Η συγκλονιστική μαρτυρία συμπολίτισσάς μας για τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό των Αγίων Ισιδώρων και το θαύμα που βίωσε

1
4061

Αξιότιμοι ιερείς αρχιερείς                                                                        23/6/2022 Κως

 

Με μεγάλη θλίψη γράφω αυτήν την επιστολή προκειμένου να υπερασπιστώ τον παπά Δημήτρη «τον μεγάλο Αγύρτη» των Αγίων Ισιδώρων.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου, με όλα αυτά που άκουγα στην συνέντευξη του Μητροπολίτη Αργολίδος.

Θέλω λοιπόν να του πω, ότι εγώ η Γεωργία Μάγκου Ραφτοπούλου του Βασιλείου και την Αστερούλας ζω από θαύμα Του Σταυρού του οποίου είναι στην κατοχή του παπά Δημήτρη Λουπασάκη τον οποίο γνωρίζω 20 χρόνια. Πριν 19 χρόνια πήγα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα να γεννήσω το πρώτο παιδί μου, την Αστερούλα. Λίγους μήνες πριν είχα παντρευτεί με τον σύζυγό μου Ιωάννη Μάγκο στους Αγίους Ισιδώρους γιατί μας άρεσε πολύ η τοποθεσία καθώς και η φιλοξενία, απλότητα, αγάπη προς όλους του παπά Δημήτρη.  Την Τρίτη μέρα λοιπόν που γέννησα με καισαρική τομή με γυναικολόγο τον κ. Καρπάθιο έπαθα ανακοπή καρδιάς, μυοκαρδιοπάθεια κύησης  και αμέσως με πήγαν στην εντατική. Ήμουν έτοιμη να φύγω, είχαν ενημερώσει τους συγγενείς μου και τον σύζυγο να περιμένουν τον θάνατό μου γιατί η κατάστασή μου ήταν πολύ άσχημη. Πάνω στην απόγνωση του συζύγου παρακάλεσε τον παπά Δημήτρη να έρθει στο νοσοκομείο να με σταυρώσει γιατί γνωρίζαμε ήδη τα θαύματα Του Σταυρού. Ευτυχώς ήρθε κι ενώ σχεδόν είχα «φύγει» αφού με σταύρωσε άρχισα ξαφνικά να έχω θεαματική ανάκαμψη κι έτσι την επόμενη μέρα με έβγαλαν από την εντατική, και σε 10 μέρες έφυγα και από το νοσοκομείο, Μου έδωσαν μια σακούλα φάρμακα τα οποία σταδιακά μου τα αφαιρούσαν οι γιατροί γιατί δεν τα χρειαζόμουν επειδή επανήλθα στα φυσιολογικά και το κλάσμα εξωθήσεως σε λίγους μήνες. Ο καθηγητής καρδιολογίας Νανάς Ιωάννης και η ομάδα του και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρισκόταν εκείνη την στιγμή εκεί, μπορεί να το διαβεβαιώσει. Με φώναζαν Λαζαρίνα γιατί ήταν ένα μεγάλο θαύμα.  Οι γιατροί έπειτα δεν μου επέτρεπαν να κάνω άλλο παιδί, αλλά με την βοήθεια Του Θεού και του Τιμίου Σταυρού έκανα άλλα 2 παιδιά την Ελένη-Σταυρούλα και τον Χαράλαμπο.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη πραγματικά αλλά και εκνευρισμένη. Πως είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα για έναν ιερέα ο οποίος έχει την άδεια του Αρχιεπισκόπου καθώς και του προηγούμενου Χριστοδούλου, όπως και ο Άγιος Πορφύριος του είχε προβλέψει αυτό που γίνεται τώρα. Έχει βοηθήσει τόσο κόσμο σε αυτές τις περίεργες εποχές με την απλότητα την αγάπη την φιλοξενία την σαλότητα του, να μην φουντάρουμε από τα μπαλκόνια μας . Δεν αγιοποιώ τον πάτερ Δημήτρη αλλά σίγουρα Ο Τίμιος Σταυρός είναι ένα δώρο εξ ουρανού ο οποίος δόθηκε σε εκείνον είτε σας αρέσει  είτε όχι. Θέλω να δω και στην μητρόπολή σας, μια τέτοια κοσμοσυρροή σε μια περίοδο που όλοι αμφισβητούν πολλά .

Είναι τόσα τα προβλήματα της κοινωνίας και πραγματικά πως είναι δυνατόν να μην τα βλέπετε και ασχολείστε αρνητικά με την εκκλησία, γιατί όλοι είμαστε εκκλησία.

Να σας παραθέσω κάποια που θα έπρεπε να βγάλετε ανακοίνωση?

Για τις παρελάσεις των λοατκι και τον βιασμό των ψυχών των παιδιών μας στα σχολεία και το μπούλινγκ. (για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Ν Ιωνίας δεν σας άκουσα να πείτε κάτι, εκτός κι αν συμφωνείτε μαζί του).

Τις αναστολές των 7000 υγειονομικών που αρνούνται να γίνουν πειραματόζωα και πεινάνε μαζί με τις οικογένειες τους. (Αλήθεια όταν επι Τσίπρα τέθηκε το θέμα της παύσης των μισθών των ιερέων θυμάστε τί έγινε? Πως το λύσατε τόσο γρήγορα? Να ναι καλά ο Πειραιώς…) Δεν καταλαβαίνετε ότι με το να είναι εκτός αυτοί οι άνθρωποι είναι επιζήμιο προς όλους μας αφού δεν έχουμε πρόσβαση στην επιστημοσύνη τους?

Τις αυξήσεις στο ρεύμα και την βενζίνη

Τα πρόστιμα που παράνομα έβαλε αυτή η κυβέρνηση που τραπεζώνετε στους άνω των 60 επειδή δεν δέχθηκαν να μπολιαστούν και στην μανούλα μου Ραφτοπούλου Αστερούλα 84 ετών χείρα από τα 52 της με 6 παιδιά. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (κι ακόμα φαίνεται ότι τα χρωστάει γιατί δεν έχει να τα πληρώσει επειδή παίρνει μια συνταξούλα του πατέρα μου που έφυγε στα 58 του και της έκοψαν και το επίδομα πολυτέκνων).

Το κλείσιμο των εκκλησιών σε μια περίοδο που είχαμε τόση ανάγκη τα Μυστήρια της Εκκλησίας Του Χριστού Μας προκειμένου να θεραπευθούμε ψυχή και σώματι

Τα χιλιάδες θύματα του κορονοιού που δεν δόθηκαν κατάλληλες θεραπείες βλέπε μονοκλωνικά τα οποία δόθηκαν μόνο σε κάποιους «εκλεκτούς» και των ξαφνικών θανάτων νέων ανθρώπων και μικρών παιδιών (από τί άραγε????? Γευόμαστε τα οφέλη των μέτρων κατά της πανδημίας η οποία τελικά ως στόχο, απ ότι φαίνεται, είχε την εκδημία του έθνους, του γένους των ανθρώπων).

Έπρεπε να έχετε κηρύξει την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να χτυπούν πένθιμα όλες οι καμπάνες της χώρας, αλλά όχι ….εσείς παραθέτετε τραπέζια σε αυτούς που ήταν η αίτια όλων των παραπάνω.

Επιτίθεστε σε έναν απλό ιερέα ο οποίος κατάφερε να προσεγγίσει χιλιάδες κόσμο και έχει βοηθήσει με Τον Τίμιο Σταυρό επίσης χιλιάδες. Βάζετε τα χεράκια σας και βγάζετε τα ματάκια σας. Δεν μπορώ να μην γράψω να μην μιλήσω γιατί αυτόματα αυτή η επίθεση είναι και προς εμένα και προς όλους αυτούς που θα έπρεπε να ήμασταν τώρα στον θυμαράκια .

 

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ

 

ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

(μια ηλίθια, ψεκασμένη, πειθήνιο όργανο, του «αγύρτη» παπά Δημήτρη)

(ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ)

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ,ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ..
    ΠΟΝΕΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ , ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΧΕΙΛΗ ΚΛΗΡΙΚΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΕΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ… Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΑΝ ΕΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΥΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΣΙ. ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ…
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΝΤΑ , ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ
    ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ….. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ