Κως: «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν» – Ώρες αγωνίας για τον σύντροφο της Αναστάζια | Οι δηλώσεις του στο Mega ΒΙΝΤΕΟ

3
14797

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Πολωνής τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6).

Από το απόγευμα του Σαββάτου (17/6) βρίσκεται στο νησί της Κω κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που συνδράμει τις έρευνες, ενώ, στην ανακρίτρια για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα παρέπεμψε η εισαγγελέας τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης μετά από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων.

«Δεν έχω σταματήσει λεπτό να την αναζητώ» είπε ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε ξεσπώντας σε κλάματα: «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν».

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι άνδρες της Ασφάλειας Κω παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

Εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφό της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο σύντροφος της 27χρονης

Δημοσιογράφος: Προσπαθήσατε να την βρείτε και ρωτήσατε αν κάποιος την είδε;

28χρονος: Όλη την ώρα προσπαθώ να βρω κατι, όλη την ώρα. Επικοινωνήστε με τον ντετέκτιβ, βοηθήστε μας σας παρακαλώ.

Δημοσιογράφος: Γνωρίζετε τον 32χρονο από το Μπανγκλαντές;

28χρονος: Δεν τον γνωρίζω, δεν γνωρίζω ποιος είναι.

Δημοσιογράφος: Η κοπέλα σας αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιον;

28χρονος: Όχι, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, είναι πολύ φιλικό κορίτσι. Παρακαλώ βοηθήστε μας. «Κάθε ώρα που περνά είναι πολύ σημαντική. Δεν ξέρουμε πού είναι, τι ήπιε, τι έφαγε. Δεν ξέρουμε τίποτα» πρόσθεσε.

Δημοσιογράφος: Τι σας είπε όταν έφυγε από το ξενοδοχείο; Τι ώρα έφυγε;

28χρονος: Για οτιδήποτε, ρωτήστε την αστυνομία. Μιλήστε για όλα, καταλαβαίνετε, δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω.

Δημοσιογράφος: Πότε σας έστειλε την τοποθεσία και τι ώρα συνέβη αυτό;

28χρονος: Δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Τα έχω πει όλα στην αστυνομία.

Δημοσιογράφος: Είστε σε δύσκολη κατάσταση.

28χρονος: Ναι, σε πολύ δύσκολη, πάρα πολύ δύσκολη, αλλά πρέπει να παραμείνω δυνατός, χρειάζεται τη βοήθειά μου.

«Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν…» κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ετσι οδιροταν και της Καρολαιν ο αντρας αν θυμαστε!!!Μέχρι να βρεθεί ακομη και αυτός ύποπτος φαίνεται!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ