ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Παγκωακό συλλαλητήριο: «Απαιτούμε αύριο το πρωί κάλυψη όλων των κενών στο Νοσοκομείο Κω- Ζητούμε τα αυτονόητα»

101
10046

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Εκατοντάδες πολίτες, εκπρόσωποι φορέων και μαθητές έδωσαν δυναμικό «παρών»

Με μεγάλη προσέλευση και δυναμική συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί το Παγκωακό συλλαλητήριο για τις δομές υγείας στην Κω.

Εκατοντάδες πολίτες, εκπρόσωποι φορέων και μαθητές έδωσαν δυναμικό «παρών» στο κάλεσμα του δήμου και των εκπροσώπων φορέων για την άμεση κάλυψη όλων των κενών θέσεων στο νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ, καθώς και την βελτίωση όλων των δημόσιων δομών υγείας του νησιού.

Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι της εκκλησίας (οι δύο Μητροπολίτες), παρατάξεων (Η επικ. της παράταξης Όραμα και Δράση, δημοτικοί σύμβουλοι κλπ) και όλων των φορέων, τουριστικών, υγείας κλπ.

Κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο ο οποίος έκανε αναφορά σε όλες τις ελλείψεις και τα προβλήματα των δομών υγείας του νησιού ήταν ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς «Απαιτούμε αύριο το πρωί κάλυψη όλων των κενών στο Νοσοκομείο Κω- Ζητούμε τα αυτονόητα». Μίλησαν ακόμα ο Έπαρχος Κω-Νισύρου κ. Γιάννης Καμπανής ο οποίος με την σειρά του τόνισε ότι διεκδικεί δυναμικά μαζί με τον λαό της Κω την άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπακούει σε κανέναν όταν υπάρχουν άλυτα τόσο σοβαρά προβλήματα.

Με την σειρά τους η Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κω Μαρία Φρατζάκη, η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Κατερίνα Γαβαλά και η Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γαρυφαλιά Καρανάσιου αναφέρθηκαν πολύ παραστατικά και με δυναμισμό στις τραγικές ελλείψεις και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χωρίς να εισακούονται.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΓΚΩΑΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

ΚΩΣ 6 ΜΑΙΟΥ 2022

 

Οι πολίτες του νησιού της Κω που ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω και συμμετείχαμε στο Παγκωακό Συλλαλητήριο της 6ης Μαϊου, ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση την λήψη μέτρων για την άμεση θωράκιση των δημόσιων δομών υγείας του νησιού μας, με μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων και με σύγχρονο μηχανολογικό – τεχνολογικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Κω – Κ.Υ. Κω «Ιπποκράτειον» και στην ΤΟ.Μ.Υ. (Τοπική Μονάδα Υγείας) Κω, καθώς και τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας.

Βιώνουμε την αγωνία, τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας και του ιατρικού κόσμου, των εργαζόμενων στις δομές υγείας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της υποστελέχωσης των δημόσιων δομών υγείας του νησιού μας, κυρίως από την σοβαρή έλλειψη σε κρίσιμες ειδικότητες στο Νοσοκομείο μας, που πρέπει άμεσα να καλυφθούν, χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση, η οποία μπορεί να στοιχίζει ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Ζητάμε ΑΜΕΣΑ την κάλυψη των κενών θέσεων με μετακινήσεις ιατρών από κεντρικά νοσοκομεία, και την ταχεία διεκπεραίωση των διαδικασιών για μόνιμες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

1) Σύνταξη νέου σύγχρονου Οργανισμού του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω λαμβάνοντας υπόψη και την εξαιρετικά ευνοϊκή ρύθμιση του άρθρου 125 του Ν. 4600/2019 (ΦΕΚ 43/9-3-2019, Τεύχος Πρώτο).

2) Θεσμοθέτηση οικονομικών και άλλων κινήτρων για την κάλυψη θέσεων ιατρών στα νησιά.

3) Εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου με ταχείες διαδικασίες για την κάλυψη κενών θέσεων που προβλέπονται στον Οργανισμό του Νοσοκομείου.

4) Άμεση προκήρυξη όλων των κενών θέσεων ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.

5) Ενίσχυση της 1ης ΤΟΜΥ Κω άμεσα με την προκήρυξη όλων των προβλεπόμενων θέσεων ιατρών.

6) Ένταξη κατασκευής του νέου Νοσοκομείου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

7) Λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας με επικαιροποίηση της απόφασης για παραχώρηση ή όποιας άλλης πρότασης αξιοποίησής του αποφασίσει το Δ.Σ..

8) Ενίσχυση του ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου.

9) Άμεση κάλυψη των κενών στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού για την κάλυψη του συνόλου των συμπολιτών μας που χρήζουν περίθαλψης.

10) Πρόσληψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ για την πλήρη κάλυψη λειτουργίας δύο ασθενοφόρων, ένα με έδρα την Κω και ένα με έδρα την Αντιμάχεια.

11) Διαχωρισμό της Β΄ ΔΥΠΕ και τη λειτουργία της για την περιοχή μας ως Περιφέρειας Αιγαίου.

12) Οι νέοι πανεπιστημιακοί γιατροί να υπηρετούν υποχρεωτικά για 2 έτη σε παραμεθόριες και νησιώτικες περιοχές της χώρας.

ΖΗΤΑΜΕ:

Με πρωτοβουλία του Δήμου Κω να κατατεθεί προσφυγή στο «Συνήγορο του Πολίτη» και στον ευρωπαίο «Συνήγορο του Πολίτη» για τα θέματα των δομών υγείας στο νησί μας.

Να ενημερωθούν για το παρόν ψήφισμα η Κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας και τα Κόμματα του Κοινοβουλίου.

 

Επιστολές στήριξης του Παγκωακού Συλλαλητηρίου για την στήριξη των δομών δημόσιας υγείας

Ψ  Η  Φ  Ι  Σ  Μ  Α

Τα  Διοικητικά Συμβούλια

της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αττικής

του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω

του Πολιτιστικού Ιδρύματος Δωδεκανήσου «Κλεόβουλος ο Λίνδιος»

και της Ένωσης Κώων Αττιικής

 

αφού ενημερώθηκαν για την κινητοποίηση σύσσωμης

της τοπικής κοινωνίας της  Κω για την διεκδίκηση σωστής λειτουργίας

των δομών Υγείας του νησιού

 

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ ν      Ο μ ό φ ω ν  α

 

  1. Να εκφράσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα

του Κωακού λαού και στα αιτήματα  του συντονιστικού οργάνου

που συγκροτήθηκε μετά από σχετική απόφαση

του Δημοτικού Συμβουλίου Κω

  1. Να αποστείλει το παρόν ψήφισμα

στα Τοπικά και  στα Παροικιακά  ΜΜΕ

 

 

Πειραιάς, 5 Μαΐου 2022

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια

101 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΗΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ.

      ΆΡΓΗΣΕΣ ΤΡΙΨΩΡΟΦΕ ΚΟΨΙΜΙΕ…

      • αφού κατάφερες και σήκωσες τους Κώους απο τον καναπέ είσαι τριπλά άξιος Δήμαρχε Θεοδόση Νικηταρά

        • Μιχαλακη με ποιον θα κατεβεις τωρα;;;;;Η ιωαννα ερχετε με τον νικηταρα.Μπιφτεκα σε βριζει ο κοσμος…,κατεστρεψες το χωριο μας.

        • Και κατι ακομα. Αν οοοολοι οι φορεις που εκαναν καλεσματα ειχαν απο δυο ανθρωπους εκει θα ειχε διπλασιο κοσμο. Ολα για το φαινεσθαι.

        • Εκεί ήταν και η Δύναμη αλλαγής με τον επικεφαλής της και συμβούλους

      • Α@Η@ΜΠΟΥΡΑ,ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΟΥΡ@ΕΛΟ ΣΟΥ

        Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕ.ΣΤΑΜΠΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΕ ΕΝΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΤΣΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΕΣΥ ΓΥΦΤΟΑΤΣΙΓΓΑΝΕ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η Ψ@@@ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.ΟΧΙ ΤΟ 70% ΑΛΑ ΤΟ 90% ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΑΥΤΟ.ΠΑΛΙΟΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑΡΙΟΥ.

        • ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΡΟΛΑΚΙΑ.

      • Φιλαρακο μαθε και αυτο!!!!Οταν γυρισαν και ειπαν καποιοι που παρευρισκοντουσαν διπλα στον κυριτση,εσυ γιωργο δεν μπορουσες να κανεις αυτο που γινετε τωρα;;Ο κυριτσης που ειχε διπλα του τον γιωργαλη,γυρνα και του λεει,γιατι με εφερες εδω;;;;;;;Αυτοι που του το ειπαν ηταν δικοι του ανθρωποι.Τα συμπερασματα δικα σας.

    • ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΛΛΑ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΚΩΣ αλλά πήγα Σχολεία και οι Δημοτικοί Υπάλληλοι….

      Για πες μας ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ και όχι τον Γενάρη όταν περιφερόσουνα με του Βουλευτάδες του ΚΟΥΛΗ που Έταζαν ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ σε ανύπαρκτα οικόπεδα με σχέδια σε μουσαμα;;;;;;;

      • Εαν γινοταν αυριο δημοτικες,ακομα και ο κυριτσης θα ψηφιζε νικηταρα.Σας το εγγυωμαι.Επαθα πλακα μαυτο που ειδα.Τελος για εμενα ο κυριτσης.

        • Πονάς πολυ βλέπω… ομως θα συνεχισεις να πονάς…. γιατί είσαι άσχετος!!!

    • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΠΡΟΒΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

      • Ποιος σου εδωσε το δικαιωμα εσενα να βριζεις τον δημαρχο;Θα ψαξω και θα μαθω ποιος εισαι και θα γινει καταγγελια.Δεν θα το αφησω ετσι γιατι γραφεις ανωνυμα και προσβλητικα.

    • επιτέλους να κια μια δημοτική αρχή που ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τον τόπο μας. Για αυτό σε ακολουθούμε Θεοδόση και σε στηρίζουμε

  1. Ασε ρε Κοψιμιε την παραμυθα σου…
    που σε επιασε ο πονος για την υγεια του δημοτη(!)….
    καινουργια ντουβαρια ηθελες σε ξενο οικοπεδο….γιατι αραγε??
    και οταν προγειωθηκες στη πραγματικοτητα εκανες μια κωλοτουμπα..γυρευοντας προσωπικο για τις υπαρχον δομες υγειας…
    Υ.Γ.
    1.Μας φορτωσες νεο 5αστερο χοτ σποτ
    2.εχασες πολυτιμο χρονο γραφοντας γελοιες επιστολες..
    3.ειδαν οτι εισαι κουτσο αλογο..και σε εγκατελειψαν ολοι..
    4.Λευτερια στο νησι απο τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ!!!!!

  2. ……Μακαρι να πετυχουμε κατι αυτην την φορα!
    Ολοι μαζι σαν γροθια!
    Αλλα ειναι δυσκολα τα πραγματα γενικα!
    Ποιοι γιατροι θα ερθουν και να πληρωνουν νοικια και διαμονες στην ακρη του Αιγαιου;

  3. μπραβο στην δημορικη αρχη!!! επιτελους μετα απο πολλα χρονια ο λαος της κω σηκωνεται απο τον καναπε και διεκδικει ενωμενος για τη ζωη του!!!

  4. ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΛΛΑ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΚΩΣ αλλά πήγα μόνο τα Σχολεία….

    Για πες μας ΤΕ@ΝΤΟΣ@ΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ και όχι τον Γενάρη όταν περιφερόσουνα με του Βουλευτάδες του ΚΟΥΛΗ που Έταζαν ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ σε ανύπαρκτα οικόπεδα;;;;;;;

  5. ΤΟ ΑΒΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΔΕΞΙΟ, ΑΔΥΝΑΜΟ, ΑΝΗΜΠΟΡΟ και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΕ@ΝΤΟΣ@ΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ…

    Μας έλεγε ότι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ για το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ με αντάλλαγμα , ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ με το ΠΑΠΑ και τους υπόλοιπους Βουλευτάδες της ΝΔ περιφερόμενο στον Λινοπότη για το Νέο Νοσοκομείο, ΕΠΑΙΖΕ με αλλαγές ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ καταστρέφοντας το ώριμο Κλειστό Γυμναστήριο και ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΜΑΗ που ξυπνάνε από τον ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Λήθαργο οι ΚΟΥΡΚΟΥΒΙΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ για κάνει ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ συγκέντρωση της πλάκας για Νοσοκομείο…. ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ σε ΑΔΕΙΟ από Δημότες ΦΟΝΤΟ…

    • Τωρα εχουν καταλαβει οι γονεις μου γιατι μου αρεσει αυτος ο δημαρχος.Εστω και αργα τους αλαξα το γνωμη.

  6. ΤΡΙΩΡΟΦΕ Κοψιμιέ, ΦΥΤΕΨΤΕ ΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ... και τραβάτε φωτογραφίες για τα κατορθωματά σου...

    Ά βρε Κωστούκο Κ, ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ τις ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ. Δεν έβρισκες κανένα με περισσότερο μυαλό στην ΛΑΐΚΗ που τον προμάζεψες;;;;; Δεν σου έφτασε η πρώτη σου επιλογή με τον ξεχασμένο πού έλεγε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, που δεν άφησε ούτε ένα έργο σε τέσσερα χρόνια ;;; Με την Δεύτερη επιλογή σου μας έχωσες το ΑΒΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΣΧΕΤΟ Τριώροφο ΚΟΨΙΜΙΟ που θα ξεκουμπιστεί αφήνοντας 2 ΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. Ελπίζουμε Η ΤΡΙΤΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ, που ψήνεις όπως λέγετε στο καφενεδάκι με τους ακόλουθους σου, να βγεί καλύτερη….

    • αλα με αυτο που ειδα και εγω σημερα θα ειμαι διπλα σας.Σας ευχαριστω για οτι κανετε στο νησι.

      • ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΥΛ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΦΥΙΑ!!!!

  7. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ;;;

    ΠΕΡΝΠΥΝ ΚΑΙ 2η ΣΥΝΤΑΞΚΗ όπως αποφάσησε ο Κούλης και οι Αντιδήμαρχοι…. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΩΡΟΦΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ, ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΦΑΓΑΝΕΣ;;;;;;. ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ 6 ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ… ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΜΕ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ…..

    • Βρε ανορθογραφο βοδι, γιδι, γουρουνοπουλο της σουβλας, ποιος βρε ασχετε παιρνει διπλο μισθο ή σύνταξη; ποσο ελεεινο τομαρι μπορει νασαι για να γραφεις τετοια ορνιθοσκαλισματα; βοδι ε βόδι

      • Αλλος χαπακιας…ή μηπως ο ιδιος αρρωστος??
        τελειωνουν τα ψωμια σας,κοκοβιοι….
        θα χαθει η μασα ..και βλεπω….πανικο!!!!

  8. Και μην ξεχάσετε εκεί στην Κω να ξαναβγάλετε Νέα Δημοκρατία. Από την μια διαμαρτύρεστε και από την άλλη υποστηρίζετε αυτούς που έχουν ως πολιτική τους την ιδιωτικοποίηση των πάντων, μεταξύ αυτών και τον τομέα της υγείας. Περαστικά…

  9. Πιο πολυ κοσμο ειχαμε οταν κατεβηκε ολη η Κως να μην γινει το χοτ σποτ αλλα μας εγραψαν οπως θα μας γραψουν και τωρα

  10. ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!!!!!!ΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ!!!! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ.

  11. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΜΑΣΤΑΝ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

  12. αντικειμενικα κόσμο δεν είχε αλλα κατι πάει να γίνει εστω να ακουστει το προβλημα τωρα για τη λύση του δεν νομιζω οτι θα εχουμε αποτελεσματα….

  13. ε, δεν τη λες και πετυχημενη αμα λειπανε οι μαθητες δεν ξερω αν θα γεμιζε ο δρομος

  14. Οταν ημουν μαθητης στο γυμνασιο και ερχοταν ο Παττακος μας πηγαιναν στη γραμμη να τον υποδεχθουμε και επρεπε υποχρεωτικα να χειροκροτουμε.
    Τωρα, 55 χρονια μετα, κλεινει υποχρεωτικα ο Δημος για να πανε οι υπαλληλοι και να χειροκροτησουν τον νεο-Παττακο! Ευγε Παττακε συγχρονε!

  15. Μπράβο στον δήμαρχο καί όσους πήγαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρία,δεν χωράει διχόνοια σε αυτό. Όσοι είναι αντίθετοι εξυπηρετούν προσωπικές μικροπρεπιες καί συμφέροντα. Ντροπή στα αρνητικά σχόλια πού είναι σάν προεκλογικές υστερικές κραυγές. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω λόγο δουλειάς όπως καί πολύ συμπολίτες μας ( στον ιδιωτικό τομέα δεν είναι εύκολο ρεπό άδεια κτλ αυτή την εποχή).

  16. Προς Επαρχο και Δήμαρχο: Φαντάζομαι ότι πριν ένα μήνα που είχατε εδώ τον ακροδεξιο υπουργό υγείας και την ανεκδιήγητη Γκαγκα τους θέσατε τα προβλήματα για τα οποία με τόσο πάθος φωναζατε σήμερα ε; Γιατί από ότι φάνηκε μόνο γλύψιμο από τα κομματόσκυλα έπεσε…

  17. Eιχε πολυ κόσμο, σιγουρα.
    Οι μαθητες ήταν εκπροσωποι σχολείων και όχι ολόκληρα σχολεία, αρα δεν ισχύει καν ότι γεμισε λογω σχολείων..Ακυρο σχόλιο και τελείως ψευδες. Πρέπει αυτες οι δράσεις να μας ενώνουν, δεν είναι όλα πολιτική και μιζέρια, ας ενωθούμε μία φορά..
    Επίσης, 9 χρόνια με κυρίτση τι έγινε για το νοσοκομείο? Τιποτα. Φωνάζει που το έκανε ο Νικηταράς. Ας το έκανε και αυτός να έχει να λέει οτι τουλάχιστον κατι έκανε.
    Τοσα χρόνια πριν με άλλους δημάρχους? Τίποτα. Όπως και να έχει κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μείνει στις συγκεντρώσεις..Οποιος δημαρχος κανονισει για νεο νοσοκομειο, θα βγαίνει μια ζωή. Αρχικά όμως να στελεχωθούν οι υπάρχουσες δομές..Ας κανουν οι μεγαλοξενοδοχοι δωρεές, εξάλλου εκπίπτουν από τα έξοδά τους..Αλλά η απόφαση θα είναι μόνο της κυβέρνσης, οσο και να χτυπιόμαστε εδώ, για αυτό πρέπει να τους πρήξουμε.

    • Και τι υπεροψία! Τι αλαζονία!. Κανένας άλλος δεν μπορεί να κρίνει και να γράψει την εκτίμηση του, γιατί κάνει λάθος. ΜόνοΑΥΤΟΣ έχει αλάνθαστο κριτήριο! Ούτε ο πάπας!. Βρε ουστ απο κει σαπιοκοιλιά!

  18. Μα τι διχασμός είναι αυτός? Λές και μιλάμε για το Νοσοκομείο του Μπόντρουμ

    Τελικά είμαστε καταδικασμένοι να μείνουμε ουραγοί της Ευρώπης. Όλοι ακόμα και Πολωνοί, Τσέχοι,Σλοβένοι μας προσπερνούν, τίποτα δεν θυμίζει ευτυχία σ αυτήν την χώρα…Η Χώρα της διαφθοράς και του εμφυλίου.

    • Οι λαοι που αναφερεις δεν εχουν πρωθυπουργος τυπους σαν τους ΤσιπροΚαμμενοΚουληδες….
      ουτε στον βαθμο της αυτοδιοικησης τυπους σαν τους Κοψιμιο & ελαφροπετρα….
      αρα λοιπον ΔΕΝ ειναι καθολου τυχαιο οτι ειμαστε ουραγοι….

      • ένα κατάλοιπο απ αυτά που μας οδήγησαν στην χρεωκοπία..τώρα αν εννοείς ηγέτη τον τάπα που δεν μιλάει καν Ελληνικά και έχει προφορά βοσκού απ τα Βουνά της Κρήτης,περίμενε να δεις και την διάσπαση σε μικρότερα ΚΙΝΑΛ,ΠΑΣΟΚΙΑ,ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΕΝΤΡΩΕΣ κ.λ.π.
        Πάρε τα χάπια σου λαμόγιο και δεν διαφέρεις σε τίποτα απ τους Τσιπρογουρλούς.Όλη η χώρα απ την κορυφή μέχρι τον πάτο είμαστε τελειωμένοι,πτωχευμένοι.Αυτό που επιβεβαιώνεις με τα σχόλια σου.

        • Φασιστακο…αθελα σου εκδηλωθηκες,,,
          λαμογιο εισαι εσυ και ξερεις τους λογους…..(γνωριζω ποιος εισαι)…συνεχιζω..
          Σε μια κοινωνια παντα θα υπαρχουν τετοια ανηθικα στοιχεια οπως εσυ…
          Βλεπεις ομως η δημοκρατια (την οποια θεμελιωσε το ΠΑΣΟΚ)μπορει να ανεχεται
          τετοια υποκειμενα σαν εσενα και τους ομοιους του……

      • Το αποτέλεσμα της δημοκρατίας αυτής ήταν μια πτώχευση που θα τυραννάει γεννιες πολλές,που έκανε αναδιανομή πλούτου,που ξεπούλησε την χώρα,που φτωχοποιησε έναν λαό…για αυτό η μεγαλύτερη τιμωρία σου θα είναι που θα δεις να συγκυβερνά το κόμμα σου με άλλους ξανά και μάλιστα με τους χειρότερους εχθρούς σου..απ την ημέρα που εξελέγη ο τάπας και είπε για τα ταμπού σχετικά με τους μετανάστες, χάθηκες, κρύφτηκες στο λαγούμι που τόσο ..ειρωνευόσουν.

        • Περιμενω να με συστησεις γιατι δεν το εκανες μεχρι τωρα????χαχαχαχ
          Μην ξεχασεις να μας πεις ποσα εχεις φοροκλεψει..που εχεις το θρασος να μιλας για αναδιανομη πλουτου…
          τελικα στα βοδια σαν και σενα καλο θα ειναι να δινετε χορταρι και οχι βημα!!!

      • δεκανίκι κατάντησες απ την μία σφαλιάρα στην άλλη λαμόγιο.
        Χαιρετισμούς στο …Νησάκι το σγουρό βασιλικό.

        • α.Περιμενα να με συστησεις κατι που ΔΕΝ εκανες…
          β.Δεν μας ειπες ποσα εκλεψες…
          Εγω θα συνεχισω και θα πω..
          οτι εισαι ο ορισμος της ξεφτιλας!!!!!

      • Το ύφος μου έχει να κάνει με την έλλειψη συνεννόησης ακόμα και στα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

        Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την φαγωμάρα ,παρά μόνο με νέα Εθνική καταστροφή, απ ότι φαίνεται.
        Ποτέ δεν θα υποχωρήσει η Ευρώπη σε μία χώρα που τρώγεται σε εμφύλιους …
        Ακόμα και 100 ραφάλ και 30 μπελαρά να πάρουμε ….δώρον ΑΔΩΡΟ!!!!

  19. Ρε Θεοδόση ποιος σου ειπε οτι οταν ξελαρυγγιαζεσε θα προσφερεις καλυτερες υπηρεσιες? συγνωμη αλλα με την τραγικη σου σημερα εικονα απεδειξες οτι εισαι ο μονος που δεν ειχε οραμα στοχο και προταση….θα θα θα….ποιο πολλα ειπε ο επαρχος και η προεδρος των εργαζομενων παρα εσυ….να θυμασε σημερα δεν σε ξαναψηφισαμε αλλα σε στηριξαμε μην καπηλευεσαι λοιπον την λαικη στηριξη γιατι στις εκλογες θα κριθεις εαν μετα το σημερινο εφερες αποτελεσμα γιατι εαν δεν θα κριθεις ανεπαρκης και θα πας σπιτακι σου, εαν πετυχεις θα εισαι παλι Δημαρχος

    • Γιατρέ παθολόγε του κ@λ@υ , με αυτή την ορθογραφία μπήκες ιατρική ? Μάλλον για τσιράκι του πρώην μοιάζεις και εσύ κατακαημένε.
      Ψαξε τα δυο ορθογραφικά σου λάθη όπου αντι για εψιλον πρέπει να βάλεις αλφα γιωτα.
      Αϊντε στουρνο

  20. Τα σφυριτσακια παθανε πανικό με αυτό που είδαν σήμερα στην Κω και άρχισαν από την πρώτη στιγμή να βρίζουν τον κόσμο που πήγε στο συλλαλητήριο και να γράφουν άλλα κι άλλα σχόλια. Ο Κυρίτσης γιατί δεν πάτησε το πόδι του στο συλλαλητήριο; Φοβάται τον κόσμο

    • Ισα-ισα πηραν τα πανω τους. Εξαλλου οι παραταξεις της μειοψηφιας ανοιξαν το φακελλο νοσοκομειο

  21. Μπράβο στον δήμαρχο..ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα γίνει η αρχή για να έχουμε ένα αποτέλεσμα..για όλους εσάς που θα θέλατε να έρθετε αλλά δεν μπορέσατε σας προτείνω να κάνετε κοινοποίηση στα social και να ζητήσετε κ από φίλους σας να κάνουν κοινοποίηση να γεμίσει facebook twitter k instagram με τη φωνή της ΚΩ.!!!!!!!

  22. Μπραβο δημαρχε , μακρυα απο κομματα και χρωματα μονο για την Κώ , ασε τους συμφερακηδες να βρασουν στο ζουμί τους, ενα παραπονο μονο αλλη φορα να γινει αλλες ωρες να είμαστε ποιο πολλοί.

  23. πριν 2 μήνες φωτογραφίες και χαμόγελα με τον Πλεύρη και τη Γκάγκα, τώρα δυναμικούς λόγους διεκδίκησης !!!
    Το δούλεμα δεν έχει τέλος από τη σημερινή δημοτική αρχή !!!
    Εάν έρθει ο Μητσοτάκης στην Κω, θα είχε νόημα το συλλαλητήριο !!!

  24. Γιατί είστε ζώα και μποχαλοι; Για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα και είστε διχασμένοι; Όλα τα προβλήματα καταλήγουν σε ΝΙΚΗΤΗΡΑΣ ή ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ή ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ… Βρε ηλιθιοι, η αρρώστια ή ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις… Ξυπνήστε ζώα που σας φταίνε όλο οι άλλοι. Μικρότερες πόλεις στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα έχουν καλύτερη ποιότητα υγείας από εδώ. Είστε άξιοι της μοίρας σας…….νεοπλουτοι του κ@λου……

  25. Αν τελικά δεν εισακουστούν τα αιτήματα που ετέθησαν η επόμενη κίνηση θα πρέπει να είναι τον ερχόμενο χειμώνα δηλαδή μετά την season ο αποκλεισμός Αεροδρομίου και Λιμανιού για δύο ημέρες με ανακοίνωη στα ΜΜΕ ΑΘΗΝΩΝ και τους πολιτικούς όλων των κομμάτων.
    Μόνο αυτή η λύση είναι δυναμική

    • Και κατι ακομα. Αν οοοολοι οι φορεις που εκαναν καλεσματα ειχαν απο δυο ανθρωπους εκει θα ειχε διπλασιο κοσμο. Ολα για το φαινεσθαι.

  26. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΠΟΤΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.
    ΕΣΕΙΣ…ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΡΩΓΟΣΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ…
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ……………………………………………

    • δεν καταλαβα τιποτα απο οσα ειπες,γιατι τα λες διφορουμενα.Και απο τα λιγα που καταλαβα εισαι εναντια σαυτο που παει να γινει.Ο κοσμος εφτασε μεχρι την πλατεια ελευθεριας,και εσυ τον ονομασες λιγο.Τα ψιλοψαλλεις στους νεοδημοκρατες που παρευρισκοντο εκει που θελουν το καλο του νησιου,γιατι πανω απο κομματα ειναι ΚΑΘΕΑΥΤΟΥ ΚΩΟΙ.Λοιπον ασε το κρυφτο σου και δες οτι οι κωοι δεν θελουν να λες οτι εσυ θελεις να πεις.Και κριμα που σε ακουσα.ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

  27. Ο διορισμένος ……..στο νοσοκομείο αν είχε λίγο αυτοσεβασμό θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ και οι δικηγόροι του κατάφεραν να ενώσουν ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοκρατία κατά της κυβέρνησης. Χα χα χα.

  28. Αποτυχία δήμαρχε 500 άτομα και 100 παιδάκια από τα σχολεία που έκλεισες αυτά ήταν πραγματικά τα άτομα και φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες!! Κάντε κινήσεις πολιτικές και πειστικές, ο κόσμος βαρέθηκε από λόγια και υποσχέσεις κάθε φορά όποια δημοτική αρχή αναλαμβάνει τα ίδια κάνει!!! Όχι άλλα λόγια και φωτογραφίες!!!!

  29. Η διοικηση που ηταν?….επινε καφεδες εξω,εις υγεια των κοροιδων παντα.χωρις τα σχολεια κ τους δημοτ. Υπαλληλους θα ηταν 100 ατομα παλι.τα γνωστα.καποια στιγμη μετα απο 10-20 χρονια μπορει να το δουν το θεμα

  30. Ρε αφήστε τα κομματικά,τις κόντρες και δείτε πως θα φτιάξετε το νοσοκομείο που πεθαίνει ο κόσμος.Να φύγει όλοι η Σάρα και η Μάρα που έχει μαζευτεί και όλοι οι αγενείς Ιατροί και να έρθει νέος Κόσμος.Δημαρχε κάνε και κάτι για την διαμονή των Ιατρών όταν περνούν 1000 και δίνουν 500 ενοίκιο γιατί να έρθουν; Κάθονται σπίτι τους και περνούν τα ίδια.

  31. διχασμενες προσωπικοτητες ειστε και διαμαρτυρεστε κατα της αχρηστης κυβερνησης σας ουουουου ρεεεεεεεεεε

  32. Αυτό θα έπρεπε να ήταν το σύνθημα μας…!!!
    Πως θα ενισχύσουν την υγεια μας.. Οταν στην ουσία θέλουν σπέρνουν τον θάνατο? .
    Ήδη το παραδέχονται όλοι… Οσοι βάλθηκαν.. Ήδη τονπαρεχθηκε ο Αμερικανόε υπουργό Υγείας: «Ξέρουμε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν και επισήμανε
    .. Περισσότερο κυριωςτις μειονότητες.!!

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgH_JiBkv7IzEkV49LmmwHFF8f0D_MD21Pwqb9YlHsvsbMYx1zrWOWQ_et336xnq9-JUhs-502VZ5nhFNtWlqVeQYLkbvwxIGVNmHtaU_l2m1NEa0H0n3TxlniEQ3UIh8BQ2DQG-54bAL8BB9XhCoJi1xX18A359pHsnnG9RbnnFwv29btaxnY_XpWzaQ/s685/279519863_366299968789698_7698816822820205953_n.jpg

  33. Αν η Κως έχει 35 000 κατοίκους οι 30 000 θαπρεπε ναταν εκεί!!!Ίσως δε βοήθησε η ώρα και η μέρα η …διαφήμιση…και κάποια άλλα!!!όμως ότι υπάρχουν ακόμα πολίτες που βρίζουν αυτή την συγκέντρωση με ξεπερνά!!!ή δεν ξέρουμε τη δύναμη μας ή έχει επιτευχθεί ο στόχος να μείνουμε ηληθιοι και κάθε τι να περνάει σαν αντίδραση μέσα απ το πληκτρολόγιο (που ποιος το υπολογίζει!!!)

  34. Δύο μέρες ψάχνω να βρω μια αναφορά σε σάιτ ή τηλεόραση.
    Το μόνο που είδα είναι οι 106 λαθρομετανάστες που εντοπίστηκαν σήμερα το ξημέρωμα σε βραχονησίδα.
    Μόνοι ήμασταν μόνοι θα μείνουμε , μαζί με τους λάθρο.

  35. παντου τα συριζακια ,παρων στο μπαχαλο.
    για το νοσοκομειο μιλαμε υποτακτικε του πουτιν.
    τι κανατε ανυπαρκτοι για το νοσοκομειο πεντε χρονια ?????
    ο νους σας στο χοτσποτ, τρωγατε μαζι με τον καμμενο με χρυσα κουταλια.
    πηγαιντε στα λαγουμια σας το θρασος σας δεν εχει οριο..
    Η Α [Χ[ ΡΗΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΣ…………………….

  36. ……………………δεν βλέπουν κανένα ασθενή αλλά φωνάζουν ότι το νοσοκομειο δεν έχει γιατρό αλλη ξεχνά και τα ραντεβου απο τους πολλούς καφέδες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ