ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΑ: Τα υπολείμματα του Οράματος είναι πλέον έκθετα με το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης

20
1421

Από τη δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την κ. Ρούφα και τη μικρή ομάδα της, που έχουν επιδοθεί σε ένα πόλεμο λάσπης.

Τα υπολείμματα του Οράματος είναι πλέον έκθετα αφού με το πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για την παραχώρηση ακινήτων του Δήμου και επιχορηγήσεων στις “συνεργατικές”, προκύπτει ότι η παραχώρηση ακινήτων έγινε χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις ενώ παρανόμως προχώρησαν στην οικονομική επιχορήγηση δύο “συνεργατικών”.

Αυτά αναφέρονται στο επίσημο πόρισμα του ΣΕΕΔΔ και δεν αποτελούν λόγια του αέρα, όπως αυτά που χρησιμοποιούν στις δήθεν “καταγγελίες” αντιπερισπασμού τα υπολείμματα του Οράματος, που όλο απειλούν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη αλλά ποτέ δεν πηγαίνουν.

Μέχρι σήμερα, συνήθως τους καλεί η ίδια η Δικαιοσύνη για τα έργα και τις ημέρες τους.

Φυσικά δεν πρέπει να έχει κανείς αμφιβολία ότι η υπόθεση των “συνεργατικών” θα φτάσει μέχρι τέλους και θα καταλογιστούν οι όποιες ευθύνες υπάρχουν.

Η κ. Ρούφα, που κλήθηκε να καταθέσει στη Δικαιοσύνη για το θέμα του διαγωνισμού του Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, ξέχασε να αναφέρει ότι δεν πήγε η ίδια στη Δικαιοσύνη αλλά η κλήση της αποτελεί προϊόν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος προσέφυγε ο ίδιος και ζήτησε να διερευνηθεί η υπόθεση του διαγωνισμού των φιλαρμονικών για να αποδείξει η κ. Ρούφα την βασιμότητα των καταγγελιών της.

Γιατί αυτή η Δημοτική Αρχή δεν ανέχεται σκιές.

Αν από τη διερεύνηση δεν προκύψει τίποτα το επιλήψιμο, η κ. Ρούφα θα ξαναπάει στη Δικαιοσύνη αλλά αυτή τη φορά για να υποστεί τις συνέπειες ως συκοφάντης.

Το γεγονός ότι η κ. Ρούφα δημοσιοποίησε το υπόμνημα-κατάθεσή της, στο οποίο αναμασά τις ίδιες ανακρίβειες και τα ίδια άθλια υπονοούμενα, δείχνει πόσο σέβεται τη Δικαιοσύνη.

Αυτό που ενοχλεί την κ. Ρούφα και τα υπολείμματα του Οράματος είναι το ίδιο το Φεστιβάλ των Φιλαρμονικών, που επέστρεψε στην Κω.

Ενοχλεί η επιτυχία του, ενοχλούν προφανώς και οι Φιλαρμονικές που κατά τη διάρκεια της θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής είχαν υποβαθμιστεί πλήρως”.

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημαρχε γιατι να σε πιστεψω; φετος ποια κυρια της δυναμης αλλαγης πηρε ρην διαμονη; τα λεφτα ειναι πολλα.

  2. κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ

    εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι

    • Το χαλκευμένο πόρισμα των ελεγκων Δημόσιας διοίκησης , το έχεις απο πέρυσι τον Μάιο, δηλ ένα χρόνο τώρα. γιατί δεν το έκανες σημαία να κατατροπωσεις το ΟΡΑΜΑ και τις συνεργατικές Κυριτσακο????
      Γιατί εσύ ξέρεις πολύ καλά οτι αυτά που λέει το πόρισμα δεν σε συμφέρουν. Όπως ότι ο Δήμος δεν έπαθε καμία \οικονομική ζημία απο τις παραχωρήσεις. .Δεν λες τίποτα, τσιμουδιά!!!!!Για πες την αποζημίωση που θα πληρώσει για συκοφαντική δυσφήμιση ο Π…. ποιος θα την πληρωσε? ετοιμαζου γιατί η απόφαση βγαίνει όπου νασαι

  3. μαζι με τον καισερλη παρεα με τις συνεργατικες τα τρενακια τα αγαλματα κλπ

  4. ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ. Η ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ.

  5. Σαχλαμάρες σαχλαμάρες σαχλαμάρες Κυριτση τι λες και τι γράφεις τα έχεις χάσει τελείως.Απο παντού σε κρατάει η Ρουφα και το Όραμα δεν θα κοιμάσαι σε λίγο όσο για το συρφετό σου απερχομενε άχρηστοι!!!

  6. ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΗΣ ΔΎΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΉ ΚΆΤΙ ΠΑΊΡΝΟΥΝ.ΆΛΛΟ ΧΩΡΆΦΙ,ΆΛΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,ΆΛΛΟ ΈΠΙΠΛΑ,ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ,ΑΛΛΟΣ ΤΑΞΙΔΆΚΙΑ,ΌΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ……ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΕΡΆ ΦΆΟΥΛ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!!!

  7. Μια σοβαρή παράταξη δεν αποκαλεί δημόσια υπολείμματα ανθρώπους εκλεγμένους από το λαό της αντιπάλους της άλλης παράταξης. Είναι ντροπή. Εκτός αν χάθηκε κάθε ίχνος σοβαρότητας. Κρίμα.

  8. ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗ ΡΟΥΦΑ ΕΛΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ

  9. τι περιμενεις………………………δεν πειραζει ομως σε λιγο καιρο θα πατε σπιτια σας και θα μπορειτε να τρωτε οσο μπακλαβα θελετε………………

  10. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΓΕΩΡΓΙΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΑΣ …ΕΛΛΕΙΝΟΙ..ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ..ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ…

  11. Γεωργιε ξεκολα με της συνεργατικες ειτε το θελεις ειτε οχι ειναι κοσμηματα στο νησι μας! πηγαινε να δεις το Μαρμαρι πως το καταντησες παλι! ολλα τα ρημαξες γιατι δεν σε νοιαζει το καλο του τοπου σου αλλα το εγω σου και οι εμπαθειες σου!

  12. Είναι απ τα πολύ λίγα άτομα που ανήκουν στο Πολιτικό Σύστημα του Νησιού...

    που δεν συμμετέχει ενεργά στην Δημόσια Διαβούλευση για τις επιπτώσεις των All Inclussives,που για κάποιους είναι ακόμα και μεσσίες,έστω και αν οδηγούν σε αυτοκτονίες ..εμποράκους της Κω.
    Διαβάστε αυτό
    http://www.dimokratiki.gr/18-06-2017/ikogeniakes-epichirisis-ke-ta-katastimata-tis-gitoniasprepi-na-synechisoun-na-yparchoun/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ