ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η εορτή της Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού & οι καταθέσεις στεφάνων στο ηρώο

2
3913

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με τον προβλεπόμενο αριθμό πιστών και περισσότερους προσκυνητές που έρχονταν σταδιακά καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας ανάβοντας το κερί τους και φεύγοντας τελέσθηκε  ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της μεγάλης εορτής του Ευαγγελισμού στον ΙΝ Ευαγγελίστριας Ασφενδιού, έπειτα από πέντε μήνες διακοπής λειτουργίας λόγω εργασιών ανακαίνισης.

Συγκινημένος ο π. Ευτύχιος για τον πραγματικό άθλο που πέτυχε να ανακαινίσει μέσα σε πέντε μήνες ριζικά το εσωτερικό του ναού, με την βοήθεια της Παναγίας και την συνδρομή πολλών πιστών και ενοριτών της περιοχής που βοήθησαν με κάθε τρόπο, ζήτησε απ΄ όλο το εκκλησίασμα να ψάλουν μαζί με τους ιεροψάλτες το «Τη Υπερμάχω» κατά την διάρκεια της Θείας λειτουργίας και ευχαρίστησε έναν έναν προσωπικά όλους όσους βοήθησαν με την ευχή η Παναγία να τους σκεπάζει και να τους προστατεύει πάντα.

Τέλος, εψάλη Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση του 1821 καθώς και Τρισάγιο στο μνημείο των ηρώων.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους Προέδρους Ασφενδιού και Πυλίου Μ. Γιωργαλλή και Α. Κεφαλιανό, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και εψάλη απ’ όλους τους παρευρισκόμενους ο Εθνικός ύμνος.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρόνια πολλά στο Ασφενδιού και σε όλους τους Ελληνες. Εύγε στον άξιο εφημέριο παπά Ευτύχιο. Η θεια χάρις της Παναγίας να μας ευλογεί.

  2. ΑΞΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ