Ρόδος: Τι υποστηρίζει η οικογένεια του 26χρονου που σκοτώθηκε από κεραυνό – Βίντεο λίγα λεπτά πριν την τραγωδία

0
8721

Μια διαφορετική εικόνα των συνθηκών θανάτου του 26χρονου σε παραλία της Ρόδου από κεραυνό δίνει η οικογένειά του, δημοσιεύοντας και βίντεο με το θύμα λίγα λεπτά πριν την τραγωδία.

Τις τελευταίες στιγμές του Scott Seddon, ο οποίος πέθανε την περασμένη Δευτέρα στην παραλία Αγάθη της Ρόδου αφότου χτυπήθηκε από κεραυνό, δείχνει βίντεο που δημοσίευσε η οικογένειά του και το οποίο δείχνει και μια διαφορετική εικόνα του συμβάντος από αυτή που έχει δημιουργηθεί.

Ο άτυχος 26χρονος, στο εν λόγω βίντεο, φαίνεται να γελάει και να αστειεύεται με έναν φίλο του, καθώς βγαίνει από τη θάλασσα λίγα λεπτά πριν τον χτυπήσει κεραυνός και χάσει τη ζωή του στην περιοχή της Αγίας Αγάθης. Επίσης, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ένδειξη ότι βρισκόταν σε προφανή κίνδυνο, καθώς ο καιρός έχει αρχίσει να «ανοίγει» μετά την καταιγίδα που προηγήθηκε.

Σκοπός της δημοσίευσης του βίντεο είναι, σύμφωνα με την οικογένειά του που ζει εδώ και 30 χρόνια στην Ελλάδα, να φανεί ότι το θύμα είχε βγει από τη θάλασσα όταν συνέβη το κακό και δεν ενεργούσε απερίσκεπτα.

«Ήξερε και σεβόταν τη θάλασσα. Δεν ήταν κάποιος ανόητος τουρίστας που πήρε μια σανίδα για να πάει κάπου επικίνδυνα. Γελούσε βγαίνοντας από το νερό. Έβαλαν τη σανίδα στην άκρη, στέκονταν στο σταντ. Δεν κινδύνευσε και δεν ανασύρθηκε από το νερό» ξεκαθάρισε ο πατέρας του 26χρονου.

«Γελούσαν και ζήτησε από τον φίλο του να τραβήξει βίντεο, καθώς δεν υπήρχε κίνδυνος. Έβαλαν τη σανίδα κάτω και ο κεραυνός τον χτύπησε στον σβέρκο. Ο Scott δεν είχε κανένα μεταλλικό αντικείμενο πάνω του. Μόνο δύο μικρά σκουλαρίκια» επεσήμανε η μητέρα του στη Daily Mail.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ