ΒΙΝΤΕΟ: Φυγάδευσαν τον Μουζάλα για να φύγει από τη Χίο… Αστυνομικός διευθυντής σε πολίτη: «Πρόσεξε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος»

3
644

Με μηνύματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής στο μεταναστευτικό αλλά και προσωπικά κατά του ίδιου, συνοδεύτηκε η αναχώρηση του Γιάννη Μουζάλα, το βράδυ της Πέμπτης από τη Χίο για την Αθήνα.

Συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Χαλκειούς, όπου είναι εγκατεστημένο το hotspot, και όχι μόνο, κατέλαβαν την αίθουσα αναχωρήσεων, υψώνοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του ίδιου ζητώντας την παραίτησή του.

Η ένταση που δημιουργήθηκε ανάγκασε την Αστυνομία να φυγαδεύσει τον Υπουργό από άλλη είσοδο του Αεροδρομίου, οδηγώντας τον στα γραφεία της Ασφάλειας του Αερολιμένα Χίου, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ και παρέμεινε μέχρι την αναχώρησή του.

Ερωτώμενος πάντως για το γεγονός των συνεχών κινητοποιήσεων στο Χαλκειός, εκεί όπου την τελευταία εβδομάδα επιχειρείται η επέκταση της ΒΙ.ΑΛ. ο Υπουργός έδειξε συμπάθεια λέγοντας ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα τα οποία θα προσπαθήσει να επιλύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ε

πηγή: politischios

Αστυνομικός διευθυντής σε πολίτη: «Πρόσεξε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος»

Με περίεργο τρόπο αντέδρασε ο αστυνομικός διευθυντής Χίου σε πολίτες που αντιδρούν στον επιχειρούμενο από χθες διπλασιασμό της χωρητικότητας της μοναδικής δομής διαμονής προσφύγων και μεταναστών στη ΒΙΑΛ. Οπως φαίνεται από το βίντεο του politischios, ο αστυνομικός διευθυντής μιλάει ανοιχτά σε διαδηλωτή με την υπόμνηση της επαγγελματικής του ιδιότητας ως δημοσίου υπαλλήλου! «Πρόσεχε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος!», του λέει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο Λαος αντιδρα στις ναζιστικες μεθοδους του φασιστα Μουζαλα. _____ Αντισταση Στους Φασιστες Συριζαιους_____

  2. Στο πρώτο βίντεο στο 1:13 εμφανίζεται πάνω δεξιά (i) από το youtube.com…’βοηθήστε στη μετάφραση του βίντεο’…χαχαχαχα… άντε ρε παιδιά, ας βρεθεί κάποιος να συμβάλει στη μετάφραση (στα Αγγλικά) που ζητάει το youtube.com!! 😉😉😉

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ