Ίμια: Νέα πρόκληση Τούρκων λιμενικών κατά Ελλήνων ψαράδων – Βίντεο ντοκουμέντο

17
11454

Νέα πρόκληση των Τούρκων ανοιχτά των Ιμίων, αποκάλυψε ο ΑΝΤ1. Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων έχουν καταγραφεί οι απειλές της τουρκικής ακτοφυλακής σε Καλύμνιους ψαράδες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ANT1, το προκλητικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από τρεις ημέρες στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων μεταξύ τουρκικής ακτοφυλακής και των Καλύμνιων ψαράδων.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο τρεις άνδρες της τουρκικής ακτοφυλακής βρίσκονται πάνω σε μία φουσκωτή λέμβο και πλησιάζουν απειλητικά προς το καΐκι των ψαράδων.

Οι λιμενικοί λένε στους ψαράδες να φύγουν από την θαλάσσια περιοχή όπου ψαρεύουν και κινούνται απειλητικά προς το μέρος τους πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Μάλιστα δεν διστάζουν, όπως ακούγεται και στο βίντεο, να τους τρομοκρατήσουν επιδεικνύοντας ακόμα και τον οπλισμό που φέρουν.

Οι ψαράδες ειδοποίησαν το Λιμενικό ενώ έπειτα από λίγα λεπτά οι Τούρκοι λιμενικοί αποχώρησαν προς τα τουρκικά παράλια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1 αυτή η λέμβος στάλθηκε από μεγαλύτερο σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής που παρακολουθούσε λίγο πιο μακριά από το σημείο.

Στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, κάθε Δεκέμβριο και Ιανουάριο σημειώνεται σειρά περιστατικών καθώς αυτή είναι η λεγόμενη «εποχή της τσιπούρας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας έχουν ζαλίσει οι Καλύμνιοι ψαράδες κάθε Γενάρη.Κοντεψε να μας μπλέξουν σε πόλεμο να πάμε 100 χρόνια για να πιάσουν μερικές τσιπούρες .Απο τη δεκαετία του 60 για όσους δεν ξέρουν η περιοχή υπήρξε αμφισβητούμενη ,επίθεση χούντας είχαν συλλάβει κιόλας Καλύμνιους και τους είχαν πάει στο μπουντρούμι.Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ότι η θάλασσα εκεί είναι αμφισβητούμενη .Τι ακριβώς θέλουν τώρα να κάνουν;Να αφήσουν τις τσιπούρες ήσυχες και να μην απασχολούν το λιμενικό που έχει άλλες δουλειές να κάνει.

    • Επειδή εσύ φοβάσαι να μην γίνει πόλεμος να στήνουμε κ@λο στους τούρκους καθημερινά; Τα Ίμια είναι Ελληνικά άσχετα αν οι προδότες Σημίτης, Πάγκαλος και λοιποί επέτρεψαν να θεωρούνται γκρίζα ζώνη. Καλά κάνουν οι καλύμνιοι και ψαρεύουν εκεί. Ελληνικά ύδατα είναι. Οι τούρκοι πρέπει να κάτσουν στα αυγά τους γιατί όταν θα βρεθεί ένας μάγκας καπετάνιος τοι λιμενικού ή του πολεμικού ναυτικού με @ρχίδ@ που δεν υπολογίζει τις συνέπειες και την καριέρα του και κάνει ακριβώς αυτό που ορκίστηκε και τίποτα περισσότερο θα γαζώσει τα μεμέτια και δεν θα ξαναπλησιάσουν για τα επόμενα 10 χρόνια. Εσύ τώρα, καλό είναι να έχεις ένα αεροπορικό εισιτήριο με ανοιχτή ημερομηνία για να την κοπανήσεις αν χρειαστεί. Μην φοβάσαι, θα υπερασπιστούμε εμείς την περιουσία και την οικογένεια σου. Καλαμπόκι να πάρεις μαζί σου κοτούλα….. μην πεινάσεις κιόλας.

    • …..ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΑΝ!
      ΕΧΩ ΨΑΡΕΨΕΙ!
      ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!

    • Σαν δεν ντρέπεσαι Εφιάλτη ,σαν δεν ντρέπεσαι ,νομίζεις ρε ότι θα σταματήσουν οι Μογγόλοι στις αμφισβητούμενες περιοχές ?? Που δεν είναι για εμάς τους Έλληνες αμφισβητούμενες ήταν είναι κ θα είναι Ελληνικές ,κάθε φορά θα ζητάνε κ πάρα πάνω ,αυτοι θέλουν όλοι την Ελλάδα ,δεν ακούς ειδήσεις ?? Κ να δόσουμε τις βραχονησίδες δεν θα σταματήσουν ,κ τότε να δω τι θα κάνεις όταν μπουν στο σπίτι σου κ σε βιάσουν κ σου σκοτώσουν την οικογένεια ,γιατί έτσι είναι αυτή η φάρα .Όχι πως θα τους αφήσουμε να πατήσουν γη Ελληνική ,αλλά καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις κ να έχεις κ λίγο πατριωτισμό μέσα σου .

  2. ΝΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ( ΔΗΘΕΝ ) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ……ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ.

  3. Οι πατριώτες του καναπέ.Οχι δεν ψαρεύουν σε Ελληνικά αφού η ίδια η Ελλάδα θεωρεί ότι η υφαλοκρηπίδα δεν είναι ορισμένη .Τι τσαμπουνάτε λοιπόν πατριώτες της πλάκας;Από τσαμπουκάδες των Καλύμνιοι και του δημάρχου της χάσαμε τρία παλικάρια και αν δεν ήταν οι Αμερικανοί ,μπορεί σήμερα να μιλούσαμε Τουρκικά εδώ.Οι τότε άσχετοι επικεφαλής του ναυτικού χαμπάρι δεν είχαν πάρει ότι είχαν ανεβεί Τούρκοι στα Ιμια.

    • Είναι ακριβώς το ίδιο με το να σου μπουκάρει στην αυλή του σπιτιού σου οποιοσδήποτε και εσύ μας λές ότι όχι μόνο δεν θα τον πετάξεις έξω με τις κλωτσιές αλλά θα κάτσεις στα 4 να σε γλεντήσει. Βαζελίνη να έχεις μαζί σου για να μην σε τσούξει πολύ. Και το ότι είσαι πασόκος το καταλάβαμε δεν χρειάζονται διευκρινήσεις. Μόνο εσύ και ο Σημίτης ευχαριστείτε «τους φίλους μας τους Αμερικάνους». Αν δεν ήταν αυτοί σε πληροφορώ πασόκε, θα έκαναν οι στρατιωτικοί τα αυτονόητα και θα είχαν βουλιάξει τα παραπλέοντα σκάφη των τούρκων και θα χωνόντουσαν στο καβούκι τους για τα επόμενα 50 χρόνια και δεν θα ερχόντουσαν σήμερα να διεκδικούν το Αιγαίο και να συζητάνε την μοιρασιά με τον άλλο πουλημένο τον Κούλη.. Προδότες λοιπόν οι δικοί σου και γιουσουφάκι εσύ.

      • Αυτό έγινε μετά το 96;Ζεις Ελλάδα σήμερα και είσαι χαμένος σε σχέση με την Τουρκία;Μήπως είσαι από αυτούς που λένε ότι μόνο εμείς θα πυροβολούσαμε και οι Τούρκοι απλώς θα σκοτωνόντουσαν.Μπορείς να κερδίσεις πολλά περισσότερα χωρίς να πέσει ντουφεκια.Το έχεις σκευτει;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ