Δύναμη Αλλαγής: Πόσα χρόνια χρειάζεται ο κ.Νικηταράς για να τελειώσει την ανακαίνιση του 3ου Δημοτικού Σχολείου

24
6092

ΘΕΜΑ: ‘’ Πόσα χρόνια χρειάζεται ο κ.Νικηταράς για να τελειώσει την ανακαίνιση του 3ου Δημοτικού Σχολείου.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

΄΄ Εδώ και τρία χρόνια, η δημοτική αρχή του κ.Νικηταρά δεν μπορεί να ολοκληρώσει τις διαδικασίες ανακαίνισης του κτιρίου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω. Η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί την επιτομή της ανικανότητας και της ανεπάρκειας της.

Χρειάζεται να υπενθυμίσουμε τις διαβεβαιώσεις τους προς τους γονείς ότι σήμερα ή αύριο τελειώνει ή τις διαβεβαιώσεις που δίνονταν ότι στην έναρξη της σχολικής χρονιάς το Σεπτέμβριο του 2023 θα ήταν έτοιμο το σχολείο και θα λειτουργούσε;

Σε ένα μήνα από τώρα αρχίζει μια νέα σχολική χρονιά και είμαστε όλοι στο ίδιο έργο θεατές.

Βαρύτατα εκτεθειμένη, η δημοτική αρχή του κ.Νικηταρά έχει επιλέξει να μην απαντά πλέον ούτε στην αγωνία και στα ερωτήματα που εκφράζουν οι γονείς των παιδιών του σχολείου.

Η δικαιολογία που προβάλλουν είναι ότι τους καθυστερούν οι προσφυγές και οι ενστάσεις εργολάβων.

Αυτές βέβαια πάντα υπήρχαν, σε όλα τα έργα. Εδώ όμως έχουμε τρία χαμένα χρόνια.

Το χειρότερο πλέον είναι ότι οι ιδιοκτήτες του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται προσωρινά εδώ και δύο χρόνια το 3ο Δημοτικό Σχολείο, ζητούν πίσω το κτίριο με ορατό τον κίνδυνο, ένα μόλις μήνα και λιγότερο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, να μην έχει στέγη ( έστω και προσωρινή ) το σχολείο.

Το ερώτημα είναι: πόσα χρόνια χρειάζεται ο κ.Νικηταράς για να τελειώσει το έργο της ανακαίνισης του 3ου Δημοτικού Σχολείου;

Γιατί ο ‘’κακός’’ Κυρίτσης ολοκλήρωσε την ολική  ανακατασκευή ( και όχι ανακαίνιση)  τριών σχολείων που είχαν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές στο σεισμό του Ιουλίου του 2017, σε χρόνο-ρεκόρ.

Ακόμα και να δεχτεί κανείς τη δικαιολογία για προσφυγές εργολάβων, για ποιο λόγο δεν ενεργοποιήθηκε η δημοτική αρχή για να νοικιάσει κτίριο για την προσωρινή στέγαση του σχολείου;’’

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριοι της δυναμης αλλαγής,γιατί δεν τα βάζετε με την περφερεια;Μην φθείρεται την αντιπολίτευση σας. Να την κάνετε σωστά.Συμβουλη.Μην παίρνετε το μέρος της περιφερειας,γιατι θα χάσετε και τους δικούς ψηφοφόρους.

    • Σίγουρα βλακακο κέρδισες ψήφους για το δήμαρχο τώρα.Ακριβως τέτοιοι σαν εσένα είναι στη δημοτική αρχή,άσχετοι και χωρίς φαντασία.

  2. Απαράδεκτη δημοτική αρχή ψέματα και μόνο ψέματα φτάσαμε τέλη Αυγούστου και σε λίγο δεν υπάρχει σχολείο να στεγάσει τα παιδιά μας και από ότι ακούγεται θα μεταφερθεί σε άλλο σχολείο η θα γίνονται απογεύματα τα μαθήματα η θα κάνουν μια εβδομάδα πρωί μια εβδομάδα απόγευμα και φυσικά τα παιδιά θα μείνουν χωρίς δραστηριότητες φροντιστήριο αγγλικών που κάνουν και δεν υπάρχει μια παράταση και να μην ξεχάσετε να βγείτε φωτογραφίες στους αγιασμούς ξέρετε σε αυτό είστε πρώτοι

    • ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ @@@ΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΒΟΥΤΟ.ΖΩΝΤΑΝ.Α

  3. Ηλία αλλαξτε το ονομα της δύναμης αλλαγής.Θυμίζει άσχημες εποχές επί κυριτση.Εαν συνεχίσετε τις ίδιες τακτικές,καλύτερα να μην συνεχίσετε.

    • Ανησυχείς μπάρμπα μην χάσεις το λαχείο που μας έκατσε τον Νικηταρά;Είσαι καλύτερα τώρα από ότι Ήσουνα με το Κυριτση;Να τον χαίρεσαι λοιπόν.Απολαυσε το δήμαρχο και το νησί όπως το έχει κάνει.

  4. Ακομα και τα παιδια του δημοτικου βλεπουν την ανικανοτητα τους!
    Μα ομως οσα και να λενε τωρα… οι δυσαρεστημενοι που τους ψηφισαν… πιστεψτε με… δεν τους ακουμπαει τιποτα!!
    Απολαυστε λοιπον την ψηφο που δωσατε σε αυτους που δεν τους ενδιαφερει καθολου το νησι!
    Αν τους ενδιεφερε….. ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!!!

  5. Τελικά τίποτα δε μένει κρυφό στις μικρές κοινωνίες!!! Ξέρετε γιατί πήραμε φυτά, λουλούδια και ανθοστήλες χιλιάδων ευρώ με ανάθεση εκτός Κω??? Έεεε? Ξέρετε????

  6. Εσείς πουθεναδες της Δύναμης Αλλαγής τι κάνατε τόσα χρόνια? Απολύτως τίποτα..συνεχίζετε να κάνετε διαφήμιση στο δήμαρχο…

    • Απλή ενημέρωση.Ο δήμαρχος Νικηταράς είναι δήμαρχος τα τελευταία 5 χρόνια.Βρηκε όπως ο ίδιος είπε γεμάτα ταμεία και όλα τακτοποιημένα οικονομικά.Τον βγάλαμε επειδή ,παρόλο τον μεγάλο σεισμό,το μεγάλο πρόβλημα που δημιούργησε το προσφυγικό,έκανε έργα ο Κυριτσης αλλά θέλαμε τον καλό άνθρωπο που μας πλάσαραν κάποιες επαγγελματικές ομάδες και το κατεστημένο του νησιού για δικούς τους λόγους και τσιμπήσαμε.ΤΩΡΑ εσυ μας λες να μην κρίνουμε τον δήμαρχο αλλά τον προηγούμενο .Τι να πω;Όλα καλά στο σπίτι;

    • ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! Ο ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ?

    • Αντωνακη σταματα να υποστηριζεις εναν ψευτη γινεσαι το ιδιο γελοιος με αυτον. 2024 και ακομη υπαρχουν αμνοεριφια που τρωνε το σανο.

  7. Ακομη μια φορα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ειναι στο στοχαστρο των κομματικων παραταξεων προς οφελος τους. Ερωτηση λοιπον προς κυριο Κυριτση γιατι εσεις βλεπωντας τα χαλια του πινοκιο (Νικηταρα) δεν πηρατε θεση σαν αντιπολιτευση που νοιαζετε για το καλο του τοπου?
    Παρα μονο εφ’οσων εφτασε η κατασταση στο ναδιρ δειξατε ΄ενδιαφερον΄? Αφησατε τους γονεις εμας τα παιδια μας να παλευουμε μονοι μας εδω και 3 χρονια. Αλλα και στη ζουγκλα ετσι κανουν οι γυπες, αλλοι κανουν τη δουλεια, τρεχουν , και στο τελος οι γυπες τρωνε τζαμπα. Ειστε ολοι για γελια και για κλαματα.

    • Σωστος,ο Κυριτσης φταίει.Έπρεπε να αναλάβει να το φτιάξει μόνος του και να μην περιμένει τον δήμαρχο.Τι άλλο θα διαβάσουμε Θεέ μου.

    • Η περιπτωση σου…χρηζει ιατρικης η ψυχιατρικης παρακολουθησης?

  8. Ρε παιδιά, μια ερώτηση έκανε ο κατα φαντασίαν δήμαρχος,
    πόσα χρόνια χρειάζεται;
    απαντήστε παρακαλώ, 1, 2 3; 4 μισυ, 5 και 1/4, τρια διακόσσα;
    και μετα δικαιολογείστε την άποψή σας.
    τα άλλα τί τα θέτε;

  9. μολις δοσει λεφτα ο χατζημαρκος θα φτιαχτει το αζιλο. μεχρι τοτε ας ειναι καλα η οικογενεια χατζηνικολαου.

  10. Ένταξη 6 χρόνια είναι η φοίτηση στο δημοτικό.Κάποιο χρόνο θα πάνε εκεί τα παιδιά.Τι φωνάζετε;

  11. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  12. εμαθα απο σοβαρο ατομο οτι ο εργολαβος κυρηχτηκε εκπτωτος απο αλλο εργο και εχουν σταματησει ολα τα εργα του. Ο δημος προσεφυγε στο υπουργειο και αναμενει απαντηση. αρα το εργο θα συνεχιστει σε ενα μηνα περιπου και θα τελειωσει σε εξι μηνες.
    μεχρι τοτε το τριτο θα στεγαστει μαλλον στο τεταρτο .

  13. Το Αζιλο θα τελειώσει μόνο αν βρεθούμε ξανά υπό Ιταλική κατοχή!!! Βλέπετε, την εποχή των Ελληνικών διοικήσεων το νησί έχει να δείξει μόνο φθορές και καταστροφές!!! Ευτυχώς που πέρασαν οι Ιταλοί και έφτιαξαν το νησί!!! Ύδρευση, ρυμοτομία, αποχετευτικό, κτηματολόγιο….και πόσα άλλα έργα που ακόμα χρησιμοποιούνται γιατί είμαστε ανίκανοι να βελτιώσουμε ή να κατασκευάσουμε νέα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ