Άνοιγμα σεζόν 2023: Η υποδοχή των πρώτων επισκεπτών στο νησί μας για το 2023 στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης» | Πτήση της Ryanair από Λονδίνο

37
21554


Στο νησί μας έφτασαν σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι οι πρώτοι επισκέπτες για το 2023 με πρώτη τσάρτερ της Ryanair στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης» της Κω απ’ τo αεροδρόμιο Στάνσεντ του Λονδίνου.
Τους πρώτους τουρίστες υποδέχθηκε η αντιδήμαρχος, Σέβη Βλάχου και οι συνεργάτιδες της στο γραφείο τουρισμού τους Δήμου Κω προσφέροντας τους αναμνηστικά του νησιού και τον όρκο του Ιπποκράτη ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών, Μάνος Μήτρου αλλά και ο κοινοτικός σύμβουλος Κεφάλου, Στέφανος Καματερός.
Ξεχωριστό χρώμα έδωσε η παρουσία η φιλαρμονικής της δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών με τον μαέστρο, Νίκο Γκαναβούρα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βράδυ θα ακολουθήσει ακόμα μια πτήση της EasyJet απ’ το αεροδρόμιο Γκάτγκουικ.

Πηγή: https://www.kostv.gr

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νησί χωρίς υποδομές
    Νησί χωρίς νοσοκομείο
    Νησί χωρίς Γιατρούς
    Νησί μόνο να γεμίζουν η τσέπες

    • Τρεις απο καθε ειδικοτητα. Τρεις παιδιατροι – παθολογοι – οδοντιατροι – χειρουργοι – ουρολογοι – καρδιολογοι – ψυχιατροι – σεξολογοι κλπ. Βεβαια αφησαν αλλους τρεις απο καθε ειδικοτητα σε επιφυλακη στο νοσοκομειο ΚΩ για τυχον εκτακτα και δια ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ και ΠΑΣΑΝ ΜΑλ@ΚΙΑΝ.

  2. Του Κίτσου η μάνα … τι ρεζίλια ειναι αυτα ρεεεεεεεεεε
    Αχ βρε Κυρίτση και που είσαι με τις υποδοχές σου !!!

  3. Απο το βλεμμα & τις αντιδρασεις των τουριστων διακρινεται η αμηχανια και ο πανικος τους,βλεποντας καποιες φατσες…μπρρρρρρρρ…χαχαχαχχαχ

  4. Ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών;Διάβασα Καλα;Σαν τι πήγε εκεί;Περαστικος ητανε;Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτούς που έχουν βάλει στο δήμο και το κατεστημένο της Κω.Αρχίζω να πιστεύω ότι επίτηδες φρόντισε ο Καισερλης να βγει ο Νικηταράς …. να φέρει το,,,,,,,,, σαν σωτήρα.

    • Εισαι ανημερωτη γενικα. Ταξι εχει ο ανθρωπος και πηγε για δουλεια. Ποσο ασχετη θεε μου!

      • Ενημέρωσε με. Πως πήραν τις άδειες τα περισσότερα ταξί επι χούντας ; Και μετά έγιναν φανατικοί πασοκοι;Σε αυτό έχω καλή ενημέρωση;Είναι αυτά που δεν αφήνουν τα λεωφορεία να μπενουν στο αεροδρομειο και να πληρώνουν οι τουριστες περισσότερα στο ταξί από ότι πλήρωσαν για την πτήση;Σ

  5. ποια ξενοδοχεία τους υποδέχτηκαν… Μάλλον σε κάμπινγκ… Θα μεινουν..
    αφήστε τα φρου φριυ και αρώματα, σακούλες.. Δώρα…. Αντιδήμαρχοι… Πρυτάνεις,,…. Πόσο θα μείνουν… Γιστι ήρθαν τόσο νωρίς,, σε ποια περιοχή.. Αν εινσι έτοιμη η περιοχή πυ θα μείνουν…δωρα..σαν δηναρχος, έπρεπε να υποχρεώσεις τους επαγγελματίες να είναι έτοιμοι… Όχι τέτοιες μ@λ.κιες που κάνετε… Η πόλη αφτιάχτη,, τα δέντρα ακομα.κόβονται… οι επαγγελματίες θέλουν τα χοντρά λεφτά του Ιούνιου…τοτε θα ανοίξουν…
    ..

  6. Το νού σας στούς Πάκι «εργαζόμενους» που γεμίζετε τα Ξενοδοχεία και Εστίαση, για ΤΖΑΜΠΑ χέρια. Δες ειδήσεις από την Αθήνα σήμερα. Για να μη κλάψουμε στο τέλος……

  7. Δυστυχώς επτωχεύσαμεν και προσπαθούμε να την βγάλουμε με σκ,,,

  8. Αρκεί να κατηγορησουμε..αρκεί να γελοιοποιησουμε ….μάτι αρνητικά σχόλια για ολα;πόσο προβληματικό είμαστε πια

  9. Το μαύρο έρχεται είναι στο δρόμο ……. αντιδήμαρχοι δημοτικοί σύμβουλοι πρόεδροι τι άλλο θα δούμε πραγματικά με αυτή τη δημοτική αρχή

  10. Ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών αντί να κάνει βόλτες στα σχολεία να καταγράψει τις ζημιές, τις ελλείψεις και τα προβλήματα των σχολικών μονάδων ΠΟΥ ΥΠΕΡΧΟΥΝ αντ’ αυτού πήγε να υποδεχτεί τους πρώτους τουρίστες. Σ ένα νησί που οι δρόμοι βουλιάζουν, με ένα νοσοκομείο υπό διάλυση και αυτοί καμαρώνουν, τι ακριβώς; Ντροπή !

  11. Θα ζήσουμε μεγάλες τουριστικές στιγμές φέτος!!! Αεροδρόμιο με μεγάλες ελλείψεις σε φύλακες ασφαλείας και προσωπικό επίγειας εξυπηρέτησης, ξενοδοχεία , τουριστικά καταλύματα και καταστήματα με μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, ακόμα και ανειδίκευτο!!! Έχουμε δει πέρσι να εργάζονται άνθρωποι τελείως ακατάλληλοι στον τουρισμό με πολλές κλοπές και δυσαρεστημένους τουρίστες!!! Το κερασάκι στην τούρτα, το ανύπαρκτο και παντελώς ανίκανο να ανταποκριθεί νοσοκομείο !!!! Κατά τα άλλα στείλαμε ένα μάτσο εκπροσώπους του Δήμου (ένας θεός ξέρει ποιος τους διάλεξε , τους έντυσε έτσι όπως ήταν, άλλος για μπουζούκια, άλλος για γυμναστική, άλλος για βόλτα) να υποδεχθούν τους τουρίστες οι οποίοι δικαίως βλέπονταν αναμεταξύ τους και γελούσαν απορημένοι!!! Μην εμφανίζεστε πουθενά ρε, να μη σας βλέπει κανένας!! Καλύτερα για όλους μας!!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ!!!!

    • Φταίει ο Μητσοτάκης που έριξε την ανεργία.Δεν βρίσκουμε υπαλλήλους.Αν και τώρα εξαιτίας του τους πληρώνουμε περισσότερο και με ρεπό ότι θέλουν.Άντε να βγει ο Τσιπρας να βρούμε την υγεία μας.Πληρώναμε τετράωρα δούλευαν οχτάωρο .

  12. Καλή διαμονή στους επισκέπτες μας,καλή δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους,και ο Θεός βοηθός μ

  13. Καλή σεζόν σε όλους με υγεία.Θα έχει πολύ κόσμο φέτος. Υστερόγραφο: βάλτε λίγο ποιότητα στην ζωή γιατί είναι μικρή και μετά το χρήμα, αφού έτσι κι αλλιώς με μαθηματική ακρίβεια όλα κάποια στιγμή σε fund’s θα πάνε.

  14. Ο τουρισμός θα έλθει από νοσοκομείο έχουμε; αυτός ο κόσμος πρέπει να νιώθει και ασφάλεια.

  15. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε ……. σε όλες τις φωτογραφίες φτάνει πια πληρώνουμε για να ποζάρουν και να κάνουν ταξιδάκια στο εξωτερικό /////////////////

  16. Καλώς ήλθατε στο νησί της ανιδιοτελούς φιλοξενίας. Μπορείτε να κάνετε ότι γουστάρετε, αρκεί να έχετε το πορτοφόλι σας μαζί. Μην ανησυχείτε, έχουμε φροντίσει για εσάς ακόμα και αν δεν είναι τα ξενοδοχεία έτοιμα, έχουμε φροντίσει να διώξουμε τους β-ρωμιούς από τα σπίτια μας να σας τα προσφέρουμε με airbnb. Τόσο φιλόξενος λαός είμαστε, με φιλότιμο πάνω απ’ολα. Μακάρι να μέναμε μόνο οι ντόπιοι εισοδηματίες στο νησί, με πακιστανούς και μπαγλαντεσιανούς υπαλλήλους και ΕΣΑΣ. Δεν μας νοιάζει να έχουμε δασκάλους, αφού έτσι κι αλλιώς τα κακομαθημένα μας θα τα εξασφαλίσουμε, αλλά ούτε και στρατιωτικούς, αφού και με την Τουρκία καλά θα τα έχουμε, αρκεί να έρχεστε ΕΣΕΙΣ. Που θα πάει, θα το καταφέρουμε κάποια στιγμή.

    • Εχει 4 πτήσεις καθημερινά για Αθήνα καθώς και πλοίο για Πειραιά.Ανα πασα ώρα καί στιγμή λοιπόν σέ όποιον δεν αρέσει τό νησί μπορεί νά μας αδειάσει τή γωνιά . Άλλωστε έμαθα πως τρέχει και μία καλή επιδότηση για νέους γιδοβοσκους,πού ξέρετε ίσως νά είναι και μία καλή ευκαιρία για επιστροφή στα βλαχο χώρια σας.

  17. Υποδοχή! Χα, χα χα! άλλος με νυχτερινή εμφάνιση, άλλος για βουνό, για θάλασσα, άλλος με φόρμα! Η κορυφή του τσίρκου! Θίασος ρομα? Δεν μπορείται κατι πιο σοβαρό! Και σε άλλο χώρο? Ολα πρόχειρα!!! Όπως και στον ο. Σ. Ε?

  18. Αφήστε τα εθιμοτυπικά και πάμε στα ουσιαστικά τον κύριο με το Πάρκινσον το είδατε όλοι αυτοί που θα καταλήξουν στο νοσοκομείο η από παθολογικά είτε από ατυχήματα με το νοσοκομείο τι γίνεται το είπατε και μόνοι σας κυρία Βλάχου ασφαλή προορισμό από τις υποδομές μας είσαι σίγουρη ότι έχουμε ασφαλή προορισμό; Καλά είναι ο ήλιος και η θάλασσα αλλά δεν είναι μόνο αυτά.

  19. ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ? ΟΙ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ!!!

  20. Ευτυχως που δεν χρειαζεσαι διαβατηριο για αυτους τους αγγλους, γιατι αλλιως θα ακυρωνοταν η υποδοχη……
    Αχ, βαχ, κατακαυμενη ρουμελη…..
    Ποιοι μας διοικουν! Καταφερατε να κανετε τον προηγουμενο ακατανο.αστο, ΗΡΩΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ