Όχι άλλα τραγικά λάθη που οδηγούν σε διχασμό – Αν δεν μειωθεί η ανεργία και χωρίς κοινωνική μέριμνα για όλους, τότε θα υπάρχουν πάντα αντιδράσεις “ακραίων”…

22
2282

Όχι άλλα τραγικά λάθη που οδηγούν σε διχασμό – Αν δεν μειωθεί η ανεργία και χωρίς κοινωνική μέριμνα για όλους, τότε θα υπάρχουν πάντα αντιδράσεις “ακραίων”…

 

Το θέμα της ένταξης μεταναστών στην εκπαίδευση, η ανακοίνωση των συλλόγων γονέων που δηλώνουν επιφυλακτικοί και συνολικά οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη διαδικασία που ακολουθήθηκε μας θυμίζουν τα τραγικά λάθη που έγιναν για την επιλογή του hot spot στην Κω ξεσηκώνοντας τους (κατά τα άλλα και διαχρονικά) “φιλήσυχους” Κώους.

 

Μια διαδικασία “μυστικιστική” χωρίς συγκεκριμένο σχεδιασμό και σαφείς απαντήσεις για το αν και πως θα μπορούσαν να συνυπάρξουν παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών με μικρότερα  που ενισχύουν την καχυποψία των γονέων. Δεν είναι το πρόβλημα αν πρόκειται για προσφυγόπουλα ή για ανήλικους μετανάστες.

Το θέμα είναι να υπάρξουν εκείνες οι διαβεβαιώσεις που θα καθησυχάσουν τους γονείς και συνολικά την εκπαιδευτική κοινότητα αν επί παραδείγματι στην ίδια τάξη θα συνυπάρχουν παιδιά της ίδιας ηλικίας και όχι μεγαλύτερα. Αν θα ληφθεί μέριμνα για το όριο μαθητών ανά τάξη για ικανοποιητικό αριθμό εκπαιδευτικών και όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη  πρόοδο των μαθητών που ήδη φοιτούν στο σχολείο.

 

Είναι ζητήματα λοιπόν που απαιτούν ευαίσθητες ισορροπίες και λεπτούς χειρισμούς. Με το να αρνείσαι να δώσεις διαβεβαιώσεις και σαφείς απαντήσεις ή εγγυήσεις, πυροδοτείς αναπόφευκτα αντιδράσεις. Αν στη συνέχεια γίνονται και “εμπρηστικές” δηλώσεις του τύπου “ακραίοι”, ή “ρατσιστές” τότε αυτόματα ρίχνεις λάδι στη φωτιά και οδηγείς για άλλη μια φορά μια φιλήσυχη κοινωνία σε διχασμό και αναβρασμό… Ο οποίος, είδαμε πόσο μας κόστισε τουριστικά, άρα και σε επίπεδο τοπικής οικονομίας, συνολικά.

Γι’ αυτό ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση απ’ όλους. Πρωτίστως, από τους έχοντες ευθύνη και θέσεις εξουσίας (κυβερνώντες, βουλευτές, τοπικές αρχές, προϊστάμενους εκπαίδευσης και πάει λέγοντας…)

 

Το ίδιο έγινε και με την εξαγγελία του βουλευτή Η. Καματερού, για “νέο σχολείο” και “κλειστό γυμναστήριο” στο Πυλί, το οποίο θα περάσει μέσα από το Υπ. Μεταναστευτικής πολιτικής. Ήθελε κι αυτό μια προεργασία. Μια επεξήγηση ή μια διαβούλευση πρώτα με το Τοπικό Συμβούλιο της περιοχής. Καλό είναι να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία ειδικά όπου υπάρχουν “ανοιχτές πληγές”. Μακάρι να γίνει έστω και αργά αυτό και να μην πέφτουμε στη “λούμπα” του άμεσου διαχωρισμού μέσω “ταμπέλας” του τύπου οι “από δω” (κυβερνητικοί, ΜΚΟ κλπ)  και οι από ‘κει (“φασίστες”, “ακραίοι” κλπ)…

 

Και ένα πράγμα που θα πρέπει να λάβουν υπόψη οι κυβερνώντες και όσοι κολλάνε εύκολα “ταμπέλες” στους άλλους είναι το ερώτημα: αν μπορούμε να μιλάμε για μετανάστες, μόνο με όρους πολιτισμικούς. Γιατί πρέπει να αναλογιστούν πολύ σοβαρά ότι το πολύ δυνατό ποσοστό ανεργίας που θίγει τους νέους ανθρώπους (είτε ντόπιους, είτε μετανάστες)  καθιστά δύσκολη την συνύπαρξη και  δημιουργεί εμπόδιο στη συνάντηση των κουλτούρων.

Σύμφωνα με κοινωνικές έρευνες και μελέτες η έλλειψη επαγγελματικής και οικονομικής συμμετοχής αντιτίθεται στην οικονομική και κοινωνική ένταξη.

Η ένταξη στις κοινωνίες μας δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την ενδυνάμωση των κανόνων και των συμπεριφορών συμβιβασμού με αυτούς. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι η ένταξη όλων των μελών μιας κοινωνίας και όχι μόνο των μεταναστών. Αυτό προϋποθέτει πως έχουν όλοι εργασία, δηλαδή μία οργανωμένη κοινωνική δραστηριότητα και πως αναγνωρίζονται τα υποκειμενικά δικαιώματα όλων των ομάδων του πληθυσμού και όχι γενική περιθωριοποίηση όλο και περισσότερων.

Με άλλα λόγια όταν βάζεις τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους συνταξιούχους (όπως και όταν υπήρχαν αντιδράσεις τοπικά για το hot spot με τον τρόπο που επιβλήθηκε), όταν έχεις τραγικές ελλείψεις στην εκπαίδευση και στην υγεία και κάνεις διαχωρισμούς δίνοντας ιδιαίτερο βάρος μόνο στη μεταναστευτική πολιτική, τότε μάλλον “ακραία” είναι η συγκεκριμένη πολιτική και συνεπώς αναπόφευκτες οι αντιδράσεις. Οπότε, μην ψάχνεις απλώς συνωμοσίες και υποκινητές… Αλλά ψάξε ότι κάτι δεν κάνεις σωστά.

 

* Με αφορμή την κινητοποίηση εκπαιδευτικών και μαθητών στο ΕΠΑΛ Κω για την επιχειρούμενη κατάργηση τεσσάρων βασικών ειδικοτήτων περιμένουμε από τους κυβερνητικούς βουλευτές και την κυβέρνηση συνολικά άμεσα αντανακλαστικά αν τελικά ισχύουν ή όχι οι βαρύγδουπες εξαγγελίες περί νησιωτικότητας στην πράξη…

22 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εύρηκα την λύση για να καλυφθεί το εκπαιδευτικό κενό στην εκπαίδευση των μουσουλμάνων «προσφυγόπουλων» της οργανωμένης λαθρομετανάστευσης από την Τουρκία! Η λύση εφαρμόζεται εδώ και μήνες μάλιστα στο χοτσπότ των Οινοφύτων και μάλιστα διαφημίζεται και με την αρμόζουσα επισημότητα: Oinofyta Community School δηλαδή Σχολείο Κοινότητας Οινοφύτων! Τώρα για ποια κοινότητα πρόκειται, ένας θεός ξέρει, με παιδιά αλλοπρόσαλλης εθνολογικής προέλευσης να συνυπάρχουν αναγκαστικά και να διδάσκονται στα αραβικά από ειδικούς δασκάλους των καλοπληρωμένων ΜΚΟ. Όπως όλοι γνωρίζουμε η κυβέρνηση ανακοίνωσε την υποχρεωτική ένταξη των μαθητών αυτών από τα χοτσπότ στα ελληνικά δημόσια σχολεία! Η επινόηση αυτή είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αλλοιώσει το καθεστώς γρήγορα και οριστικά τον ελληνοκεντρικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης των Ελληνόπουλων. Βλέπετε δεν αρκούν οι απειλές και η κρατική τρομοκρατία εναντίον του ελληνικού λαού για την κατάργηση των θρησκευτικών, της πρωινής προσευχής και των μαθητικών παρελάσεων. Το καθεστώς επινόησε την αιφνιδιαστική αυτή κίνηση για να θέσει προ τετελεσμένων τους Έλληνες γονείς κατόπιν της έναρξης του νέου σχολικού έτους, να αποδεχτούν την ενσωμάτωση των κατά τα άλλα αθώων αλλόφυλων μουσουλμανοπαίδων στο αφιλόξενο για αυτά περιβάλλον του ελληνικού σχολείου. Ναι είναι αφιλόξενο το ελληνικό σχολείο για το παιδί από την Ασία και την Αφρική που δεν γνωρίζει καν το νέο του περιβάλλον, την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό. Μοιραία θα τραυματιστεί ψυχολογικά το παιδί αυτό επειδή δεν θα αφομοιωθεί στο σχολικό περιβάλλον. Επίσης η παράλογη ενσωμάτωση των αλλόφυλων μαθητών θα ωθήσει φυσιολογικά τα ελληνόπουλα σε ρατσιστική συμπεριφορά έναντι της μειονότητας των λαθρομεταναστόπουλων. Απίστευτη, διαβολική όσο και αντιπαιδαγωγική χαρακτηρίζω την βάρβαρη αυτή εκπαιδευτική ενσωμάτωση που έχει όλα τα στοιχεία του κοινωνικού πειράματος χωρίς παγκόσμιο προηγούμενο. Εκτός από την χαριστική βολή στην πληγωμένη εθνική μας παιδεία η ενσωμάτωση αυτή θα υποβαθμίσει τις εκπαιδευτικές δομές του δημόσιου σχολείου και θα θέσει σε κίνδυνο την υγεία όλων ανεξαιρέτως των μαθητών, γηγενών και αλλοδαπών! Εάν κόπτεστε κύριοι του ανθελληνικού καθεστώτος να παρέχετε μόρφωση και ελληνική παιδεία στα «προσφυγόπουλα» κάντε το σωστά με την στοιχειώδη λογική, κατά τα πρότυπα του Oinofyta Community School. Επί τόπου εκπαίδευση στα χοτσπότ της πρωτο-δεύτερης φοράς αριστεράς! Έτσι θα μειωθεί και η ανεργία των εκπαιδευτικών που θα στελεχώσουν τα πρότυπα σχολεία αυτά. Προσλάβετε λοιπόν Έλληνες δασκάλους και όχι εθελοντές των ανυπόληπτων ΜΚΟ, για να μάθουν τα πράγματι άτυχα παιδιά των τυχοδιωκτών γονιών τους, την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό. Γιατί όχι και την ελληνορθόδοξη θρησκεία..

 2. Διότι η απλή λογική πέραν από ιδεολογίες και πολιτική προβάλει ένα απλό ερώτημα. Πώς είναι δυνατόν Έλληνες μαθητές να καθίσουν στα ίδια θρανία, να παρακολουθήσουν διδασκαλία και να συνεκπαιδευτούν με παιδιά που δεν γνωρίζουν τη γλώσσα μας, που δεν γνωρίζουν να διαβάζουν και να γράφουν. Είναι σαν να προσπαθεί κάποιος να μεταφέρει νερό με μια τρυπητή κουτάλα. Τι μάθημα θα γίνεται τελικά;; Στην Ελληνική γλώσσα ή σε διάλεκτο Χίντι και σε διαλέκτους της Μέσης Ανατολής;;;; Ελληνική Ιστορία ή Πακιστανική και Αφγανική;;;; Θα διδάσκεται η Χριστιανική θρησκεία ή ο Ισλαμισμός;;;; Τα μαθηματικά πώς θα διδάσκονται;;; Και αν οι χιλιάδες τριτοκοσμικοί μαθητές, που η κυβέρνηση πασχίζει να ενσωματώσει στα σχολεία, δεν γνωρίζουν γρυ από μαθηματικά, φυσική ή τριγωνομετρία, τι θα συμβεί. Θα παγώσει η διδακτέα ύλη και οι Έλληνες μαθητές θα ξαναξεκινήσουν από το μηδέν, από το 1+1, έως ότου οι τριτοκοσμικοί μαθητές πλησιάσουν το επίπεδό τους;;;; Και αν κάποια στιγμή κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος σε κάποια ελληνική επαρχία χτυπήσει η καμπάνα μιας εκκλησίας και οι Έλληνες μαθητές αρχίσουν να σταυροκοπιόνται, κάτι που πιθανά θα προκαλέσει την αποδοκιμασία των αλλόθρησκων και αντιδράσουν βίαια, διότι έτσι έχουν μάθει από τις οικογένειές τους και αυτά συμβαίνουν στον τόπο τους, τι θα επακολουθήσει;;. Η κουλτούρα τους, τους υπαγορεύει όχι απλά να απορρίπτουν το διαφορετικό, αλλά να καταφέρονται βίαια εναντίον του Εάν. λοιπόν υπάρξουν συγκρούσεις, πώς θα μορφωθούν τα Ελληνόπουλα με τα σχολεία να λειτουργούν ως πυγμαχικές αρένες;;;; Όλα όσα προαναφέραμε να μην φαντάζουν υπερβολικά εξωπραγματικά. Δυστυχώς ή ευτυχώς μέχρι σήμερα, από αυτή τη στήλη, έχουμε πολλές φορές επαληθευτεί για σχόλια και προβλέψεις που πολλοί θεωρούσαν άκρως υπερβολικά. Σημειώστε, ότι όπως κατάντησαν την Πατρίδα μας οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Προτεραιότητα έχουν τα δικαιώματα των Ελληνόπουλων και η υλοποίηση των ευθυνών της Πολιτείας, απέναντί τους. Καθημερινά σε διάφορα μέρη της Πατρίδας μας όλο και περισσότεροι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, προβάλουν την θέση και την επιθυμία τους, να μην δεχθούν στα σχολεία που φοιτούν τα παιδιά τους μικρούς λαθρομετανάστες. Η Λαϊκή αγανάκτηση πλέον αποκτά φωνή και αρχίσει να αποκτά σάρκα και οστά. Πολύ σύντομα ο Λαός μας θα διεκδικήσει δυναμικά την Ελληνικότητα, την Φυλετική καθαρότητα του, την Υπερηφάνεια και την Τιμή του. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του που κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει.

 3. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

  Σίγουρα σας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η λυσσαλέα προσπάθεια των εγχώριων λακέδων της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ήτοι, όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, να βάλουν σώνει και καλά τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια σχολεία που πηγαίνουν και τα παιδιά μας. Ενώ, θα μπορούσαν κάλλιστα να φτιάξουν ειδικούς χώρους διδασκαλίας μέσα στα hotspots και να κονομήσουν από κει οι ΜΚΟ με τα ειδικά κονδύλια που έχουν βγει «για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων». Κι έτσι, θα γλίτωναν και τις αντιδράσεις από τους γονείς των Ελλήνων μαθητών και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Ο πρώτος και κύριος λόγος είναι ότι οι άθεοι μαρξιστές που μας κυβερνούν θέλουν να βρουν ένα καλό «πάτημα» για να αποκαθηλώσουν τις εικόνες από τις τάξεις! Με το πρόσχημα, ότι οι εικόνες… θίγουν τα θρησκευτικά δικαιώματα των «προσφυγόπουλων»! Τόσο απλά! Έλληνες αντισταθείτε τώρα στον αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση της Παιδείας, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά!

 4. Ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ανακήρυξη ΑΟΖ και απέλαση των λαθρομεταναστών

  Ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ανακήρυξη ΑΟΖ και απέλαση των λαθρομεταναστών

 5. ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΚΕ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΕΕ.

 6. Ε, ρε γλέντια: Συριζοπάρτυ στο πιάνο - μπάρ “Το Ναυάγιο” με 12ποντα, αντάρτικα κι άφθονη σαμπάνια!

  Ενώ ο λαός στενάζει, η συριζοψεκασμένη συγκυβέρνηση διασκεδάζει! Τρελό συριζο-πάρτυ (με… ούζα ή άνευ;) έγινε λοιπόν χθες τη νύχτα στο «μπαρ το ναυάγιο» του Μαξίμου, με καλεσμένο όλο τον κυβερνητικό θίασο των 153 – που όλα τα πίνουν κι όλα τα… καταπίνουν! Στο Μαξίμου βεβαίως, με τις κλούβες της Αστυνομίας απέξω και με απαγορευμένη τη διέλευση των πολιτών, γιατί αν τολμούσαν να πάνε πουθενά αλλού, μπορεί να τους έπαιρναν χαμπάρι τίποτα μνημονιόπληκτοι Έλληνες και να τους χάλαγαν το πάρτυ… Το οποίο πάρτυ, τα είχε… όλα! Και… μίνι και πανάκριβα συνολάκια και 12ποντα (οι αστές είναι καλύτερες από μας, όλο με τα ταγάρια και τα σανδάλια θα κυκλοφοράμε;) και κουστουμιές τσίλικες (η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας…) και με τους ψεκασμένους στον μόνο ρόλο που μπορούν να παίξουν άψογα στην ελληνική πολιτική σκηνή: αυτόν του διασκεδαστή! Έτσι, ο Ζουράρης έπαιξε… πιάνο (η αριστερά… εκσυγχρονίστηκε, βλέπετε σε άλλες εποχές ο Λεωνίδας ο Κύρκος έπαιζε… φυσαρμόνικα) και η ψεκασμένη Κουντουρά τραγούδησε το «Άσε με να φύγω, σε παρακαλώ» – στα τσακίδια, πάρε και τους φίλους σου μαζί. Κι όταν άναψε το κέφι, ακούστηκαν και τ’ αντάρτικα («Στ’ άρματα, στ’ άρματα, ομπρός στον αγώνα», «Εμπρός ΕΛΑΣ-ΕΛΑΣ-ΕΛΑΣ για την Ελλάδα», «Ο Γιώργης μας ο Δημητρώφ και ο Στάλιν μας ο οδηγός»), ως… κερασάκι στην τούρτα – και για να μην ξεχνιόμαστε… Γύρω στα μεσάνυχτα, κι αφού βγήκαν οι απαραίτητες Selfies κι έφυγε η… γερουσία, το πάρτυ σκόλασε προσωρινά, αλλά συνεχίστηκε με Τσίπρα και τους νεαρούς σε ηλικία βουλευτές σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου – μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των κορόιδων που τους ψήφισαν! Και εις άλλα με υγεία! (ΥΓ): Σχόλιο… κακόβουλου περαστικού από την ευρύτερη περιοχή, μόλις πληροφορήθηκε το τι γινόταν στο Μαξίμου: ωραία βραδιά για… πραξικόπημα. Πότε άλλοτε θα τους βρούνε όλους μαζί;

 7. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ!!!

  Μια αποκαλυπτική εκπομπή του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων, όπου ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Γιάννης Παπαζήσης μαζί με τον δημοσιογράφο-εκδότη Μάκη Βραχιολίδη λένε ό,τι συμβαίνει με το λαθρομεταναστευτικό και πού πάει το πράγμα. Όλα όσα πρέπει να μάθετε και να ακούσετε για το μεγάλο πρόβλημα που μας φόρτωσαν οι παγκοσμιοποιητές και οι ντόπιοι τοποτηρητές τους. Δείτε το δυνατό βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=8X5e9ONrOv0

 8. Συνοριακοί Φρουροί βρήκαν 52 τόνους όπλων και πυρομαχικών σε 14 κοντέινερς της Conex καμουφλαρισμένα σαν «έπιπλα» για μουσουλμάνους μετανάστες. ΙΣΧΥΕΙ;;;;;; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ; Η ΕΥΠ;;;; Εάν αυτό δεν σας πείθει ότι πρόκειται για οπλισμένη εισβολή, τίποτα δε θα σας πέισει. Αυτά τα πολιτικά κτήνη που το … παίζουν κυβέρνηση, ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Συνεχίστε να είστε… αλληλέγγυοι στους ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ… ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΙΧ. Το κακό είναι πως με τον ίδιο τρόπο θα φερθούν σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες. Μου ήρθε σε e-mail στα Αγγλικά. Αν είναι έτσι τότε το σκέπασαν πολύ καλά. Βλέπω και πολλές φωτογραφίες. Δεν μπόρεσα να μεγενθύνω το εθνόσημο. Τα κουτιά πάντως δείχνουν απ’ έξω συναρμολογούμενες ντουλάπες και συρτάρια. Όπου και αν έγινε κάτι τρέχει. Εάν έχετε αμφιβολίες για την Μουσουλμανική μετανάστευση, το παρακάτω θα τις ξεκαθαρίσει! Συνοριακοί Φρουροί βρήκαν 52 τόνους όπλων και πυρομαχικών σε 14 κοντέινερς της Conex καμουφλαρισμένα σαν «έπιπλα» για μουσουλμάνους μετανάστες. Για πληροφόρησή σας η YAVEX USA είναι μια Τούρκικη εταιρεία που κατασκευάζει όπλα στο FORT MEYERS, FLORIDA. Ναι, εξακολουθήστε να τους υποδέχεστε!!! Εάν αυτό δεν σας πείθει ότι πρόκειται για οπλισμένη εισβολή, τίποτα δε θα σας πέισει. Απορείτε ακόμα γιατί όλοι αυτοί οι νέοι στρατιωτικής ηλικίας χωρίς παιδιά ή γυναίκες ταξιδεύουν όλα αυτά τα μίλια παριστάνοντας τους πρόσφυγες? Τα περισσότερα ΜΜΕ δεν θα καλύψουν αυτή την είδηση.http://attikanea.blogspot.gr/2016/09/52-14-conex.html

 9. Όταν οι μουσουλμάνοι εισβάλλουν στην Ευρώπη και στην Αμερική κουβαλούν μαζί τους αναρίθμητες ασθένειε

 10. Βουλιάζουν τα νησιά από λαθρομετανάστες - Τρέμουν οι συριζαίοι την λαϊκή οργή!

  Μονάχα στη Λέσβο τα «πειραγμένα» επίσημα στοιχεία κάνουν λόγο για σχεδόν 6.000 λαθρομετανάστες!

 11. Τελικά το συμπέρασμα που εξάγει κανείς από τα λεγόμενα ορισμένων σχολιαστών είναι ότι τα κόμματα του λεγόμενου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΌΞΟΥ μας οδηγούν στην καταστροφή. Συνεπώς τι μένει γι’αυτούς? Η ΦΑΣΊΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ! ΕΕ ΕΕ ΔΕΝ ΠΆΤΕ ΚΑΛΆ! ΖΏΑ! !!

 12. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ» ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

  Την ίδια ώρα που οι τουρλοκώληδες της Μέρκελ πετσοκόβουν αναίσχυντα τις συντάξεις των απομάχων της δουλειάς, φτιάχνουν νέες θέσεις «εργασίας» (αργομισθίας), για να βολέψουν τα «παιδιά» (αγαπούλα, την κουκούλα!) της «πρώτης φοράς αριστερά»! Νέες γραμματείες με κόστος 662.000 ευρώ συστήνει ο ΣΥΡΙΖΑ Έτσι, στο σχέδιο νόμου υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της και άλλες διατάξεις», που κατατέθηκε στη Βουλή, το υπουργείο Εργασίας προχωρά στην σύσταση δύο νέων γραμματειών, οι οποίες όπως καταλαβαίνετε θα στελεχωθούν από στρατιά ημετέρων μετακλητών υπαλλήλων. Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους, οι νέες θέσεις της αργομισθίας θα κοστίσουν στους Έλληνες φορολογουμένους 662.000 ευρώ τον χρόνο! Η πρώτη γραμματεία θα ονομάζεται «Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας» (ο ακριβής ρόλος της δεν κατονομάζεται…) και η δεύτερη «Ειδική Γραμματεία Ένταξης των Ρομά» και θα προσληφθούν σ’ αυτές -αρχικά- 24 κουκουλοφόροι! Πλερώστε κορόιδα!

 13. συριζα,νδ,πασοκ,ανελ λεβεντης,κκε,κλπ.

 14. ΦΡΙΚΗ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

  Τον βιασμό του παιδιού της από δύο «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» από το Πακιστάν κατήγγειλε μια μητέρα σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η καταγγελία έγινε το πρωί της Παρασκευής, αν και το περιστατικό που καταγγέλθηκε είχε συμβεί νωρίτερα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο Πακιστανών, ενώ ζητήθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού, το οποίο παρουσιάζει νοητικά προβλήματα. Σύμφωνα με την καταγγελία οι δύο Πακιστανοί δελέασαν τον ανήλικο με χρήματα προκειμένου να ασελγήσουν σε βάρος του. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει μόλις θα καταφτάσουν στο νησί και οι 2.000-3.000 «πρόσφυγες», τον ερχομό των οποίων έχουν προαναγγείλει οι συριζοψεκασμένοι και προσπαθούν να επιβάλλουν τα σκουλήκια του μαρξιστικού παρακράτους δια της τρομοκρατίας! Γονείς, προστατεύστε τα παιδιά σας!

 15. Λίγες ώρες μετά το «αντιρατσιστικό» συλλαλητήριο κρατικοδίαιτων κομμουνιστών (τυχαίο; Δε νομίζω!), στο οποίο έδωσαν το «παρών» μπόλικα «προσφυγάκια», ξεκίνησε εξέγερση στο hot spot της Σούδας Χίου γύρω στα μεσάνυχτα – όταν κατέφτασαν τα «προσφυγάκια» που είχαν πάει στην συγκέντρωση των κουκουέδων… Στη φάση αυτή επενέβησαν τα ΜΑΤ και τα επεισόδια έληξαν, αλλά μόλις αποχώρησαν τα ΜΑΤ τα «προσφυγάκια» έβαλαν φωτιές και πέντε κοντέινερ, που χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικοί χώροι, καταστράφηκαν ολοσχερώς. Επίσης, έβαλαν φωτιά και σε σκηνές, που έχουν τοποθετηθεί στην παραλία και στις οποίες διαμένουν όσοι καταφθάνουν το τελευταίο διάστημα στο νησί. Η Πυροσβεστική έφτασε γύρω στις τρεις, αλλά οι άνδρες της δέχτηκαν βροχή από πέτρες και τελικά μόνο αφού επανήλθαν τα ΜΑΤ μπόρεσαν να εισέλθουν στον χώρο και να σβήσουν τις φωτιές. Έγιναν δεκαπέντε προσαγωγές από την αστυνομία και τρεις συλλήψεις από το λιμεναρχείο Χίου, το οποίο και επενέβη αφού ο χώρος είναι στην παράκτια ζώνη.

 16. Οι Έλληνες Γονείς της Μυτιλήνης σφράγισαν τα Δημοτικά Σχολεία που θέλει ο Τσίπρας να γεμίσει με “προσφυγόπουλα”!

  ΩΣ ΕΔΩ! Οι περήφανοι Γονείς της Λέσβου που αντιστέκονται στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης πήραν την κατάσταση στα χέρια τους για να προφυλάξουν τα παιδιά τους. Δίχως να υπάρχει καμία προηγούμενη ενημέρωση ή μέριμνα το ανθελληνικό κράτος των Σύριζα – Ανέλ διέταξε ότι από την Δευτέρα στα Δημοτικά σχολεία της Μυτιλήνης θα πηγαίνουν μαζί με τα Ελληνόπουλα και τα παιδιά των λαθρομεταναστών! Οι Έλληνες γονείς με μια δυναμική αντίδραση έβαλαν λουκέτο στο σχολείο και ξεκαθάρισαν ότι την Δευτέρα δεν θα έρθουν τα παιδιά τους για μάθημα, ούτε θα επιτρέψουν σε κανένα να περάσει την πόρτα. Όπως αποκάλυψε το LesvosNews.gr από την Δευτέρα αναμένεται να ενταχθούν σε τρία Δημοτικά Σχολεία της Μυτιλήνης 15 παιδιά λαθρομεταναστών, 5 στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 9ο και 11 Δημοτικό Σχολείο, 5 στο 15ο Δημοτικό Σχολείο και 5 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο. Πρόκειται για μία αιφνιδιαστική και εν κρυπτώ κίνηση από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, αλλά και από το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προχωρά σταδιακά στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου μόνιμης εγκατάστασης λαθρομεταναστών στη Λέσβο, παρά τις όποιες υποσχέσεις δίνει για αποσυμφόρηση του νησιού από τους 6.000 περίπου λαθρομετανάστες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι. Η Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων γιγαντώνεται σε όλη την Χώρα! ΥΓ: Αν θέλει ο πρωθυπουργός να στείλει κάπου τα παιδιά των λαθρομεταναστών, ας τα στείλει στις φιλόξενες αγκάλες της Σχολής Χιλλ!

 17. ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΝΩ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ; ΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ;

  Το πρωί της Πέμπτης ήρθε (φυσικά με το ελικόπτερο που πληρώνουμε όλοι εμείς τα «κορόιδα», οι Έλληνες φορολογούμενοι…) στο νησί μας ο υπουργοπάνος Καμμένος, για να παρακολουθήσει φάση της άσκησης «Παρμενίων 2016» στο Μάναγρο Βολισσού, με σχέδιο κατάληψης – ανακατάληψης νησίδας. Αλλά, μετά την άσκηση έφυγε αμέσως όπως ήρθε (πετώντας…), σαν… κυνηγημένος. Δεν πέρασε καθόλου από την πόλη μας, ούτε συναντήθηκε με τον δήμαρχο και τους φορείς, ως είθισται όταν ένας υπουργός επισκέπτεται μιαν επαρχιακή πόλη. Γιατί άραγε; Τι φοβόταν ο… δημοφιλέστατος εθνοσωτήρ; Μήπως οι αγανακτισμένοι από την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες Χιώτες τον κάνουν… ομελέτα, όπως τον έκαναν πέρυσι οι Έλληνες της Κω; Αγγελική – πρώην ψηφοφόρος των κομμάτων που κατέστρεψαν την Ελλάδα και νυν (και αεί…) της Χρυσής Αυγής Χίος (ΥΓ): Τα θερμά μου συγχαρητήρια στη μαχητική ιστοσελίδα σας, που δεν είναι «αθηνοκεντρική», αλλά αναδεικνύει τα προβλήματα όλων των περιοχών της Ελλάδος!https://ethnikismos.net/2016/10/08/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CF%89-%CE%B7%CF%81%CE%B8/

 18. Στο τέλος είπες άνθρωπε το σωστό….να μάθουν όχι μόνο τα παιδιά αλλά κ ό λ ο ι οι ρέμπελοι την πίστη μας μπας κ γίνουν άνθρωποι για να καταλάβουν τι θα πεί ελευθερία κ πατρίδα κ να τα διεκδικήσουν. Παράλληλα με δαύτους όμως πρέπει κ εμείς να κάνουμε ε ν τ α τ ι κ ά μαθήματα διότι καθημερινά αποδεικνύουμε πως έχουμε μείνει μετεξεταστέοι. Αυτός ο πόλεμος θα νικηθεί μόνο με ένα απο τα όπλα μας ….τον πολιτισμό μας Ο ΟΠΟΊΟΣ ΠΗΓΆΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΜΑΣ.

 19. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» (ΑΓΟΡΑΚΙΑ) ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ

  Ένα ακόμα συμβάν σεξουαλικής κακοποίησης με θύτη «προσφυγάκι» και θύματα «προσφυγόπουλα», έλαβε χώρα αυτή τη φορά στην Λέρο. Το 33χρονο «προσφυγάκι» συνελήφθη διότι παρενόχλησε δύο αγοράκια την ώρα που κολυμπούσαν στη θάλασσα, στις εγκαταστάσεις του hot spot του νησιού Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του από το Λιμεναρχείο Λέρου, ο 33χρονος ασέλγησε σε δύο ανήλικα «προσφυγόπουλα» (αγοράκια), πριν από μερικές ημέρες, την ώρα που κολυμπούσαν στη θάλασσα, στις εγκαταστάσεις του hot spot του νησιού. Η καταγγελία εις βάρος του έγινε από τους γονείς των ανήλικων παιδιών. Έλληνες γονείς, προσέξτε τα παιδιά σας σαν τα μάτια σας! Οι καιροί είναι πολύ πονηροί…

 20. Αλλού τα κακαρίσματα, κι αλλού γεννούν οι κότες! Κρεμάλες προαναγγέλλουν κάθε τόσο οι αβροδίαιτοι γόνοι των υπουργών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που το παίζουν… επαναστάτες («φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες»), αλλά κρεμάλες δε φαίνονται στον ορίζοντα. Όλο λάδι, λάδι, κι από… τηγανίτες τίποτα, είναι τα συντρόφια… Αντίθετα, τις έστησαν αλλοδαποί στην πλατεία Κλαυθμώνος και κρέμασαν έναν δικό τους, για αρχή! Έτσι, δύο αλλοδαποί, ένας 35χρονος Πολωνός και ένας 52χρονος Ουκρανός κρέμασαν αλλοδαπό στην πλατεία Κλαυθμώνος το απόγευμα του Σαββάτου! Περί του συμβάντος, ένας πολίτης τηλεφώνησε στην αστυνομία στις 19:25 το απόγευμα του Σαββάτου και ενημέρωσε για την ύπαρξη ενός κρεμασμένου άντρα στην πλατεία δίπλα ακριβώς από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών. Όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν μπροστά σ’ έναν κρεμασμένο άνδρα, ενώ οι άλλοι δύο αλλοδαποί βρίσκονταν εκεί κοντά σε κατάσταση μέθης, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας κρεμάστηκε μόνος του κι αυτοί προσπάθησαν να τον ξεκρεμάσουν. Σύμφωνα όμως με τα όσα είπε ο μάρτυρας που κάλεσε την αστυνομία, προηγήθηκε διαπληκτισμός των δύο προαναφερομένων με το θύμα (του οποίου η ταυτότητα είναι άγνωστη…), που είχε ως αποτέλεσμα να στήσουν μια αυτοσχέδια θηλιά σ’ ένα δέντρο και να τον κρεμάσουν! Ωστόσο, σύμφωνα με κάποια άλλη μαρτυρία, και οι τρεις –θύτες και θύμα- ήταν μεθυσμένοι και πως οι δυο κρέμασαν το θύμα στο δέντρο με τη συγκατάθεσή του, για πλάκα, αλλά μετά δεν μπορούσαν να τον ξεκρεμάσουν! Όπως κι αν έχει το πράγμα, τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν στην χώρα για πρώτη φορά, δείγμα ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο…

 21. «Όπως φροντίζουν τα προσφυγόπουλα να φροντίσουν και την Μυρτώ»

  Έχουν παρέλθει περισσότερα από 4 έτη από την σεξουαλική επίθεση του πακιστανικού κτήνους κατά της νεαρής Μυρτούς στην Πάρο, ωστόσο εξακολουθούν να συνεχίζονται τα μαρτύρια και ο γολγοθάς για την Μυρτώ και την οικογένεια της. Αυτή την στιγμή η Μυρτώ βρίσκεται στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα. «Το κράτος είναι ανύπαρκτο» λέει η κα Μαρία Κοτρώτσου, μητέρα της Μυρτούς. «Δυστυχώς δεν μας βοηθάει κανείς. Η Μυρτώ έζησε και το κράτος αυτό δεν μπορεί να το παραβλέπει. Όπως φροντίζουν τα προσφυγόπουλα που έχουν ανάγκη οφείλουν να φροντίσουν και την Μυρτώ. Αν μη τι άλλο ισότητα». Η αξιοπρεπής κυρία Κοτρώτσου απαιτεί όσα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα για κάθε κράτος, η περίθαλψη δηλαδή και η προτεραιότητα των νόμιμων πολιτών του. Αναδυκνείει επίσης την παράνοια της εποχής μας, άνθρωποι δηλαδή που εισήλθαν παράνομα στην Πατρίδα μας να απολαμβάνουν την θαλπωρή και την φροντίδα ενός ολόκληρου κράτους, να απολαμβάνουν δομές που οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν την τύχη να διαθέτουν στους χαλεπούς καιρούς μας. Επιπλέον, η κυρία Κοτρώτσου χρειάζεται χρήματα και προσπαθεί να συντηρήσει την όλη κατάσταση από ένα μικρό επίδομα που της δίνει το κράτος. Μολονότι οι κοινοποιήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο για οικονομική βοήθεια στη Μυρτώ ήταν στην κυριολεξία χιλιάδες, δεν υπήρξε και το ανάλογο ενδιαφέρον, αφού λίγοι ήταν αυτοί που φτάσανε σε τράπεζα για να βάλουν χρήματα στο λογαριασμό. Αξιοσημείωτο είναι ότι θα χρειαστεί ένα ασανσέρ, ράμπα και άλλες προσαρμογές προκειμένου το σπίτι της οικογένειας να γίνει λειτουργικό για ένα άτομο με αναπηρία όπως η Μυρτώ.

 22. Σαρώνει η ηπατίτιδα Α στα στρατόπεδα προσφύγων του Κιλκίς καθώς άλλα τέσσερα κρούσματα της νόσου καταγράφηκαν σε παιδιά και εφήβους του Κέντρου Φιλοξενίας του νομού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων το τελευταίο δίμηνο σε 21! Πλέον υπάρχουν φόβοι για επιδημία σε όλη την Μακεδονία καθώς σήμερα ήταν η ημέρα που τα παιδιά των προσφύγων θα πήγαιναν να φοιτήσουν στα ελληνικά σχολεία και προκαλούνται ερωτήματα αν έχουν ληφθεί οι απαραίτητες ενέργειες από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς σχετικά με την εμβολιαστική κάλυψη των προσφύγων. Άλλωστε και οι γονείς που αντιδρούν σε όλη την Ελλάδα αυτό το αίτημα έχουν, να μάθουν αν τα παιδιά έχουν εμβολιαστεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ