ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : Δεν υπάρχει… πάτος στις αθλιότητες της κυρίας Ρούφα και όσων την ακολουθούν ακόμα

16
396

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Δεν υπάρχει πάτος στις αθλιότητες της κυρίας Ρούφα και όσων την ακολουθούν ακόμα

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε με ευθύνη του Δήμου το έργο της ανακατασκευής του υδατόπυργου στην Αντιμάχεια και με την προοπτική να χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου το έργο από το ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου.

Με μια εμετική ανακοίνωση, η κυρία Ρούφα και όσοι την ακολουθούν ακόμα, έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν το ότι το έργο ξεκίνησε παρά το γεγονός ότι είχε συμβασιοποιηθεί από τον Ιούλιο, είχε εγκατασταθεί ο εργολάβος και είχαν αρχίσει οι εργασίες.

Σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος, με Δελτίο Τύπου, ανακοίνωσε την ένταξη στο ΠΕΠ Ν. Αιγαίου 4 έργων ανάμεσα στα οποία είναι και η ανακατασκευή του υδατόπυργου στην Αντιμάχεια με ημερομηνία έναρξης του έργου στις 9 Ιουλίου 2018.

Είναι σαφές ότι για ορισμένους δεν υπάρχει πάτος στην αθλιότητα.

Η Κως χρειάζεται συνεννόηση, συνεργασία, συνένωση δυνάμεων. Θα προχωρήσουμε μπροστά με αυτούς που πιστεύουν σε αυτές τις αρχές. Στο νησί μας υπάρχουν δυνάμεις που μπορούν να βαδίσουν στο δρόμο της συνεννόησης και της συνεργασίας.”

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ εύστοχα τα δελτία τύπου με τις αποκαλύψεις για τους ακριβοπληρωμένους συμβούλους του Κυρίτση και της αλαζονικής νοοτροπίας ότι ο Δήμος τους ανήκει, εξού και έχουν τα αυτοκίνητα του δήμου έξω απο το σπίτι τους και πηγαίνουν για καφέ με αυτά αντί να τα αφήνουν στο εργοτάξιο και να κινούνται μόνο Γιά υπηρεσιακούς λογους. Για αυτό ο Κυριστσης ως κπροφεσορας της προπαγάνδας, αντί να απαντήσει, πετάει την μπάλα στην εξέδρα με ανακοινώσεις για την Δευακ μέχρι να καεί και το αυτό το χαρτί.

    • Παράταξη ΡΟΥΦιΑνιάς οι ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ του σΟυΡΑΜΑτος, θέλουν καταστροφή για να κατηγορήσουν τους άλλους

      Ξεσουρώστε βρε σαλεμένα υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ, βουρ για ΠΑΤΣΑ στην ταβέρνα του Αράπη που με το κολλαγόνο που έχει θα ηρεμήσουν τα κλούβια σας μυαλά….

    • ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ.ΕΛΑ ..ΛΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.α-βρε καπρο..λακα.

  2. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ.

  3. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  4. Δεν κατάλαβες Γιωργάκη, στο σΟύΡΑΜΑ πιστεύουν και ελπίζουν ότι, μια ΡΟΥΦιΑνιά την ημέρα τον ΚΥΡΙΤΣΗ κάνει πέρα...

    Καταγγελία εδώ, καταγγελία εκεί μπας σταματήσουν ένα αναγκαίο έργο όπως συστηματικά έκαναν και για τα σχολεία… Ήθελαν «διαφανείς δήθεν διαδικασία» με εργολαβίες χρονοβόρες, ενστάσεις και τα παιδιά να ταλαιπωρούντε μέχρι τις εκλογές. Ήθελαν την διαδικασία που εφαρμόζει η κυβέρνηση στο λιμάνι… ΜΙΖΕΡΟΙ που μόνο όταν ΡΟΥΦούσΑν το παραδάκι της ΒΙΜΕΛ ξέχναγαν τις νόμιμες διαδικασίες…

  5. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗ…ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ!
    ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΥΡΙΤΣΑΚΙΑ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ…

  7. Τελικά η δουλειά της Ρούφα τελειώνει λίγο πριν τις εκλογες. Θα την στείλουν σπίτι της μετα.Σιγα μην κατέβει αυτή υποψήφιος δήμαρχος να πάρει 1000 ψήφους όλους κι όλους .Αυτή με τόση λάσπη που πετάει θα πάει για κτίστης

  8. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ (ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!! ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ!!!) ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ !! ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ… ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!!! ΕΧΕΤΕ ΦΥΓΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!! ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ !!

  9. ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΗΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ?? ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΥΔΑΤΟΠΥΡΓΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΕ Η’ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Κ.Λ.Π ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ —-ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΥΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΣΠΡΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ, ΜΠΛΕ

  10. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ. πΧ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ . ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ