Ελευθερία Ναρλή: Η πρώτη «καπετάνισσα» που έκανε ποδαρικό στη νέα Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου (ΒΙΝΤΕΟ)

0
2301

Ανακοινώθηκε χθες Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018,  από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής , ο πίνακας εισαγομένων (Πλοιάρχων) στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου  έτους 2018-2019.

Πρόκειται για 70  νέους  σπουδαστές /σπουδάστριες (46 αγόρια-24 κορίτσια) που θα πρέπει να παρουσιαστούν και να  κάνουν την εγγραφή τους το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ποδαρικό έκανε μία όμορφη νεαρή Καλυμνιά η Ελευθερία Ναρλή του Πανορμίτη, που συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα εισαγομένων, από το ΕΠΑΛ Καλύμνου ( Ναυτικού τομέα).

Καλορίζικη λοιπόν.

Η Ελευθερία Ναρλή έκανε ποδαρικό στην ΑΕΝ Καλύμνου(video).

Οι εγγραφές ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, στη νεοσύστατη Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου και ποδαρικό έκανε μία όμορφη νεαρή Καλυμνιά η Ελευθερία Ναρλή του Πανορμίτη, που συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα εισαγομένων, από το ΕΠΑΛ Καλύμνου ( Ναυτικού τομέα)

Ο φακός του  kalymnos-news.gr ήταν εκεί και κατέγραψε την όμορφη αυτή στιγμή, αλλά και όσα είπε η εν δυνάμει πλέον νεαρή καπετάνισσα.

Εμείς απλά να της πούμε καλορίζικη

Να σημειώσουμε ότι  χθες Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018,  ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής , ο πίνακας εισαγομένων (Πλοιάρχων) στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου  έτους 2018-2019.

Πρόκειται για 70  νέους  σπουδαστές /σπουδάστριες (46 αγόρια-24 κορίτσια) που θα πρέπει να παρουσιαστούν και να  κάνουν την εγγραφή τους το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

 

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ