Πέτρος Πετρής: Άνω κάτω η πόλη μας… Δεν σέβονται ούτε τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις! (φωτό)

36
3300

Ανω κατω η πολη μας με την απιστευτη επιπολαιοτητα και προχειροτητα του Δημου Κω ! Δεν σεβονται ουτε τους μαθητες που δινουν εξετασεις;

Μετα απο εναν χρονο πληρους απραξιας, με τις διαβασεις πεζων στις οδους Βασιλεως Παυλου και Ιπποκρατους εως το Ακταιον να δινουν μια εικονα βομβαρδισμενης πολης, πηραν αποφαση επιτελους οτι πρεπει να παρεμβουν! Ασχολιαστο αφηνω το γεγονος οτι δεν συγκινηθηκαν και δεν καταφεραν να το κανουν πριν ξεκινησει η τουριστικη περιοδος και ερθουν οι πρωτοι επισκεπτες μας. Ετσι πηγαν το πρωι και ξεκινησαν τις εργασιες. Οπως ηταν λογικο μετα απο μιση ωρα οτι εφτιαξαν να χαλασει αφου δεν εκλεισαν τον δρομο εγκαιρα. Μετα ξαναπηγαν το μεσημερι. Παλι ξαναχαλασε οτι εφτιαχναν αφου παλι δεν φροντισαν να κλεισουν το δρομο! Εφτασαν στο αμην την υπομονη των πολιτων και ξαφνικα βγαλανε ανακοινωση οτι αυριο θα κλεισουν ξανα τους δρομους! Και ρωτω οπως ρωτανε τις τελευταιες ωρες δεκαδες γονεις μαθητων: Στην Κω ζουν ή σε αλλη χωρα? Δεν ξερουν οτι αυριο ειναι ημερα εξετασεων στο λυκειο? Αφου αποφασισαν να το κανουν εστω και τωρα, δυσκολο ειναι να σκεφτουν οτι αν ξεκινησουν απο τις 2 το μεσημερι εως τις 8 το βραδυ τα εργα αποκαταστασης, το κομφουζιο και η αναστατωση που θα δημιουργηθει , θα ειναι πολυ λιγοτερης εντασης? Ας καθησει εστω κ τωρα καποιος εκει στο δημο να βαλει κατω τη λογικη, μπας κ αποφυγει η πολη και μαζι της οι εκατονταδες μαθητες μιαν ασκοπη κ ψυχοφθορα αναστατωση.

Φωτογραφία του χρήστη Πέτρος Πετρής.

36 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εχουμε καταστραφει,και τωρα που ανοιξε η σεζον,ανοιγουν και αυτοι τους δρομους.Ρε μηπως αυτη η δημοτικη αρχη το κανει επιτηδες να μας καταστρεψει τελειως.Θα τους κηνυγω απο το μαγαζι μου μεχρι οπου τους φτασω.Μετα θα φανε της χρονιας τους.

    • εκατομυρια αλλα ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΣΕΒΕΙΑΣ & ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ (βλεπε ραμπες αναπηρων & παρκινκ στα SM) κανουμε ολοι μας & στα ΠΑΠΑΚΙΑ μας ο διπλανος. ΑΥΤΑ…..

  1. ..είναι πρώτη στις αφίξεις προ-κρατήσεων,δεύτερη στις αγορές διανυκτερεύσεων,πρώτη στις αυξήσεις στην Αυστριακή αγορά,μέσα στις 10 πρώτες στην Σκανδιναβική,τρίτη στην Γερμανική διαφημιστική καμπάνια,τέταρτη στη Βρετανική,δεύτερη στην Ολλανδική ,σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο,πρώτη στην παραγωγή ακατέργαστου σκατού,αλλά λιάζονται και αυτοί και εξαφανίζονται μετά τις 3 το μεσημέρι..άυλοι,αόρατοι,διαφανείς σιλουέτες ,άγγελοι….

  2. Μέσα Μάιου… κλείνουν τις τρύπες! Απορώ ο ……………πληρώνεται γι αυτον τον συντονισμό? Ολα για την καρεκλα και τα φράγκα.Τι να βγει να κάνει ο τουρίστας στην πολη μας?

  3. ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
    ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 14.00??? ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΕ, ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!

    • Καλα δεν θα έφτιαχναν και κανα χιλιομετρο δρόμο.τρυπες θα έκλειναν και θα έμενε ο δρομος κλειστός μέχρι αργά.
      Αλλα είπαμε.
      Πέτρο ελα απο το χαμαμ να δεις εδω το πλακοστρωτο σε παρακαλω.

    • Συγνωμη αλλα οταν λες τους υπαλληλους …………. τι εννοεις ακριβως?
      Που καθονται ολη μερα στις σκιες και πινουν καφε και περιμενουν το μεσημερι να σχολασουν?
      Τετοια δουλεια θελω και εγω να καθομαι να πινω καφε να καπνιζω να πιανω κουτσομπολιο με τον συναδελφο η τον καθε περαστικο και να πληρωνομαι.!
      Σε αυτο το νησι τιποτα δεν παει καλα σωστα! Τιποτα δεν δουλευει!
      Το μονο που κανουμε ειναι να κατηγορουμε για τη μοιρα μας!
      Δεν μπηκαν μονοι τους στις θεσεις που ειναι εμεις τους βαλαμε! τους ξανα βαλαμε!
      Καλα να παθουμε! Μυλο δε βαζουμε!
      Αρχοντες ονομα και πραγμα που δε σεβονται τιποτα και κανενα! ουτε επιχειρήσεις ουτε ανθρωπους ουτε παιζους ουτε τουριστες! Καλα να παθουμε!

  4. μεσα στο καλοκαιρι ανοιγουν δρομους.Ειμουν παρψν σε περιστατικο που κινδυνεψε τουριστας με το ποδηλατο.Αυτος ει ο δημαρχος που ψηφισαμε οι κωοι.Να τον χαιερστε μαβακες.

  5. που ειναι η ραιανεαρ ψευτες που να ταν μαυρη ωρα που σας ψηφισα

    χεστα ρε παλικαρι δεν υπαρχει σωτηρια . ουτε 60 ευρω δεν εβαλα στο ταμειο σημερα. τι να πληρωσω ενοικιο, υπαλληλο, ασφαλεια, νερο, ρευμα,,,,,

  6. Πάλι καλά!!!! Θυμήθηκαν πως υπαρχει και η πόλη.Με αντιδημαρχους απο τα χωρια μην περιμένετε ανάπτυξη στην πολη.

  7. Ολη η πόλη ειναι παραμελημένη οπως και τα πάρκα,η Βασιλεως Γεωργίου σκοτεινή και οχι μόνο.Τελικα και ο Κυριτσης μονο λογια ειναι.Αν εχει απευθειας αναθεση η υπόθεση βρισκει λύσεις.

  8. Μπράβο επιτέλους χρειάζεται να βγαίνουν φωτο θυμάστε τι έκαναν αυτοί επι Καϊσερλή;Όλοι μερα έβγαζαν φωτο τα πάντα Σιφακης Κανταρζης Βαβλας τώρα που είναι έχουν εξαφανιστεί.

  9. Αν θέλει ο τουρίστας να έρθει για αγορές …θα έρθει αμέσως να κρίνεται μαγαζατορες που τα ξέρετε όλα…..

    • Σωστο και αυτο αλλα με αυτα τα χαλια μετα σας φταίει το all inclusive.Δειτε ενα ξενοδοχειο 3 αστερων και δειτε την πόλη μας μετά.Ακομη και το Βιετνάμ πιο τουριστικο ειναι

      • Δηλαδή με το σκεπτικό σου ,αυτά τα χάλια 3άστερα και αυτοί οι χάλια δρόμοι...

        ..πως σήκωσαν όλο το βάρος της ανάπτυξης απ το 1974 με το Ξενία και όλα τα μικρά Οικογενειακά??Σύμφωνα με αυτά που μας λες ,η αιτία που διαλέγουν τα All Inclussives,μερικά απ τα οποία είναι ήδη over booked,είναι το ότι είναι χάλια….δεν είναι δηλαδή ο λόγος το ότι προσφέρουν όσα ποτά θέλει ο καθένας και όσο φαΐ θέλει ο καθένας??Πάλι με το σκεπτικό σου,έχουν και προσωπικό μόνο πτυχιούχους,καθόλου ΑλβανοΒαλκάνιους…Για να το αναλύσουμε λίγο παρακάτω.

      • Δηλαδή με το σκεπτικό σου ,αυτά τα χάλια 3άστερα και αυτοί οι χάλια δρόμοι...

        Δηλαδή αν ένα χωριό -φρούριο έχει 800 άτομα και το κάθε ενήλικο άτομο πίνει τσάμπα 15 ποτά την ημέρα,περίπου 10 χιλιάδες ποτα το κάθε απόγευμα/ανά μονάδα ,επί τόσα All Inclussives,περίπου 100.000 Ποτά την ημέρα θα αντικρίσει στα τερματικά του το Υπουργείο Δημοσίων Εσόδων,η ΣΔΟΥ Κω???(που αν πας να παραπονεθείς για τον ΕΝΦΙΑ σου πουλάνε πνεύμα)….αυτά τα ποτά σε ποιο γαμημένο συντελεστή «χτυπιούνται’?που φαίνονται ώστε να φορολογηθούν με κάτι ψίχουλα και να εξοικονομήσουν οι καρκινοπαθείς παράδειγμα τις χημιοθεραπείες τους???
        Τόσα χρόνια ακούμε για υποσχέσεις πάταξης λαθρεμπορίου Βενζίνης,τσιγάρων,φαρμάκων,και δώστου κόβονται από τα γερόντια οι συντάξεις,φάρμακα…. Μάλλον αδικείσαι φίλε με τόσες γνώσεις Οικονομικών που έχεις…Δεν αλλάζει τίποτα,τουλάχιστον ας δουν τα σχόλια το πρωί που ανοίγουν οι προικισμένοι υπάλληλοι,μπας και το μεταφέρουν παραπέρα!!!!!γιατί και οι δύο Ηλίες και όλη η Τοπική αυτοδιοίκηση φταίει γι αυτό το χάλι να είναι φουλ τα All Inclussives και στην πόλη να έχουν από 5 δωμάτια…Αλλά τα παμε,η μεγαλύτερη διαφθορά από παντού.Πάτος!!!

        • Φιλε για την παροχη υπηρεσιων ειπα.οταν μπαινεις στο μικροτερο ξενοδοχειο και ολα αστραφτουν οταν βγεις στην πολη απογοητευεσαι.
          Σε ολα τα υπολλοιπα συμφωνβ μαζι σου,προσθεσε ομως και τα νεα καταστηματα υγειονομικου ενδιαφέροντος αλλα και εμπορικα που ανοιγουν εντος ξενοδοχειων χωρις τις απαραίτητες αδειες.κανενας έλεγχος.

      • ΤΑ 3αστερα ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ''ΚΡΥΠΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ'',ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...

        ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ…ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΉ ΣΑΙΖΟΝ,ΕΝΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 5-6 ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΦΟΥΛ ,ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΦΟΥΛ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΣΗΦΑΚΗ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΚΑΛΗ ΣΑΙΖΟΝ?ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΙΟΥΝΗ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΤΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΟΛΑ,ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ.Η ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!!!!

  10. που είναι ο «ψηλός» να ασχοληθεί με τα προβλήματα της πόλης; Μήπως ετοιμάζεται για αντιπρόεδρος στην Ψέριμο στις αλλες εκλογές;

  11. η δημοτικη αρχη ενδιαφερεται μονο για τους μεγαλοξενοδοχους του INCLUSIVE γιατι εχει μελι οπως τα τρενακια

    και φουνταρε το νησι.

  12. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια!!!!!!

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 10.000.000 ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

  13. !ΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!!ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!

    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY, ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.

  14. φιλε μου καλε και κουκουλοφορε των μεσων σε πληροφορω οτι κανενας δεν λυνει προβληματα της βενεζουελας ….μενει η οικογενεια του εκει και ειναι και ο γιος του ….οποτε αν εισαι μακακας συνεχιζε να εισαι γιατι αν ησουν εσυ στην θεση του τωρα θα ειχες γινει αστροναυτης ……ηλιθιε

    • αιρετος της κω είναι η της βενεζουελας? σεβομαι την οικογενεια του που είναι εκει, να σεβαστει και αυτος την δικη μου που είναι εδώ. εγω δεν του εταξα αναπτυξη στην βενεζουελα.εκεινος παλι και η παραταξη του μου εταξε αναπτυξη με αυξηση κρουαζιερόπλοιων αυξηση στις πτησεις της ryanair καταπολεμηση του all inclusive,καθαριοτητα και δουλειες για τα παιδια μας.γι αυτό φωνάζω,να σεβαστει τις υποσχέσεις του. αν ειχε πολιτικο ανάστημα θα επρεπε να εχει παραιτηθεί… δεν το κανει!!! καπως ετσι είναι και οι πολιτικοι στην Βενεζουελα,καρεκλοκενταυροι!!

  15. φωναζεις για ενα αχρηστο εργο που εκανε ο πρωην ηγετης σου ο ΠΑΣΟΚΟΚΑΙΣΑΡΑΣ της Κω τρισμεγιστος Καισερλης…η ποιο αχρηστη κατασκευη που εγινε μετα την σκαλα Αλβανιας πισω απο τη ΔΕΗ…του χρονου παλι θα εχουν ρημαξει αυτες οι κατασκευες διοτι ειναι για σαλονια οχι για δρομους…ΕΛΕΟΣ

  16. υπεύθυνος λουμπουνόστρωσης Ζιας και διαγράμμισης Τιγκακιού

    Βασιλέως Παύλου και Ιπποκράτους: και τις δυό φορές έγιναν από τον Κυρίτση. Για να τα εμπεδώσει, τι όχι;

  17. ……σε πείραξε στο κρανίο.
    Αντε δες …….. και των δικών σου τα καμώματα» και μετά έλα για κριτική

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ