«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Σταμάτιος Γεωργιάδης

2
17700

«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Σταμάτιος Γεωργιάδης μετά από σύντομο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε ηλικία 85 ετών.

Αγαπητός σύζυγος , Άριστος Οικογενειάρχης. Γεννημένος στην Σάμο άλλα από μικρή ηλικία ήρθε στο νησί της Κω και εργάστηκε αρχικά ως πλανόδιος πωλητής ρούχων. Στην Κω γνώρισε την γυναίκα του Ειρήνη Μαραβέλια – Γεωργιάδη οπού παντρευτήκαν και έφυγαν για τις Η.Π.Α ως μετανάστες όπου και έζησαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους. Απέκτησαν δύο παιδιά και 4 εγγόνια ενώ ευτύχησε να δει και ένα δισέγγονο.

Φίλοι και γνωστοί πάντα τον χαρακτήριζαν με τα καλύτερα λόγια και ήταν πασίγνωστος για το αστείρευτο χιούμορ του, γνωστός με το παρατσούκλι «Το Κρεμμύδι«.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 2 το μεσημέρι (η σορός θα βρίσκεται εντός του ιερού ναού Αγ. Παύλου πόλεως Κω από τις 1 μμ. Ο ενταφιασμός θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο πόλεως Κω).

Αντί στεφάνου θα συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό Παραδεισο…. Έχεις πολλούς να συναντήσεις εκεί ψηλά.. που τόσο πολύ αγαπούσες και εκτιμούσες…. Καλό ταξίδι…θα σε θυμόμαστε πάντα με αυτό το αστείρευτο χιούμορ που είχες.. Μας λείπεις ήδη…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ