Ανησυχητικό τροχαίο ατύχημα με πρόσκρουση σε κολόνα ΙΧ το πρωί, στην ευθεία πριν το Ζηπάρι

11
28467

Ανησυχητικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην ευθεία πριν το Ζηπάρι.

ΙΧ ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα δεξιά, στον επαρχιακό (με κατεύθυνση από Κω προς χωριά) λίγο πριν το Ζηπάρι.

Παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο σχεδόν διαλύθηκε στην μπροστινή του πλευρά, ο οδηγός και μοναδικός επιβαίνων διακομίστηκε προληπτικά στο νοσοκομείο χωρίς  τραυματισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαντέψτε τι θα γίνει τώρα. Το όριο ταχύτητας θα πάει στα 40Km/h. Κάθε φορά που θα γίνεται ένα ατύχημα, θα πέφτει κι άλλο το όριο ταχύτητας. Μέχρι που στο τέλος θα σπρώχνουμε τα αυτοκίνητα, να τσουλάνε. Επαρχιακός δρόμος με όριο 50Κm/h για να αποφευχθούν ατυχήματα που οφείλονται σε ανεγκέφαλους που ούτως ή άλλως ξεπερνούσαν το όριο το 70Km/h, αλλά και κάθε όριο…. Όλοι στο νησί θα ταλαιπωρηθούν το καλοκαίρι ενώ η λύση θα μπορούσε να είναι πολύ πιο απλή. Αφαίρεση διπλώματος για τρίμηνο, αν ο παραβάτης πιαστεί να οδηγεί με κατασχεθέν δίπλωμα να του επιβληθεί μπαμπάτσικο χρηματικό πρόστιμο και αν (ω! μη γένοιτο) το ατύχημα είναι τόσο βαρύ που προκληθεί μη εγκεφαλική λειτουργία, υποχρεωτική δωρεά των οργάνων του. Αν μη τι άλλο μπορεί να «σκοτώνει» μαζί με τον ίδιο και τους αγαπημένους του, ρίχνοντας τους στο πένθος, αλλά θα δίνει ζωή και χαρά σε κάποιους άλλους. Μ’ αυτόν τον τρόπο, τα εκκλησάκια στις άκρες των δρόμων θα έχουν διττή σημασία!

  2. Το όριο ταχύτητας εκεί ποσό είναι;Έχει ακόμα το δοπλομα;Απλά είμασταν τυχεροί που δεν βρεθήκαμε μπροστά του

  3. Ήδη έφτασαν στο νησί όλοι όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και από το πρωί μέχρι το βράδυ οδηγούν πατητοί με το κινητό στο χέρι! Ντόπιοι και ξένοι, χωρίς διαχωρισμούς! Ήταν φυσικό να γίνει ατύχημα, αργήσαμε ήδη! Να βγει η τροχαία στους δρόμους και να κόψει κ@λους! Μόνο έτσι ίσως γλιτώσουν μερικοί! Μπορεί να ακούγεται μακάβριο αλλά και φέτος θα θρηνήσουμε καμιά 10-15 νεκρούς…. ας προσπαθήσουμε να μην είμαστε εμείς!

  4. Αντι να κατεβαζετε το οριο ταχυτητας για να μαζευετε φραγκα (50 οριο ταχυτητας … σε ολο το νησι!) να φιλοξενειτε κανα 3 μηνο στο καταστημα κρατησης κω τον καθε …(…) που παει με 170,210 ,230 κτλ και μετα το καμαρωνει στην καφετερια με την παρεα του !Αι απο κει !

  5. Ναι 50 είναι αρκετά.Θα κερδίσεις κάτι αν αντί για 10 λεπτά πας σε 8;Αυτή είναι η διαφορά και την πληρώνουμε με αίμα.

  6. Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΑ

  7. αφου ειμαστε στη κω θα πηγαινουμε σαν κοτες οπως θα πηγαινουν τα νεα ηλεκτρικα αυτοκινητα για να προσαρμοζόμαστε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ