Ryanair: Αλλάξτε πτήση χωρίς χρέωση μέχρι 31 Μαρτίου

0
829

Την επέκταση μηδενικού τέλους αλλαγής πτήσης για όλους τους πελάτες που θα κάνουν κράτηση πριν από τις 31 Μαρτίου 2021, ανακοίνωσε η Ryanair.

Η νούμερο ένα αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης ανακοίνωσε επίσης ότι επιτρέπει επίσης έως και δύο μετακινήσεις ημερομηνίας κράτησης έως τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Υπό το φως των συνεχώς μεταβαλλόμενων περιορισμών που επιφέρει η πανδημία, η Ryanair δίνει στους πελάτες μεγαλύτερη ηρεμία κατά την κράτηση των διακοπών τους για το Πάσχα και το καλοκαίρι του 2021, την εποχή δηλαδή που η αεροπορική εταιρεία πιστεύει ότι τα αεροπορικά ταξίδια θα ανοίξουν ξανά μετά την επιτυχή διάθεση των εμβολίων Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία και πολλά άλλα άλλα κράτη της ΕΕ.

Εκπρόσωπος της Ryanair είπε:

«Εάν αλλάξουν τα σχέδιά σας, το ίδιο ισχύει και για την κράτησή σας. Για να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ευελιξία και εμπιστοσύνη στους πελάτες της Ryanair, έχουμε επεκτείνει το μηδενικό κόστος αλλαγής πτήσης για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Έχοντας υπόψη ότι οι περιορισμοί Covid αλλάζουν τακτικά, η Ryanair επιτρέπει τώρα έως και δύο δωρεάν αλλαγές ημερομηνίας πτήσης σε όλες αυτές τις κρατήσεις έως τις 31 Οκτωβρίου 2021. Οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση πτήσεων για να δουν την οικογένεια και τους φίλους τους αυτό το Πάσχα ή να κάνουν κράτηση για ένα καλοκαιρινό διάλειμμα το καλοκαίρι του 2021, έχοντας την αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ότι εάν πρέπει να αναβάλουν ή να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους, μπορούν να το κάνουν με μηδενική χρέωση έως το τέλος Οκτωβρίου 2021».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ