Επεμβατικός καρδιολόγος Α. Νταλιάνης: Από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί έως τον 11ο του 22 έχουμε αύξηση θανάτων 552% παιδιών από 5-15 ετών!

28
5845

Αργύρης Νταλιάνης: Επεμβατικός καρδιολόγος πατέρας 5 παιδιών.

Από το Νέο Αργύρι Ευρυτανίας από ιερατική υπερπολύτεκνη οικογένεια αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης (ο πατέρας του π. Στέφανος Νταλιάνης στο Λοιμωδών ήταν βοηθός και διάδοχος του Αγίου Ευμενίου Σαρειδάκη)..
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών (1989-1995), υπηρέτησε  στο Σώµα Υγειονοµικού του Ελληνικού Στρατού ως οπλίτης
ιατρός στην Άρτα και την Κοµοτηνή και εν συνεχεία διορίστηκε ως Αγροτικός ιατρός στην ορεινή
περιοχή της Μεσσηνίας στο Αγροτικό Ιατρείο Αµπελιώνας και στο Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας.
Ακολούθησαν 2 χρόνια ειδίκευσης στην Παθολογία στο Νοσοκοµείο Τζάνειο στον Πειραιά
(1998-2000), 2 χρόνια έρευνας στην πειραµατική καρδιολογία κατά τα οποία ολοκλήρωσε τη ∆ιδακτορική του ∆ιατριβή σχετικά µε τη µηχανική υποβοήθηση της καρδιάς (2000-2002), 4χρόνια ειδίκευσης στην Καρδιολογία στη Θεραπευτική Κλινική του Πανεπιστηµίου Αθηνώνστο Νοσοκοµείο Αλεξάνδρα στην Αθήνα (2002-2006) και 4 χρόνια Εξειδίκευσής στην Επεµβατική Καρδιολογία σε Ελλάδα (Νοσοκοµείο Αλεξάνδρα, 2006-2007) και Βέλγιο (OLVCardiovascular Centre Aalst, 2007-2010).
Εν συνεχεία εργάστηκε ως Επεµβατικός Καρδιολόγος, Επιστηµονικός Συνεργάτης της Γ΄
Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστηµίου Αθηνών (2010-2013), Ελεύθερος Επαγγελµατίας

Καρδιολόγος στην Αγία Παρασκευή Αθηνών (2012-2013) και Επιµελητής (Consultant) Επεµβατι-
κής Καρδιολογίας στην Αγγλία στο Νοσοκοµείο St Georges NHS Trust στο Λονδίνο (2013-2014).
Επέστρεψε από την Αγγλία το ∆εκέµβριο του 2014 εν µέσω κρίσης, µε µόνο κίνητρο
την αγάπη για την Πατρίδα και την Οικογένεια και την πεποίθηση της αρτιότερης πνευµατικής καλλιέργειας των παιδιών του στην Ελληνορθόδοξη παράδοσή µας, εδώ, στην πλούσια από αξίες,
ιστορία, πνεύµα και πίστη Ελλάδα µας.
Από την επιστροφή του έως σήµερα υπηρετεί ως Επεµβατικός Καρδιολόγος στη Θεραπευτική Κλινική
του Πανεπιστηµίου Αθηνών στο Νοσοκοµείο Αλεξάνδρα.
Πέραν της επιστηµονικής δραστηριότητας, έχει συµµετάσχει συστηµατικά τα τελευταία 20 χρόνια σε πάρα πολλά κοινωνικά έργα αγάπης και προσφοράς

 

(Και γιατί δεν λένε πόσοι από τους καθημερινούς «ξαφνικούς» θανάτους ήταν εμβολιασμένοι και με πόσες δόσεις; Αν ήταν ανεμβολίαστοι θα το έλεγαν; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ ΒΟΥΚΙΝΟ!!!)

 

28 ΣΧΟΛΙΑ

    • … και μόνο το πλούσιο σε προβολή βιογραφικό του παραπέμπει σε υποψήφιο πολιτευτή. Σε μια μεγάλη κοινότητα όπως η ΕΕ και ταλαιπωρημένη από τον ίδιο τον καταστροφικό ϊό, επόμενο δεν είναι η αύξηση και των θανάτων έστω και εμβολιασμενων που δεν ανταποκρίθηκαν στην ανοσοποιηση?

      • περίμενε στην σειρά να κάνεις και την 5η, 6η, 7η, και όσες ακόμα δόσεις σου πεί ο Βασιλακόπουλος και η Ματίνα με τον Τσιόδρα. Ελπίζω εσύ να ανταποκρίθηκες στην ανοσοποίηση. Ρε τί άλλο θα λέτε για να πείσετε τον εαυτό σας ότι δεν κάνατε μ@….κία που εμβολιαστήκατε; Και μου αρέσει πού έβγαλες πότισμα ότι θα πολιτευτεί.

        • … είσαστε 2-3 χαχά άτομα που κάνουν επίθεση στους εμβολιασμενους και κατ’επεκταση στην ίδια την λαίλαπα του ϊού. Χωρίς εμβόλια θα είχε εξαφανισθεί ο μισός πληθυσμός. Ευτυχώς που γράφετε και γελάμε μαζί σας. Έχω κάνει τόσα πολλά εμβόλια και όμως εξακολουθώ και ζω και μάλιστα υγειέστατα. Άλλοι φύγανε μπλαμπλάδες σαν εσάς. Αλλά χαζά παιδιά, χαρά γεμάτα.

      • ένας χαζοχριστιανος ειναι για τους μασονους των φαρμακευτικων που δεν παίρνει φακελάκι και δεν ακούει ακριτα τον που δηλ την υπατη αρμοστεια που οταν ανοιξε το μεταναστευτικο ελεγε βαλτε τους όλους μεσα ανοιξαμε και σας περιμενουμε…. χαλαει την πιατσα με τα φακελακια των μ,εγαλογιατρων πνευμα και ηθικη. Μα ελα που υπαρχει και θεος

  1. Δυστυχως εμείς οι ψεκασμενοι αμόρφωτοι χαμηλού επιπέδου φονιαδες και δεν ξέρω τι άλλο μας είχαν χαρακτηρίσει επιβεβαιονομαστε για τις ανησυχίες των σκευασματων αυτών. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    • εσυ ζεις στον κοσμο σου ακομη και μασας τρομολαγνειες και καταστροφολογιες. Τον κερδισαν τον σκοπο τους και τα κλικ τους δηλαδη ζεστα λεφτουδακια απο τις δηθεν εκκωφαντικες ειδησεις..
      Σαν κι εσενα μασησαν κι αλλοι Τραγικε….

  2. Ένταξη άφησε την δουλειά του έξω και ήρθε εδώ να δουλεύει τζάμπα επειδή είναι καλός Χριστιανός.Θα δώσουν μάχη ο Βελόπουλος με τον Κασιδιάρη ποιος θα τον πάρει στο κόμμα του.

    • Εσύ πάντως έχεις μπερδέψει τις βούρτσες, όχι όμως με τις…. . Να σε ενημερώσω γιά κάτι επειδή με αυτά που λες φαίνεται ότι είσαι φανατική κομμουνίστρια και μάλιστα από αυτές που πουλούσαν τον οδηγητή στον δρόμο και τα σπίτια. Κάπου το έχασες γιατί δεν είναι στην κυβέρνηση η Παπαρήγα ούτε ο Κουτσούμπας. Ο Κούλης είναι με την ΝΔ και όχι το ΚΚΕ. Μόνο αριστεροαναρχοκουμμούνια σαν εσένα χαρακτηρίζουν τους πάντες που δεν συμφωνούν μαζί τους χρυσαυγίτες και φασίστες. Ο μεγαλύτερος φασισμός είναι ο δικός σας ορφανό του Στάλιν.

  3. Εσύ ρε Χαζατζαρη εισαι γιατρος του φακελακιου να ουμε και ο Νταλιάνης που είναι ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ολα κεφαλαια δεν ειναι … Οι νομπελιστες οι κορυφαιοι γιατροι απο ολο τον κοσμο που ειπαν προσοχη σε αυτα τα αδοκιμαστα μπολια της νεας τεχνολογιας με τη φονικη ακιδα για να κονομησουν οι φαρμακευτικες και να μειωσουν τον πληθυσμο της γης να μην φαγωθουμε μεταξυ μας σε λιγα χρονια κ πληρωνουμε συνταξεις πεινας που προκαλουν εμβολες εμφραγματα ανακοπες και που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ καθημερινα και ΓΥΡΩ ΜΑΣ δεν ειναι………. Βρε α παενε να δεις αν ερχομαι πουλημενο τομαρι του χρηματος ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ

    • … και μόνο από αυτά που κατάλαβες – καταλαβαίνεις και γράφεις όντως είσαι καμμένος εγκεφαλικά. Άνοιξε τους εγκεφαλικούς σου ορίζοντες, αν μπορείς, και σύνελθε. Όσο για το «πουλημένο τομάρι του χρήματος» έχω τόσα λεφτά οικονομησει από τις μίζες από τα εμβόλια που ψάχνω τρόπο γιατί δεν αντέχω άλλο. Είσαι να μπής στο κόλπο? Όσο για το να πάω να δω αν έρχεσαι, οντως πήγα και σε είδα να έρχεσαι ασθμαινοντας και χ@σμ@ενος. Α ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΟΠΑΝΕ.

      • αυτα που τρεχουν απο το σω… σου τι ειναι? Τη σκ…νιωνεις οτι ερχεται? Εισαι πολυ ανετος με τα 5? παρε και τα αλλα 5 του παπαδακη να τα κανεις 10 οργιο ,,,μοτο

  4. κατ’αρχάς δεν είμαστε 2-3 ανεμβολίαστοι που σας απαντάμε αλλά πολύ περισσότεροι. Δεν σας κάνουμε επίθεση εμείς αλλά από την αρχή του εμβολιασμού εσείς είστε αυτοί που μας βρίζετε και φοβάστε ότι θα σας κολλήσουμε ενώ εσείς μεταδίδετε περισσότερο και νοσείτε χειρότερα όπως παραδέχονται σήμερα οι «ειδικοί» που σας έσπρωξαν να εμβολιστείτε. Αυτοί που πεθαίνουν στις ΜΕΘ είναι ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι σαν εσένα σύμφωνα πάλι με τους ίδιους «ειδικούς» και τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Εσύ γελάς μαζί μας τώρα, αλλά να ξέρεις ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και αυτός δεν θα είσαι εσύ. Σου εύχομαι να συνεχίσεις να ζείς υγιής και να πάς να κάνεις και τα νέα εισπνεόμενα που ανακοίνωσε σήμερα ο Βασιλακόπουλος. Όταν όμως τα σνιφάρεις δεν γίνεται να λές εμάς Ψεκ. Και είμαι περίεργος να δω πότε θα ξυπνήσουν κάτι βόδια σαν εσένα που από ένα ή δύο που σας έλεγαν πρόπερσυ έχετε φτάσει στα 5 και συνεχίζετε. Βέλαξε πρόβατο !!!!

    • Για μετρα εδω στην ΚΩ ποσοι μας αφησαν εμβολιασμενοι και ποσοι δεν ηταν. Και μην ξεχνας οτι στο 30% των εμβολιασμενων δεν ενεργοποιηθηκε το ανοσοποιητικο τους. Και δεν προκειται να βελαξω ΠΟΤΕ. Και δεν εισαστε που γραφετε πανω απο 4-5. Αντε γειααααα…

      • Τι να μετρήσω βρε φασίστα ΦΟΝΙΑ τον ένα που φαγατε επί δύο βδομάδες να τον γυρίζετε και να το μεταγυρίζετε δήθεν να ανασάνει

        έχει 500 θανάτους από τα μπόλια η Κως μέχρι χτες κλαίγαμε τον 68χρονο, τον 60χρονο, τον 58χρονο, τον 50χρονο, τα 25χρονα και τον 36χρονο. Άσε τους άνω των εξήντα που είναι καθημερινά μπαμ και κάτω ‘ολοι με τις αναμνηστικές, οι καρκίνοι έχουν θεριέψει η Κάλυμνος και η Ρόδος τα ίδια και χειρότερα με τις ξαφνικίτιδες νέων όλη η Ελλάδα ΒΟΑ… οι αυτοκτονίες και η απόγνωση στα ύψη. Οι διαλλείψεις η ημιπαραλυσίες κοινών γνωστών μας και έχεις και μουτρα και μιλας ΒΡΕ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΑΦΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Ε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ!!!!!!!!!!!!!!

        • Αλλά δυστυχώς για σένα οι άνθρωποι που λες δεν πέθαναν από εμβολιο.
          Ελπίζω να απαγκστρωθεις μια μέρα από αυτή την εμμονή. Σιγά σιγά θα το πάμε και θα σε βοηθήσουμε.
          Μισό βήμα τη φορά

        • Ο Κουρουμπλής μην ξεχνάς ότι πήγε και έκανε «ΑΥΤΟΨΙΑ» στην πετρελαιοκηλιδα στον Σαρωνικό. Πέρα το ότι πούλησε και αυτός την Μακεδονία. Τέτοιους να έχεις για μπουσουλα. Όσο για αυτούς που έφυγαν από τα μπόλια όπως λες πες μου έναν έναν με τα ιστορικά τους. Άντε βλητο.

  5. προβλημα σας. Τι ασχολειστε ακομη με το εμβολιο? Τι σας καιει? Τι σας πονει?
    Βαφτιζετε νομπελιστες γιατρους που βγαινουν σα σωτηρες και δεν εχετε ιδεα για το τι κρυβουν πισω απο τισ δηλωσεις τους….και κυριωσ αν εχουν ηδη εμβολιαστει κι αυτοι και σας δουλευουν ψιλο γαζι ρεεεεεεεεεεεεεεεε
    Ριξε ενα βελασμα να σε ακουσουμε να μας το μαθεις.
    Τσαπρρρρρρρρρρρρρρρρρ

  6. Γιατί το δελτίο μαιμού νεκρών που έβγαζαν οι μασόνοι σου ήταν νεκροί από covid ή με covid. Και τον ένα που φάγατε να τον γυρίζετε και να τον μεταγυρίζετε επί δύο βδομάδες χωρίς καμία βοήθεια έφραγμα ήταν η αιτία θανάτου του και τους βάζατε σε σακούλες σαν κατεψυγμένα κοτόπουλα να φοβηθεί ο κόσμος και να μπολιαστεί ΦΟΝΙΑΔΕΣ μέχρι τέλους

  7. Εγώ ξέρω ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι ξαφνικοί είναι ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ και με επίσημη λίστα….. βρες μου ΕΝΑΝ ξαφνικό από αυτούς που ξέρουμε εδώ που να μην ήταν???? Και να σου πω και κάτι λαχανντολμά αν έστω και ένας ξαφνικός πανελλαδικά δεν ήταν μπολιασμένος θα το κάνανε πρωτοσελιδο τα κ@λοΠετσωμένα γκε γκε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ