Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στην Κω | Επισκέφτηκε το Νοσοκομείο – Συναντήθηκε με τη Διοίκηση

21
18210


Στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον Ναύαρχο κ. Αποστολάκη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι κατέφθασαν στο λιμένα Μανδρακίου της Κω, στις 18:30.
Τον πρόεδρο υποδέχθηκε ο συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Β Δωδεκανήσου Δημήτρης Χασαπλαδακης, ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός και στελέχη του κόμματος.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου με θέμα συζήτησης την υποστελέχωση του νοσοκομείου ,που παραμένουν ίδια με αυτά που ο πρόεδρος είχε καταγράψει στην επίσκεψη του στην Κω, τον περασμένο Ιούνιο.
Ο κ.Κασσελάκης αναφέρθηκε στα κίνητρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τον οικονομικό σχεδιασμό που απαιτείται , επίσης τόνισε το ζήτημα της στέγης σημειώνοντας την ανάγκη εξίσωσης των ιατρών με τα προνόμια στέγης που έχουν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.
Υπογράμμισε δε την ανάγκη επανεκκίνησης του ΕΣΥ, τη δημιουργία σύγχρονων νοσοκομείων, αναφέρθηκε στη λογοδοσία που απαιτείται για την διαχείριση των δημόσιων δομών υγείας και την επάνδρωση σε στελεχιακό δυναμικό.

Πηγή: https://www.kostv.gr

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΑΠΟΡΩ, ποσο ζωον πρεπει να εισαι να δεχθεις εναν ONE STAND SHOWMAN για προεδρο.

      Ενας cow BOY!!! απο το πουθενα εγινε προεδρος στο αξιωματικο αντιπολιτευτικο κομμα, ακρως θρησκευομενος !!! μετα θαυματων σε ενα αριστερο αθεικο κομμα, πλουσιοτατος σε ενα κομμα αριστερο, (δεν ειναι βεβαια ο πρωτος), ενας σιφουνας που διχοτομησε ολοκληρο κομμα, κλπ κλπ κλπ.
      Για ποσο θα αντεξει αυτο η ερημη παραταξη με τετοια ηγεσια.
      Θεμα χρονου να ρημαξει και το υπολοιπο. Εκει να δεις χαχανα και οδυρμοι.
      (μεχρι τωρα δεν καταλαβα ακομα γιατι ψηφισε υπερ του περιβοητου γαμου!!! των ετσι)

      • ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ, Ναύαρχοι ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ και ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ.... ΚΑΣΕΛΛΩΝ για την ενημέρωση… Απούσα η Τοπική ΚΟΙΝΩΝΙΑ….

        ΒΡΕεεεεέ, καλώς τα…… ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ, κρύφτηκαν οι σύντροφοι ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ για να μην γίνουν ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ… ΘΟΔΩΡΗ, ΜΑΝΩΛΑΚΗ σας εκφράζει η Μικρή ΛΟΥΛΟΥ;;;;; Τον ΨαροΚΑΣΣΕΛΛΑΚΗ υποδέχτηκαν τα ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΟΠΕΛΑΚΙΑ ελπίζοντας να γλύφουν κανένα κοκαλάκι ακόμα… Ζούλια για από πίσω και ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…..

    • κασελακη, διωξε απο διπλα σου τους παλαιοκομουνιστες κλακαδορους.
      μονο ζημια σου κανουν!!

  1. ΒΡΕεεεεέ, καλώς τα...... ΚΟΥΔΟΥΝΊΑ,έκοψαν οι σύντροφοι ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ για να μην γίνουνΡΕΖΊΛΙ...

    Τον ΨαροΚασσελλλλλάκη υποδέχτηκαν,,,,,,, ελπίζοντας να γλύφουν κανένα κοκαλάκι ακόμα…

    • Σιγά τα αυγά βρε άντρακλα, ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΊΣΤΡΑ τον ζωόφιλο ΚΑΣΕΛ;

      Ζούλια πίσω και ΓΛΈΝΤΙΑ ΓΙΑ ΌΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ.

  2. Λάθος η μη πρόσκληση γιατρών και εργαζομένων στην συνάντησηστην συναντηση απουσία γιατρ

    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ; ΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ,ΟΧΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ;ΚΙ Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ;

  3. Και γιατί δεν ερχόταν ένα σαββατοκύριακο να τον φιλοξενήσει ο καπτεν με τον δάσκαλο; Ούτως ή άλλως αυτοί οι δύο συν τον υποδέχτηκαν.Η Κως έχει αλλάξει προ πολλου.Οσοι δεν το έχουν καταλάβει, κακό του κεφαλιού τους.Η Κως ψήφισε και είπε: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…… ΟΥΣΤ Κ@ΠΡ@ΣΚ@Λ@….

    • Δεν πήγε να δει τα χάλια αγαπητή μου.Να τον δουν πήγε.Το απόλυτο τίποτα που κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ τον έχουμε στις οθόνες μας.Ειναι συμπαθητικός λένε .Εγω ξέρω χιλιάδες συμπαθητικούς αλλά δεν μας τους πασάρουν για υποψήφιους πρωθυπουργούς.

  4. Έχω την Απορια πάντως.Ο άντρας του δεν ζηλεύει τόσες μέρες μέσα στο σκάφος με τον Αποστολακη.Ο δικός μου θα είχε τρελαθεί.

    • Εσύ Μιράντα ή Μιράντο τον άνδρα σου τον έχεις οντως τρελάνει.

      Έχεις τρελαθεί εσύ, τρέλανες και τον άνδρα σου και προσπαθείς να τρελάνεις και εμάς.
      Αμ δέν.

    • Πως τα καταφέρνεις κ από τη μια ήσουν κατά των λάθρο επί δημαρχίας του δικού σου, τους κηνυγούσες στα παρτέρια, έχυν…. και χειροκτοτούσες τον κλασιδιάρη στο δημαρχείο και όταν βγήκε το κόμμα σου κ επέκτεινε το πεντάστερο φώναζες φασίστες και χρυσαύγουλα όσους είχαν αντίθετη γνώμη. Με τους γκέι πάλι ήσουν φανατικά υπέρ του γάμου δηλαδή του να μετατρέψεις ένα ιερό θεσμό σε πραγματικό καρναβάλι επειδή το επέβαλαν οι μπίλτενμπεργκ στον τούρκαλά σου και τώρα κοροιδεύεις τον κασελάκι ότι φοράει γοβάκι κ π… με το ναύαρχο στη βαρκα. Τελικά καλύτερα να είσαι γκέι παρά π…. στη ψυχή

  5. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΦΑ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?
    ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΜΟΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,
    ΤΣΙΠΡΑΣ,
    ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΕΛΑΚΗ!!

  6. ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΧΕ Η ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ.

  7. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΝΕΟ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΜΑΖΕΥΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ