Νοσοκομείο-δημόσια υγεία Ώρα Μηδέν: «Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ, αλλά όχι όλους για πάντα»

95
4788

Νοσοκομείο-δημόσια υγεία Ώρα Μηδέν: «Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό αλλά όχι όλους για πάντα»

Μητσοτάκης σε εκδήλωση βράβευσης υγειονομικών: Η Υγεία, κεντρική προτεραιότητα της ΝΔ αλλά στην… επόμενη τετραετία.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.

Έφτασε λοιπόν η δημόσια υγεία και το νοσοκομείο-Ώρα Μηδέν στην Κω την πατρίδα του Ιπποκράτη, σε ένα τέτοιο χάλι…

Θυμηθείτε ένα χρόνο πριν τον Πλεύρη και την Γκάγκα που ήρθαν στην Κω για τα εγκαίνια της γεννήτριας του Γιαννακόπουλου. Ήρθαν, είδαν (φωτογραφήθηκαν) και απήλθαν.

Η κα (σέλφι) Γκάγκα, με τις αλλεπάλληλες συσκέψεις σε Δημαρχείο-Επαρχείο-Νοσοκομείο. Με τις διαρκείς σημειώσεις (που αν κρίνουμε από το σημερινό αποτέλεσμα) το μόνο βέβαιο είναι ότι πετάχτηκαν στον πρώτο κάλαθο αχρήστων ή ανακύκλωσης, που βρήκε μπροστά της.

Και το απόγειο του τραγέλαφου:  Δυο με τρεις μήνες μετά -αφού έγινε τον περιβόητο παγκωακό συλλαλητήριο με τους πύρινους λόγους για την κοροϊδία (του Πλεύρη και της Γκάγκα)- 02 Ιουνίου του 22, έχουμε την επίσκεψη του ίδιου του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Κω, Ήταν η μέρα του δυνατότερου χειροκροτήματος… μα γιατί άλλο; Για την εξαγγελία του νέου νοσοκομείο και τη στελέχωση του υπάρχοντος η οποία επίσης ΘΑ γινόταν… (αν τα είδατε εσείς, τα είδαμε κι εμείς).

Αντιγράφουμε από το σχετικό δελτίο τύπου της ΔΗΜ ΤΟ Κω της ΝΔ:

«Την Πέμπτη 2 Ιουνίου υποδεχθήκαμε στην Κω τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ανακοίνωσε την ανέγερση του νέου νοσοκομείου στο νησί του Ιπποκράτη. Η χαρά ήταν μεγάλη, γιατί ικανοποιήθηκε το αίτημα πολλών ετών του κωακού λαού. Η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη…

Όσον αφορά τη στελέχωση των υποδομών υγείας του νησιού για τους θερινούς μήνες, θα δοθεί ένα επιπλέον αφορολόγητο ποσό. Άρα έχουμε ένα σημαντικό κίνητρο για να έρχονται στο νησί γιατροί από κεντρικά νοσοκομεία τους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ακόμα την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου…

Αυτή η κυβέρνηση έχει επενδύσει στην αξιοπιστία και το δείχνει με έργα».

Αυτή η «αξιοπιστία» (δεν εξετάζουμε τους άλλους τομείς αυτή τη στιγμή…) είναι η ίδια από την εποχή της «πανδημίας» που αντί να στηρίξει τη δημόσια υγεία και τους υγειονομικούς στήριξε… τα «Πετσωμένα» ΜΜΕ για την προπαγάνδα της. Πέταξε 7-10 χιλιάδες υγειονομικούς κυριολεκτικά στο δρόμο βάζοντας τους σε αναστολή (αυτή ήταν η «επιβράβευση» και το «ευχαριστώ» για τους πρώτους δύσκολους μήνες της «πανδημίας» που τους έλεγε ήρωες).

Άφησε τον κόσμο να πεθαίνει εκτός ΜΕΘ με τις τραγικές επιλογές και πολιτικές της (όσο για τα υπόλοιπα με τις «ξαφνικίτιδες» κλπ τραγικά που βιώνουμε καθημερινά, «έστι δίκης οφθαλμός» κι ας έχουν γελάκια ή σφυρίζουν κλέφτικα όλοι όσοι συνέβαλαν σε αυτό, τώρα…)

Και εν τέλει, ένας να σκεφτεί λογικά μετά από μια περίοδο πανδημίας που όλοι και όλα είχαν επικεντρωθεί σε αυτήν,  αντί να βγει συνολικά το δημόσιο σύστημα υγείας ενισχυμένο όπως θα ήταν φυσικό επόμενο – έπειτα από τόσο υποτιθέμενο ενδιαφέρον,επιστράτευση ιδιωτών-εθελοντών κλπ- έφτασε στο χειρότερο σημείο που ήταν ποτέ. Τοπικά και πανελλαδικά.

«Η Κως είναι από τα νησιά που διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό», είπε σε ώτα μη ακουόντων -κατά την επίσκεψη του υπουργικού κλιμακίου- ο δωρητής της γεννήτριας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ζητώντας αυτονόητα την ενίσχυση του νοσοκομείου σε γιατρούς ώστε να μην γυρίσει αυτομάτως, σε δυσφήμιση. Κι αντί να έρθουν περισσότεροι έφυγαν κι άλλοι…

Φανταστείτε σε λίγες μέρες που έρχονται οι τουρίστες αν χρειαστεί κάποιος να νοσηλευθεί και να του πουν (στον ίδιο ή στους συγγενείς του) φέρτε ιδιώτη παθολόγο ή καρδιολόγο γιατί εμείς δεν έχουμε…

Ποια Daily Mail, ποιο BBC, ποια Bild, ποιες τηλεοράσεις, κοινωνικά δίκτυα και διεθνή ΜΜΕ μου λέτε εσείς… Θα το φυσάνε όλοι και δεν θα κρυώνει.

Το μόνο θετικό και κάπως παρήγορο είναι ότι ήδη το φλέγον αυτό πρόβλημα -λόγω και των έκτακτων καταστάσεων που λίγο πολύ ζούμε όλοι στον περίγυρό μας- τουλάχιστον μέσω των κοινωνικών δικτύων δείχνει να ευαισθητοποιεί και να προβληματίζει σοβαρά μια σημαντική μερίδα κόσμου.

Δεν χρειάζεται καν σφυγμομέτρηση, είναι αντικειμενικά το υπ’ αριθμόν 1ο θέμα της προεκλογικής ατζέντας.

Οι αντιδράσεις και οι πιέσεις αυτές -σύμφωνα με τις σχετικά πρώτα μηνύματα- αναμένεται να ενταθούν και να παίξουν ιδιαίτερο ρόλο τόσο στις εθνικές όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές που ακολουθούν.

Ελπίζουμε να το λάβουν σοβαρά υπόψη και οι (κάθε λογής) υποψήφιοι -ιδίως αυτοί που καίγονται για εκλογή ή επανεκλογή- όσο είναι νωρίς και να πράξουν ανάλογα.  Όχι σε επίπεδο νέων ΘΑ, άλλα πρακτικού αποτελέσματος.

Άλλωστε όπως έλεγε και ο Αβραάμ Λίνκολν: «Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό αλλά όχι όλους για πάντα«.

Εκσυγχρονισμός του Γενικού Νοσοκομείου της Κω | Οι αναρτήσεις και οι δεσμεύσεις της Μ. Γκάγκα

ΔΗΜ ΤΟ Κω ΝΔ: Ο κ. Πλεύρης και η κ. Γκάγκα αναγνώρισαν την αναγκαιότητα ανέγερσης ενός νέου νοσοκομείου στην Κω

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Παγκωακό συλλαλητήριο: «Απαιτούμε αύριο το πρωί κάλυψη όλων των κενών στο Νοσοκομείο Κω- Ζητούμε τα αυτονόητα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το Νέο Υπερσύγχρονο Νοσοκομείο Θα γίνει στην πατρίδα του Ιπποκράτη | Δήμαρχος Κω: Ένα μεγάλο Ευχαριστώ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 

95 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όταν το ταμείο ανάκαμψης διοχετεύεται σε προμήθεια ΕΚΑΒ για πρόσφυγες

  Όταν δεν αξιοποιούνται κονδύλια για να πηγαίνει κάποιος στον προορισμό του με ασφάλεια….Απλά οίκος ανοχής.

 2. Ήμουν νέα έγινα μητέρα έγινα και γιαγιά. το 1978 ήρθε ο Εθνάρχης Καραμανλής. Ακολούθησε ο Παπανδρέου .ήρθε και ο Τσίπρας ήρθε και ο Μητσοτάκης. όλοι μα όλοι μας έταξαν ένα νοσοκομείο και ένα παράρτημα ιατρικής λέει σχολής. Με τόσες υποσχέσεις θα είχαμε τώρα τέσσερα πέντε νοσοκομεία αφού ο κάθε ένας έκτιζε και από ένα. Τι άλλο να πούμε φίλε Γιάννη. Στο νησί του Ιπποκράτη.

 3. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ Η ΕΡΕ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
  ΚΑΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝΟ, ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

 4. Η Κως έχει διαπλεκομενους στην Υγεία που είναι το καρκίνωμα στο μεγαλείο τους, να τους θυμίσουμε κανενας δεν τα πήρε μαζι του.
  Η Κως προσφέρει στους ιδιωτες γιατρούς τρελο πλούτο αλλα αυτοι ως άλλοι άπληστοι δεν ανταποδίδουν στην κοινωνία χρεώνουν και τις εξετάσεις ακομα για γέλια και για κλαματα
  Όσο αποδυναμώνεται το νοσοκομείο οι ιδιώτες τρίβουν τα χέρια τους στήνεται η δουλειά εκ των έσω χρονια τωρα
  ΝΤΡΟΠΉ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΑΤΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

 5. Οταν η Γελοιοτητα Εγκαθισταται σε εναν τοπο η Ντροπη τον Εγκαταλειπει. Στο Νησι του Ιπποκρατη εχει εγκατασταθει απο Δεκαετιες με τα χειροκροτηματα των Κατοικων του.

 6. Εγώ πιστεύω ότι φταίει η... Χρυσή αυγή.. Για το νοσοκομείο και την υγεία

  Αυτόι οι φασιστες,, οι ΝΑΖΊ… που ευτυχώς τους έβαλε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(χαχαχα) φυλακή… Και πήγε μπροστά η χώρα..με ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… . (με τις ιδιωτικοποιήσεις…. ΤΡΑΙΝΟΣΕ, (45 νεκροί… Και συνεχίζουμε) ΔΕΗ,…ΤΏΡΑ ΚΑΙ ιδιωτικοποίησης ΥΓΕΙΑ……. Με τα βρ@ομοσκυλα..
  ΟΛΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΟΣΤΑΚΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!…
  Αλλα οι φασιστες εινσι φυλακή…
  Χαχα

  • Δες σιδηροδρομικά δυστυχήματα στο Google.1968 και 1972 με την εθνική κυβερνηση(χούντα) που θαυμάζεις και ξανάκανε …χαχα

 7. το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κρήτη... Το χωριό του Μητσοτάκη

  Έχουν ήδη ανακοίνωσει.. Ότι το 2023 θα κλείσουν νοσοκομειακά ιδρύματα στην 7η υγειονομική περιφέρεια της Κρήτης.!!

  Αφού ψήφισαν το νομοσχέδιο-«έκτρωμα» για την υγεία που διαλύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ανοίγει το παράθυρο στους ιδιώτες, ο υπουργός Υγείας (υπουργός προωθητης εμβολίων και μιζών!!) Θάνος Πλεύρης άρχισε να το φανερώνει σιγά σιγά.. Λέγοντας ποια νοσοκομεία θα…. Βάλουν λουκέτο … Αυτο σε συνδυασμό.. Με την ΠΕΡΙΚΟΠΉ όπως είπε στη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό… Έρχεται η συντέλεια της δημόσιας υγείας (πλήρωνε μ@…α Έλληνα παρακρστησεις φόρου 40 χρόνια..όλα αυτά πάνε στις μίζες, αγορές, επιδοτήσεις εμβολίων… ΔΙΣ
  Ανεξάρτητα αν οι μπ@….. αφήνουν με ..με ελλιπές προσωπικό και ανεπαρκείς δομές,..και σε αναστολή ακόμα 2000 γιατρούς..
  Κερασάκι στην κοροϊδία ,, δώρο της Γκάγκα- η ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ

 8. όταν σταματήσουμε να βρίζουμε συγκεκριμένες κυβερνήσεις και συγκεκριμένους πολιτικούς. ‘Ολοι μα όλοι και καθένας τους ξεχωριστά πέραν των δεσμεύσεων δεν έκαναν τίποτε. Η κυρία Αγρέλλη το έχει σωστά στο μυαλό της .’Οχι η ΝΔ μόνο. Όλοι τους, όσοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Και πέρασαν πολλοί. Ας σταματήσουμε τα υβριστικά σχόλια εκατέρωθεν και ας καταλάβουμε πως όλοι θέλουμε τα ίδια καλά πράγματα για την χώρα μας. Είτε είναι η Κως είτε οποιοδήποτε άλλο μέρος. Κανονικά όλοι νοιαζόμαστε για όλους. Ας αφήσουμε τα τοπικιστικά μόνο κι ας ανοίξουμε την εικόνα. Ζούμε σκηνές τραγωδίας. Η Ελλάδα θέλει γενικό ρεκτιφιέ. Αυτή είναι η αλήθεια και μην αρχίσετε πάλι να στοχοποιείτε συγκεκριμένες παρατάξεις. Φταίνε όλοι!

 9. Νοσοκομειο μπορει να μην έχουμε. Εχουμε ομως το αρτια στελεχωμενο ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΊΔΡΥΜΑ με τον προεδρο του και το Δ.Σ.του ,που ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ! Να Διαδοσουν σε ολο τον Κοσμο την Ιπποκρατικη Ιδεα. Ο Κολοφωνας ,δηλαδη,της γελοιοτητας και της φιακιας.

 10. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΥΣΤΥΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ

 11. Νοσοκομειο δεν εχουμε . Εχουμε ομως το αρτια στελεχωμενο Διεθνες(!) Ιπποκρατειο Ίδρυμα με τον προεδρο του και το Δ.Σ. του,που αγωνιουν(!) Να διαδοσουν σε ολο τον κόσμο (εκτος Ελλαδος ) την Ιπποκρατικη Ιδεα.Κολοφωνας,δηλαδη,της κενοδοξιας και φιακιας.

 12. Στην ΕΡΤ…

  … Τα δυστυχήματα είναι θυσίες για να βελτιωθούμε»!αντί να καταγγείλει ποιος φταίει.. Το χρυσό πληρωμένο τσουτσέκι των νεοδημοκρατων .. Είπε για την θυσθα 55 ανθρώπων
  … » Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς»…
  Ήθελα να ξερά,, εσύ γιατί ……………………. Να βελτιωθεί ο κόσμος και η δημοσιογραφια…κάνε και εσύ μια θυσια.. Δεν θα λείψεις Στο ΕΓΓΥΏΜΑΙ!! .. Κάτι παρόμοιο δηλ με τις ζωές 55 Ανθρωπες για εκσυχρονισμο του ΟΣΕ .

 13. Εσύ κάτσε να ψηφίζεις,, μετα να πληρώνεις 600%αυξησεθςψσε ΔΕΗ, ενέργεια, φόρους, τρόφιμα, κάτσε να μην εχεις να πληρώσεις 1 χρόνο, επειδή οι κυβερνήσεις διέταξαν λοκντασουν.. Και όταν έρθει ο κλητήρας να σε βγάλει από το σπίτι λόγω πλειστηριασμούς που ψήφισαν Α κατοικίας….. Πες και ευχαριστώ… ΈΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ..οποίο σκ@τακομμα θες..αν γελιεσαι ότι ειναι διαφορετικοί… . Οσό για την κ ΑΓΡΕΛΗ…που εκτιμώ κσι σέβομαι… Πήγε τόσο καλά τα τελευταία 3 χρόνια η επιχείρηση της.επι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ..με τα λοκντασουν.. 1 χρόνος αρκούσε για αυτή για την καταστροφή (όπως για τους εκκατομυρια υπόλοιπους μικρομεσαίους.σε όλους τους κλάδους.. . Σε όλη την Ελλάδα… ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΣΟΎΤΗ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ..

 14. η Κεραμέως…σε ιστορικό Κατάστημα στην Κηφισιά.στο κυνήγι του σταυρού,άχρηστοι,ανήθικοι, Ηθικοί αυτουργοί.
  Σκοτώθηκαν τόσα παιδιά,τόσοι φοιτητές…η Κυβέρνηση που αξίζει στην χώρα.

 15. Λοιπον ακουστε τι παιζει με το συστημα της Κω, οι τουριστες εχουν ενα ευρωπαικο ΑΜΚΑ μεσω αυτου του αριθμου τον δινουν στις ιδιωτικες κλινικες (ο θεος να τις κανει κλινικες – αρπαχτες ειναι) και εν συνεχεια (χρεωνουν οτι γουσταρουν οι κλινικες ή οι συμβεβλημενοι εμποροι γιατροι με το καθε ξενοδοχειο) αφου ο τουριστας δεν θα πληρωσει μια απο το πορτοφολι του, εχουν ακουστει οτι εχουν χρεωθει και 900 ευρω για παραλαβη ιδιωτικου ασθενοφορου, παμε παρακατω οταν τα βλεπουν σκουρα τους φορτωνουν στο Δημοσιο νοσοκομειο οι γιατροι σωζουν τους τουριστες αλλα δεν χρεωνεται το νοσοκομειο τις παρεχομενες υπηρεσιες αλλα οι ιδιωτικες κλινικες τις χρεωνουν ως να τις εκαναν αυτες…

 16. Ειναι τοσα τα εκατομμυρια που πιστεψτε με μια χαρα κουτι τους ερχεται
  Ας μας διαψευσει το νοσοκομειο και να μας πει ποσους τουριστες ειδε το καλοκαιρι τι χρεωσε και ποσα πηρε απο τα εθνικα ταμεια των χωρων τους
  Δεν γινεται να παρεχονται χωρις αντικρισμα παροχες και την ιδια ωρα ιδιωτικοι παροχοι να χρεωνουν τα μαλια της κεφαλης τους….

  • Ευρώ δεν πέρνει από τα ταμεία άσχετη.Την κάρτα του ΕΕ την έχουμε όλοι και έχουμε τις έκτακτες ιατρικές ανάγκες σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ αν είμαστε ασφαλισμένη σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ.Δεν πληρώνει η μια χώρα την άλλη.Άσχετη σε πληρώνει το κράτος να είσαι νοσοκόμα;Κάνε τη δουλειά σου σωστά και άσε τι πολιτική.

    • Στο είχα πει.Θα γίνεις ΣΥΡΙΖΑ.Τώρα μας βάζεις τι λένε υποψήφιοι βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ;Αξιος.Αληθειωο Ανδρουλακης που είναι;Βρυξέλλες;Από εκεί το παίζει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;Έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο χάνει κάποιο υποψήφιο και φεύγει…μην χάσει το μισθο εκεί.

    • Μην ανησυχεις για μενα……
     ο εν λογω κυριος αν θυμαμαι καλα..πρωτοπαλικαρο και υπουργος του Βουδα του ΚαραμανΑλη δεν ηταν???

 17. Μην πάτε μακριά,15 Αυγούστου του 2022 ώρα 6 το απόγευμα πήγα στο νοσοκομείο κω ταλαιπωρημένος 2 ημέρες με μια εσωτερική κύστη,η απάντηση του γιατρού Που είχε υπηρεσία όταν του είπα πως ήρθα να μου ανοίξουν μια κύστη γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω,ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ανοίγουμε κύστες λέει εδώ,η απάντηση μου βέβαια ήταν πως είναι άχρηστοι και πως εάν κάποιος στο νησί της κω δεν πληρώσει θα πεθάνει στην ψάθα,ειναι καλοί μονάχα για να τρώνε ΞΕΦΤΙΛΕΣ

 18. https://youtu.be/Yiw2m9kCWNM

  Όπως λέει και ο χρυσό πληρωμένος Τσιμας και η δημοσιογράφος έλλεινη τρισάθλια (γυναίκα του ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗ. (μητσοτακαικο) !!! 3:30.. (για τους θανατους » σωστά… Δεν. Πήγαν αδικα…. Φτιάχτηκε ενας δρόμος.!!! Πως να την χαρακτήρισες άθλια,, . Μαζί με το συγγενολο τους?!! ΆΘΛΙΟΙ ΕΛΛΕΙΝΟΙ… που ……………………….. Αυτο θα βοηθούσε βεβαίως … Να φτιαχτεί ο δρόμος..

 19. Δεν είδα όμως και εσάς τα τοπικά ΜΜΕ να μπείτε σε αυτό το «νοσοκομείο» και να καταγράψετε το χάλι που επικρατεί χωρίς προειδοποίηση. Ποτέ όμως … τώρα που θα βγει η κατάσταση στα μεγάλα Αθηναϊκά κανάλια να δούμε ποιος θα βρει τρύπα να κρυφτεί… έρχονται όμως εκλογές… δήμαρχοι, βολευτές και έπαρχοι θα πάρουν το μακρύτερο που τους αναλογεί … κανένας στις κάλπες … αν υπάρξουν κάλπες βέβαια

  • Τι παραπάνω θέλεις να σου δείξουν ρε φάτσα? Χρόνια τώρα τα ίδια και χειρότερα είναι

   Τα ποντίκια και τις κατσαρίδες ? το ζεστό νερό που δεν έχει? Και μετά τι ? θα συγκινηθεί η γκάγκα ο πλεύρης και ο μητσοτάκουλας κ θα σου φτιάξουν καινούργιο ?

 20. Βόμβες έτοιμες να εκραγούν νοσοκομείο και σχολεία. Κινδυνεύουν οι ζωές μικρών και μεγάλων σε αυτό το νησί. Ενοίμεροι όλοι τους … μα οι ζωές μας δεν έχουν καμία αξία … μπείτε στο νοσοκομείο, μπείτε στα σχολεία να δείξετε τις επικίνδυνες συνθήκες που νοσηλεύεται ο κόσμος και κάνουν μάθημα τα παιδιά μας. Όλοι τους θα φάνε μούτζα όλοι … και οι τωρινοί της δημοτικής αρχής και οι πρώην

 21. Η Μπακογιάννη είπε ότι θα απαντήσει με εξώδικα για όσους αποκαλύπτουν τις συνολιμιες που διερεαν απο τις παρακολουθήσεις

  O OΣΕ «απαντούσε» με εξώδικα στους εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν για την ασφάλεια…
  Το εξώδικο έγραφε μεταξύ άλλων: «Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, τηλεδιοίκηση, φωτοσήματα, etcs και της ασφάλειας του δικτύου η οποία έχει καταστεί εδώ και χρόνια προβληματική».

  Σύμφωνα με τον εργατολόγο, Γιάννη Καρούζο, σε αυτά τα αιτήματα, ο ΟΣΕ απάντησε με εξώδικα στους εργαζόμενους αναφέροντας ότι όλα όσα υποστηρίζουν είναι συκοφαντικά και ότι θα υποστούν τις συνέπειες.

  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…
  ΨΕΥΤΕΣ.. ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ… τώρα καταλαβαίνεις γιατί καταδίκαζιυν κάθε ένα εκτός τους εαυτούς.. Τους

 22. Τα αίτια είναι πολύ βαθύτερα. Είναι τόσο ριζωμένα στην κοινωνία μας

  που ίσως η έξοδος από το € να ήταν σωτηρία. Εννοώ να χρεοκοπήσει η χώρα και να επιστρέψουμε σε εποχές κατοχής. Αν δεν παρθούν κάθετα μέτρα δεν αλλάζει κάτι. Όσα κεφάλια και να πέσουν τώρα αν δεν αλλάξει όλο το σύστημα δε λέει τίποτα.
  Σε όλα τα κράτη συμβαίνουν αστοχίες ανάλογες του επιπέδου που βρίσκονται. Είμαστε πολλά χρόνια πίσω από αυτούς που κάνουμε άτοπες συγκρίσεις υποδομών. Η ένταξη σε διεθνείς οργανώσεις «κύρους» π.χ. ΕΕ είναι το πρώτο βήμα. Κάποιοι το θεωρούν ολοκλήρωση στόχου και αισθάνονται ανώτεροι και ίσοι με τους μεγάλους. Σαν κι αυτούς που χρυσοπληρώνουν το πρώτο τραπέζι πίστα και νομίζουν ότι ανήκουν στην τάξη των εφοπλιστών, βιομηχάνων, διάσημων κλπ που βρίσκονται γύρω τους.
  Ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν των πολιτών που ζηλεύουμε (τα καλά τους μόνο).

 23. Όλοι οι δεξιοί με τις εφοπλιστικές τσέπες μιλούσαν για τα εγκαίνια με μακέτες του Μετρό Θεσσαλονίκης.
  Όλα εδώ πληρώνονται. Άρση μονιμότητας Δημοσίου, επαναξιολόγηση Δημοσίων Υπαλλήλων, διαχωρισμός των αναγκαίων προσλήψεων απ τις Μνημονιακές υποχρεώσεις.. και αναγκαία ΑΡΙΣΤΕΙΑ μόνο στους ελεγκτικούς μηχανισμούς !!!!
  Και επί τέλους την αλήθεια στον λαό.Μήπως η έλλειψη γιατρών είναι κάτι που έχει Προεξοφληθεί σαν Μνημονιακή δέσμευση?
  https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia/fiestes-gia-tin-tahytita-adiaforia-gia-tin-asfaleia?fbclid=IwAR3oYhyIRKdDdAGotrzBYgDrSThMDxOTYHn7xC4jSR5oCWSVnZL6wl0TVqg

 24. Όσο δεν μιλάνε ξεκάθαρα οι Πολιτικοί για τις επιλογές ακραίας λιτότητας

  που εφαρμόζονται λόγω των Μνημονίων,θα είναι υπόλογοι στις επόμενες γενιές.
  Πρωθυπουργοί,Υπουργοί μεταφορών αλλά κυρίως αυτή η πουτάνα η Δικαιοσύνη, που δεν είχε παρέμβει για την καθυστέρηση του έργου και όλα όσα είχαν καταγγελθεί, και η Ε.Ε για τις πιέσεις που άσκησε για πολιτικές που τελικά δεν ωφέλησαν, όπως η ακραία λιτότητα που τον απογύμνωσε, όλοι τους, αν και όχι με τον ίδιο τρόπο, μετέχουν στην αλυσίδα ευθυνών και λαθών που οδήγησαν στην κατάσταση αυτή.
  Η Δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της, ακόμα και στην Κω δεν κάλεσε ούτε έναν για το μαύρο χάλι του Νοσοκομείου, άρα γιατί υπάρχει? Γιατί υπάρχει?Γιατί δεν επεμβαίνει?Ποιος ο ρόλος της?Ας με καλέσει να το πω Δημόσια.

 25. Κηδευτηκανε 57 άτομα.. Στο τραινο.. Η κυβέρνηση δεν φτάιει..με τς ρεμουλες.. .
  Και άλλοι τόσοι στην υγεία.. Τα τελευταία 3 χρόνια.. Η κυβέρνηση… Δεν φτάιει.. Με τις ρεμουλες….
  Ίσως όπως λένε τα τσουτσέκια,.. Οι δημοσιογράφοι.. Ειδικά η δημοσιογράφος ξετσίπωτη σύζυγος του ετέρου αδελγου. .. Η μόνη δικαιολογία… Να θυισθαστουν… Κάποιες ζωές γθα να. βελτθωθουν τα έργα,,.. Ρε θυσιαΣτειτε εσείς,, τομάρια και οι οικογένειες σας να..
  δει μια άσπρη μέρα. η χώρα… Ο ενας Μπακογιαννης δήμαρχος υποστηρικτής λάρθρο.. Και ο άλλος ο κουβαλητης των. Λαθρο.. .. βρωμιζετε το τόπο.χρόνια… . Μόνο που υπάρχετε… ..!!!

  ..

 26. Ξεπερνούν τους 100 οι νεκροί, στα τεμπη υπεράριθμα γεμάτο το τρένο με πάνω από 500 επιβάτες

  Το τρένο ήταν ήδη γεμάτο κατά την αναχώρησή του .Κόπηκαν 351 εισιτήρια επίσημα αλλά επιβιβάστηκαν δεκάδες ακόμα χωρίς εισιτήριο, με πρόθεση να εκδώσουν μέσα στο τρένο. Στην Λάρισα αποβιβάστηκαν 70-80 όμως επιβιβάστηκαν περισσότεροι για Θεσσαλονίκη τους προωθούσαν πλέον στα πίσω βαγόνια . Στο δρομολόγιο του θανάτου επέβαιναν και 10 μέλη προσωπικό 214 επιβάτες μεταφέρθηκαν με 6 λεωφορεία σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα και 5 επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κατερίνης, εκ των οποίων 3 ήταν καλά στην υγεία τους και αποχώρησαν, ενώ 2, ελαφρά τραυματίες, Αυτό δείχνει ότι πίσω στην κόλαση έμειναν περισσότεροι από 280 ψυχές Από αυτά τα 280 άτομα , 48 παρέμεινα για νοσηλεία αργότερα και 6 άτομα νοσηλεύονται σε ΜΕΘ σύνολο 54 Πόσοι από τους υπόλοιπους 246 είναι νεκροί , πόσοι δεν θα ταυτοποιηθούν ποτέ και πόσοι θα χαρακτηριστούν αγνοούμενοι ; Ποια είναι η διαφορά από το σύνολο των νεκρών που ανακοινώνεται επίσημα; Είχε εκτός από φοιτητές και πολλούς αλλοδαπούς νόμιμους και ¨παράτυπους¨ , αφού είχε , το πιο φτηνό εισιτήριο που υπάρχει… για την κόλαση επί γης

  • Ίσως και να μην ,μάθουμε ποτέ τι έφταιξε,οι πυροσβέστες και διασώστε,αλλά και κάτοικοι

   λένε ότι η έκρηξη έφταιγε για τον μεγάλο αριθμό.Φιάλες για αποσυμπίεση φρένων ,τι περιείχε η εμπορική αμαξοστοιχία…Κάτοικοι που τα βλέπουν να περνούν μιλούν για τεράστιους προβολείς που φαίνονται από πολύ μακριά αν και είχε στροφή, είχε τούνελ, οι μηχανοδηγοί είδαν τι έρχεται αλλά δεν πίστευαν ότι ήταν στην ίδια γραμμή.
   Όπως το Ηράκλειο που δεν ξέρουμε ακριβώς που έχει ναυαγήσει απ το 1966 και τι έφταιξε να βουλιάξει σε 10 λεπτά μέσα.
   Οι μόνοι που δεν μας εξήγησαν είναι η Τιράντα και ο ΝεοΛινάτσας. ΆΦΑΝΤΟΙ για τέταρτη μέρα. Συσκέψεις επί συσκέψεων για να στοιχειοθετηθούν οι απαντήσεις στο φταίξιμο.

 27. Γιατί όλοι οι διευθυντές Παθολογικής κλινικής παραιτούνται..

  Θυμάστε τον δικό μας διεθυντη Νικόλαο Μαυροειδή πριν 3 χρόνια… http://www.ethnos.gr/greece/amp/240505/xespasmathsdieythyntriaspathologikhstoynosokomeioyrethymnoyexanagkazomaiseparaithsh

  Κάτι παρόμοιο… Και η διευθύντρια Παθολογικής του Ρεθύμνου…
  ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ…
  Σε όλη την Ελλάδα….(ένας άλλος τρόπος να διαλύσουν την υγεία… Εκτός τις αναστολές 7000 γιατρών για 2 χρόνια…

 28. .. » ‘Παραιτούμαι από το ΕΣΥ ή μάλλον εξαναγκάζομαι σε παραίτηση….

  Εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ γιατί δεν έχει ικανοποιηθεί κανένα αίτημα μου που θα έκανε πιο βιώσιμη τη λειτουργία της κλινικής και της επιτροπής λοιμώξεων….

  Κυρίως όμως εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ γιατί δεν υπάρχει καμία προοπτική βελτίωσης αυτής της κατάστασης, το οποίο μου έγινε σαφές μετά από τη συνάντηση με τον διοικητή της ΥΠΕ παρουσία του διοικητή του νοσοκομείου, οι οποίοι με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο σταθερής μετακίνησης γιατρού στην κλινική μας, κανένα σχέδιο κινήτρων, καμία προκήρυξη θέσης ή οποιασδήποτε μόνιμης λύσης,….
  Εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ γιατίέχω λάβει 13 εντέλλεσθε τα τελευταία 3 χρόνια και από ότι φαίνεται θα λάβω πολλά ακόμα…

 29. Προς τα κοράκια που ψάχνουν νεκρούς για να κάνουν πολιτική κανένα σχόλιο.Βλέπω από το βόθρο του Ίντερνετ να κυκλοφορανε διαφορά,90% ψέματα.Απλά τα λένε να υπάρχουν και ότι κάτσει.Όπως πάντα χωρίς να μπορώ να καταλάβω το όφελος τους.Τελευταία δυο πράγματα να πω.Που είναι ο προηγούμενος υπουργός μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ;Ο λαλίστατος Σπιρτζης;4,5 χρόνια υπουργός ητανε γιατί δεν μας λέει τι πήρε και τι παρέδωσε;Τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια;Αυτός να μιλήσει όχι ο κάθε άσχετος που βγάζει στις οθόνες ο ΣΥΡΙΖΑ.Προσωπικά τώρα αν κάποιος φταίει υπουργός η πρωθυπουργός να πληρώσει 10 φορές περισσότερο από κάποιο απλό.Αυτά προς το παρόν.Στους ψεκασμενους και κασιδιάρηδες κανένα σχόλιο.Κρύβουν πολύ κακιά μέσα τους.Τους λυπάμαι απλά.

  • Που καμία ανάμειξη δεν έχει στην λεηλασία του εθνικού πλούτου,στα μνημόνια,στην ακραία λιτότητα.ολοι ξέρουμε ποιοι είστε λαμόγια .ο.πατις είναι ρηχός ακόμα.ουτε τσίπα δεν έχετε.σας φτύνουν και σεις χαίρεστε.οτι πιο ηλιθιο πέρασε απ’ τον δημόσιο διάλογο στο νησί..η πατσαβούρα.

 30. Αποχή στις εκλογές απο όλους μας για κανένα στις εθνικές και στις 2 Κυριακές και στις δημοτικές κανένα δήμαρχο να μην εκλέξουμε άχρηστοι ολοι μαζι στο κόλπο για να θησαυρίζουν τα συμφέροντα στην Κω τελικα έχουν πολλούς στο pay roll τους μας διαλύουν συνειδητά καθε μερα

 31. Το μονο εργο που φτιαχτηκε ταχυτατα και με αλφαδια ηταν τα μπολιαστικα κεντρα! Και οι μονο αθρωποι που τιμωρηθηκαν τα τελευταια 40 χρονια ηταν οι αμπολιαστοι!

 32. Όσον αφορά το νοσοκομείο... Τα Τέμπη.... Όλα είναι ανθρώπινα λάθη...
 33. Τετάρτη 8 Μάρτη 11πμ να είμαστε στο νοσοκομείο έχει κινητοποιηση στην είσοδο του νοσοκομείου.
  Όλοι εκεί φτάνει η κοροϊδία

 34. Λες και θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα.. Από το στημένο σύστημα…
  …. Απλά αναβάλλεται…. Η καταστροφή.. Και το ξεπούλημα υγείας… . Θα γίνει όταν ο λαος δώσει ψήφο…. στην κυβέρνηση.(εμπιστοσύνης… Χαχαχα) .. Για να το συνεχίσει…!!! Και γράφει ένας τοπικός… Αυτο αξίζει ο Κώος για το νοσοκομείο… ?!!ΑΚΡΙΒΩΣ… Αυτο αξίζει με την ψήφο του.. !!!ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΣΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Μ@Λ.. @Σ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ …Ο ΚΩΟΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΊΖΕΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ…ΒΟΔΙΑ

 35. Πρώτον… Ειχες δεν είχες… Είπες πάλι για την χρυσή αυγή… Που κολλάει η χρυσή αυγή… Στα Τέμπη δεν ξέρω…
  Δεύτερον… Όταν μιλάς για βόθρο… Μάλλον αναφέρεσαι στα ΜΜΕ., σωστά?? (που ελέγχονται από τον Μητσοτάκη τι θα πουν.. Και τι θα κρύψουν..20 εκκατ μπόνους είναι αυτά . ..χαμενα θα πανε
  Τρίτον… Μιλάς για ψέματα… Πεσμου ένα ψέμα…γιατι έχω πολλά πράγματα να σου πω για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..300 εκκατομυρια ηθελε ο Σαμαράς να την πουλήσει… Τότε ήσουν μικρός επαιζες.. Τις Κούκλες…σου….
  Και τρίτον… Στους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, νεοδημοκρατες.. κανένα σχόλιο.Κρύβουν πολύ κακιά μέσα τους.Τους λυπάμαι απλά….
  ΕΝΑΣ ΠΟΛΊΤΗΣ…! Που λυπάται για τον θάνατο 57 ανθρώπων.. .(και όχι χρυσαυγιτης… ΗΛΙΘΙΕ.
  …επισης αμφιβάλω αν νιώθει τύψεις το κοπρόσκυλο…ξέρεις ποιο ειναι.. Για τις 57 ψυχές… Αυτόν να λυπάσαι, διότι δεν έχει σωτηρία ούτε στον άλλο κόσμο..Όχι αυτούς που δεν τον ψηφίζουν…!!

  • Δεν υπάρχει πιο ηλιθιο κατασκεύασμα,η ντροπή του τοπικού διαλόγου,ας την απομονώσουμε όλοι..είναι ότι πιο ηλιθιο έχει να επιδείξει ο λαός.. κατάντια.

 36. Προς miranta.... (συγνώμη... Αλλά ο μόνος που βρίζει και προσβάλει κάθε μέρα πολίτες είσαι εσύ..!)

  Σε λυπάμαι… Απλά που υπάρχεις!!!
  Συνεχισε.. Εσυ να λυπάσαι… Και να βρίζεις όποιον δεν ψηφίζει Μητσοτάκη (να σου πω τον αριθμο.. Ειναι γύρω στα 8 εκκατομυρια φασιστες..που δεν ψηφίζουν Μητσοτάκη.. ΝΑΖΙΣΤΕΣ Ρωσσοφιλοι, ψεκασμενοι,αντιεμβολιαστες οπψς είπε η Μάνα του… . !! Χαχα…. 75%-80%τοσο είναι το ποσοστό των Ελλήνων.. . Και όχι πακιστανο-αφγανω-ιρακινων… ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΊΣΟΥΝ τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δηλ … 80%..φασιστες (ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ..??? Χαχα!! Εγώ λυπάμαι ΕΣΈΝΑ και το 20%των προβάτων .. Αλλά δεν ειμαικακός οπως εσύ.. ..συνήθως οι»»’ είναι κακοι..οπως εσύ.. .. ΈΛΑ πήγαινε να ψηφίσεις Μητσοτάκη… Και να ξέρεις… Μην εχεις τόσο πολύ κακία μέσα σου… Σε βλάπτει… Οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ έχουν λιγότερη… Χαχα..

  • Θα σε λεω χαχα μιας και πάντα ετδι υπογράφεις.Όπως και εσυ λες λεω τους Χρυσαυγίτες φασιστες και ναζιστες.Είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν τον Πούτιν.Δεν είπα ποτέ ότι δεν θα τους λεω ναζιστες.Αυου αυτό είναι τι σε χαλάει;Ναι δέρνουν γυναίκες στη τηλεόραση και μετά κάνουν κομα και ζητάνε ψήφο.Ακόλουθα τον.Εμένα με προσβάλει αυτό και σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα.

 37. ΠΕΣΜΟΥ πόσους σκότωσε μέ τα εμβόλια ξσι την έλλειψη υγευας,,, σε 3 χρόνια ο Μητσοτάκης? Αυτούς θα λυπηθεί..??!!
  Πεσμου πόσες χιλιάδες χειρουργεία… Ακυρώθηκαν λόγω των 5000 αναστολων γιατρών…. Πόσοι χάθηκαν λόγω έλλειψης ασθενοφόρων… Προσωπικού, περίθαλψης…… Υ-Π-Ο-Κ-Ρ-Ι-Τ-Η. ΤΡΙΣΆΘΛΙΕ….που λυπάσαι δήθεν γθα τιυς 57….!!!1000αδες ανθρώπους ξεσπιτωσες με τις πυρκαγιές φέτος….και έκαψες τις περιουσίες τους.. . Σε σιχάθηκε..και ο Θεός και ο διάολος ..

 38. Από τον Αντώνη Κανάκη…
  «Αυτά που γράφουν στους τοίχους για δημοσιογράφους παπαγάλους είναι λίγα, δημοσιογραφία είναι πλέον υπάλληλος κομμάτων, καναλαρχών και διαφόρων άλλων συμφερόντων, τότε γίνεται εχθρός της Δημοκρατίας… Οι δημοσιογράφοι θα βάλουν τα τσιράκια τους και θα επιτεθούν… αλλά όσο και να δημιουργείτε πλασματική πραγματικότητα και λέτε ότι βρέχει ενώ σας φτύνουν, δεν βρέχει, σας φτύνουν…»…

  • Ο Κανακης τι ακριβώς είναι;Εθνικός κριτής;Δημοσιογράφος,πολιτικος(λέει ωραία ανέκδοτα;ειρωνεύεται όσους μιλάνε παράξενα κάνουν γλωσικα λάθη;Δουλεύει τα κάνει τζάμπα ,είναι Άγιος;Πες τι πιστεύεις εσυ.Περίμενε τι θα πει αύριο να μας το μεταφέρεις.Ζωή δεν έχεις;Βιώματα;Αυτά ακόλουθα και άσε τον κάθε δημοσιογράφο η παρουσιαστή.Παλιά φαντάζομαι θα ακολουθούσες τον Λαχοπουλο.Σωστά;

 39. Κυρία Μιράντα...οι πηγές μας για Ολα αυτά που γράφουμε δεν είναι το ιντερνετ.. .

  (θυμάσαι για τον Μιχο τον παιδοβιαστη που τον έβγαλες χρυσαυγιτη και δηθεν τα παιρνε…. Μηπως έψαχνες ΕΣΎ στο ίντερνετ να βρεις αν ήταν χρυσαυγιτης.. Αλλά δεν ήταν.!!!! Είσαι απλά ένας μυθομανης νεοδημοκρατης, αρλούμπολογος, μπούρδολογος..και γράφεθς ηλιθιότητες (εφοσον είσαι τόσο ηλίθιος τι άλλο θα γραφές !! . Εντωμεταξυ 90% ότι λένε οι βοθροι δημοσιογράφοι… Ειναι μπούρδες, οπως και τα δικά σου .!!! Εσύ εντωμεταξύ ..μάθε να γράφεις κάτι με ονοματεπώνυμο και επιχειρήματα. Σε αυτά που λες.. ,. Όχι κάποιος κάπου κάποτε μου είπε… σουργελο.. .. .

  • Θέλεις να μας πεις εισουνα παρόν η είσαι ειδικός στα τρένα;Πάω πάσο.Όσο για το Μίχο αν δεν καταλαβαίνεις πιτε τρολαρω έχεις πρόβλημα.Παίζει κανένα ρόλο αν ήταν χρυσαυγιτης η ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ;Εγκληματίας είναι εκτός αν μας λες ότι οποίος είναι ίδιο κόμμα η ομάδα κλπ εινσι το ίδιο.Φίλε μου δεν σου αρέσει ο Μητσοτάκης ψήφισε τον Τσίπρα και τραγουδά τον ύμνο του ΕΑΜ.Δικαιομα σου .Γιατί αυτό το ψέμα και το μίσος μου εξηγείς;

 40. «Τόσοι εργαζόμενοι του ΟΣΕ είχαν κάνει καταγγελίες σε Εισαγγελείς ότι το δρομολόγιο εκεί είναι αφύλακτο και επικίνδυνο γιατί κανένα «υπερσύγχρονο σύστημα» δεν δουλεύει.

  Σκατά στα μούτρα μας για ΜΜΕ που δεν το μάθαμε και δεν το βγάλαμε πρώτο θέμα. Ντροπή μας. Έχουμε ευθύνη κι εμείς».

  ΕΛΠΊΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΚΟΠΌ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ… MIRANTA… ΈΤΣΙ??..

 41. Ελπίζω να το χεις καταλάβει… Εκεί στον ΒΌΘΡΟ που λέγεται ΝΔ.. που είναι όλα τα σκ@τα μαζεμένα..ακομα και έξω από το κοινοβούλιο να πλησιάσεις λίγο.. θα.. Μολυνθείς, θα βρωμίσεις..τοσο πολύ ελεεινη βρωμιά . .. Και δυσωδία..
  ΌΣΟ για τα ψέματα..στο τραινο .. Ναι φταίει ο σταθμάρχης…για τις 100πυρκαγιές,, φταιει ο αέρας… .. .για την υγεια..ποιος φταίει ο σταθμάρχης? …
  ΟΙ ΜΌΝΟΙ ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ.. ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΊ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΤΟΥΣ….. ΛΈΝΕ… Απλά τα λένε να υπάρχουν και ότι κάτσει…. οπως ακριβώς το λες.. Όπως πάντα!!! Όπως πάντα χωρίς να μπορώ να καταλάβω το όφελος τους… Η μάλλον το καταλαβαίνω… Η καρέκλα το χρήμα…. Οι μίζες….!!! Οι θάνατοι… Ειναι λεπτομέρεια από την κατάσταση της υγείας… Της οικονομίας…. Των πυρκαγιών…. Των……. ΤΕΜΠΏΝ…. Κίναιδοι. .!!!!!!!!!!!…

 42. Μια καλοστημένη παγκόσμια απάτη(πεστο Novartis,, πεστο εμβόλια, πεστο.. ΥΓΕΊΑ

  , χρειάζεται πολλούς συνεργούς… πολιτικούς συνεργούς, ιατρικούς συνεργούς… φαρμακευτικές βιομηχανίες… χρυσοπληρωμένες “διανοούμενες πόρνες”, δηλαδή δημοσιογράφους… και φυσικά, λαούς αφελείς και ευκολόπιστους…

  Και τους πέντε, τους διαθέτει και η Ελλάδα…!!
  Αυτοί ειναι ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ…
  Υπάρχουν όμως γιατροί και επιστήμονες που σέβονται τον όρκο τους, άνθρωποι που τιμούν την επιστήμη τους και αγαπάνε τον ΆΝΘΡΩΠΟ… Και παλεύουν μέσα από το βρώμικο και διεφθαρμένο σύστημα, για τους Έλληνες, και τα παιδιά μας.. Όταν οι διεφθαρμενοι γιατροί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί.. ..δεν έχουν ούτε ιερόν ούτε όσιο.. Ούτε τύψεις.. Για τον θάνατο που σπέρνουν στα παιδιά και στους Έλληνες …….. Λυπούνται για τους νεκρούς του τραίνου.. αχαχαχαχα

 43. Και οτιδήποτε γίνεται στην υγεία…. Γενικά.. ΔΕΝ ΤΑ ΛΈΝΕ τα κοπρ@σκυλα οι δημοσιογράφοι των ιδιωτικών (κρατικών… Μάλλον… Εδώ που καταντήσαμε) καναλιών…??.. Η απάντηση είναι απλή.. Θέλουν τον λαό κοιμισμένο, ναρκωμεμο, αποπροσανατολισμενο…. Μπας και σώσουν καμία ψήφο… Για τον Μητσοτάκη….
  Έχουν βεβηλωσει το επάγγελμα, που είναι κοινωνικό λειτουργημα που έχουν. Σπουδάσει… Όπως εξαλου έχουν βεβηλωσει και το επάγγελμα τους και οι γιατροί… Της κυβέρνησης… Όπως εξαλου το έχουν βεβηλωσει… Και οι δικαστές… Της κυβέρνησης…ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ… Για να γίνεις βεβηλος… Και να ξεπουληθεις .. Για αυτούς ήταν αρκετά

 44. Απάντησα τελευταία φορά σε φιλοχουντικους.Από εδώ και πέρα μόνο πολιτικά.Να τους πω και κάτι τελευταίο κατεβαίνοντας στο επίπεδο τους.Τα αμέσως προηγούμενα δυστυχήματα με πολλούς νεκρούς πρην από αυτό στα τέμπη ήταν το 1968 και 1972.Μαντέψτε τι κυβέρνηση είχανε τότε.

 45. Για όσους δεν το άκουσαν η δεν το ξέρουν.Όπως είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέρκα,τα τρένα είχαν πρόβλημα μόνο από το 2010 μέχρι το 2015 και από το 2019 μέχρι το 2022.Το διάστημα 2015-2022 όταν είχανε ΣΥΡΙΖΑ όλα γινόντουσαν τέλεια.Δεν τρολαρω έτσι ακριβώς το είπε.Τώρα γιατί ο υπουργός μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ,ο λαλίστατος Σπιρτζης που θα έφερνε δημοκρατία με το καλό η το κακό έχει εξαφανιστεί.

 46. Η ανακοίνωση από το νοσοκομείο Ιεράπετρας για την κατάσταση..

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Μετά από χρόνια συστηματικής και σκόπιμης υποβάθμισης, υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης το νοσοκομείο Ιεράπετρας σήμερα βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, λειτουργεί μετά βίας. Μεγάλο μέρος γιατρών και προσωπικού το έχει εγκαταλείψει ή πρόκειται να το κάνει σύντομα, νέες προσλήψεις δεν γίνονται (ούτε υπάρχει πρόθεση να γίνουν) και η κυβέρνηση έχει δηλώσει ξεκάθαρα και επανειλημμένα την πρόθεσή της να το μετατρέψει –στην καλύτερη περίπτωση– σε κέντρο υγείας.

  Ναι, είμαστε σε χειρότερο σημείο επειδή η σημερινή κυβέρνηση εφαρμόζει μια από τις πιο βάρβαρες, ανάλγητες, μισάνθρωπες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα….. » ‘….

 47. Η ανακοίνωση από το νοσοκομείο Ιεράπετρας για την κατάσταση.. .

  Η ανακοίνωση
  «Μετά από χρόνια συστηματικής και σκόπιμης υποβάθμισης, υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης το νοσοκομείο Ιεράπετρας σήμερα βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, λειτουργεί μετά βίας. Μεγάλο μέρος γιατρών και προσωπικού το έχει εγκαταλείψει ή πρόκειται να το κάνει σύντομα, νέες προσλήψεις δεν γίνονται (ούτε υπάρχει πρόθεση να γίνουν) και η κυβέρνηση έχει δηλώσει ξεκάθαρα και επανειλημμένα την πρόθεσή της να το μετατρέψει –στην καλύτερη περίπτωση– σε κέντρο υγείας.

  Ναι, είμαστε σε χειρότερο σημείο επειδή η σημερινή κυβέρνηση εφαρμόζει μια από τις πιο βάρβαρες, ανάλγητες, μισάνθρωπες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα.

  Μιράντα… Πιστεύω ότι οι νοσοκόμοι είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,,, χαχα…..
  Επίσης να σημειώσω τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΣΟΥ.. δεν το ανέφεραν.
  Επίσης να σημειώσω ότι αν θες την επίσημη ανακοίνωση εγγραφή στην στέλνω .. Με επίσημη σφραγίδα

 48. Αξιοσημείωτο είναι ότι στις περιόδους της έκρηξης των κρουσμάτων οπότε και ήταν σε εξέλιξη και το lockdown, τα χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία είχαν μειωθεί ακόμη και κατά 80%, με εντολή του υπουργείου Υγείας. Αντίθετα, γινόταν σε μεγαλύτερο βαθμό στις ιδιωτικές κλινικές!!!
  με βάση τα επίσημα στοιχεία, προ της πανδημίας, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2019, είχαν πραγματοποιηθεί συνολικά 132.674 επεμβάσεις στη χώρα.

  Την επόμενη χρονιά του covid το 2020, το ίδιο διάστημα τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο έγιναν μόνο 89.589 χειρουργικές επεμβάσεις, μείωση της τάξης του 32%.
  Ποιος δεν κατάλαβε ότι αυτή απόφαση της κυβέρνηση οδηγήσε
  σε θανάτους, (εξαλου το είχε πει ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης…. Ξέρετε αυτούς που πολεμούσαν ως ψεκασμένο… Μαζί με τον κ κούβελα… Τον Γακη… Και πολλούς άλλους…. Τι δεν καταλαβαίνετε

 49. Ας θυμηθούμε τι έγινε από την 1η Σεπτεμβρίου 2021!
  Πόσες αναστολές σε όσους υγειονομικους δεν έιχαν εμβολιαστεί 10 χιλιάδες… Που οδήγησε τα νοσοκομεία στην πλήρη διάλυση.!!! Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν γίνεται για να προστατέψει τη δημόσια υγεία ΗΛΗΘΙΟΙ….!!!!
  καθημερινα και επανειλημμένα προωθούσαν τα εμβόλια μέσω των πλασιέ εμβολίων Τσιορδα,, και άλλους απατεώνες…. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ η άλλη άποψη! ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ επιστήμονες από συνέδρια, ΜΜΕ,,…. Ιωαννίδης, Γακης, Κούβελας… Και μετά 2 χρόνια…. Απέδειξαν ότι απέτυχαν… Ότι τα κρούσματα εσφαλμενα λογιζωντας ως covid,.. Οι μάσκες έβλαπταν την υγεια των παιδιών…. Κτλ.. ΞΕΦΤΙΛΕΣ…

 50. Προς miranta... Άλλη μια ιδιωτικοποίηση που δεν θα την δεις.. Στα ΜΜΕ.

  Ο ξεφτίλας των ξεφτιλων… Δεν χάνει ευκαιρία,, Εν μέσω τραγωδίας προχωρά στην ιδιωτικοποίηση του Παιδοογκολογικού
  Ήδη έχει καταθέσει το νομοσχέδιο- που ιδιωτικοποιεί τη Παιδοογκολογική μονάδα της χώρας,(την μοναδική)…
  Και όλα αυτά.. Τα καταγγέλλουν.miranta…. .. .. οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.!!! (βρε λες να είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,,?? Χαχαχα)
  Αναλυτικά
  «Άλλη μία απόδειξη ότι όταν πρόκειται να τρέξουν τα εγκληματικά τους σχέδια προς όφελος των επενδυτών και των επιχειρηματικών ομίλων είναι αποτελεσματικοί, αλλά επιλεκτικά ανίκανοι όταν πρόκειται για τη ζωή μας και την ασφάλεια μας, όπως στην περίπτωση του κέντρου ασφάλειας των τρένων που έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από το 2010», τονίζει σε σχετική ανακοίνωση η ΟΕΝΓΕ.

 51. «Η Ε.Γ της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε καταγγέλλει τη στημένη και απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής που με ΜΑΤ, ΔΙΑΣ και χημικά επιχείρησαν να επισκιάσουν και να αμαυρώσουν το σημερινό παλλαϊκό συλλαλητήριο που συμμετείχαν χιλιάδες κόσμου, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, νέες και νέοι.

  Ιδιαίτερα σήμερα μέρα πένθους και ταφής των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος η επίθεση επιβεβαιώνει τον φόβο της κυβέρνησης απέναντι στη λαϊκή οργή που ξεχειλίζει για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα. Ότι και αν κάνουν το έγκλημα του κράτους, των κυβερνήσεων του και της Hellenic Train δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Δε θα αφήσουμε να περάσει η σχεδιασμένη προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών υπευθύνων»

  .. Ποιος είπαμε είναι ο φασίστας.. Κυρία miranta..

 52. (Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος)
  λέγοντας…
  ».. Δεν πρόκειται για “τραγικό ανθρώπινο λάθος” ούτε για “ελληνική ιδιαιτερότητα” η μη “συμμόρφωση στο ευρωπαϊκό πλαίσιο”. Στην ΕΕ το 2021 καταγράφηκαν 1.389 σημαντικά σιδηροδρομικά ατυχήματα, με συνολικά 683 νεκρούς και 513 τραυματίες, και 97 από αυτά αφορούσαν συγκρούσεις τρένων
  » .. Η πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη σκοτώνει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η πολιτική που φέρνει αντιμέτωπο το λαό με το εγκληματικό ζύγι του κόστους – όφελους, όταν πρόκειται για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του στην παιδεία, στην υγεία, στις μεταφορές, παντού….

 53. .. λεγωντας…:

  » ‘Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση η οποία δε δίστασε το Σάββατο, τέσσερις μόλις μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, να καταθέσει το νομοσχέδιο έκτρωμα που ιδιωτικοποιεί τη μοναδική Παιδοογκολογική μονάδα της χώρας. Άλλη μία απόδειξη ότι όταν πρόκειται να τρέξουν τα εγκληματικά τους σχέδια προς όφελος των επενδυτών και των επιχειρηματικών ομίλων είναι αποτελεσματικοί αλλά επιλεκτικά ανίκανοι όταν πρόκειται για τη ζωή μας και την ασφάλεια μας, όπως στην περίπτωση του κέντρου ασφάλειας των τρένων που έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από το 2010».

  ..
  Φταιει ο σταθμάρχης…. Χαχα.!!! Έτσι λένε ΤΑ μητσοτακαικα ελεγχόμενα μπουρδ€€€&λα ΜΜΕ

 54. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΜΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟ..
  ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ,ΒΟΗΘΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΡΕΙ,ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ..
  ΤΟ ΝΗΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ <>,ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ..
  ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
  Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΝΗΣΙ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ALL INCLUSIVE,ΣTO 80%,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ,ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ YES PLEASE,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΓΥΡΟ 2 ΕΥΡΩ.
  ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΦΙΛΕ,ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΣΥ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ,ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..
  ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΟΜΑΤΙΚΑ..

 55. Σε ποιον απευθύνεσαι πεσμου…ΔΕΝ ΚΟΜΑΤΟΠΟΙΩ ΕΓΏ… μάλλον για την Μιράντα που λέει για χρυσή αυγή.. Ενώ τα τελευταία 3 χρόνια η οικονομία, η υγεία,. Τα πάντα πατωσαν..
  1 Για τις 10 χιλιάδες αναστολές.. Ποιος φταίει… Ο σύριζα, το ΠΑΣΟΚ η χρυσή αυγή?
  2 για τις πυρκαγιές που ιατεκαψαν την μισή Ελλάδα αποδεδειγμένα για ανεμογεννήτριες ποιος φταίει..
  3.για την οικονομία
  4.για το Αιγαίο.
  5. Για τους παιδοβιαστες που είναι έξω γιατί η δικαιοσύνη ελέγχεται από την κυβερνηση
  6.για τη προστασία α κατοικίας
  Όπως βλέπεις αυτά αφορούν την ΝΔ ΣΤΗ 3ΕΤΙΑ.και ΜΟΝΟ .
  ….

 56. ΚΆι ΤΙ Έκανε η ΝΔ…. ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ… ΜΌΝΟ Η ΝΔ
  1.προχωραει σε ιδιωτικοποίηση της υγείας σε 60 νοσοκομεία για αρχή…δήλωση Πλεύρης Γκάγκα..
  2.σε έγκριση πλειστηριασμών Α κατοικίας κουπόνια τροφίμων…
  3.σε συμφωνίες Λιβύης Αιγύπτου παραδίδοντας έμμεσα κυριαρχία μεγάλων μερω της Ελλάδας σε άλλα συμφέροντα
  4.υποσχεση μη εξόρυξης υδρογονανθράκων.
  5.market pass, fuel pass..
  6καλεσμα μεταναστών για μόνιμη και νόμιμη εργασία από τον Μητσοτάκη
  ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΚΟΥΠΌΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.. ΣΕ ΈΝΑ ΠΌΛΕΜΟ ΠΟΥ Συνεχίζει 1 χρόνο.. ο πρωθυπουργός χωρίς την έγκριση του κοινοβουλίου.. Με μίζες από το ΝΑΤΟ
  .. Υπάρχουν άλλα τόσα..
  ΔΕΝ ανήκω σε κανένα κόμμα… Όλοι μαζί τα τρώνε.

 57. Όπως βλέπεις δεν ανήκω κομματικά πουθενά….. Απλά πολύ δεν βλέπουν το οφθαλμοφανες ότι ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΡΣΤΑ ΜΛΥΤΡΑΨΣΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΆΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΆΜΙ, ΝΔ….. ΟΛΟΙ… ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ.. ΣΑΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΦΙΛΕ,ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΑΙ.. ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΊΣΕΤΕ … ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΟΙ ΝΌΜΟΙ…
  ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΕΓΏ… Ο μόνος λόγος που δημοσιεύουμε γεγονότα… Εγώ, οι σχολιαστές ειναι για να ΞΥΠΝΉΣΕΤΕ…. Οι κομματικοι νεοδημοκρατες, πασοκοι, σύριζα ιοί…

 58. Οπως βλέπεις…. Κάθε μερά..κάτι ΝΈΟ . Βρωμερό πηγάζει από την ΝΔ….. Η βρώμα δεν τελειώνει…… Αυτό που με απασχολεί και με ανησυχεί είναι η φανατική επιμονή κάποιων…. Εμείς απλά σχολιάζουμε.. Την τωρινή κυβέρνηση….. Το ίδιο θα κάνουμε και για την επόμενη…

 59. Δεν έχεις βαρεθεί να ακούς τα ΜΜΜΕ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
  Φταιει ο σταθμάρχης….Φταιει ο σταθμάρχης… Φταιει ο σταθμάρχης

  • Έχεις μπει στο κάδρο της Κω σαν μπλε προβατίνα,σαν την Μαύρη κατάρα.
   35.000 νεκροί, από τύχη ζούμε.

 60. Για πολλούς αθώος ο σταθμάρχης.Αθώος ο επόπτης;Αθώος αυτός που έβγαζε την υπηρεσία και τον έβαλε υπηρεσία εκεί.Αθωοι οι συνδικαΛΗΣΤΕΣ που σαμποτάραν τα συστήματα ασφαλείας γιατί θα περισευαν εργαζόμενοι.Δεν ξέρουμε πως λειτουργούν στη δημόσιο ,μα ζωή κοπάνα .Πως θα πάρουν περισσότερα και θα δουλέψουν λιγότερο.Αλήθεια ποιος φταίει;Οι πολιτικοί λένε .Γιατί;Έπειδη δεν έδιωξαν τα κοπρόσκυλα που πληρονονται χωρίς να κάνουν την δουλειά τους.Αν τους έδιωχναν πάλι θα έφταιγαν που έδιωξαν τους εργαζομενους.

 61. Μια είναι η λύση.Όπως έδωσαν σε ιδιώτες τα αεροδρομεια και δουλεύουν ρολόι και έχουμε έσοδα να δώσουν και τον ΟΣΕ μπας και δει άσπρη μέρα.Δεν μπορεί να φωνάζουν για το κακό κράτος και από την άλλη να τον θέλουν κρατικό.Εννοητε να πάει σπίτι του ο υπουργός που δεν έβαλε τάξη αλλά να μην αθωώσουμε τους ανεύθυνους δολοφόνους υπαλλήλους.Ναι σε άλλες περιπτώσεις την κοπανάνε από τη δουλειά και ταλεπωρουν κόσμο αλλά σε αυτή τη περίπτωση έχουμε ζωές .Σε λιγο θα βγάλουμε και ήρωα τον σταθμάρχη.Από την άλλη οι υπουργοί δεν γίνονται για να το παίζουν υπουργοί.Οποίος δεν μπορεί σπίτι του.Δεν θα μας λείψει κανένας άσχετος.Οποίος δεν μπορεί να σπάσει αυγά να παει να κάνει άλλη δουλειά.

 62. Τι κάνει η κάθε μία για να βγει στην επιφάνεια προεκλογικά .πιότερο δε τι λέει.

 63. ..όμως επιτηδες δεν προσλαμβανεται μόνιμο προσωπικό….επιδηδες δεν εκσυγχρονιχονται τα μηχανήματα,, επίτηδες, δεν αγοράζονται.. Ασθενοφόρα.. Επίτηδες… Απολύονται γιατροί.. 7000 σε αναστολείς… Η Ιδιωτικοποίηση των πάντων είναι για τα μεγάλα συμφέροντα Μιράντα…οταν ο πολίτης πληρώνει 50 χρόνια ασφαλίσεις τα λεφτά που πάνε… Στις τσέπες?? Ας καταργήσουν την υποχρεωτικη ασφάλεια..Ναχει ο καθένας ιδιωτικη μουροχαυλη.. Οι φόροι για τα έργα εθνικής οδού,, και όλοι οι φόροι.. Του Έλληνα που πάνε…καταλαβες το φαγοπότι… .

  • Έλεος με το παραμύθι.Υπάρχει άεργος γιατρός που θέλει να προσληφθεί και δεν τον περνούν;Υπάρχει άλλη χώρα στο κόσμο με τόσα νοσοκομεία;Είναι δυνατόν να συντηρηθούν και να είναι αξιόπιστα για το κόσμο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ