ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Σπασμένος κλώνος ήταν έτοιμος να πέσει στα κεφάλια των διερχομένων μετά τη Μαρίνα Κω

15
3203

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σπασμένος κλώνος κρεμόταν στο δρόμο προς Ψαλίδι και ήταν έτοιμος να πέσει στα κεφάλια των διερχομένων…

Ευτυχώς έγινε έγκαιρα αντιληπτός από τον συμπολίτη μας Παναγιώτη Χαδούλη που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα και ειδοποίησε άμεσα την τροχαία για τη διακοπή της κυκλοφορίας καθώς και Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική υπηρεσία για την επιχείρηση κοπής και απομάκρυνσής του.

Ευτυχώς, αποφύγαμε τα χειρότερα…

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΟΨΙΜΙΟΙ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ δεν έφτασαν στο λιμάνι ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ δεν έφτασαν ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ...

    Εάν έπεφταν στο κεφάλι σας το κλαδί χαλάλι, όμως γιατί να την πληρώσει κανένας περαστικός ;;; ΦΡΑΚΑΡΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΙΝΑΡΙ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ , λόγω εκτροπής των οχημάτων και το σταμάτημα του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌΥ ΔΡΌΜΟΥ ΠΟΥ ΧΆΡΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ μια και τον θεωρείς ΑΒΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕ ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ ΕΡΓΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ….

  2. Όταν κλείσει ο δρόμος Γεωργίου Παπανδρέου δηλ στον Άγιο Γαβριήλ για πολλούς λόγους είτε το αποχετευτικό παθαίνει ζημιά είτε δέντρα κλαδεύονται είτε από εργασίες της ΔΕΗ δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Στριμοχνωνται όλοι στο πλατύ γεφύρι για κακό Πριναρι. Απόψε η κατάσταση ήταν απελπιστική . Εγκλωβίστηκαν δεκάδες οχήματα και ταξί ανακατεμένα με λεωφορεία και νταλίκες σε ένα στενό εξοχικό δρόμο.

  3. Στον Πλάτανο του Ιπποκράτη , πάνω στην πράσινη σιδερένια σκαλωσιά , κάθεται ένα ωραιότατο σπασμένο ξερό κλωνάρι
    Εδώ και ένα μήνα έχω ενημερώσει.
    Γραφείο δήμαρχου, τουριστική αστυνομία , δημοτική αστυνομία, αρχαιολογική υπηρεσία.
    Με έγραψαν κανονικότητα.
    Είμαστε μια χώρα ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΦΤΎΣΙΜΟ.!!!
    Σκέφτηκα:
    Ενημερώνω τέσσερις , κάποιος θα φιλοτιμηθεί .!!!!
    Πόσο ΓΕΛΟΙΟΙ γινόμαστε όταν σαν παπαγαλάκια μιλάμε για το greek filotimo!!!

  4. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΦΟΡΤΟΤΗ ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Κ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

  5. Άλλο ένα μεγάλο έργο του δημάρχου που θα μείνει στην ιστορία.Έκοψε ένα κλαδί και αναστάτωσε όλο το νησί.Ο υπεύθυνος πρασίνου τι ακριβώς κάνει;Πατουσακια για σκύλους σε μια διάβαση πεζών.Άλλο τι έχει κάνει;

  6. Tα κλαδιά με τα φύλλα των ευκαλύπτων μπροστά απ’ το RAMIRA και τα υπόλοιπα εκεί ξενοδοχεία ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ κλπ. που κρέμονται στο δρόμο και κτυπά πάνω ο καθρέπτης των αυτοκινήτων, να δούμε πότε θα καθαρίσουν…….

  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΝΟΕΒΡΗ ΝΑ ΚΛΑΔΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΑΙ ΞΥΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩΝ.

  8. Μια χώρα στον αυτόματο. Τσαπατσουλιά και γυφτιά παντού, Ευρωπαίοι μόνο στα χαρτιά, ανατολίτες στη νοοτροπία και στην συμπεριφορά.

  9. Όταν τα έκοβαν τον χειμώνα όλοι φωνάζατε που ξυλοθρεβουν το πράσινο,τώρα γιατί φωνάζετε,δεν σας βρίσκει κανείς,

  10. Κατοικω εγω και η οικογενεια μου επι της Β.Γεωργιου 36…δεν τολμαμε ν ανοιξουμε παραθυρα λογω της βρωμας που ερχεται,καθε απογευμα,απο φρεατια απεναντι απο τα καταστηματα olympia,stadium,metzalouna..η ΔΕΥΑΚ υποσχεται οτι θα το δει..2 χρονια αυτη η κατασταση..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ