Σάκης Χατζηπέτρος: Σήμερα ξεκινήσαμε το πρόγραμμα «ομορφαίνουμε τις γειτονιές εθελοντικά»

18
7658


Σήμερα ξεκινήσαμε το πρόγραμμα «ομορφαίνουμε τις γειτονιές εθελοντικά» για 5 ήμερες 19.20.21.22.23 Μαρτίου από 2 ώρες την ημέρα.

Όποιος ενδιαφέρεται το γραφείο της κοινότητας είναι ανοιχτό κάθε μέρα 8-3 για πληροφορίες 6974827013

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……………..
    Φαντασου στο σκοταδι(αφου δεν εχουμε φωτα) … να δεις το βλεμμα …..του ……και τον μακρυχερι!!
    Να θες να τρεξεις να ξεφυγεις και να πεφτεις σε λακουβες!
    Μπρρρρ

  2. Κε Χατζηπέτρε,με δεδομένη την ανυπαρξία της Δημ.αρχης,η πρωτοβουλία σας είναι ,όχι μόνο καλή ,αλλά και αναγκαία.Ισως θα ήταν σκόπιμο, «να βάλετε στο παιχνίδι» και τους προέδρους των άλλων κοινοτήτων…

    • επίσης έχω ακούσει οτι οι Καλυμνιοι είναι πολύ καλοί στο ξεχορτάριασμα….να φωνάξουμε μερικούς εθελοντές.

  3. Εθελοντές δεν βρίσκεις ενώ έχεις αδιαφορήσει για τους πολίτες 4 Χρόνια τώρα. Σκουπίδια παντού τα χόρτα στα ύψη , λακκούβες παντού, φώτα σβηστά και τώρα ζητάτε ως ζητιάνοι βοήθεια. Τώρα πού μας βάλατε να πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη 5 ευρώ το τ.μ. Σάκη μόνος σου

  4. ξεκινήσΑΤΕ? και εθελοντικά? και τα 2 στην ίδια πρόταση ?? Πως γίνεται να ξεκινησΑΤΕ εσεις κάτι το οποίο στηρίζεται στον εθελοντισμό δηλαδή στην τζάμπα προσφορά των πολιτών ? Η δημοτική αρχή του τόπου δεν είστε?αρα εσεις δεν κανΕΤΕ τίποτα….
    ρεεεεεε πραγματικά τι πίνετε ? Για ηρεμήστε λιγάκι….ελα γιατί το ξεφτιλίζετε μέρα με την μέρα…..ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ
    Ερωτησούλα : Τα χιλιάρικα που παίρνει ο δημαρχος απο την ΚΩΑΝ για το τιποτα που έχει κάνει μέχρι τώρα γιατί δεν μαζέυετε να πληρώσετε εναν άνθρωπο να σας ομορφύνει την πόλη? Μια καλή πηγή χρηματοδότησης ειναι αυτή …για σκεφτείτε και αλλες, έχετε πολλές τέτοιες….

  5. Ξεχνάμε ότι πληρώνουμε δημοτικά τέλη πανάκριβα για την καθαριότητα που δεν έχουμε έτσι;Εσείς δεν ψάχνετε εθελοντές ….αλλιως τους λένε αυτούς που ψάχνετε ,δεν με αφήνει η μαμά μου να πω τη λέξη.

  6. ΝΑ πάρετε απόφαση να γίνουν εθελοντές για τα 5χρονια διοίκησης σας το 59,9% των ψηφοφόρων που σας ψήφισε!
    Αυτό δεν είναι Δημοτική Αρχή .
    Ένας Αποκριάτικος μόνιμος θίασος είναι!

    • να ξεκινήσουν την εθελοντική εργασία οι της δημοτικής αρχής. Να μην πληρώνονται ως δήμαρχος, αντιδήμαρχος κτλ και εννοείται και απο πουθενά αλλού (βλ ΚΩΑΝ) και αφού γίνει αυτό πρώτος εγώ θα παρατήσω τις δουλείες μου και θα πάω για εθελοντισμό

  7. Κ.Ηατζηπετρο.Με όλο τον σεβασμό γειά τίς πρωτοβουλίες σας! Είναι ορθές! Αλλά υπάρχουν πολλά ΆΛΛΑ!!!Στον εθελοντισμό πρέπει να μπαίνουν οι ηγεσίες του τόπου μπροστά!Δημαρχείο και Περιφέρεια!Τι κάνουν όμως??? Δελτία ανακοινώσεων (Καινά). φωτογραφίες.(Μανεκεν) Κόψιμο πίτας από τα Χριστούγεννα μέχρι το Πάσχα σχεδόν καθημερινά!Δηλ. φρου φρου φρου φρου και αρώματα!Και όταν κάνουν άλλοι τί δουλειά!!! Θέλουν να την καρπονωνται μόνο αυτοί! Λοιπόν! συμπέρασμα.Ψαξτε να βρείτε κίνητρα για τους εθελοντές!!!Και όχι να καρπονωνται άλλοι τούς κόπους των άλλων!

  8. Όλοι στην αρχή τρέχετε.. μετά από ένα χρόνο να σας δω!! Ούτε οι εθελοντές δεν θα σας θέλουν πχια!!

  9. H καλύτερη λύση να δοθούν 10 λίτρα μπόμπες στα καμάκια,στους ανιματέρ που ήδη ήρθαν

    στους ξεναγούς ένα παραπάνω 40% προμήθεια απ τα μαγαζιά που στέλνουν κόσμο.
    Στους κάθε μορφής παρατρεχάμενους του Τουριστικού μας προϊόντος θα πρέπει να δοθούν κίνητρα.
    Ένας μπουφές με χάπια ,διεγερτικά, αμόλυβδη σαν αυτή που πασάρουν τα 5άστερα και τα κωλοχανεία για προσέλκυση ποιοτικών τουριστών, κοψίδια ,ε και κανα χοιροσφάι στο Λιμάνι έτσι για την τέρψιν των επισκεπτών.
    Σααααααάκη η παραοικονομία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Νησιού, Αυτό που βυθίζει τον εμπορικό,κοινωνικό και επαγγελματικό κόσμο στο τέλμα, στον πάτο.
    Το μοντέλο που ακολουθεί το Νησί σαν την Κασσιανή με δεσμά,δεν βγάζει πουθενά, παρά μόνο στην ..’Αγονη.

    Τα ξέρεις από πρώτο χέρι ,τα βλέπεις χρόνια..

  10. Τις γειτονιές;;;;;;; Που δεν ε ετε αφήσει τετραγωνικό ακάλυπτο. Που δίνετε παράνομες άδειες και ξετιζωνονται δέντρα ξαφνικά για να μπουν καθίσματα….. Πού δεν υπάρχει πεζοδρόμιο να περάσεις….. Ομορφαινετε….. Αλήθεια τώρα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ