Φλωρίδης – Κως: Υποστελέχωση Νοσοκομείου και Νέο Δικαστικό Μέγαρο στο επίκεντρο των συναντήσεων

19
9797

Στην Κω βρέθηκε σήμερα 22 Μαϊου ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στο πλαίσιο των προγραμματισμένων περιοδειών που πραγματοποιεί για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Αμέσως μετά την επίσκεψη στον Μητροπολίτη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά , παρουσία της βουλευτή της ΝΔ κ.Μικας Ιατρίδη, της πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου Κω Διονυσίας Τελλή Τσιμισίρη, του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Κω Μανώλη Χατζηάμαλλου και του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Αβρίθη. ον υπουργό συνόδευαν η πρόεδρο της Τ.Ο της ΝΔ κ.Μαρία Ψύρη και ο Γιώργος Ζήρας.
Στην ατζέντα συζήτησης αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία των δικαστηρίων της Κω και ευχαρίστησαν τον υπουργό, για τις ενέργειες σχετικά με το νέο δικαστικό μέγαρο και για τις πρωτοβουλίες που έλαβε το υπουργείο με τους δασικούς χάρτες και το κτηματολόγιο.
Ο υπουργός φάνηκε γνώστης όλων των θεμάτων που του τέθηκαν και επισήμανε πως το δικαστικό μέγαρο θα ξεκινήσει , ενώ υπογράμμισε πως το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του δικαστικού μεγάρου στην Κω είναι συγκεκριμένο , περίπου στα δυόμιση χρόνια, με τις εργασίες να ξεκινούν σε λίγες ημέρες ενώ τόνισε πως η επιτυχία του έργου οφείλεται στη συνεργασία με τους φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση.


Αμέσως μετά ο υπουργός επισκέφθηκε τον χώρο ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου, με τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά να δείχνει στον υπουργό τα σχέδια του Δικαστικού Μεγάρου στην Κω.


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου & Νισύρου κ. Ναθαναήλ συνάντησε πρώτο ο υπουργός Δικαιοσύνης κ.Φλωριδης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κω, με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου.
Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υπουργό τα προβληματα που αφορούν στην Κω, αναφορικά με τα προβλήματα της υποστελέχωσης στο νοσοκομείο της Κω και την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου.

Αμέσως μετά την επίσκεψη στον Μητροπολίτη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά , την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κω Διονυσία Τελλή Τσιμισιρη, τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Κω Μανώλη Χατζηαμαλλου και του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Αβριθη.
Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τα προβληματα που αφορούν τα δικαστήρια της Κω , τον ευχαρίστησαν για τις ενέργειες σχετικά με το νέο δικαστικό μέγαρο  και για τις πρωτοβουλίες που έλαβε με τους δασικούς χάρτες.
Ο υπουργός φάνηκε γνώστης όλων των θεμάτων που του τέθηκαν και επισήμανε πως το δικαστικό μέγαρο θα ξεκινήσει , ενώ τόνισε πως το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης  του είναι συγκεκριμένο και  η επιτυχία του έργου οφείλεται στη συνεργασία με τους φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Αμέσως μετά ο υπουργός επισκέφθηκε  τον χώρο ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου.

Πηγή: Kos TV – Δημοτική Τηλεόραση Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια χούφτα ανίκανοι, τελειωμένοι… θα φάτε μαύρο ρε που θα πάει σύννεφο. Αηδιάζουμε και που σας βλέπουμε

  2. Με βάση τα λεγόμενα του Αβριθη προεκλογικά, το δικαστικό μέγαρο είναι έτοιμο και σε λίγο εγκαινιάζεται και το νοσοκομείο! Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με τις προεκλογικές //////////// των δημοτικών χαραμοφαηδων!!!

  3. Γιατί δεν φέρνατε τον Φλωρίδη σήμερα στο ατύχημα με την τουρίστρια να δει τα χάλια μας και να μας μιλήσει για κράτος δικαίου … ξεφτίλες. Μόνο για φιέστες είστε

  4. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΟΡΙΣΤΕ ..

  5. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΕΚΘΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ!!

  6. τραγικός πασοκονεοδημοκρατης , ρωτάει τον χρυσοπουλο μετά από την παράθεση τον προβλημάτων εσύ αν ήσουν υπουργός τι θα πρότεινες να γίνει? δώσε μου μια πρόταση να την πάω στον πρωθυπουργό. άκου ρε εμπαιγμός μέσα στα μούτρα μας , κ συ βρε κωλοτουμπα γι’αυτό πληρώνεσαι ? να μεταφέρεις προτάσεις? δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι από μόνος σου?

  7. απο δικαστικα μεγαρα…..χωρτασαμε !απο δικαιωσύνη όμως….. πεινάσαμε!
    ΤΕΜΠΗ αυτο ειναι το δικαστικο σας μέγαρο!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ