Νέο Νοσοκομείο Κω στο Λινοπότη: Δοκιμαστικές τομές υπό την επίβλεψη της Αρχαιολογίας και του Δημάρχου Κω στον χώρο όπου έχει χωροθετηθεί

19
9391

Η προμελέτη για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου Κω έχει ολοκληρωθεί, όπως ανακοινώθηκε χθες από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥπ. κατά την υπογραφή της σύμβασης για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου του νησιού. Σήμερα ο δήμαρχος Κω θ. Νικηταράς, βρέθηκε στο σημείο ανέγερσης του νοσοκομειίου στο Λινοπότη όπου γίνονται οι δοκιμαστικές τομές. Το φθινόπωρο η προμελέτη θα παραδοθεί στην Περιφέρεια ,προκειμένου να αναζητηθεί το χρηματοδοτικό εργαλείο» δήλωσε σήμερα στο Kos tv ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, υπενθυμίζοντας ότι η χρηματοδότηση του έργου αποτελεί δημόσια δέσμευση του περιφερειάρχη.Ο κ. Νικηταράς χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη την ανέγερση του νέου νοσοκομείου, μη παραβλέποντας, ωστόσο, να αναφερθεί στα δραματικά, όπως τα χαρακτήρισε, προβλήματα υποστελέχωσης του υφιστάμενου Νοσοκομείου, σημειώνοντας παράλληλα ότι στην νέα δημόσια δομή υγείας που θα δημιουργηθεί προβλέπεται και η δόμηση κατοικιών για ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Πηγη: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα άψογο και χρηστικοτατο νοσοκομείο με τα καλύτερα μασίνια, με σύγχρονες κτηριακές υποδομές, με μπόλικες γάζες και μπεταντιν, άφθονες σύριγγες, με σαουνες και κλειστές θερμαινομενες πισίνες, είκοσι ασθενοφόρα με εξήντα εκαβίτες, αλλά ΧΩΡΙΣ γιατρούς.
    ΧΑΡΙΣΜΑ σας κύριοι.

  2. Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023! 2,3 εκ. ευρω το 2024 !Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Νικηταρα τον Καμπουράκη, ξέρουν πόσα κάνουν; https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oevjAPjeMhDiB6ZmqSbR62FqeR6KjX5wmuq63Xi3Y7XSfmDrBAedVkkDgtDNHrUSl&id=100048993305177

  3. μην μπερδευεστε… ουτε καν τομες αρχαιολογίας δεν ειναι! Δικιμαστικές λέει…τι να πω! Νέα πατέντα!! Μέχρι να ολοκληρωθει αυτη η κατασκευή θα εχουμε πεθάνει απο γήρας!!! Κρίμα που δεν θα ζούν όλοι αυτοι οι υποσχεσιολόγοι….αιωνία τους η μνήμη!!! Θα λέμε, μας έταξε ο τάδε δήμαρχος νοσοκομείο και αυτο κατασκευαστηκε μετά……………!! Αυτά…καλό καλοκαίρι!!!

    • δεν είσαι καλά, είναι σίγουρο! Να πάρεις αντιβίωση πρωί βράδυ για μια εβδομάδα! Μετά θα δεις τα πράγματα πιο καθαρά!

  4. ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.

  5. Θα το κανουν στο λινοπότι για να εξυπηρετεί το χοτ σποτ. Μιλημένη δουλειά και σίγουρη χρηματοδότηση

  6. Η πόλη έχει έχει τα δύο τρίτα του νησιού σε πληθυσμό σκεφτείτε πόσες διαδρομες θα κάνουν τα ασθενοφόρα. Αν δεν έχουν βάρδιες όπως τώρα. καλά σαράντα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ