ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μεγαλειώδης & εντυπωσιακή η ΠΑΡΕΛΑΣΗ στην Κω για την 7η Μαρτίου – Δήλωση «βόμβα» Χ. Αθανασίου για Προαναχωρησιακό: Μόνο ταυτοποίηση & διαδικασία ασύλου στα νησιά!

16
14373

Με λαμπρότητα και με μια εντυπωσιακή, μεγαλειώδη και μεγαλοπρεπή παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο της Κω, γιορτάσθηκε στην Κω η 69η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα, παρουσία του βουλευτή Λέσβου της ΝΔ και πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη (ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, συνοδευόμενος από την πολιτευτή Μ. Αγγέλου λόγω καθυστέρησης του καταμαράν από Ρόδο, πρόλαβαν μόνο τους χορούς στην πλ. Ελευθερίας).

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο για να παρακολουθήσουν την παρέλαση σχολείων, συλλόγων και των σωμάτων ασφαλείας που τίμησαν και φέτος την ιστορική αυτή επέτειο για τα νησιά μας και τους ηρωικούς προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία.

Ο Δήμαρχος Κω απουσίαζε εκτάκτως μιας και βρίσκεται στις Βρυξέλλες μαζί με τους άλλους 4 δημάρχους για να έχουν συνάντηση με τον Δ. Αβραμόπουλου για θέματα που αφορούν το μεταναστευτικό.

Η δήλωση της ημέρας ήταν φυσικά από τον εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Αθανασίου ο οποίος απαντώντας στα επίμαχα ερωτήματα αναφορικά με το Προαναχωρησιακό και τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας τόνισε ότι ακόμα και συμφωνία με νομική ισχύ να υπήρχε (που δεν υπάρχει, είναι μια απλή κοινή δήλωση) υπερισχύει το λεγόμενο παράγωγο Ευρωπαϊκό δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε περίπτωση έκτακτης μεταβολής των συνθηκών όταν υπάρχει υπερσυσσώρευση μεταναστών στα νησιά και δεν επαρκούν οι δομές να μεταφέρονται άμεσα στην ηπειρωτική χώρα. Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν το εφάρμοσε και μαζί με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα αυτά που ζήσαμε. Το ζήτημα είναι να παραμείνει στα νησιά μόνο η ταυτοποίηση και καμία μονιμότητα. Πάντα με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, όσο διαρκεί η διαδικασία ασύλου πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια. Και όπως κατέληξε ο κ. Αθανασίου αυτά δεν τα λέει μόνο για την Κω αλλά και για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λέσβο (βίντεο).

Κληθείς να σχολιάσεις αμέσως μετά τη δήλωση του κ. Αθανασίου ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής ξεκαθάρισε ότι βάζει τα πράγματα στη θέση τους γιατί πολλοί στάθηκαν στην περίφημη απάντηση του κ. Μητσοτάκη αγνοώντας τις βασικές θέσεις για την μη τήρηση στοιχειωδών πραγμάτων όπως η φύλαξη των συνόρων και οι κλειστές δομές για τα οποία δεν ήθελαν να ακούσουν καν οι σημερινοί κυβερνώντες μέχρι που συσσωρεύτηκε το πρόβλημα κι έτσι χάσαμε δύο χρόνια επιστρέφοντας μόλις τώρα στα επίπεδα του 2014 (βίντεο).

ΒΙΝΤΕΟ από dhras.gr

https://youtu.be/mR5-_jNX31A

 

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» 1

  Πως είπατε; Τουλάχιστον γλιτώσατε την κοινή «φοίτηση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» με τα παιδιά σας, γιατί «φοιτούν» μόνο τις απογευματινές ώρες; Είστε τυχεροί που δεν υπάρχουν hotspots στην περιοχή σας, άρα γλιτώσατε την παρουσία των «εμβολιασμένων» στα σχολεία των παιδιών σας; Εντάξει, υπάρχει εδώ κοντά ένα hotspot, έξω από την πόλη, αλλά τουλάχιστον δεν τους έχουμε και γείτονες; Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε! Καθότι, άλλα προβλέπει η επόμενη φάση του σχεδίου των λακέδων του Σόρος! Και κοινή «φοίτηση» ελληνόπουλων – «προσφυγόπουλων» στα σχολεία ολόκληρης της χώρας και hotspots με «προσφυγάκια» στις γειτονιές μας. Ιδού το αποκαλυπτικό φινάλε, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Για τα προσφυγόπουλα που κάθισαν στα σχολικά θρανία», που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:
  «Για λόγους εκπαιδευτικούς, επιχειρησιακούς, κοινωνικούς, επελέγη όχι η απότομη αλλά η σταδιακή ένταξη στην εκπαίδευση σε βάθος 1-2 εκπαιδευτικών περιόδων…

 2. ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» 2

  Το έργο της πρώτης και της δεύτερης φάσης, ολοκληρώνεται αυτή την περίοδο με την αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε. Έτσι θα διατυπωθούν και οι προτάσεις για τα επόμενα βήματα. Ο στόχος είναι, από το ερχόμενο φθινόπωρο, σταδιακά όλα τα προσφυγόπουλα να βρεθούν σε κανονικές τάξεις με ελληνόπουλα, διάσπαρτες σε όλη τη χώρα, ενώ σιγά-σιγά οι πρόσφυγες θα φεύγουν από τα κέντρα φιλοξενίας και θα αρχίσουν να κατοικούν όχι σε στρατόπεδα, αλλά σε κατοικίες σε πόλεις και χωριά. Όταν αυτό τελειώσει, θα μπορούμε να πούμε ότι πετύχαμε».

  Πως είπατε; Δεν τα ξέρατε αυτά; Ε, λοιπόν, μάθετέ τα!

 3. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΑ ΑΙΘΙΟΠΙΑ 1

  Περίπου 5,6 εκατομμύρια Αιθίοπες έχουν πληγεί από την παρατεταμένη ξηρασία που επικρατεί στην χώρα τους και χρειάζονται επειγόντως τροφή, νερό και έκτακτη ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ. Το οποίο προειδοποιεί, ότι η ανθρωπιστική κρίση θα επιδεινωθεί, καθώς οι μετεωρολόγοι δεν προβλέπουν βροχοπτώσεις ούτε την άνοιξη.
  Κι αυτή η ιστορία με την ξηρασία, είναι πολύ συχνή στην Αιθιοπία…Αν παρατηρήσετε στις καταστάσεις με την εθνικότητα των λαθρομεταναστών που πλακώνουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη, απουσιάζουν οι Αιθίοπες. Πως συμβαίνει αυτό άραγε, ενώ οι συνθήκες ζωής στη χώρα τους είναι τραγικές; Δεν ψάχνουν οι Αιθίοπες για μια καλύτερη ζωή;Το… μυστικό είναι στο θρήσκευμα των κατοίκων της Αιθιοπίας!

 4. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΑ ΑΙΘΙΟΠΙΑ 2

  Ενώ, λοιπόν, οι περισσότεροι των κατοίκων των χωρών της Αφρικής είναι μουσουλμάνοι, στην Αιθιοπία πλειοψηφούν οι χριστιανοί. Και η Νέα Τάξη Πραγμάτων που οργανώνει τα καραβάνια των «προσφύγων και μεταναστών» προς την Ευρώπη, δεν χειραγωγεί τους ανθρώπους αυτούς στην λαθρομετανάστευση, διότι εφόσον είναι χριστιανοί δεν μπορούν να χρησιμεύσουν στον εξισλαμισμό της Ευρώπης! Τόσο απλα!!

 5. Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ», ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ… ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ 1

  Βρε πως την πάτησε μια Εγγλέζα «αλληλέγγυα»! Γερό χουνέρι!
  Η Εγγλέζα, η οποία τυγχάνει μητέρα δύο παιδιών, «ειδικευόταν» στη φιλοξενία «ανήλικων προσφυγόπουλων» κι έτσι πήρε στο σπίτι της ένα 12χρονο – όπως της είπαν- από το Αφγανιστάν, αλλά…
  για Αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών άνοιξε το σπίτι της σε 12χρονο «προσφυγόπουλο» και έπαθε «σοκ»ξιστόρησε την εμπειρία της στην εκπομπή ‘Loose Women’ του ITV, όταν είδε το «ανήλικο» της φάνηκε τουλάχιστον για 19χρονος, αλλά πίστεψε πως έχει… πρόωρη ανάπτυξη.
  Ωστόσο, όταν πήγε το «ανήλικο προσφυγόπουλο» στον οδοντίατρο, αυτός εκτίμησε την ηλικία του μεταξύ των 18-21 ετών!Στη συνέχεια, ο «ανήλικος» μανταχαλάς άρχισε να γίνεται επιθετικός και απειλητικός προς αυτήν. Και μόλις η «προσφυγομάνα» κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και βρήκε άλλα… κορόιδα να τον φιλοξενήσουν, ο Άφγκαν της επιτέθηκε κι όταν πήγε να μπει στη μέση άλλο μέλος της οικογένειας, άρπαξε ουκ ολίγες.

 6. Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ», ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ… ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ 2

  Όταν δε τον πήρε η αστυνομία, χαιρέτησε τους οικοδεσπότες του με μια απειλή: «Θα σας σκοτώσω όλους. Ξέρω που μένετε», ενώ κορόιδευε την «προσφυγομάνα» που τον πέρασε για 12χρονο.

  (ΥΓ): Κάτι τέτοια ακούνε τα «αλληλέγγυα» κουκούδια στην Ελλάδα κι ενώ «καλωσορίζουν» τα «προσφυγάκια» και τα «προσφυγόπουλα» «στις γειτονιές και στα σχολεία μας», αποφεύγουν επιμελώς να πούνε και «στα σπίτια μας»!

 7. Η σημερινή επίθεση του Παγκοσμίου Συστήματος της Νέας Τάξης στην Ελλάδα δεν είναι παρά μια επανάληψη των Περσικών Πολέμων……1

  Εβραίοι χρηματοδότες κρύβονταν πάντα πίσω από τις οργανωμένες αντιχριστιανικές και ανθελληνικές πολιτικές. Εβραίοι χρηματοδότες ήταν οι χορηγοί όλων των κομμουνιστών ηγετών, οι οποίοι επιβλήθηκαν στην υποτιθέμενη εποχή τής νίκης τού καπιταλισμού.Εβραϊκής ιδιοκτησίας ΜΜΕ έπαιρναν τα κομμουνιστικά «σκουπίδια» και τα «γυάλιζαν», προκειμένου να τα εμφανίσουν στους λαούς σαν ιδανικές επιλογές εξουσίας.
  Όλα τα «σκουπίδια» τού κομμουνιστικού «βόθρου», αντί να εξαφανιστούν στον «πάτο» τής κοινωνίας, «επέπλευσαν» και κυριάρχησαν …Μέρκελ, Ολάντ, Μπαρόζο, Ρέτζι κλπ. ήταν όλοι τους επιλογές τού εβραϊκού «φιδιού».Την ίδια ώρα οργάνωναν τις «άμυνές» τους.Εβραίοι χρηματοδότες κρύβονταν πίσω από τις ΜΚΟ, οι οποίες δημιουργούν και κατευθύνουν κατά βούληση τα «κύματα» των λαθρομεταναστών.Ο ίδιος Σόρος είναι δηλαδή ταυτόχρονα χρηματοδότης και υποστηρικτής των «Τσιπραίων» που κυβερνάνε, αλλά και όλου αυτού του μηχανισμού, ο οποίος προκαλεί μεταναστευτικά «κύματα., ήταν τρομακτικά μεγάλο.

 8. Και στην Ελλάδα φυσικά συμβαίνει το ίδιο ακριβώς …εκτός αν πιστεύει κανείς ότι τα λαμόγια που μας κυβερνούν είναι υπεράνω χρημάτων και δεν έβλεπαν την ώρα να πτωχεύσει η Ελλάδα για να περάσουν το Σύμφωνο Συμβίωσης, την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών, τα μαθήματα ομοφυλοφιλίας στα Δημοτικά, την υποχρεωτική δωρεά οργάνων κι άλλα τέτοια περίεργα.
  1.500.000 δολάρια έδωσε ο Soros σε Αλβανούς Πολιτικούς για να ψηφίζουν τα μέτρα που τους υπαγορεύει αυτός. Η «Δημοκρατία» κι ο «Διαφωτισμός» της Δύσης θα ήταν άγνωστες λέξεις χωρίς πραξικοπήματα, δολοφονίες, εκβιασμούς και χρηματισμούς πολιτικών. http://attikanea.blogspot.gr/2017/03/o-soros.html

 9. Αποσύρει την κάλυψη των ελληνικών τραπεζών η JP Morgan Cazenove - Δυσμενής εξέλιξη

  Η εξέλιξη αυτή προφανώς και είναι αρνητική καθώς οι ξένοι οίκοι αρχίζουν να ανησυχούν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και ειδικά των τραπεζών. Πάρτε τα χρήματά σας και αφήστε τες να φτωχεύσουν.
  Μακάρι όλοι οι λαοί να αποσυρουν τις καταθέσεις τους… να τελειώνουμε με τους τοκογλυφους που πίνουν το αίμα όλων των λαών.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. http://attikanea.blogspot.gr/2017/03/jp-morgan-cazenove.html

 10. Ποιος Έλληνας;;;; Τον σημερινό Έλληνα, μπορείς να τον παρομοιάσεις με τα ΒΟΔΙΑ!!!
  Θα σας αναφέρω μερικές ομοιότητες των ΒΟΔΙΩΝ με τον σημερινό Έλληνα!
  Το ΒΟΔΙ το κοπανάς και δεν μιλά, το έχεις μέσα στην βροχή και δεν διαμαρτύρεται, ακριβώς ότι κάνει σήμερα και ο Νεοέλληνας!
  Σε τι χρησιμεύει το ΒΟΔΙ;;;
  Κάνει καλές μπριζολίτσες, κεφτέδες, Σούπες, το ίδιο ακριβώς ότι κάνει και ο Νεοέλληνας με τα αφεντικά του, Σφάξε με Αγα μου να αγιάσω,, εγώ δούλος θέλω να είμαι !!!
  Τι άλλο κάνει;;;;;;;
  Είναι χρήσιμο για κουβάλημα, για αλέτρι, ένας δούλος αναντικατάστατος, όπως ο σημερινός νεοέλληνας!!!http://arxaiaithomi.gr/

  • Μάλιστα. Η κοινωνικο-πολιτική ανάλυση της ημέρας απο χρυσαυγιτη.

   Παντως τα καημένα τα βόδια τί τραβάνε στην Ελλάδα (‘τα κοπανάς’, ‘τα εχεις μεσα στη βροχή’, ‘τα φορτώνεις’, ‘τα σφάζεις’). Τουλάχιστον θα τα παρηγορούσε η σκέψη οτι ειναι πιο έξυπνα απο τους νεοελληνοναζιστες.

 11. Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

  Οι πολιτικοι ηγετες πασης κομματικης αποχρωσης, της ετσι ονομκασθεισης Ελλαδος, ειναι αποδεδειγμενα πλεον υπηρετες και αβουλοι μισθοφοροι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ο οποιος χρησιμοποιησε και συνεχιζει να χρησιμοποιη την Ελλαδα ως «Δουρειο Ιππο» για να εισβαλουν οι ΗΠΑ δια του ΔΝΤ στην Ευρωζωνη μιας πολυ ιδιομορφης Ε.Ε., ευρισκομενης υπο την απολυταρχικη επιβλεψη της Γερμανιας, κατοπιν εντολης του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, με τις ΗΠΑ ηδη υπο «αγγλοσαξονικη» κηδεμονια στην ιδιοκτησια αυτου.http://arxaiaithomi.gr/

 12. ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ… ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ! 1

  Σε ακόμα πιο δραστικά μέτρα προχωράει η εθνική κυβέρνηση της Ουγγαρίας, για να εμποδίσει το κύμα της λαθρομετανάστευσης. Έτσι, εκτός από την κατασκευή δεύτερου φράχτη ασφαλείας, εξοπλισμένου με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, η κυβέρνηση αποφάσισε και η ουγγρική βουλή ενέκρινε (με 138 ψήφους υπέρ και 22 αποχές…), να κρατούνται σε «ζώνες τράνζιτ» στα σύνορα με την Κροατία και τη Σερβία, όλα τα «προσφυγάκια» που θα φτάνουν στην Ουγγαρία (όσοι καταφέρουν να περάσουν τον διπλό φράχτη…), αλλά και αυτούς που ήδη βρίσκονται στην χώρα, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την αίτηση ασύλου που θα υποβάλλουν. θα αναφέρουμε ότι το 2016, από τους 29.432 που υπέβαλλαν αίτημα για άσυλο στην Ουγγαρία, έλαβαν τελικά μόλις οι 425…

 13. ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ… ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ! 2

  Ο πρωθυπουργός Βίκτωρ Ορμπάν επιμένει ότι η χώρα του «πολιορκείται» από τους μετανάστες και πρέπει να αμυνθεί.
  Όπως είναι φυσικό, λύσσαξαν οι διεθνείς οργανισμοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων με την τελευταία απόφαση για κράτηση των «προσφύγων».
  Έτσι, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες δήλωσε «εξαιρετικά ανήσυχη» για τον νέο νόμο που «παραβιάζει τις υποχρεώσεις της Ουγγαρίας απέναντι στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο…».
  Αλλά, η εθνική κυβέρνηση του Ορμπάν τους γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, προκειμένου να υπερασπίσει την Πατρίδα του!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.