Aποκριάτικο ξεφάντωμα στο ιστορικό κέντρο της Κω

6
15081
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, το αποκριάτικο ξεφάντωμα στο ιστορικό κέντρο της Κω
Το αδιαχώρητο στο κέντρο της πόλης, λιγο πριν την κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων , μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές χόρεψαν, έπαιξαν και διασκέδασαν με τη συνδρομή του Joker Γιώργου Πετρή , στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Κω. Την εκδήλωση άνοιξε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ματίνα Βουκελατου Χριστοδουλίδη, η οποία ευχαρίστησε όλους όσους όσους συνέβαλαν σε αυτό το μεγάλο σε συμμετοχή Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Κω.
Το κοινό ξεσήκωσε ο Μιχάλης Γουρλας με τις μουσικές του επιλογές , ο Πέτρος Μαστορος με την Κοκκάλα και η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου με Ζούμπα.
Ξυλοπόδαροι, Μίκυ Μάους, φουσκωτοί ήρωες, κλόουν, μασκότ και ευφάνταστες στολές , συνέθεσαν μια εορταστική ατμόσφαιρα όπου σε συνδυασμό με τον καλό καιρό , την καλή διάθεση και τους  Καρναβαλικούς ρυθμούς, ολοκληρώθηκε ένα ευχάριστο αποκριάτικο απόγευμα με τον καλύτερο τρόπο!  Τη διαφορά έκανε ο πρόεδρος της κοινότητας Κω, Σάκης Χατζηπέτρος που άνοιξε την παρέλαση με μηχανοκίνητο άρμα με θέμα την τουριστική Κω, μαζί με τον κοινοτικό σύμβουλο Μανώλη Μανια.
Σημείο εκκίνησης η Πλατεία Ανταγόρα και τερματισμός η Πλατεία Ελευθερίας, όπου ο χορός και το κέφι απογειώθηκαν!!! Εντυπωσιακό το θέαμα από το Λύκειο Ελληνίδων Κω με τους Σάτυρους και Μαινάδες. Ζεστό χειροκρότημα έλαβαν και τα μικρά παιδιά της σχολής χορού Ελένης Δρόσου με μοντέρνες χορογραφίες. , Ξεχωριστό το παραδοσιακό Γαϊτανάκι από τους μαθητές του 3ου νηπιαγωγείου Κω και οι χοροί οριεντάλ από Εργαστήρι χορού «Artista de Danca» της Αποστολίας Τσαμπουνιαρη.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε μεταξύ πολύ κόσμου και ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/28285-apokriatiko-ksefantoma-sto-istoriko-kentro-tis-ko

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στον προγραμματισμό της αντιδημάρχου.Καταφερε να είναι σε όλα τα καρναβάλια του νησιού.Ερχονται εκλογές η από συνήθεια το κάνει;

    • Μιράντα μου !! Πρόσεξε μη δαγκώσεις την γλώσσα σου και πάθεις καμία ζημιά !
      Πείτε κ ένα μπράβο στην κοπέλα ! Τρέχει όλη μέρα , χωρίς ένα ευρώ κέρδος και τα ακούει κιόλας !

  2. Για αυτά είσαστε πρώτοι οι Κωοι ; Για το νοσοκομείο δεν ήρθατε στην πορεία , για το χοτ σποτ δεν ήρθατε στην πορεία , για να μαζευτούμε όλοι κατά του μεταναστευτικού δεν ήρθατε να βγούμε όλους στους δρόμους , όμως για τα σξατο καρναβάλια είσαστε όλοι έξω

  3. ΚΩΣ….πολύ αργά !
    Η παρακμή είναι παρούσα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ