ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Pandrosia: Εντυπωσίασε η παρουσίαση της νέας σειράς περιποίησης προσώπου

3
8706
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε μια εντυπωσιακή και λαμπερή βραδιά στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου D’ Andrea Lagoon στο Μαρμάρι  πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση της νέας σειράς περιποίησης προσώπου από την Pandrosia.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων η κ. Έφη Ανέστη, μία από τις κορυφαίες δημοσιογράφους ομορφιάς.

H με σταθερά βήματα ανερχόμενη οικογενειακή επιχείρηση από την Κω με υπεύθυνη την κ. Κρυσταλλένια Δρόσου με βάση την βιολογική αλόη βέρα στα κτήματα της στην Κω, το νησί του Ιπποκράτη, την οποία χρησιμοποιεί δημιουργώντας μοναδικά μια σειρά φυσικών προϊόντων διατροφής και περιποίησης.

Ένας νέος πιο φυσικός, πιο όμορφος, πιο υγιεινός τρόπος ζωής είναι εδώ. Μια ολοκληρωμένη πρόταση ευζωίας, που ξεκινά από την Κω, το νησί του Ιπποκράτη και απευθύνεται σε όλο τον κόσμο.

Pan όπως το Παν, για την Υγεία, την Ευεξία, την Ομορφιά, την Ευτυχία. Drosia όπως Δροσιά, Φρεσκάδα, Αναγέννηση, Αναζωογόνηση. Όλες εκείνες οι μαγικές ιδιότητες της αλόης, που χαρίζουν στον σύγχρονο άνθρωπο έναν ολιστικό, θαυμαστό, νέο τρόπο ζωής.

Με βάση την κορυφαίας ποιότητας φυσική βιολογική αλόη, τα φυσικά προϊόντα pandrosia αποτελούν σήμερα την ιδανική πρόταση για ΥΓΕΙΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΕΥΖΩΙΑ για εμάς και για όλους εκείνους που αγαπάμε.

pandrosia. Μια οικογενειακή επιχείρηση- μια υγιής, «πράσινη» εταιρία. Η οικογένεια Δρόσου έχει βαθιές ρίζες, στο πανέμορφο νησί της Κω. Ο Παύλος Δρόσος είναι ένας άνθρωπος, που έχει μια ιδιαίτερη, βιωματική σχέση με τη φύση του τόπου του.

«Η pandrosia και εμείς

Ο Ιπποκράτης & ένα θαυματουργό φυτό και η αναζήτηση της καλύτερης ζωής, που ξεκινάει στην Κω.

Σε έναν κόσμο, που μοιάζει να κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αισθανόμαστε συχνά πως πρωταγωνιστούμε σε ταινία, που κινείται σε ρυθμούς fast forward. Γρήγορη επιτυχία, γρήγορη επικοινωνία, γρήγορο φαγητό, γρήγορη και τελικά ελλιπής φροντίδα του εαυτού μας και όλων, όσων αγαπάμε.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι από μας, συνειδητοποιούμε ότι το μυστικό της αληθινής ευζωίας κρύβεται αλλού. Η αναζήτηση του wellbeing αποκτά παγκόσμιες διαστάσεις. Ή αλλιώς, σε απλά ελληνικά, η αναζήτηση της ισορροπίας, της αρμονίας, της υγείας και τελικά της ευτυχίας. Ο Πατέρας της Παγκόσμιας Ιατρικής Ιπποκράτης τα είχε επισημάνει όλα αυτά , χιλιάδες χρόνια πριν, από το πανάρχαιο νησί της Κω.

Γνωρίστε την αλόη

Το «μαγικό φυτό της αθανασίας», με ιστορία, 4.000 χρόνων

Αλόη. Το αρχαιότερο φαρμακευτικό φυτό. Αζτέκοι, Αιγύπτιοι, Έλληνες, Ινδοί, Κινέζοι, Πέρσες χρησιμοποιούσαν το μαγικό φυτό, με τις θαυμαστές ιατρικές ιδιότητες.

Στην Αρχαία Ελλάδα το χρησιμοποιούσαν οι γιατροί στις περισσότερες συνταγές τους. Ο Αριστοτέλης είχε μυήσει τον Μέγα Αλέξανδρο στο μαγικό, θεραπευτικό κόσμο της αλόης. Εκείνος τον συμβούλεψε να καταλάβει το νησί Socotra (στην σημερινή Υεμένη), προκειμένου να εφοδιαστεί με επαρκείς ποσότητες αλόης, που φύτρωναν στο νησί. Έτσι, θα είχε πάντα στη μάχη το αποτελεσματικότερο φαρμακείο πρώτων βοηθειών, για κείνον και τα στρατεύματά του.

Στην Αρχαία Αίγυπτο, θεωρούσαν την αλόη μαγικό ελιξίριο νεότητας. Αρχαίοι μύθοι συνδέουν την αιώνια ομορφιά της Κλεοπάτρας και της Νεφερτίτης, με τις θαυματουργές, καλλυντικές ιδιότητες του φυτού.

Κατά τους νεότερους χρόνους, διάσημοι υπερπόντιοι ταξιδευτές και θαλασσοπόροι όπως ο Χριστόφορος Κολόμβος, ο Μάρκο Πόλο, είχαν πάντα μαζί τους αλόη. Το φυσικό φάρμακο, προκειμένου να καλύπτουν με σχετική ασφάλεια τα ταξίδια τους.

Το όραμά μας

Ευεξία, Yγεία, Oμορφιά για όλους. Αυτό είναι το όραμα, που οδηγεί κάθε μας βήμα. Κι ο τρόπος, για να το επιτύχουμε, βρίσκεται στο δημιουργικό συνδυασμό των θαυματουργών ιδιοτήτων της βιολογικής αλόης με τη σπάνια φυσική κληρονομιά της Κω.

Η αποστολή μας
Να δημιουργήσουμε τους πιο αποτελεσματικούς συνδυασμούς της βιολογικής αλόης που καλλιεργεί η οικογένεια μας και των διάσημων, από την αρχαιότητα και τον Ιπποκράτη, φυτών και βοτάνων της γης της πατρίδας μας, της Κω.»

ΒΙΝΤΕΟ:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα αυτη η μικρή τοπική επιχείρηση να απαξιωνεται απο κάποιους. Είδα στην τοπική τηλεόραση να διαφημίζουν αλοη απο αλλα σημεια της Ελλάδος και οχι τη δικη μας. Κρίμα.

  2. Φίλη Φανή η αλόη δεν είναι κωακη ή κρητική , αλλά να ξέρεις ότι αυτό το φυτό
    καλλιεργείται παντου!!!!Απλά η ομάδα της padrosia την εξέλιξε για διαφορα προϊόντα, η αλόη υπάρχει από την αρχαιότητα !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ