Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Φωτίστηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου της Δόξας Καρδάμαινας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτίστηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου της Δόξας Καρδάμαινας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

5
4448

Ημέρα χαράς η σημερινή για τους φίλους του ποδοσφαίρου αλλά και για τους οπαδούς και για την ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας αφού φωτίστηκε πλέον το γήπεδο με τον σύλλογο να μπορεί έτσι να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το κομμάτι των ακαδημιών αφού όλα αυτά τα χρόνια «ταλαιπωρήθηκε» απ’ την πίεση του χρόνου ώστε να μπορέσουν και οι μικροί αθλητές και η πρώτη ομάδα να προπονηθεί πριν νυχτώσει.

Ένα έργο το οποίο ουσιαστικά ολοκληρώθηκε απ’ την προηγούμενη διοίκηση αθλητισμού της δημοτικής αρχής παραδόθηκε επίσημα σήμερα καθώς παρότι είχαν τοποθετηθεί οι πυλώνες φωτισμού υπήρχε πρόβλημα με την τάση του ρεύματος ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν σωστά.

Η Δόξα θα μπορεί πλέον να φιλοξενεί αγώνες και βραδινούς ενώ περιμένει πλέον και την αλλαγή του χλοοτάπητα που θα πρέπει να είναι στα άμεσα σχέδια της δημοτικής αρχής αφού το γήπεδο μπορεί να εγκαινιάστηκε το 2015 ωστόσο υπάρχει μεγάλη φθορά και πρέπει να γίνει αντικατάσταση.

.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχαχαχαχα….το οτι η φωταγώγιση του γηπέδου το 2024 (θεωρήτε δεδομένο στην κοινή λογική) ,θα παρουσιαζοταν ως ….»εργο-επιτευγμα»
    μόνο Χατζηχριστοφής – Γιαννουλη δεν θα ντρεπόταν να το ποστάρουν !!!!
    βρε κατάσταση……χαχαχα θα χει και τέρματα ????

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ,ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΤΙΣΜΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΩΛΑ ΥΠΕΥΘΟΙΝΟΙ.ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΠΟΡΟΣΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ.

  3. Μέγα γεγονός: » η Φατμέ στο γενί Τζαμί»….
    Σε λίγο θα μας πείτε » βρήθηκε δημόσιος υπάλληλος που έπερνε ψεύτικες αναρρωτικές»
    Σοβαρευτείτε… δεν είναι είδηση και επίτευγμα το ελάχιστο, είναι δείγμα ανικανότητας και ηλιθιότητας.
    Σε άλλους τίτλους «γέμισε σ… ο βιολογικός»…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ