Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Πέτρος Πετρής

44
12113

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Πέτρος Πετρής

 

Τον Πέτρο Πετρή, άμισθο τεχνικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο της «Μαρίνας» αυτή την περίοδο, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επισημαίνοντας ότι έβαλε το δικό του  «λιθαράκι» σε μια σειρά από παρεμβάσεις σε όλο το νησί αλλά και σε δράσεις της μαρίνας.

 

Ο Πέτρος Πετρής δήλωσε την στήριξη του στον Θεοδόση Νικηταρά και με  την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», τονίζοντας, «…ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια, με την προτροπή πολλών συμπατριωτών μας, για να αλλάξει πορεία ο δήμος, να επανέλθει η ηρεμία και ο αλληλοσεβασμός στην κοινωνία μας αλλά και να ενεργοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του νησιού μας για το κοινό καλό.

Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό στις ανάγκες των συνδημοτών μας, καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια και πετύχαμε πολλά αυτά τα χρόνια.

Ο Θεοδόσης, με την ενωτική στάση του, τον σεβασμό προς όλους και την εργατικότητα του, μας έδειξε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με συσπείρωση δυνάμεων σε κοινούς στόχους. Έτσι πιστεύω ότι, όλοι μαζί θα πετύχουμε και θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

44 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      ΠΡΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΦΑΚ.

    • Τι ανάγκη έχουν τρώνε ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ και τα βολεύουν με παχυλά ΜΗΝΙΆΤΙΚΑ...

      Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει το δημοτικό παραδάκι πέφτει… κατά τα άλλα προσφέρουν….

  1. Δημαρχε ο πιο παραγωγικος συμβουλος σου.
    Πετρη συνέχισε σεμνα και ταπεινά και ο κόσμος βλεπει.

  2. Μπραβο ρε Πετρο την καλύτερη επιλογη εκανες οπως και ο δημαρχος που σε εχει διπλα του. Άνθρωπος για ολες τις δουλειές και οτι πει αυτο είναι.

  3. Δήμαρχε μπραβο σου. αλλη μια σωστη επιλογη. ο πετρος απέδειξε οτι ειναι για τα δυσκολα. εργατικος και παραγωγικος.καλη επιτυχία

  4. Τον Πέτρο τον γνώρισα στη Κέφαλο πριν δυο χρόνια. Του μετεφερα το πρόβλημα της προβλήτας του λιμανιού στο Λιμνιωνα. Μου είπε να παμε να το δουμε,μετα απο δυο μερες έλυσε προβλημα δεκαετιών. Μπράβο σου θεοδοση. Καή επιτυχία Πετρα μου.

    • Στηριζω Πετρη καλο παιδι .Κανει πολλα για το νησι παντου τρεχει μπαραβο του αξσιο μαζι με το θεοδοση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελια .και –

  5. Συγχαρητήρια φίλε καλη επιτυχία να έχετε. το νησι σας χρειαζεται και αποδειξατε οτι το αγαπατε

  6. Τον Πέτρο τον γνώρισα στην Κέφαλο, του μετέφερα το πρόβλημα της γλίστρας του λιμανιού της Κεφάλου και μετά από δυο μέρες ήρθε και την κατέστρεψε μια και Καλη! Αυτοί είμαστε!!!
    Βρε όχι και άμισθος, μηνιάτικο από την Μαρίνα πέρνει ο Κύριος!
    Αμαξάκι οδηγούσε ο Κύριος!
    Ζ σταματά τα σχόλια σε έχει πάρει χαμπάρι όλη η Κέφαλος!!!

  7. Είναι αλήθεια ότι ο κύριος είναι ο φωτογράφος;Αυτός έβγαζε φωτογραφία το πάρκινγκ πρην 5 χρόνια μετά από βροχή ότι πλημμύριζε;Μετά από 5 χρόνια του δημάρχου Νικηταρά είναι σε καλύτερη κατάσταση;Τα έργα σας ποια είναι θα μας πήγε;Τι είναι αυτό που είναι καλύτερο σήμερα από ότι ήταν την μέρα που αναλάβατε ;Φωτογραφίες βγάζω και εγώ.

  8. Πετρο, εισαι αποτελεσματικος, εργατικος, και σου αξιζει να εκλεγεις.
    απο σενα θελουμε, σεμνοτητα, συνεπεια και δουλεια!!

  9. «Τον άμισθο τεχνικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο της «Μαρίνας» αυτή την περίοδο, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως»»….. Αυτό μας έλειπε να πληρώνουμε καποιον τον οποιο δεν ψηφισε ο Κωακός λαός.. όσο για τα εργα έβλεπε πως βαζουν τις ελίες και μας έφταξε το καρούμπαλο στο γυμνάσιο και σπάμε τα αυτοκίνητά μας ..ελεος με τους «κολλητούς» επισης εβγαζε καλες φωτογραφίες οπως την παραλία του φάρου που τελικα τίποτα δεν έκανε και το γεφυρι στο τερμα του φαρου που μπάζωσε την κουμούλα…ατελειωτη η λιστα με πασαλείμματα…

  10. Ο φωτογράφος. Του. Δημάρχου. Πριν λίγα χρόνια στα λιμνάζοντα. Νερά της. Μάζα Ρωμανία έβγαζε. Φωτό. Με. Καλαμίτσι τι. Έγινε. Μετά τόσα. Χρόνια. Χάλασε. Το. Καλαμίτσι. Σου ????????

  11. Μεγάλη υπόθεση να κρατάς το λόγο σου και να δίνεις λύσεις γρήγορα . Γι αυτό Πέτρο θα εκλεγείς από τους πρώτους την ώρα που άλλοι σύντροφοί σου θα δουν αστεράκια γιατί ήταν μόνο θα, θα ,θα. Είσαι το πιο αξιόλογο παιδί.

  12. Πετραν με οτι ασχοληθηκες εδωσες τη ψυχη σου. Τα καλα σου περισσότερα. στο αναγνωριζει ο κοσμος.

  13. καλη επιτυχία φιλαρακι μου. Προσπαθησες και με το παραπανω και αυτο φανηκε. καλη δυναμη σου ευχομαι

  14. ΠΕΤΡΗ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ 300 ΦΩΤΑ. ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΗΡΕΜΙΑ. ΑΠΛΑ ΕΙΠΕΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ.ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΚΑΉ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  15. ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟ.ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΤΚ 5 ΧΡΟΝΙΑ.

  16. Πέτρο μου καλη επιτυχια,θα τα πουμε και απο κοντα. χαιρομαι που είσαι σεμνός και ταπεινος. μεινε ετσι και συνέχισε ακομη πιο δυνατα.

  17. Στην Μαρινα παιρνει μισθό το λενε συμβουλοι τους .Τωρα για τα καλά λογια … άραγε ποιος γραφει τα περισσοτερα

    • κανουν το καλυτερο δινατο μπραβο στο Πετρο σασ ενοχλι που βγενουν γιαφτω ο δικοσα ιταν για λιγουσ το κσερατε δεν αξσιζετε μακρια κοντοσ πσαλμοσ αλληλουια

    • η Αληθεια να λεγεται δεν τρωμε χουτοχαρτο οποσ νομιζουν ακουτε παντου θεοδοση θελουν μακρια τοξσικα ατομα απαθροπα

    • ο καλοσ ανθρωποσ παραμενει καλοσ παντα ο κακοσ χανετε αρα θεοδοση παραμενει Διημαρχο και το 2023 ο κακοσ Κ___________ για παντα ×××××××

  18. ικακια θα σασ μεινει εσασ του χαμενου αυφτω σασ εμαθε να βγαλιετε μισοσ εστι βαδιζετε ποοοοοοοο ————————-

  19. Η αλήθεια είναι τον πληρώνουμε αλλά σε σχέση με άλλους δούλεψε.Είναι από αυτούς που το έργο του φαίνεται.Έχει γεμίσει τον κόσμο με φωτογραφίες του δημάρχου για δήθεν έργα που θα γίνουν.Ένταξη δεν τον πληρώνουμε βέβαια για φωτογράφο αλλά ένταξη.Εδώ άλλους τους πληρώνουμε για συμβούλους και δεν τους έχουμε ακούσει ποτέ.Να μην πούμε και για τον χρυσοπληρωμένη διευθηντη…… .Αληθρια το κάνει αυτή η ψυχή;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ