Κ. Χόνδρος – Π. Πετρής (αποχαιρετούν τη Μαρίνα και…): Μέχρι και την τελευταία μέρα έργα!!

49
18365

Μέχρι και την τελευταία μέρα έργα!!
Δεκέμβρης 2023:
Ξεκινήσαμε με:
• Ίδρυση Δικτύου Μαρινών Ανατολικής Μεσογείου!!
Συνεχίσαμε με:
• Ελικοδρόμιο στους χώρους της μαρίνας!!
Τελειώνουμε με:
• Υποθαλάσσιο φωτισμό στο χώρο της μαρίνας στο λιμάνι Καρδάμαινας!!
> Όντως, έχει πολλή δουλειά η Μαρίνα μας!!!
> Και εμείς είμαστε παρόντες, με μεράκι στη δουλειά, μέχρι και την τελευταία μέρα της διοικητικής περιόδου μας!!
Με πίστη στο σχεδιασμό μας για μια ισχυρή και εξωστρεφή μαρίνα!!!

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΟΡΩΦΟ ΠΟΥ ΣΤΥΡΙΞΑΤΕ!!!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ;;;

    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΟΡΩΦΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ .
    ΜΑΖΙ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ^^^^

    • ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ. ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
      ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ? ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.

  2. Απλές κινήσεις που αναδεικνύουν τα όμορφα λιμάνια μας. Πραγματικά αλλαξε η εικόνα της προβλήτας. Απλα οι ψαράδες να μην το εκμεταλευτουν λογω του φωτισμου

  3. Ο Κωστας ήρεμη δύναμη,σεμνός ταπεινός με χαμηλό προφίλ. Νεα προβλήτα στο Λιμνιώνα Κεφαλου,αναβαθμιση της μαρινας ,αλλαγή της εικονας λιμανιού στη Κατδαμαινα. Κριμα που φεύγει

  4. Πολλά μηνύματα απο τον πρόεδρο στην παραπάνω ανάρτηση του.
    Κουίζ : Ποίος νέος αιρετός είπε πως η Μαρίνα θέλει πολύ δουλειά θέλοντας να υποτιμήσει Χόνδρο-Πετρή;

  5. Σε λιγους μηνες,με προεδρο του χωριου να ειναι συνεχώς απεναντι,το χωριο αλλαξε εικονα. Ομόρφυνε, ανοιξε η πλατεία, χαίρεσαι να περπατας,τωρα και το λιμάνι, φωτεινό, μακαρι η μαρινα να έπαιρνε ολο το παραλιακο μετωπο.

    • Βρε παιδια τα εργα ηταν της δημαρχιας ΝΙΚΗΤΑΡΑ. Δεν κανει καποιος μονος του πλατειες και λιμανια. Να μην τρελαθουμε στο τελος!!
      Αν δεν αποφασιζε η δημοτικη αρχη να αλλαξει και να ανακαινισει την πλατεια της καρδαμαινας, θα γινοταν τιποτα?
      Ας σοβαρευτουν αυτοι που τα γραφουν αν δεν ειναι οι ιδιοι. Αμαν πια!!

    • εδω εισαι για λειπεις;
      Ο τριωροφος ηθελε να στηρίξει τον δοπαβς γιατι το Παναγιωτακη δημιουργησε τρυπα. Ποιος ειχε μαιδια; το ταμειο της μαρινας. Ο Χονδρος αρνηθηκε και έπεσε καθαρισμα και του Χονδρου και του Πετρη.

    • Θυμήσου τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πέρυσι στη μαρινα και κοιτα την εικονα σημερα μετα την απαγορευση απο το δημαρχο για να σωσει το Παναγιωτακη

  6. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΕΥΧΈΣ. ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ. Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΤΟΝ ΑΒΡΙΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ ΤΟΥΣ ΆΔΕΙΑΣΕ. ΤΟΝ ΑΒΡΙΘΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΤΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΒΡΙΘΗ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΦΟΒΟ ΖΟΥΣΕ Ο ΤΕΟ

    • εσείς νομίζετε ότι ο Χονδρος τοποθετηθηκε τυχαία στις τεχνικές? για να τον απομακρύνει απλώς από την Μαρίνα?
      ο …… που είναι άραγε? έχει καμία σχέση?
      οι Ιταλοί …… θα μας χειροκροιτανε σε λιγάκι…

  7. Πήγαινε ο Πετρης Καρδαμαινα για να φτιαξει την πλατεία και τα πιλαρς και ανέβαιναν οι συμβουλοι του Νικηταρα και μάζευαν τα σταυρουδακια.
    Κώστα μου εισαι δύναμη και έλυσες πολλα προβλήματα του λιμανιου.
    Καλη χρονια σε ολους σας

  8. Οταν ο επόμενος πρόεδρος σε αναρτηση του λεει οτι η μαρινα θελει πολυ δουλεια παίρνει την απαντηση απο τον σημερινό πρόεδρο.

  9. Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί «διώκονται «οι αξιόλογοι, ικσνοτατοι άνθρωποι της προσφοράς στα κοινά του τόπου μσς…..Μήπως γίνονται τελικά «ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ «γι κάποιους?????

    • Αγαπητή miranta, η αλ@ξοκολια που έχει γίνει στο Δήμο της Κω την τελευταία 5ετια και που θα συνεχιστεί κανονικότατα όπως φαίνεται, είναι case study!!! Θα μείνουμε στην ιστορία!!! Πριν από λίγο διάβασα……………………………………….Τι άλλο θα ακούσουμε….

  10. τι δουλειά έχει ο Χόνδρος, ο Πετρής με το λιμάνι της Καρδάμαινας; Πλήρωσε η μαρίνα για την αναβάθμιση της πλατείας και τον φωτισμό του λιμανιού; Καλά, για τα πάντα η μαρίνα πληρώνει; Καραγκιόζηδες, λούνα πάρκ, άναμμα του δέντρου, δεξιώσεις, αγάλματα, συναυλίες, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και εσείς που σχολιάζετε θετικά το θεωρείτε σωστό ενω πρέπει να τα πληρώσει ο Δήμος;

    • βρε ασχετε διαβασε τι εγραψε ο χονδρος. κομματι του λιμανιου της Καρδαμαινας το εχει παρει η μαρινα.

      • μιά που είσαι σχετικός όπως λές, για πες μας πότε η μαρίνα πήρε επίσημα το κομμάτι της Καρδάμαινας; Εγώ δεν έχω διαβάσει ούτε ακούσει κάποια ανακοίνωση από τον Δήμαρχο τον Χόνδρο ή τον Πετρή ότι έγινε κάτι τέτοιο. Το ότι φεύγοντας από την διοίκηση μας ανεβάζουν φωτογραφίες και λένε ότι θέλουν, δεν σημαίνει ότι είναι έτσι. Το ότι πληρώνει η μαρίνα για τα έργα που γίνονται εκεί όπως και πολλά άλλα στον δήμο της Κω είναι άλλη ιστορία. Καλή χρονιά.

  11. Δύο άξια παιδιά με αρχές και ήθος!
    Όταν μια συνταγή έχει επιτυχία δεν την αλλάζεις Θεοδόση!!!Μακάρι αυτοί που ακολουθούν να έχουν την ίδια όρεξη για δουλειά σαν τον Κώστα και τον Πέτρο .

  12. Ρε πως τις λέτε όλες αυτές τις ανοησίες; Μείνετε στα νομικά σας και αφήστε τα υπόλοιπα για τους γνωρίζοντες τα οικονομικά! Εξοφλείστε τις υποχρεώσεις σας πρώτα στους προμηθευτές σας και μετά καμαρώστε για το ταμείο που δεν έχετε! Στη θέση του νέου προέδρου θα ζητούσα έλεγχο από ορκωτούς για να καταγραψουν τι αφήνει το δίδυμο Πασανικολάκης / Χόνδρος! Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους! Στο καλό και μην μας γράφετε!

    • από διορισμούς συγγενών, φίλων και πολιτικά προσκείμενων άλλο τίποτα!! Εάν δεις πόσοι αγράμματοι προσλήφθηκαν και απλά κάθονται και πίνουν καφέ κυριολεκτικά, θα πάθεις πλάκα!!! Επίσης, υποψήφια ……, αυτή τη στιγμή εργάζεται στα…μέσω διαγωνισμού φυσικά και με διάφανες διαδικασίες!!! Θέλετε κι άλλα?????

      • και αλλα ??? υπάρχει κανείς που να μην είναι συγγενής του νυν ή των φίλων του ? κάποιος που να μπήκε με το σπαθί του ρε παιδί μου …με νόμιμες διαδικασίες?

  13. Βρε Πετρή τόσο καιρό στα πράγματα που καυχιέσαι τόσα, ένα δρόμο – μια οδό για τον πατέρα σου τον αείμνηστο το Νίκο, δεν μπορείτε να κάνετε πρόταση στο ΔΣ να μπει κάπου? Ντροπή και αισχος για όσους πέρασαν απ’ τα κοινά και ξέχασαν το έργο που πρόσφερε πριν 24 χρόνια …

  14. παντως στη σελιδα we love kardamaina τα σχολια ειναι κολακευτικά για το χωριό μας. Όλοι οι ξενοι επισκεπτες γραφουν τα καλυτερα.

    • Στην μαρίνα πάντως οι μόνοι που λένε καλά σχόλια είναι οι περαστικοί πελάτες των καφετεριών. Αν έμπαιναν στον κόπο ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος κατά τη διάρκεια της θητείας τους να ρωτήσουν τους πελάτες με τα σκάφη την γνώμη τους για την μαρίνα και για αυτόν στην διοίκηση που όπως είπε ο πρόεδρος θεωρούν ότι είναι άξιος θα έπεφταν από τα σύννεφα για αυτά που θα τους έλεγαν. Ειδικά για τον «άξιο».

  15. Άκου τώρα να δεις τι έμαθα: Πήγαν τα ,,,, και προεισέπραξαν τα τέλη ελλιμενισμού για το 2024 υψους περίπου 500.000€ για να έχουν να δείχνουν ταμειακά υπόλοιπα…Μπράβο ρε ….ες!

  16. τι θα γινοταν στην Μαρινα!
    Εμεις το ξεραμε πριν τις εκλογες…..
    Γιαυτο μπηκε και οικαταλληλος επικεφαλης εκει…..
    Ομως Τεο….προσεχε….
    ΑΛΛΟ Ο ΑΥΓΟΥΛΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ!!

  17. Κάτι που πέρασε απαρατήρητο.Επειδή κάποιοι δεν είμαστε χρυσόψαρα να ξεχνάμε.Είπε ο κύριος πρόεδρος βρήκαν λέει 700 χιλιάδες από τους προηγούμενους.Έλεος ρε παιδια.Εσείς δεν λέγατε ότι γινόταν της κακομοίρας στη μαρίνα τρώγανε τα λεφτά;Δεν κάνατε καταδρομικες επιθέσεις και ο Νικηταράς με τους μπράβους του ζήταγε εδώ και τώρα το ταμείο;Τα ξεχάσατε τα καραγκιοζιλίκια;Τώρα λέτε βρήκατε τόσα λεφτά Μαλιστα μετά από τόσα έργα και χορηγίες που είχαν κάνει οι προηγούμενοι.Δηλαδή απλά πετάγατε λασπη;ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ