SOS από τον Διοικητή του νοσοκομείου Κω στον SKAI : Ζητάμε παθολόγο, παιδίατρο, καρδιολόγο

12
8838

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλλά κ’ αλλά , όλα ψέματα , παρασκήνιο ενδονοσοκομειακων γιατρών κ υπάλληλων μαζί με τους εξωτερικούς ιδιωτες δεν θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί ΚΑΝΕΝΑ καινούργιο γιατρό να στεριώσει μέσα στο νοσοκομείο, είναι μεγάλη η μπίζνα και η μάσα με θύμα τον λαό της Κω, ούτε η ίδιοι τα βρίσκουν μεταξύ τους όλοι μαλωμενοι και σκοτωμένοι μεταξύ τους είναι μέσα.

  2. Εισαγγελέα της Κω βαλτους μεσα για διασπάθιση κρατικού χρήματος τι φοβάστε τα έχουν μαρτυρήσει στην κάμερα on line αυτοι δίνουν φέτα χωρις να υπάρχουν εργαζόμενοι τι τους καλύπτεται επιτελους Υπαρχει δικαιοσύνη σε τουτο το νησι? Έχουν 120 αργομισθίες και τις πληρώνουν δίνουν εικονικά μπόνους εφημερίας τι άλλο θέλετε για να τους κάνετε ανάκριση?

  3. Τουλάχιστον πήγε καλά το εμβολιαστικο πρόγραμμα. Κάτι είναι και αυτό! Άσε που τότε δεν αρώσταινε κανείς. Μάλλον καραντίνα θέλουμε και εμβόλια!

  4. Αμα αργησω φατε. Εδω μαλλον δουλευομαστε ολοι μαζι. Το νοσοκομειο Κω ειναι αισχος και ντροπη. Και αυτο βαρενει αποκλειστικα την κυβερνηση την δοιικηση του νοσοκομειου και το ιατρικο προσωπικο. και ο νοων νοειτο.

  5. Χαβαλέδες είσθε! Ούτε κοτέτσι δεν μπορείται να στήσεται!!! Ανίκανοι, κ υφήνες, και αμόρφωτοι!!! Άιντε στα σπίτια σάς!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ