Σ. Χατζηπέτρος: 4η μέρα Μεγάλωσε λίγο η ομάδα Σας ευχαριστώ όλους | Πάρκινγκ-ΚτεΛ- Λαϊκή αγορά – Είσοδος Χάνι

14
6586

Πάει και σήμερα 4 μέρα εθελοντικής εργασίας 5×2 ΟΜΟΡΦΑΊΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ μεγάλωσε λίγο η ομάδα σας ευχαριστώ όλους 1 . Παρκιν ΚΤΕΛ. 2 . Λαϊκή αγορά 3. Είσοδος του ΧΑΝΙ Ακόμα μια μέρα πραγματικά μπορούμε να κάνουμε πολλά αν θέλουμε σε ένα ευλογημένο τόπο που μας τα έχει δώσει όλα τόσο απλόχερα. ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόλις ακύρωσα τα εισιτήρια για Μπουντρούμι και έκλεισα για ...Άγιο όρος.

    Σάκη ο εθελοντισμός πρέπει να ενεργοποιηθεί στο λιμάνι κάθε ξημέρωμα,όπου σπασμένα μπουκάλια, εμετοί, τουρίστες επιθετικοί είναι η πρώτη εικόνα των επισκεπτών με πλοίο.. πρέπει να προστατευθεί η εικόνα του Νησιού απ τους γύφτους που κλέβουν I Phone,,που πουλάνε μπαλόνια, πουλάνε λουλούδια να σε πω την μοίρα σου, απ τα καμάκια Αλβανούς που εμποδίζουν τους πελάτες να πάνε προς τα Μέσα όπου κείται και το κατάστημά σου, χρησιμοποιώντας καρέκλες, τραπέζια, άγρα πελατών…το τρίγωνο του Λιμανιού-Bar Street-Πλατείας μπορεί να δώσει καλά νούμερα στην Κω, αλλά τουναντίον δίνει δυσφήμιση,κατάντια της Ίου 1982.
    Υπάρχει λαθρεμπόριο αλκοόλ…περίπου 33-35.000 χιλιάδες μερίδες αλκοόλ ,που ονομάζεται local spirit ,δεν έχει ονομασία προέλευσης, ούτε προέλευση εμφιάλωσης, τουτέστιν λαθρεμπόριο όπως της Καλούα στα 80ς.
    Το Νησί πάει κατά διαόλου, αλλά τα ραδίκια δεν είναι αυτά που μας μάραναν.
    Με σεβασμό στην πεντακάθαρη συνείδηση και στην αγνή σου πρόθεση…
    Πρόσεχε γιατί μας διαβάζουν και οι απ έξω.

  2. Σάκη της ελιές να μαζέψετε να βγάλεις λάδι…. Ο άλλος από την αθηνα πανί γυρίζει κάθε μέρα

  3. σακη την εισοδο της πολης να καθαρισεις απο τα αγριοχορτα και τα ζιζανια. ειναι η πρωτη μουρη…καταλαβαινεις…

  4. Είμαστε ο Δήμος Κω η κανένα χωριό με 300 κατοίκους στην ζαχλορου? Τι λαϊκισμός είναι αυτός? Στο τέλος θα κάνουμε τον σταυρό μας αν μαζεύονται τα σκουπίδια. Πάρε και έναν γραμματέα από τους εθελοντές

  5. Aγαπητοι συμπολίτες! Πολύ καλά κανεται!Από τίς πρωτοβουλίες σάς.Μπραβο !!! Αλλά υπάρχουν πολλά ΆΛΛΑ!!! Γιατί δεν πρωτοπορη το συμβούλιο καί ο δήμαρχος σε αυτήν την γαγραινα που λέγεται βρωμιά παντού!!!Και δεν το περνουν σοβαρά το θέμα!! Δυστυχώς η ευτυχώς!!!Από τον τουρισμό περιμένουμε σχεδόν τα πάντα!!!Δηλ. Θέλω να πω! Πού σεργιανιζουν αυτοί!!!

  6. Αντί τα χίλια μπράβο στους εθελοντές!!!κατηγορούμε κιόλας!! Μπράβο παιδιά!και γω που για δικούς μου λόγους δεν μπορώ να σας ακολουθήσω σας λέω χίλια μπράβο!!

  7. στην Ελλάδα υπάρχει ο ωχαδελφισμος!!!Μην ακούτε κανέναν !!!Αυτοί που γκρινιάζουν για αυτό γκρινιάζουν για όλα!και σε οποιον δεν αρέσει η Κως να πάει στο χωριό του!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ