Αναγνώστρια: Προσοχή απατεώνες επαγγελματίες εξαπατούν συντοπίτες μας παίρνοντας προκαταβολές και μετά εξαφανίζονται…

6
10701

ΠΡΟΣΟΧΗ!ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ . ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ , ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ, ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ . ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ  ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΕΣ ΚΤΛ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ) ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έχω μια υποψία ότι είναι από ……έχετε το νου σας Και μπέρδεψε με ένα hotel στο ….. αλλά δε ξέρουμε τι γίνετε

    • Με τον τρόπο αυτόν ρίχνεις την ρετσίνα και σε ηθικούς και άμεμπτους επιπλοποιούς.

      Ονομάτισε ευθέως, γιατί οι υποψίες πέφτουν στο σύνολο που δραστηριοποιηται στον χώρο αυτό.
      Έστω με τα αρχικά του.

  1. ΤΟΝ ΛΕΝΕ ///////// ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ .
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ

  2. Αν μιλάμε για το ίδιο ξενοδοχείο που μιλάμε προς ….. και εγώ έχω χάσει λεφτά από εκεί.. και από ανθροπωπινω παράγοντα φίλε πιο πάνω που Έγραψες σου απαντάω ότι εξηφρισει στους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί πέρα απειλές και απληρωσια…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ