Με την απόφαση της έγκρισης του εμβολίου της Pfizer δύο ανώτατα στελέχη του FDA παραιτήθηκαν

2
583

Με την απόφαση της έγκρισης του εμβολίου της Pfizer δύο ανώτατα στελέχη του FDA παραιτήθηκαν. Τα δυό στελέχη που κατεξοχήν έχουν την ευθύνη της εισήγησης για την έγκριση η μη των εμβολίων.

1.png

Η Marion F. Gruber, PhD είναι Διευθύντρια του Γραφείου Έρευνας και Ελέγχου Εμβολίων (OVRR) στο Κέντρο Αξιολόγησης και Έρευνας Βιολογικών (CBER), Διοίκηση Τροφίμων και Φαρμάκων. Σε αυτή τη θέση, διευθύνει την ανασκόπηση, την παρακολούθηση και την αξιολόγηση των εμβολιίων και ο Phil Krause ο υποδιευθυντής του γραφείου έρευνας και ελέγχου των εμβολίων.

Η ΔρGruber έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κανονιστικό έλεγχο και έγκριση της προληπτικά εμβόλια και συναφή βιολογικά. Έχει δημιουργήσει καθοδήγηση για τη βιομηχανία έγγραφα κρίσιμα για την ανάπτυξη προληπτικών εμβολίων και έχει συμβάλει σε τη θέσπιση κανόνων που επηρεάζουν τη ρύθμιση των κανόνων έγκρισης των εμβολίων.

Δηλαδή τα δυό μέλη του FDA που κατεξοχήν έχουν στην ευθύνη τους την εισήγηση για τις εγκρίσεις των εμβολίων!!!

Ο συνιδρυτής της Γαλλικής Εταιρίας Ιολογίας ο Καθηγητής Jean-Michel Claverie μετά τις παρουσιάσεις που έγιναν στην συνεδρίαση του FDAμε σκοπό την έγκριση του εμβολίου της Pfizerγια τα παιδιά δήλωσε:

1.jpg

To FDA έκανε αυτές τις παρουσιάσεις στοιχείων

Σε κάθε ένα εκατομμύριο εμβολιασμών παιδιών 16 με 17 έχουν προκληθεί για μεν τα κορίτσι 8, για δε τα αγόρια 73 μυοκαρδίτιδες.

2.png

Σε κάθε ένα εκατομμύριο εμβολιασμών παιδιών 16 με 17 έχουν προκληθεί για μεν τα κορίτσι 3, για δε τα αγόρια 93 μυοκαρδίτιδες.

3.png

Αποφεύχθηκαν βάση των όσων αναφέρει το FDA 31 θάνατοι

Όμως, όπως βλέπουμε στις παραπάνω καρτέλες, αλλά οι συσχετιζόμενοι με το εμβόλιο θάνατοι μέχρι την ηλικία των 19 είναι 30

Επιπρόσθετα τα παιδιά με μόνιμες βλάβες 173 και με θρομβώσεις 84βάση των στοιχείων που παραθέτει το σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης των ΗΠΑ VAERS.

Όλο αυτά τα στοιχεία πραγματικά θέτουν σε αμφισβήτηση το ζήτημα, ρίσκου/όφελος που υποστηρίζει το FDAκαι δικαιολογεί και τις παραιτήσεις των δυο ανώτατων στελεχών του.

4.jpg

Στην παραπάνω καρτέλα βλέπουμε και τις διαφορές ανάμεσα στους εμβολιασμούς για τον Covid 19 σε σύγκριση με όλους τους εμβολιασμούς που έχουν εγκριθεί και γίνει εδώ και 30 χρόνια.

πηγή: metrosport.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παραιτήθηκαν λόγω των τύψεων που αισθάνονται ή για να τους πάρουν στον ιδιωτικό τομέα με δεκαπλάσιους μισθούς;

  2. Το άρθρο τα γράφει λες και έφυγαν τρέχοντας δήθεν γιατί διαφωνουσαν και μετά πετάει και αρκετά νούμερα ετσι χωρίς σοβαρές αναλύσεις και χωρίς ουσιαστική πηγή (κάποιος είπε πως κάπου τα παρουσίασε το FDA…) και έτοιμη η ψεκασμένη σούπα.
    Αν διαβάσει βέβαια κάποιος σοβαρά άρθρα θα δει ότι οι δύο τους έπαιξαν μεγάλο ρόλο και στην έκτακτη έγκριση των εμβολίων και στην τελική εγκριση του PFIZER η οποία έγινε 1 μήνα πριν …όχι τώρα. Επίσης, οι δύο τους ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ακόμη σε αντίθεση με ότι λέει το άρθρο. Η μεν πρώτη βγαίνει σε σύνταξη 31 Οκτώβρη, ο άλλος τελειώνει τον Νοεμβρη. Εν τω μεταξύ οι δύο τους δεν έχουν πει τίποτα αρνητικό για την έγκριση παρότι έχουν κάνει παρεμβάσεις όπως πρόσφατη ανακοίνωση που λέει ότι δεν χρειάζεται ακόμη 3η Booster δόση αφού το εμβόλιο δουλεύει καλά (ξέρετε αυτο το εγκεκριμένο που λέτε ότι τους έκανε να φύγουν) και ότι θα πρέπει να δοθεί σε αυτούς που δεν έχουν κάνει καμία δόση. Αλλά που να βρεθεί δημοσιογράφος να κάνει ρεπορτάζ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ