Όχι άλλες διχαστικές δηλώσεις – Συνεργασία θέλουμε & ειλικρινή διάθεση εξεύρεσης λύσης

41
387

Όχι άλλες διχαστικές δηλώσεις – Συνεργασία θέλουμε & ειλικρινή διάθεση εξεύρεσης λύσης

«Δεν υπάρχει το κράτος της Κω, της Χίου, του κάθε Δήμου, αυτές είναι αντιλήψεις της εποχής της φεουδαρχίας. Υπάρχει το κράτος που δουλεύει ως σύνολο. Άρα θα πρέπει να βρεθούν χώροι» δήλωσε ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας  σε Αθηναϊκά ΜΜΕ, προκαλώντας τη νέα οξεία αντίδραση του δημάρχου Κω.

«Να του πούμε ότι στην Κω υπάρχουν  Έλληνες  πολίτες, που ο ίδιος μαζί με τον κ. Μουζάλα, τους έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους», του απάντησε.

Προχώρησε όμως κι ένα βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο «ότι η κυβέρνηση έχει συνάψει μυστικές συμφωνίες και έχει αναλάβει απαράδεκτες δεσμεύσεις, ερήμην τους αλλά και ερήμην της Βουλής». Ξέφυγε, βέβαια και λίγο (θέλουμε να πιστεύουμε όχι ηθελημένα)  ανακαλύπτοντας   τοπικούς  ‘’εφιάλτες’’: «Συνυπεύθυνοι μαζί με την κυβέρνηση σε αυτή την εξέλιξη είναι και οι σύγχρονοι αλλά ελάχιστοι τοπικοί ‘’εφιάλτες’’, που είναι πλέον δακτυλοδεικτούμενοι για το ρόλο που έπαιξαν».

H όξυνση και ο πιθανός νέος κύκλος διαμαρτυριών, διχαστικών δηλώσεων και κινήσεων, ή πολύ περισσότερο θερμών «επεισοδίων» θα είναι καταστροφικός για τον τόπο μας και τη βασική οικονομία του που είναι ο τουρισμός.

Θα  συμφωνήσουμε απόλυτα με τις γενικές επισημάνσεις του δημοτικού συμβούλου Νίκου Κανταρζή «στην κρίση ο πολίτης απαιτεί σύνθεση και όχι αποδόμηση, μετατρέποντας την οργή σε οργάνωση… κι όποιος δεν το καταλαβαίνει ‘δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει’».

Δεν θα πούμε άκριτα ότι και οι δύο πλευρές όπως εκφράστηκαν παραπάνω είναι λάθος ή σωστές. Σίγουρα όμως είναι  ανώφελες και αναποτελεσματικές ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Η κυβέρνηση δείχνει να επαναλαμβάνει την ίδια λογική και πρακτική με τον όλο χειρισμό του θέματος του  hot spot. KAMIA προσπάθεια συνεννόησης με τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία. Η μόνη θετική κίνηση μέχρι τώρα ήταν η πρωτοβουλία των τριών κυβερνητικών βουλευτών  να καλέσουν τις τοπικές αρχές και τους φορείς στο ΕΒΕΔ, σε μια ειλικρινή προσπάθεια εξεύρεσης λύσης ( την οποία στη συνέχεια τορπίλισε ο κ. Καμμένος με το ελικόπτερο και τα «καουμποϊλίκια» του, δείχνοντας  Σελβέρι αρχικά και στη συνέχεια την 148, «ετσιθελικά» με τα  ΜΑΤ,  ρίχνοντας μπόλικο  λάδι στη φωτιά…)

Οι εμμονές δεν βοηθάνε πουθενά και  κανέναν. Για παράδειγμα το βασικό επιχείρημα να γίνει στην Κω το hot spot ήταν οι καθημερινές  αυξημένες αφίξεις στο νησί εκείνο το διάστημα. Τώρα, όμως (με την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας) τα πράγματα και οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Θα μπορούσε το προαναχωρησιακό κέντρο κράτησης να γίνει σε άλλο νησί  και να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι (μην ξεχνάμε υπήρχε νησί, όχι αμιγώς τουριστικό, που η αυτοδιοίκησή του ήθελε μια τέτοια δομή για την στήριξη της τοπικής οικονομίας).

Ο δήμαρχος, από την άλλη,  αντί να «δακτυλοδείχνει» κάποιους… καλύτερα θα ήταν να τους προσκαλέσει ανοιχτά (όπως πολύ ορθά έκανε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου) και να συζητήσουν ήρεμα και διεξοδικά  τα ζητήματα που «καίνε» την τοπική κοινωνία (για να μην πούμε ότι έπρεπε να ζητούσε ο ίδιος έγκαιρα –όταν πρωτό»σκασε» το θέμα-συνάντηση με Τόσκα και Μουζάλα για να μάθει από πρώτο χέρι τι σκοπεύουν να κάνουν και να κινηθεί έξυπνα και διπλωματικά). Αλλά, το να οδηγηθούμε σε νέο αδιέξοδο και συγκρουσιακές λογικές ή πρακτικές χωρίς να προηγηθεί έστω η παραμικρή κουβέντα-ενημέρωση, ε, πάει πολύ ρε παιδιά (κυβερνητικά  και  τοπικά).

Λύσεις υπάρχουν και εναλλακτικές μπορεί να βρεθούν . Διάθεση για συνεργασία και συνεννόηση δεν φαίνεται να υπάρχει  κι εκεί είναι ίσως το μεγαλύτερο  μας πρόβλημα.

41 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιάννη, όλα τα στελέχη του ΣφΥΡΙΖΑ να περάσετε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΨΥΧΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.

  Θα απολαύσουν την αριστερή αλληλεγγύη στις εγκαταστάσεις που θυμίζουν στρατόπεδα των Ναζί όλοι αυτοί οι ανίκανοι που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΟΜΕΣ ή ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ… όπως βάφτισαν την τρόικα – θεσμούς, τα μνημόνια – συμφωνία ελάφρυνσης και την περικοπή των συντάξεων αναδιάρθρωση…

 2. ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΌ ΚΕΝΤΡΟ - ΦΥΛΑΚΗ ΛΑΘΡΟ. Η Επέκταση του Hot spot ΈΡΓΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ... για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο Πυλί.

  ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ γίνεται τύπου ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ και όσοι περισσέψουν θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο νησί… Θα κλέβουν για να φάνε, θα ορμάνε σε γυναίκες και θα στήσουν σκηνές στο πάρκο απέναντι από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, δηλαδή ΑΚΤΗ-ΝΕΡΟ-ΤΡΙΤΩΝ. Θα καταλάβει η εξαπατηθήσα από τον ΣφΥΡΙΖΑ πρόεδρος των ξενοδόχων και τα ζωντανά του ΕΒΕΔ;;;;;;

 3. Στο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΨΥΧΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΜΚΟ, όλα αυτά τα ΚΟΡΑΚΙΑ για το παραδάκι της Ευρώπης και Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ....

  ΟΜΩΣ για την οικονομική καταστροφή του νησιού και του τουρισμού της Κω ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ-ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η ανύπαρκτη κυβέρνηση που τους κάλεσε και με το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ μας κατέστρεψε, με τους ΦΌΡΟΥΣ, ΦΟΡΟΥΣ, ΦΟΡΟΥΣ, τον ΕΝΦΙΑ και με ΦΠΑ 24% ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ… Μας έκαναν να παραμιλάμε ψάχνοντας και κλέβοντας, ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για να μην πληρώσουμε τα αριστερά κοράκια μέχρι να πάνε στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ. Στο τέλος ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΕΝΕΖΟΥΈΛΑ και οι πεινασμένοι πολίτες θα κάνουν ντου στα καταστήματα τροφίμων…

 4. Ο αριθμός των ΛΑΘΡΟ που φιλοξενούν στο στρατόπεδο 148 ξεπέρασε τους 2.100, κάθε μέρα απειλούν με επεισόδια, φωτιές και εξεγέρσεις...

  Με τόσους που έχουν μαζευτεί σε ένα χώρο για 1.000 άτομα γρήγορα θα θυμίζει Κάπτεν Ηλίας και με τα πρώτα επεισόδια θα γίνουμε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ. Τότε θα χαθεί και το 2017.

 5. Κομπλεξικέ ΚΑΜΑΤΕΡΕ, στραβώσου τώρα τι κατάφερες με το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ του ΣφΥΡΙΖΑ η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ… Γκρεμίσατε ότι κτίζαμε 40 χρόνια.

  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ 15 ΡΕΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ… Τώρα θα πληρώσουν όλοι, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 150 ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ που δουλεύουν τρις μέρες την εβδομάδα. Θα πεινάσουν όλοι και δεν θα συμπληρώσουν τα ένσημα για ανεργία. Πληρώνουμε τώρα την ανύπαρκτη κυβέρνηση, τους μ@αλάκες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους και τα Κάπτεν Ηλίας, τις ανεξέλεγκτες ΜΚΟ που σε συνεργασία με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ μας γέμισαν ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΣΥΡΙΟΥΣ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ… Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων κατέστρεψε μεν τον τουρισμό των νησιών και την Ελλάδα αλλά οι αλληλέγγυοι των ΜΚΟ του ΣφΥΡΙΖΑ για το παραδάκι της Ευρώπης έχουν κάνει χοντρό κομπόδεμα…

 6. Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩ, ετοιμάζεται να φτιάξει ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ…

  Ετοιμάζεσαι κομπλεξικέ βολευτή (λόγω και των 150 σταυρών που έπαιρνες σαν υποψήφιος «Δήμαρχος;;;») να καταστρέψεις εντελώς τον τουρισμό … Πληρώνουμε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων ΤΑΣΙΑΣ-ΣφΥΡΙΖΑ που κατέστρεψε ότι τα νησιά μας έκτιζαν σαράντα χρόνια, με τις ηλίθιες επιλογές τους, προσκαλούσαν σαν ΚΡΑΧΤΗΣ τους ΛΑΘΡΟ να έρθουν στην Ελλάδα «της αριστερής αλληλεγγύης τύπου Κάπτεν Ηλίας , Μόριας, Χίου, Ελληνικό, Ιδωμένης», προσκαλώντας τους να έρθουν ελεύθερα κατά χιλιάδες… Τώρα ετοιμάζεται ο ….ΨΗΛΟΣ να καταστρέψει ότι απέμεινε από τον Τουρισμό και την οικονομία της Κω…..

 7. Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩ, ετοιμάζεται να φτιάξει ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ…

  Μετά την αναστήλωση θα είναι ένα πρώτο δείγμα του πως θα λύσει το προσφυγικό κατά το ΣφΥΡΙΖΑ με τις χιλιάδες ΛΑΘΡΟ που θα έρθουν στα εκατοντάδες ακατοίκητα χωριά σε όλη την Ελλάδα με σχολεία, μαγαζιά και χωράφια που θα τους παραχωρηθεί για μόνιμη παραμονή και ΤΖΑΜΙΑ….

 8. Καλό Σαββατοκύριακο Ένα μπάνιο στα ΘΕΡΜΑ θα σας ξεκουράσει και στις σκέψεις και τις πράξεις σας Και σεις οι πολιτικοί αφήστε τις μπαρούφες και φτιάξτε τα Θερμά το δώρο της Φύσης που το αγνοείτε

 9. Γιάννη είσαι άδικος με τον Μουζάλα και την κυβέρνηση όταν λες ότι δεν έδειξε διάθεση συνεργασίας. Θα σου θυμίσω μόνο ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κάλεσε το Μητροπολίτη και το Δήμαρχο σε συνάντηση στην Αθήνα. Καλά κάνεις και κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση αφού δε τη γουστάρεις αλλά να είσαι δίκαιος. Οχι να λες «Ξέφυγε, βέβαια και λίγο (θέλουμε να πιστεύουμε όχι ηθελημένα) ανακαλύπτοντας τοπικούς ‘’εφιάλτες’» για τον Κυρίτση. Σαν δημοσιογράφος θα πρεπε να γνωρίζεις ότι στο γραπτό λόγο δεν υπάρχει το «ξέφυγε». Αν στέκει μια δικαιολογία στον προφορικό στο γραπτό δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό. Εντέλει λυπάμαι, δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που υπάρχει στην Κω, κρίμα

 10. ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.» Θα σου θυμίσω μόνο ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κάλεσε το Μητροπολίτη και το Δήμαρχο σε συνάντηση στην Αθήνα». Δηλαδή σαν να λέμε επειδή ο Κυρίτσης κάλεσε πέρσι τον Πρόεδρο της Κοινότητας και τον Παπά του χωριού δεν έπρεπε να κάνει λαϊκή συνέλευση. Πόσο δε μάλλον να έκανε εγκαταστάσεις στο χωριό χωρίς να είχε ενημερώσει κανέναν… σώπα ρε φίλε , είπαμε να είσαι κομματικός αλλά όχι κι έτσι.

 11. δεν ξέρω τι λες για εγκατατσάσεις κλπ αλλά ξέρω όπως κι εσύ ότι ο Κυρίτσης πρότεινε 10 θέσεις για hot spot και μετά απ αυτό βγάζει ανακοινώσεις για να κοροϊδεύει το κόσμο που δε σκέφτεται

 12. σε ερημονησια και να τους ταιζουν εκει,να γλυτωσουμε απο την καταστροφη.

  • Γιάννη, ο τεμπέλης της ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ που το πρωί παίζει με τον μικρό του στην παιδική χαρά παπαρολογεί.

   Όλα τα παρακάτω σχόλιο είναι αντιγραφή από το site της φασιστικής συμμορίας και πιστεύει ότι υπάρχουν ζώα που θα τα διαβάσουν.

 13. η επίσκεψη Ομπαμα είχε σαφείς στόχους που αφορούν στην οικονομία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.

  Οι συντονισμένες δηλώσεις Ερντογάν-Ράμα και οι οξυμένες τουρκικές προκλήσεις που ακολούθησαν δείχνουν ότι τα «δώρα» του Ομπάμα προς τους Δαναούς ήσαν μάλλον πικρά. Η αγωνία που καταγράφεται στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας και οι προφανείς ψυχολογικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Πρωθυπουργός είναι χαρακτηριστικές των αδιεξόδων στα οποία έχουν περιέλθει πολιτική και πολιτειακή ηγεσία. Προ των προφανών αδιεξόδων και με την δεδηλωμένη απόφαση του κ. Τσίπρα να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές σε περίπτωση μη συμφωνίας με τους εκβιαστές τοκογλύφους, αποτελεί καθήκον των δύο ανδρών να απευθυνθούν στον Ελληνικό Λαό και να κάνουν γνωστές το ποιες προτάσεις κόμισε ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος.

 14. η επίσκεψη Ομπαμα είχε σαφείς στόχους που αφορούν στην οικονομία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. 2

  Από ποιους έχει βρεθεί να εξαρτάται το μέλλον της Ελλάδος και του Έθνους; Πολιτικούς που έχουν αφήσει την διεθνή πολιτική σε δημοσιογράφους προπαγανδιστές του αμερικανικού παράγοντα, υπαλλήλους γερμανικών εταιριών και εμμονικούς ιδεοληπτικούς «Αριστερούς» και σαφώς παράφρονες «Δεξιούς». Η ανάρρηση στην εξουσία ριζοσπαστών πολιτικών αυθεντικών ή μη, δίνει ελπίδες στους έχοντες συνείδηση. Δεν δίνει όμως λύσεις στον λαό που έχει διδαχθεί να σκέπτεται ως «πολίτης» και «καταναλωτής» αλλά όχι ως Έλληνας. Το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν η έλευση των δυνάμεων αυτών στο προσκήνιο της πολιτικής και της Ιστορίας θα αντιστρέψει την πορεία που έχουν καθορίσει οι παγκοσμιοποιητές ή θα επισπεύσει και ολοκληρώσει τις διαδικασίες που έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται στην καθημερινότητα, υλοποιώντας εφιαλτικά σενάρια μιας ζωής–φυλακής και ανθρώπων-σκλάβων.

 15. Οι Εθνικιστές είναι αυτοί που αποτελούν την τελευταία γραμμή αντιστάσεως του Έθνους.

  Ένα είναι βέβαιον. Με τις υπάρχουσες ηγεσίες το μέλλον της χώρας και του Έθνους είναι προδιαγεγραμμένο και όσο περνά ο καιρός θα εκφυλίζεται μαζί με τις ηγεσίες του. Το Έθνος διαθέτει ακόμη δυνάμεις εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας. Λείπει η ηγεσία η οποία με συγκρότηση, ρεαλισμό και ευψυχία θα οδηγήσει την χώρα έξω και μακριά από την στενωπό του παλαιοκομματισμού, της υποκρισίας, του φόβου και της προδοσίας. Η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται στυγνά κομμουνιστική ως προς την ιδιοκτησία, την παιδεία και την θρησκεία, και γελοιωδώς αμερικανόδουλη ως προς τα εθνικά ζητήματα. Πλέον δεν έχει ερείσματα στον λαό. Η Δεξιά της ΝΔ και των ΑΝΕΛ αποδείχθηκε υποκριτική και λίγη.

 16. Οι Εθνικιστές είναι αυτοί που αποτελούν την τελευταία γραμμή αντιστάσεως του Έθνους. 2

  Τα προβλήματα του Ελληνισμού δεν είναι τωρινά, δεν είναι αποκλειστικά συνδεδεμένα με τα μνημόνια, είναι συγκεκριμένα και διαχρονικά. Η Ελλάδα συνεχώς κάνει βήματα προς τα πίσω. Οι ελιγμοί Κοτζιά στο Κυπριακό ήταν ίσως το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι μπορεί να περιμένει κανείς στο εξής: φυγή προς αποφυγήν των χείριστων εκδοχών. Οι γύρω μας λαοί επεκτείνονται και αποθρασύνονται βλέποντας τις ελλαδικές ηγεσίες να πισωπατούν και τους Έλληνες να συρρικνώνονται ως κακόμοιροι, όχι χαρακτήρες του θεάτρου Σκιών, Καραγκιόζηδες και Χατζηαβάτηδες, ούτε καν σκώληκες, αλλά σκύβαλα.

 17. Ένταση και επεισόδια στην πορεία λαθρομεταναστών από τη Μόρια και αλληλέγγυων

  Μεγάλη ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν κατά την πορεία περίπου 200 αλλοδαπών από τη Μόρια και αλληλέγγυων στο λιμάνι της Μυτιλήνης, στη Λέσβο, όταν επιχείρησαν να εισβάλλουν στον περιφραγμένο χώρο των λιμενικών εγκαταστάσεων.
  Στην πορεία συμμετείχαν λαθρομετανάστες που διαμαρτύρονται για τον πολύμηνο εγκλωβισμό τους στις εγκαταστάσεις του hot spot, καθώς και μέλη ΜΚΟ από διάφορες χώρες της Ευρώπης.
  Η φήμη του θανάτου της γυναίκας που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σοβαρά εγκαύματα από τη φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας προχθές Πέμπτη βράδυ, μαζικοποίησε τη πορεία λαθρομεταναστών στους δρόμους της Μυτιλήνης. Ας σημειωθεί ότι, πηγές του υπουργείου Υγείας διέψευσαν την πληροφορία για το θάνατο της γυναίκας που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

 18. Ο Μουζάλας και οι λοιποί συριζαίοι σχεδιάζουν να αποδώσουν την ελληνική «ιθαγένεια» σε όλους τους λαθρομετανάστες, προσδοκώντας σε καταστροφικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, ο Μουζάλας είπε:
  «Η ιθαγένεια είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα. Η πολιτική της κυβέρνησης για την ιθαγένεια δεν θα κριθεί από το σε ποιο υπουργείο είναι, θα κριθεί από το πόσο αντικειμενικοί θα είναι οι όροι κάτω από τους οποίους θα δίνεται η ιθαγένεια. Και αυτή τη στιγμή στη χώρα μας πάσχουμε από αυτό. Θα πρέπει να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο, να εφαρμοστεί ένα νομοθετικό πλαίσιο αντίστοιχο με τη Γαλλία και τη Γερμανία, που είναι αντικειμενικό, έχει μια νομική αντικειμενικότητα»

 19. Βεβαίως, πίσω από την επίκληση του παραδείγματος της Γαλλίας και της Γερμανίας, υπάρχουν οι εκατόμβες των νεκρών των ισλαμικών τρομοκρατικών χτυπημάτων, που ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ «ενσωματωμένων» λαθρομεταναστών και «προσφύγων». Αυτό είναι το όραμα του Μουζάλα και των συριζαίων; Να κάνουν την Ελλάδα ένα Ισλαμικό Χαλιφάτο, που οι πραγματικοί Έλληνες θα τρομοκρατούνται από ισλαμιστές, τζιχαντιστές «Έλληνες» πολιτογραφημένους για να εισπράττουν ψήφους τα αποκόμματα της παγκοσμιοποίησης, η ΝΔ και ο Σύριζα;
  Εμείς, απλώς να θυμίσουμε ότι η Ελληνική Ιθαγένεια δεν γίνεται να δοθεί με ένα διοικητικό έγγραφο, αφού ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!

 20. Την απόρριψη του πακέτου προτάσεων της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος στη Χίο αποφάσισε με τις ψήφους της πλειοψηφούσας παράταξης και της μείζονος αντιπολίτευσης, το δημοτικό συμβούλιο Χίου.
  Το δημοτικό συμβούλιο, στην έκτακτη συνεδρίαση της Κυριακής, 27 Νοεμβρίου 2016:
  Είπε «όχι» στην δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον πρώην ΧΑΔΑ
  Οχι στην λειτουργία του κέντρου Μερσινιδίου,
  Επέμεινε στην άμεση εκκένωση της Σούδας και στον απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών από το νησί.
  Περαιτέρω δε καλείται η κυβέρνηση να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το hot spot της ΒΙΑΛ, για το οποίο η ίδια αποκλειστικά ευθύνεται, να βελτιωθούν οι συνθήκες φιλοξενίας και να ασκείται έλεγχος και αστυνόμευση στις εγκαταστάσεις και εκτός αυτών.

 21. Η πατρίδα μας η Ελλάδα, εισήλθε επίσημα πλέον σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και αυτό επιβάλλει να χρησιμοποιήσω την λέξη ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ, που την χρησιμοποιούμε για πολύ σοβαρές ανακοινώσεις.
  Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα είναι γεγονότα αχαρακτήριστα.
  Δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική, καμία σχέση με οικονομία και δεν ακολουθούν κανένα κανόνα διεθνών συνθηκών και διεθνούς δικαίου.
  Αν τα εξετάσουμε με την λογική, παρακολουθούμε μία ακατανόητη τρέλα, που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική σκηνή. Επειδή όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε πως όλοι τους σε Διεθνές επίπεδο τρελάθηκαν και δεν ξέρουν τι κάνουν, όλα δείχνουν , πως τα συμβαίνοντα στην χώρα, γίνονται για την ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ καταστροφή μας.

 22. Και άλλες χώρες χρεοκόπησαν, αλλά σε λίγο καιρό επανήλθαν, ανέκαμψαν και το ξεπέρασαν. Αυτά όμως, που δεν γίνονται τυχαία στην χώρα, δείχνουν πως προσπαθούν, ώστε αυτή η χρεοκοπία της χώρας όταν ανακοινωθεί, να είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. Αυτό δείχνει το γενικό “στέγνωμα” της χώρας που επιχειρείται, με την αρπαγή όλων των ταμειακών αποθεμάτων, όπου και αν αυτά ευρίσκονται.
  Αυτή η πορεία της χώρας, που αργά ή γρήγορα θα κατέληγε στην ΑΒΥΣΣΟ, ξεκίνησε την 23η Απριλίου του 2010 που ανακοινώθηκε η προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ. Για να γίνει αυτό τότε αποδεκτό και “νόμιμο”, διογκώθηκε εντελώς παράνομα το εξωτερικό χρέος, καθώς και το έλλειμμα πληρωμών από την ΕΛΣΤΑΤ, αποδεικνύοντας και στον πλέον ηλίθιο, την μεθόδευση και τον δόλο που υπήρξε, κατά των συμφερόντων της Ελλάδος.

 23. Την απόρριψη του πακέτου προτάσεων της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος στη Χίο αποφάσισε με τις ψήφους της πλειοψηφούσας παράταξης και της μείζονος αντιπολίτευσης, το δημοτικό συμβούλιο Χίου.
  Το δημοτικό συμβούλιο, στην έκτακτη συνεδρίαση της Κυριακής, 27 Νοεμβρίου 2016:
  Είπε «όχι» στην δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον πρώην ΧΑΔΑ
  Οχι στην λειτουργία του κέντρου Μερσινιδίου,
  Επέμεινε στην άμεση εκκένωση της Σούδας και στον απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών από το νησί.
  Περαιτέρω δε καλείται η κυβέρνηση να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το hot spot της ΒΙΑΛ, για το οποίο η ίδια αποκλειστικά ευθύνεται, να βελτιωθούν οι συνθήκες φιλοξενίας και να ασκείται έλεγχος και αστυνόμευση στις εγκαταστάσεις και εκτός αυτών.

 24. Όλες οι Κυβερνήσεις λοιπόν από τότε μέχρι σήμερα, δέχονται συνειδητά και την μεθόδευση και τον δόλο και με τις ενέργειες τους οδηγούν την χώρα προς την ΑΒΥΣΣΟ.
  Μην σας ξεγελούν πως με τα λόγια αναγνωρίζουν την μεθόδευση και τον δόλο και κατηγορούν τους προηγούμενους, διότι με τα έργα τους ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και συνεχίζουν και αυτοί να οδηγούν την χώρα στην ΑΒΥΣΣΟ.
  Η απόξειξη είναι πως δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να ανακουφίσουν οικονομικά την Ελλάδα, ενώ με πραξικοπηματικό τρόπο μαζεύουν όλα τα ταμειακά αποθέματα της χώρας, “στραγγίζοντας” και τον τελευταίο οικονομικό πόρο.

 25. Αυτό το οικονομικό “στράγγισμα”, δεν θα το έκανε καμία κυβέρνηση που ενδιαφέρεται για τον λαό της, για ένα απλό λόγο. Το διεθνές δίκαιο και ο καταστατικός χάρτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, δίνει το δικαίωμα σε μία χώρα που αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση, να κάνει για κάποιο χρονικό διάστημα παύση πληρωμών εξωτερικών χρεών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση. Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση του πλανήτη τον τελευταίο αιώνα, με στοιχεία διεθνών οργανισμών και των γιατρών του κόσμου.
  Οποιαδήποτε Κυβέρνηση στον κόσμο θα το χρησιμοποιούσε αυτό για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική της κρίση. Αλλά όπως είδατε, αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες”, όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για τον λαό, αλλά διά στόματος ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη είπαν: “εμείς θα πληρώσουμε στο ακέραιο αυτά που χρωστάμε” χωρίς βέβαια να τους ενδιαφέρει αν το χρέος είναι παράνομο, ειδεχθές και απεχθές.

 26. Αυτοί όμως θα το πληρώσουν, αφήνοντας τον λαό να πεινάει και να ζει στους δρόμους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά “στραγγίζουν” και όλα τα αποθέματα του κράτους, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ και αυτοί που δεν έχουν πεινάσει μέχρι σήμερα.
  Να θυμάστε πως πριν από τις εκλογές είχα γράψει, πως αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες” δεν έρχονται για να σώσουν την Ελλάδα, αλλά για να μας δώσουν την “χαριστική βολή”.
  ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.
  Πρέπει να τελειώνει αυτή η ΑΠΑΤΗ με την καραμέλα του “Δεν έχει η Ελλάδα χρήματα”. Η Ελλάδα έχει χρήματα και το γνωρίζουν όλοι, εκτός φυσικά από τους Έλληνες, που ακούν και διαβάζουν, ότι “σερβίρουν” οι διεθνείς και οι ντόπιοι “παπαγάλοι”. Ακούστε λοιπόν ποιά είναι η αλήθεια.

 27. Το σημερινό ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της “χρεοκοπημένης” Ελλάδας, είναι περί τα 120 δις ευρώ τον χρόνο. Δηλαδή περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα και προέρχονται περισσότερο από τους έμμεσους καθημερινούς φόρους. Από τα καύσιμα που είναι 1 ευρώ ανά λίτρο, από τα τσιγάρα που είναι 2 ευρώ ανά πακέτο, από το 18% κατά μέσο όρο ΦΠΑ σε όλες τις ημερήσιες συναλλαγές εντός Ελλάδος, από τις εισαγωγές που γίνονται σε όλα τα τελωνεία της χώρας, από τις ποινές που εξαγοράζονται σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, από τους φόρους στα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τον τζόγο και αυτά είναι καθημερινά έσοδα. Υπάρχουν φυσικά και οι μηνιαίοι άμεσοι φόροι. Όλα αυτά είναι περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα.
  Όλα τα σημερινά έξοδα του Ελληνικού δημοσίου σε μισθούς, συντάξεις, προνοιακά και οικογενειακά επιδόματα, υγεία, παιδεία και άμυνα, δεν ξεπερνούν τα 2.5 δις ευρώ τον μήνα. Όπως καταλαβαίνετε περισσεύουν και 7.5 δις ευρώ τον μήνα. ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;

 28. αυτή είναι η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” που δημιούργησαν και εκεί μέσα ρίχνουν όλο το Ελληνικό ΑΕΠ, αφού όλα τα Δημόσια ταμεία, με αυτόν τον λογαριασμό συνδέονται. Και αφού από αυτόν τον λογαριασμό δεν διενεργείται καμία άλλη πληρωμή, για να μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί, οι συντάξεις και τα άμεσα έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου, αναγκαζόμαστε να ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ.
  Δηλαδή τα δικά μας 10 δις κάθε μήνα, τα δίνουμε στα παράνομα και απεχθή χρέη και για τους μισθούς τις συντάξεις και τα τρέχοντα έξοδα του κράτους, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ.
  Γι’ αυτό και όσο υπάρχει αυτή η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”, όσο περισσότερα πληρώνουμε, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΟΝΟΜΑΣΤΕ. Γι’ αυτό και εκτοξεύτηκε το χρέος από το 110% στο 180% του ΑΕΠ.
  Αυτός είναι και ο λόγος, που ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι, ούτε “Μογγόλοι”, δεν έδωσαν, ούτε και θα δώσουν ποτέ στην Ελλάδα ένα ευρώ, γιατί ότι ποσόν μπεί στον λογαριασμό “Ελληνικό Δημόσιο” (EΔ) ΧΑΝΕΤΑΙ. Γι’ αυτό και γύρισαν από την Ρωσία με άδεια χέρια, γιατί οι Ρώσοι δεν δίνουν λεφτά που θα χαθούν μέσα σε “μαύρες τρύπες”.

 29. Τους προηγούμενους της Σαμαροβενιζελικής συγκυβέρνησης, τους λέγαμε “Γερμανοτσολιάδες” επειδή τα έδιναν όλα αδιαμαρτύρητα στους Γερμανούς. Αυτοί της νέας συγκυβέρνησης είναι “Αμερικανοτσολιάδες” που παρουσιάστηκαν στην αρχή ως “αντιστεκόμενοι”, ενώ όπως όλα αποδεικνύουν, είναι και αυτοί πλήρως συνεργαζόμενοι, πάνω στην κατεύθυνση της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ της χώρας.
  Η διαφορά τους από τους προηγούμενους, είναι πως αυτοί δεν “εργάζονται” για τα συμφέροντα της Γερμανικής ολιγαρχίας, αλλά υπηρετούν τα συμφέροντα του Σόρος και των Αμερικανών ολιγαρχών.
  Το σίγουρο λοιπόν είναι, πως ούτε αυτοί υπηρετούν το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού, γι’ αυτό, αντί να ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου από τον ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”, επιλέγουν να “ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ” όλα τα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, από όπου υπάρχει Ελληνικό χρήμα και να τα μεταφέρουν στην ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, που συνδέεται με τον λογαριασμό της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”.

 30. Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση και είναι πρακτικά χρεοκοπημένη, αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει σε τίποτα τους Ευρωπαίους εταίρους, που αντιθέτως κερδίζουν πολλά χρήματα από την χρεοκοπία μας. Αυτό βέβαια επιτυγχάνεται με την πλήρη συνεργασία των Ελληνικών Κυβερνήσεων, από το 2009 μέχρι και σήμερα.
  Ό λόγος είναι βασικά ένας. Διότι δεν χρεοκοπούν οι τράπεζες. Γι’ αυτό οι τράπεζες στηρίζονται από την Ε.Ε. και έχουν καρπωθεί το μεγαλύτερος μέρος των χρημάτων που έχουν έρθει στην Ελλάδα.Χρεοκοπεί λοιπόν το Ελληνικό Δημόσιο και οι Έλληνες, αλλά όχι οι ιδιωτικές τράπεζες.
  Για τον λόγο αυτό, δώθηκε μόλις τώρα στις τράπεζες από την ΕΚΤ 1,5 δις ευρώ, για να μη υπάρξει “Graccident” καμίας τράπεζας, από την αυξανόμενη διαρροή καταθέσεων στο εξωτερικό. Βλέπετε όσοι γνωρίζουν τι θα γίνει βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Όχι για να μην χαθούν, γιατί οι τράπεζες δεν πρόκειται να κλείσουν, ούτε να χρεοκοπήσουν, αλλά για να μην “κουρευτούν”, καθότι το “κούρεμα” είναι αναπόφευκτο. Το ποσοστό μπορείτε να το υπολογίσετε γιατί αν το πω θα τρομάξετε.

 31. Το σχέδιο λοιπόν της ΕΠΙΣΗΜΗΣ πτώχευσης της Ελλάδος, αλλά όχι των τραπεζών, οδηγείται στην τελική του φάση. Λέω “ΕΠΙΣΗΜΗΣ”, διότι σε κατάστασης σιωπηλής πτώχευσης, βρισκόμαστε από τον Ιούλιο του 2012.
  Σε αυτή τη φάση πρέπει να ανακοινωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η πτώχευση και η στάση πληρωμών του Δημοσίου, και γι’ αυτό το λόγο το Δημόσιο “στραγγίζεται” τώρα εντελώς. H Κυβέρνηση ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τους πάντες να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ τα ταμειακά ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΆ τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, που σημειωτέον ο λογαριασμός αυτός, συνδέεται με την “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”.
  Η χώρα εισήλθε σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και αυτό δεν αφορά τις ιδιωτικές τράπεζες που θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται , αλλά αφορά όλο το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και όλους τους αυτοδιοίκητους οργανισμούς και υπηρεσίες, που αυτήν την στιγμή τους αρπάζουν τα ταμειακά αποθέματα και ως συνέπεια θα νεκρωθούν οι λειτουργίες τους.

 32. Ή θα επικρατήσει η επιδίωξη των Αμερικανών και η Ελλάδα θα πτωχεύσει εντός του ευρώ, ή θα αναζητηθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ έναλλακτικό νόμισμα, που αυτό αποτελεί επιδίωξη των Γερμανών, αφού δεν θέλουν η Ελλάδα να πτωχεύσει μέσα στο ευρώ, για να αποφύγουν τυχόν χρηματοοικονομικό ρίσκο για την υπόλοιπη Ευρώπη.
  Είπαμε πως ο σκοπός είναι να πτωχεύσει η Ελλάδα, χωρίς αυτό να επηρεάσει κανέναν άλλον.
  Το τραπεζικό σύστημα ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να επηρεαστεί, γιατί θα συνεχιστεί κανονικά η ρευστότητά του, αλλά για να μην υπάρξει κανένα ρίσκο για την Ευρωζώνη, πρέπει η Ελλάδα με τον πλάγιο τρόπο του εναλλακτικού νομίσματος, να βγεί από το ευρώ.
  Εκτιμώ πως θα το επιχειρήσουν με τρόπο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ, διότι θα πουν πως η χώρα έχει “στεγνώσει” από ευρώ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις και το δεχθούμε, τότε πέτυχαν τον σκοπό τους, αφού η χρεοκοπία μας δεν θα επηρεάσει ούτε το τραπεζικό σύστημα, αλλά ούτε την Ευρωζώνη.

 33. Στο σημείο που βρίσκονται σήμερα τα πράγματα, δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση συμβιβαστικής λύσης. Ή θα σωθεί η Ελλάδα και θα βουλιάξει το ΔΝΤ και η Ευρώπη, ή θα βουλιάξει η Ελλάδα για να σωθούν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες.
  Μία Ελληνική και πατριωτική Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, θα ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ όλες τις πληρωμές ΤΟΚΟ-ΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ, που γίνονται μέσω του ειδικού λογαριασμού της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”, επικαλούμενη την ανθρωπιστική κρίση της χώρας και μέχρι να ολοκληρωθεί ο λογιστικός έλεγχος του κράτους, ώστε να δούμε αν χρωστάμε και τι πρέπει να πληρώσουμε.
  Κάτι τέτοιο φυσικά ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αλλά όχι τους κερδοσκόπους δανειστές μας.
  Η Κυβέρνηση όμως ενεργεί για να σώσει το ΔΝΤ την ΕΚΤ και τους ξένους τραπεζίτες, αλλά όχι την Ελλάδα. Αυτοί βέβαια προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα, γιατί με το υποχρεωτικό και το “εθελοντικό” άρπαγμα των ταμειακών αποθεμάτων, έβαλαν την χώρα στην “ΕΝΤΑΤΙΚΗ”.
  O ξαφνικός θάνατος της χώρας δεν είναι μακριά, αλλά ένα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ.

 34. Καμία Κυβέρνηση, δεν θα ήθελε να είναι Κυβέρνηση, εκείνη την στιγμή. Εκτιμώ λοιπόν πως θα αναζητηθεί επειγόντως μία συλλογική Κυβέρνηση, που θα την ονομάσουν Κυβέρνηση “ειδικού σκοπού”, ή Κυβέρνηση “σωτηρίας” ή ακόμα μπορεί να προκηρύξουν ξαφνικές εκλογές, για να φτιάξουν “Οικουμενική” Κυβέρνηση.
  Αλλά αυτό το βάρος της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ χρεοκοπίας, για το οποίο έχουν “δουλέψει” σιωπηλά και μεθοδικά, όλες οι Κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα, αποκλείεται να το φορτωθεί μόνη της η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
  Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής Αρθρογράφος ΜΜΕ

 35. Έγγραφο του ΓΕΕΘΑ που έχει διανεμηθεί μέσω Γενικών Επιτελείων αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας που έχει δημιουργηθεί στα hot spots και στις περιοχές που βρίσκονται γύρω απ΄ αυτά. Τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο που αποκαλύπτει το Militaire.gr μεταδίδουν μια εικόνα που δημιουργεί πολύ μεγάλα ερωτήματα.
  Τι αναφέρεται στο έγγραφο που έχει προκαλέσει αίσθηση:
  • Γίνεται λόγος για “αύξηση της εγκληματικότητας σε περιοχές όπου λειτουργούν κέντρα φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών.
  • Για την ασφάλεια των στελεχών όπως ανφέρεται, κρίνεται σκόπιμη η λήψη “παθητικών μέτρων προστασίας για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων”.
  Τα μέτρα που προτείνονται είναι:
  • Να αποφεύγουν να κυκλοφορούν πεζή κατά μόνας.
  • Να προτιμούν πολυσύχναστες οδούς.
  • Να αποφεύγουν να φέρουν τιμαλφή αντικείμενα, καθώς και μεγάλα χρηματικά ποσά.

 36. • Να ενημερώνουν τις οικογένειές τους για το που πάνε και που βρίσκονται.
  • Να έχουν στις ταχείες κλήσεις του κινητού τους το τηλέφωνο του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.
  • Να βρίσκονται σε εγρήγορση για την περίπτωση που κάποιος τους παρακολουθήσει κι αν αυτο συμβεί να σπεύσουν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.
  Τα μέτρα που προτείνονται παραπέμπουν σε …κατάσταση έκτακτης ανάγκης!http://www.militaire.gr/%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8C-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-hot-spot-%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF/

 37. Τι Τσίπρας, τι ΓΑΠ, τι ΣαμαροΒενιζέλοι, τι Κυριάκος, τι Εβραίος Σημίτης, λέει ο Λαός. 1

  Όλοι αυτοί ενδιαφέρονται για τα Μνημόνια, το ΧΡΕΟΣ, τις Αξιολογήσεις, τις Μεταρρυθμίσεις, τα προαπαιτούμενα, τον Κόφτη, τα δάνεια που τα χρεώνουν στο Λαό, και τις υποχωρήσεις στους Εβραίους δανειστές Κοσμοκράτορες.
  Μία είναι η λύση, μονομερή ενέργεια διαγραφής του παράνομου χρέους, (ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ), αλλά δεν τολμούν οι πολιτικοί δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Υπάρχει νόμιμο χρέος, και παράνομο χρέος, αυτό που δημιούργησε η ΕΛ.ΣΤΑΤ. του Γεωργίου του ΓΑΠ.
  Ο Κυριάκος φωνάζει «μεταρρυθμίσεις».
  Οι μεταρρυθμίσεις της Τρόϊκα των δανειστών είναι τα κάτεργα του Λαού. Ότι τους ζητάνε τα «παιδιά για τα θελήματα» της Ε.Ε. του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι εφιάλτες πολιτικοί λένε ΝΑΙ.

 38. Τι Τσίπρας, τι ΓΑΠ, τι ΣαμαροΒενιζέλοι, τι Κυριάκος, τι Εβραίος Σημίτης, λέει ο Λαός. 2

  Και ο Τσίπρας και ο Κυριάκος, και οι άλλοι.
  Ψηφίζουν τα πρόβατα της Βουλής!
  Τελικά οι Έλληνες στην χρεοκοπία!!!
  Για το Λαό μόνο φτώχεια και στερήσεις.
  Αν πείς για τα Εθνικά θέματα;;; Πάρε ότι θέλεις παλιατζή! Αυτή είναι οι πολιτική τους.
  Ακούν Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση και πέφτουν στα τέσσερα, προσκυνώντας τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Ακούνε ΝΑΤΟ και τρέμουν.
  Ακούν τα παιδάκια για τα θελήματα της Ε.Ε.- (Τουρκιστί τσογλάνια)- του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα ονομάζουν ΘΕΣΜΟΥΣ!
  Ακούν ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ και γονατίζουν προσκυνώντας μπροστά της τα φουστάνια της……………..
  Ακούν Νέα Τάξη, ή Νέα εποχή, και παθαίνουν ψυχολογική κατάρρευση!

 39. Τι Τσίπρας, τι ΓΑΠ, τι ΣαμαροΒενιζέλοι, τι Κυριάκος, τι Εβραίος Σημίτης, λέει ο Λαός. 3

  Ακούν ΣΟΡΟΣ και παθαίνουν επιχείλιο έρπη.
  Ακούν τα Τουρκιστί «Τσογλάνια» της Ε.Ε. και παθαίνουν καρδιακό επεισόδιο.
  Ακούν ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τους πέφτουν τα παντελόνια.
  Ακούν ΔΝΤ & ΕΚΤ και παθαίνουν εγκεφαλικό.
  Ο Νόαμ Τσόμσκι λέει: Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΔΝΤ & Ε.Ε. με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδος.
  Απόδειξη;;; βλέπε χρεοκοπία, λαθρομετανάστες, και διαμελισμό από Σουλτάνο.
  Με Σιωνιστικές ΜΚΟ, και Σιωνιστές «Αλληλέγγυους» οι πολιτικοί υποδέχονται τους εισβολείς εχθρούς-( το στρατό σωτηρίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας)- χωρίς να σκεφθούν το αύριο της Ελλάδος.

 40. Τι Τσίπρας, τι ΓΑΠ, τι ΣαμαροΒενιζέλοι, τι Κυριάκος, τι Εβραίος Σημίτης, λέει ο Λαός. 4

  Φιλοξενία είναι για 5 άτομα, όχι για 5 εκατομμύρια!!!
  Όλοι οι προδότες πολιτικοί, υπηρέτες του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι για την εξουσία, και το χρήμα από τα δάνεια!!!
  Για το Λαό Χρέος και Μνημόνια………….
  ΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ!!!!!

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
  Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ