«Αποτελεσματικά και ασφαλή» λέγανε… Νέα έκθεση της Pfizer αποκαλύπτει μέχρι και θανάτους νεογνών!

5
2689
Όπως είχε αποφασιστεί μέσω της δικαστικής οδού δημοσιεύτηκε την 1η Μαρτίου 2022 μια νέα εμπιστευτική έκθεση της Pfizer σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων της, την οποία ήθελε να κρατήσει μυστική επί 75 χρόνια (δείτε σχετική δημοσίευση ΕΔΩ και ΕΔΩ). Η έκθεση απαριθμεί αρκετές εκατοντάδες παρενέργειες ταξινομημένες ανά αλφαβητική σειρά και ανάμεσά τους περιλαμβάνονται ακόμα και θάνατοι νεογνών! Σε αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνονται και 1223 θάνατοι εντός μόνο τριών μηνών μεταξύ των 42.000 αναφορών!
Ολο αυτό το διάστημα η κατασκευάστρια Pfizer, οι Ρυθμιστικές Αρχές Φαρμάκων και οι κυβερνώντες γνώριζαν για τις παρενέργειες, αλλά προτιμούσαν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα και να δημιουργούν αποδιοπομπαίους τράγους. Παράλληλα τέθηκε σε εφαρμογή και ο περιορισμός θεμελιωδών ελευθεριών μέσω της επιβολής του υγειονομικού πιστοποιητικού!

 ΔΕΙΤΕ όλη την έκθεση ΕΔΩ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κι αν βάζοντας μας στον πόλεμο για την Ουκρανία, η Ρωσία αναγνωρίσει την λεγόμενη Βόρεια Κύπρο ( Ψευδοκράτος), ξεκληρίσει τον Ελληνισμό από την Μαριουπολη, την Οδησσό και αλλού (η παρουσία του ξεκινά από τον 4ο π.Χ. αιώνα και βάλε! όποτε μιλάμε για δεύτερη «μικρασιατική» καταστροφή, αν δεν συνυπολογίσουμε την Κύπρο), αν οι Τούρκοι πάρουν μερικά «αμφισβητούμενα » νησιά μας με κόλπα αλά Πούτιν, αν ψοφήσουμε όλοι από τα εμβόλια ή τις ενδονοσοκομειακες λοιμώξεις ή τον Covid-19 ,αν η ακρίβεια και οι αυξήσεις στην ενέργεια φτωχοποιησουν μερικες εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη, αν η Μοναρχία του, αντικαταστήσει πλήρως την…ελεεινή Δημοκρατία κλπ κλπ, ε τότε κόβουμε και τις φλέβες μας για τον Ηγέτη, των Ηγετών, τον Εθνάρχη μας!! ❤❤❤❤

    Λατρεύουμε τον Πλανήτη των (γαλάζιων) Πιθήκων!! ❤❤❤

  2. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά εγώ μετά την δεύτερη δόση κοντευα να σας αποχαιρετήσω . Υπέφερα πολύ και ακόμη υποφέρω λες και περνούσα την αρρώστια του κορονοιου. Θα το σκεφτώ πολύ πριν την τρίτη δόση. Στο νοσοκομείο με καθησυχάσαν πως είναι οι γνωστές συνηθισμένες παρενέργειες. Όλοι βάλαμε στην οικογένεια εμένα με ενόχλησε.

  3. Γι’αυτό σε βάζουν και υπογράφεις. Αποποιούνται κάθε ευθύνης για ότι πάθεις. Κάτι που γίνεται μόνο για χειρουργικές επεμβάσεις.

  4. Τα αμείλικτα στοιχεία της ξαφνικίτιδος θα αρχίσουν σιγά σιγά θέλοντας και μη να τα λάβουν σοβαρά υπόψη οι κύριοι επιστήμονες για όλα τα άλλα πλην των …διαβολίων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ