ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: Την ώρα που η Κως σιωπούσε μπροστά στην απώλεια της Άννας Καραμπεσίνη, η παράταξη Ρούφα-Όραμα έκανε επίδειξη μίσους, ακρότητας και εμπάθειας

32
2571

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: “Την ώρα που η Κως σιωπούσε μπροστά στην απώλεια της Άννας Καραμπεσίνη, η παράταξη Ρούφα-Όραμα έκανε επίδειξη μίσους, ακρότητας και εμπάθειας.”

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η νέα παραληρηματικού χαρακτήρα επίδειξη μίσους και εμπάθειας της παράταξης Ρούφα-Όραμα, την ώρα που η Κως σιωπούσε μπροστά στην απώλεια της Άννας Καραμπεσίνη, είναι αποκαλυπτική της ποιότητας των ανθρώπων.

Ο διχαστικός και ακραίος λόγος, δείχνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι η Κως χρειάζεται συνεννόηση και συνεργασία.

Η νέα επίθεση κατά των εργαζομένων, δείχνει την ακραία καθεστωτική νοοτροπία που τους διέπει αφού δεν ανέχονται τη διαφορετική άποψη. Δείχνει επίσης και έλλειψη σεβασμού.

Το “παραμύθι” για τον κακό Κυρίτση συνεχίζεται, μόνο που δεν το αγοράζει κανείς. Το ίδιο “παραμύθι” χρησιμοποίησαν και στις προηγούμενες εκλογές και πήγαν άπατοι.

Η παράταξη Ρούφα-Όραμα απειλεί όσους έχουν αντίθετη άποψη, απευθύνεται στους πολίτες της Κω με ρητορική μίσους.

Δηλώνει ότι είναι ξεκάθαρα απέναντι στον Κυρίτση.

Αυτή είναι και η διαφορά μας.

Η Δύναμη Αλλαγής-Νέα Αρχή δεν είναι απέναντι σε κανένα πολίτη, σε καμία παράταξη. Απέναντι μας είναι μόνο τα προβλήματα του νησιού.

Εμείς δεν διχάζουμε, θέλουμε να ενώσουμε δυνάμεις. Να διαμορφώσουμε ευρείες συναινέσεις και συνεργασίες χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

    • ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.Ο κοσμος δεν μισησε μονο αυτους τους ανικανους που διοικουν,αλα και τους υποστηρικτες του κυριτση.Για αυτό το μισος μιλαμε.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΟ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.Μας αναγκασαν αυτοι οι ιδιοι του δημου να τους μισαμε,γιατι αυτοι είναι πιο κακοι,και βρωμεροι από κάθε αλον πολιτη.ΣΦΥΡΙΤΣΟΦΑΣΙΣΤΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ από την οργη των κωων,που εσυ δημιούργησες.Το τελος σου καταφτανει.ΒΡΕΣ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΚΑΡΕ….ΤΑΜΠΟΥΡΑ.

  2. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.μονο το λιλι

    Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;
    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν . )
    Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;
    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη. Οι Κώοι πολίτες άραγε μπορούν να είναι υπερήφανοι και να δικαιολογήσουν τα 42.000 ευρώ μισθούς της θητείας σας ,τις ωριαίες αποζημιώσεις σας, και προπάντων τα ήθη που εισάγατε στην πολιτική ζωή του τόπου;https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/193576/orama-echei-taftistei-psema-giati-den-irthe-sto-rantevou-pou-tin-kalesame-savvato/

    • αυτό το μισος που υπαρχει,ολο και μεγαλωνει γιατι εσεις οι ιδιοι το δημιουργήσατε.Ψακτειτε και θα το καταλάβετε.Δικος σας είμαι.

      • Και εγώ φίλε μου δικός τους ήμουν,να μην πω κάτι παραπάνω και τώρα ντρέπομαι να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Πίστεψα ότι θα άλλαζε.Πόσο βλάκα με κάνουν να αισθάνομαι.

  3. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  4. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες αυξήσεις επέβαλαν στα τέλη από το 2014 μέχρι και σήμερα; Συγκεκριμένα για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα ΚωΑύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΗ δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων καταγγέλλει ως παράνομη αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Θυμίζουμε επίσης την επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ο οποίος δεν υφίστατο μέχρι το 2014 στις ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

  5. Εκεί μπορώ να σας καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν:
    Ότι επί σειρά ετών διατέλεσα άμισθη πρόεδρος σε διάφορα νομικά πρόσωπα από το 1998 που εκλέγομαι, άμισθη αντιδήμαρχος και άμισθη αναπληρώτρια δημάρχου.

    Δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο της ατομικής μου επιχείρησης αλλά και κανενός συγγενικού μου προσώπου που να έχει εκδοθεί σε δήμο ή και σε νομικά του πρόσωπα.

    Στο παρελθόν διατηρούσα εμπορική επιχείρηση.

    Ότι οι αποζημιώσεις, που εκ του νόμου έλαβα- κατά διαστήματα- ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δικαίου κατεβλήθησαν στο σύνολό τους ως ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδημότες μου που είχαν απόλυτη ανάγκη.http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/194328/ioanna-roufa-mia-mikri-ypenthymisi-osous-tolmoun-akoma-kounane-daktylo/

    • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΣΟΣ,ΟΙ ΠΙΟ ΜΙΣΗΣΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ

      ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΦΡΟΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΟΣ,ΠΟΙΟΙ ΕΣΕΙΣ;;;;;ΠΟΥ ΜΙΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΟΣ,ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  6. ΠΟΙΟ ΓΕΛΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…Η Δύναμη Αλλαγής-Νέα Αρχή δεν είναι απέναντι σε κανένα πολίτη, σε καμία παράταξη ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΗΓΑΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?

    • Προστάτευσε τα λεφτά των δημοτών από τα αρπακτικά .Εξάλλου αποδείχτηκε δεν λείπετε από κανένα.Τζαμπα σας ταιζαμε και εσας και τον άλλο στο ΔΟΤ.Εχετε μετρήσει πόσα λεφτά γλυτώσαμε αυτά τα χρόνια;

      • ΠΡΟΣ Ανώνυμος 10 Σεπ 2018 at 23:53:31 ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΓΙΝΕ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ

        • ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!
          ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ..ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΜΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!
          ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ!
          ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΦΙΧΤΑΓΓΑΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ! ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΤΕ!
          ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ!
          ΚΡΥΨΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΛΥΤΩΤΣΕΠΩΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ>ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΔΡΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΧΙΝΙΟΥΣ ΚΑΠΑΜΑ!

      • ενω τωρα που τα τρων οι εργολαβοι,τα κλιματιστικα,τα τραινακια,και οι κολητοι

        είναι καλυτερα.ποσο λακαντρεας εισαι ρε ανωνυμε.οι κουτοπονηροι σαν και του λογου σου θα τελειωσουν από το νησι.τι εχει μεσα το μυαλο σου ρε ανωνυμε,@κατά νεροβραστα.ΔΗΡΑΣΙΤΗΣ.ο αγωνας μας θα φτασει μεχρι τελους.ΓΚΕ-ΓΚΕ ΒΛΑΚΑ.

      • Τι λες ρε μακακα ανώνυμε. Πια λεφτά γλίτωσες. Τα διπλάσια μαζί με τους τόκους και τα δικαστικα μας χρεώσατε

      • ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ‘ΑΛΛΟΣ’ ΒΡΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ?
        ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ,ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!

  7. Κα Πη,
    Στο όνομα ποιας συνεργατικής και ποιας ηθικής προσλαμβάνετε πρώτου βαθμού συγγενείς μελών του δ/σ της κοινωφελούς επιχείρησης που τυγχάνει να ήταν και υποψήφιοι με την παράταξή σας;

    Δεν είναι κατάχρηση να κυκλοφορείτε με όχημα της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ προφανώς και με καύσιμα που πληρώνουν οι Κώοι πολίτες;;

    Μήπως ως πρόεδρος της σας παραχωρήσατε και τηλέφωνο που το πληρώνουν και αυτό οι πολίτες;;

    Πού πήγε και ποιος διαχειρίστηκε το ταμείο που παραλάβατε όταν καταργήσατε το σωματείο της Λέσχης Φιλίας της δημοτικής κοινότητας Κω;

    Που πήγαν τα χρήματα που είχαν συλλέξει από τις οικονομίες τους οι ηλικιωμένοι;

    Με ποιο δικαίωμα πήρατε χρήματα που ανήκαν σε ένα ανεξάρτητο σωματείο;

  8. Είστε υπερήφανη που παραλάβατε μια επιχείρηση κερδοφόρα (500.000 ευρώ κέρδη και 1.420.000 ευρώ ταμείο σας αφήσαμε) και την καταστήσατε μέσα σε ένα έτος ζημιογόνα;

    Είστε υπερήφανη που επί των ημερών σας και με τη σωρεία λαθών που κάνατε αποδεκατίσατε τις δομές τις πρόνοιας ; (βλέπε βοήθεια στο σπίτι και Σβουρένειο Κέντρο»

    Είστε υπερήφανη που μπαινοβγαίνετε στα δικαστήρια με το προσωπικό;

    Είστε υπερήφανη που θυμηθήκατε κατ επιλογήν τους άπορους Κώους επειδή οι πυρόπληκτοι στο Μάτι δεν χρειάστηκαν όσα οι Κώοι πολίτες προσέφεραν από το περίσσευμά τους;;

    Είστε υπερήφανη που το σύνολο της λειτουργίας της επιχείρησης επί των ημερών σας κινείται με απευθείας αναθέσεις;(θα επανέλθουμε αναλυτικά)

  9. Αν τέλος πάντων είστε υπερήφανη για τα ψέματα και τη λάσπη που ρίξατε για να αναρριχηθείτε … κατρακυλώντας ,άξιος ο μισθός σας!

    Οι Κώοι πολίτες άραγε μπορούν να είναι υπερήφανοι και να δικαιολογήσουν τα 42.000 ευρώ μισθούς της θητείας σας ,τις ωριαίες αποζημιώσεις σας, και προπάντων τα ήθη που εισάγατε στην πολιτική ζωή του τόπου;

  10. Άλλο ένα δελτίο Τύπου που τερμάτισε το γελιόμετρο! Αυτή την φορά όμως τερματίστηκε η ανοχή ώς και για την τελευταία αμυδρή ελπίδα καλοπροαίρετης πολιτικής αντιπαράθεσης! Η ηθική ,..ανήθικο Γιωργάκι..,διδάσκεται!.Με το ήθος γεννιέσαι!Και εσύ,το Μέγα φράγμα προσωποποίηση ήθους, ΔΕΝ σέβεσαι ούτε στη ζωή ,ούτε στο θάνατο να χρησιμοποιείς ανθρώπους.Ο κόσμος δεν σε θέλει γιατί είσαι απλά κακός άνθρωπος.Πολλά τα παραδείγματα,οι ραδιουργίες σου και οι σκοποί τους.Απόλυτα προβλέψιμος και κυνικός χωρίς φραγμούς…έστω εγκεφαλικής ανάλυσης (τι είναι αυτό), πριν ξεστομίσεις την χολή που κρύβεις.Άραγε καμιά ευαισθησία κρύβεις,..η μόνο ένοχα μυστικά;Δεν είναι επί του παρόντος λόγω πραγματικού σεβασμού στο αηδόνι που σίγησε..ενός σεβασμού που εσύ τον δούλευες αρνητικά εντός χαοτικής και άδειας από συναίσθημα ωμής οντότητα σου μέσα στην ιερότητα του χώρου. Φαίνεστε ξεκάθαρα ότι η λύπη σας λείπει! Ξυνή η πολιτική παρουσία σας.Ντροπή που δεν την έχεις ,..αλλά είναι η λέξη που πρέπει να κλείσω.Γελοίoι.

  11. Μπράβο στο δήμαρχο που αντιστέκεται.ΟΧΙ ούτε ένα ευρώ στους γλυφτες του ΔΗΡΑΣ.Απηλουν κιόλας τα ……Δεν χορτάσατε βρε = τόσα χρόνια Τρώγατε τα λεφτά των Κωων τα μαζεύαμε ευρώ ευρώ και εσείς τα περνάτε με το τσουβαλι.Τι ακριβώς κάνατε και σας πληρώναμε ;Με τι προσόντα σας είχαν βάλει εκεί;Μέγεθος γλώσσας;Έλεος.

  12. Αυτές τις μακάκιες που γράφετε για τους μισθούς τα σκέφτεστε μερικοί η απλά λέτε ας πω ξ εγώ μια μακάκια σας είπε κανένας ότι οποιος ασχολείται με τα κοινά και τυγχάνει να κατέχει μια θέση δεν πρέπει να πληρώνετε αλλά να προσφέρει τις υπηρεσίες του τσάμπα…
    Το έχετε κάψει μερικοί…

  13. Η Ρούφα κύριε Κυρίτση δεν προέβη σε καμία απρεπή πράξη για την οποία θα έπρεπε να ντρέπεται.

    Εσείς;

    • ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!
      ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΠΑΡΕΑ!ΑΚΟΥ ΑΠΡΕΠΗ ΠΡΑΞΗ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ!
      ΠΟΙΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΑΝ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ,ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΡΕΑ?ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΡΑΦΟΥ ΝΟΜΟΥ.
      ΑΣΤΟ ΠΑΡΕΑ,ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!

  14. Το είδαμε και το ακούσαμε και αυτό: Η προσωποποίηση του μίσους , ο Αρχιερέας της ακρότητας, του διχασμού και της εμπάθειας στο Νησί να μιλά για το μίσος, την ακρότητα, το διχασμό και την εμπάθεια των άλλων. Μάλιστα κ. Κυρίτση, ο γιατρός είπε να λέμε πάντα ναι στους ασθενείς, πόσο δε μάλλω στους βαριά ασθενείς……..

  15. ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ‘ΑΣ’ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ,ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ» ΠΡΙΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΤΟΥ Κ…!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΑΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕ ΠΟΣΟ ΑΓΥΡΤΕΣ ΕΙΣΤΕ!ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ!
    ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ///// ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ///// ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΑΡΙ!ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ?ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ,ΚΑΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ?ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΒΙΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!

  16. 2)ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΑΠΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΛΑΣΠΗ,ΑΠΑΞΙΩΣΗ,ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ,ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,
    ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΕΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ?»ΠΑΡΑΜΥΘΙ» ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΤΣΗ? ΣΩΣΤΑ!ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ,ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ!»ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΟΥΜΕ»?ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ‘ΑΛΛΟΥΣ’.ΓΥΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ!
    ‘ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ’?ΜΟΥ’ΡΧΕΤΑΙ ΕΜΕΤΟΣ!
    ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΥ,ΙΔΙΩΤΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ,ΤΟΥΣ ΜΑΧΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΛΙΒΑΤΕ!

  17. 3)ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΕ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΊ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΓΚΛΑΒΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΤΥΧΗ ΕΥΝΝΟΕΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΝΑ ΡΑΝΤΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ! ΜΑΣ ΜΑΓΑΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  18. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Η ΑΝΝΑ ΚΛΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ………. ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ…………….

    • ΜΠΑΡΜΠΑΣΟΥΛΗ?ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΤΗΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΄ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ’ ΠΟΛΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΗΜΝΗΣΤΗ!
      ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ