευταίες ώρες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί η φωτογραφία μιας νεαρής φοιτήτριας του ΑΠΘ, η οποία ταξίδευε με τη μοιραία αμαξοστοιχία και αναζητείται ακόμα από τους οικείους της.

«Ελπίζω σε ένα θαύμα επειδή λένε ότι μέσα στα συντρίμμια υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι. Έχω και μια ελπίδα μήπως είναι σε κάποιο νοσοκομείο. Αλλά έχει γίνει ήδη η καταγραφή στα νοσοκομεία», λέει στο protothema.gr η μητέρα της Αγάπης, η οποία περιμένει την ταυτοποιήση των σορών και όλων των τραυματιών, ώστε να μάθει που βρίσκεται η κόρη της.

«Δεν έχει γίνει ταυτοποιήση με κάποιον από τους τραυματίες. Πήραν δείγμα DNA για να γίνει η ταυτοποιήση των σορών», περιγράφει με αγωνία η ίδια.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της ήταν αρκετή ώρα προτού το IC 62 συγκρουστεί με την εμπορική αμαξοστοιχία κόβωντας το νήμα της ζωής τουλάχιστον 38 ανθρώπων.

«Το παιδί ταξίδευε με το τρένο. Τελευταία φορά μίλησα μαζί της όσο το τρένο ήταν σταματήμενο στα Παλαιοφάρσαλα και είχε καθυστέρηση το δρομολόγιο», δηλώνει η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο ΓΝΛ Λάρισας – Ο θρήνος της μάνας για την κόρη της

Τέμπη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο ΓΝΛ Λάρισας – Ο θρήνος της μάνας για την κόρη της

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Δεν υπάρχει τέλος στην ανείπωτη τραγωδία που βιώνει όλη η χώρα μετά την «κόλαση» στα Τέμπη

Βαρύ το κλίμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς συγγενείς των θυμάτων της αμαξοστοιχίας βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα στο σημείο και προχωρούν στην ταυτοποίηση των σορών. Το κλίμα που επικρατεί είναι βουβό και αρκετοί άνθρωποι είναι σε απόγνωση.

Συγγενείς σπεύδουν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου λαμβάνει χώρα η διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων όπου εκτυλίσσονται στιγμές που κυριολεκτικά «σπάνε» καρδιές.

 

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το παρακάτω βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μία μάνα που κλήθηκε για αναγνώριση DNA για την κόρη της: «Που είναι το κορίτσι μου;..», φωνάζει.

Δείτε το βίντεο του onlarissa.gr:

Μητέρα για τη νεκρή κόρη της: Πού είναι το κορίτσι μου;

Επεισόδια έξω από τα γραφεία της Hellenic Train – Κλειστή η άνοδος της Συγγρού από το ύψος της Νέας Σμύρνης

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη

«Τελειώνουν» οι διοικητές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λέει κάποιος δόξα το Θεό βγήκε αλώβητος. Λέει ο άλλος δόξα το θεό νοσηλεύεται με τραύματα. Λέει ο άλλος βοήθα θεέ μου είναι στην εντατική. Λέει ο άλλος γιατί και τον κηδεύει. Εδώ στην περίπτωση που έλιωσαν μαζί με τα σίδερα και εξαϋλώνεται και δεν υπάρχει τίποτα,τι ακριβώς λες;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ